DIT IS NOG EEN STUKJE VAN MIJN BLOG VAN OKTOBER INGEVAL DAT JE DIT GEMIST HEBT

 

30 oktober 2018
dinsdag

Emmy en Koos, vrienden van Marie en mij, kwamen vrijdag bij ons op bezoek.
Alles was gezellig, totdat Emmy 'au' riep! Zij voelde opeens een enorme pijn in haar schouder. Dit gebeurde een paar keer toen ze bij ons was en ze vond het vreemd dat zij onverwachs een pijn scheut kreeg.
Toen ze naar huis gingen en Koos uit de taxie stapte ,voelde hij een pijn in zijn rug, de pijn was ondragelijk en dit duurde een paar dagen.
Ik denk dat het met het "het groepstalken" te maken heeft, want de 'twee leiders' van deze groep, wonen in Rotterdam en de een woont in de straat waar Emmy en Marie hebben gewoont en de andere man woonde in mijn vorige flat, tegenover waar zij nu woont, daar woont nog steeds zijn moeder die ook altijd meehielp. Ze luisteren ook naar alle telefoon gesprekken van Emmy en Marie.
Bij Emmy thuis wordt zij ook pijn gedaan, want zij dacht dat de klachten die zij steeds voelde van haar zelf was, zoals pijn aan haar been en voet.
Joke, de andere vriendin van Emmy is overleden, zij kreeg opeens kanker net als Koos, maar zij is snel overleden. Joke's vriend kreeg steeds val partijen en hij kon soms niet meer lopen, dit gebeurde allemaal tegelijk en Joke en haar vriend woonde ook in die straat waar Emmy en Marie hebben gewoond.
Omdat Marie alles aan Emmy verteld, willen zij Emmy en haar geliefde ook wat aandoen want Emmy ging bijna elke dag bij Joke op visite.
Koos vertelde ons alles over de kanker en de behandelngen die hij moest ondergaan en dat hij nu 'schoon' is. Dus zij hebben hier alles gehoord en willen hem weer ziek maken.
Ik vetelde hem ook over mijn borstkanker en de behandelingen die ik moest ondergaan en dezelfde avond zaten ze mijn borst weer pijn te doen!
Elke avond aten wij een ijsje en sinds een paar dagen kan dat niet omdat de buurman (helpers) de ijskast opvoeren en de lades, (waarin het roomijs ligt) héél erg bevroren zijn. Je zou denken dat het roomijs dan keihard is, maar nee, het is boterzacht! Dat doen zij expres om dat zij ons het pleziertje niet gunnen om het ijsje te eten.
Bloemen laten ze ook meestal snel dood gaan, wij hebben nu all een paar keer rozen voor ons op tafel gezet en na een paar dagen hangen de kopjes van de rozen al.Er staan nog meer bloemen op verschillende tafels en die zijn nog oké, ik denk omdat wij vlakbij bij die deze bloemen zitten dat ze daarom dood gaan.
Internet zitten ze ook steeds mee te rommelen, vooral op mijn mobiel en laptop. Ik merk steeds dat ze op de mobiel met de wifi rommelen, ik krijg steeds een waarschuwing van gevaarlijke wifi ('risky wifi').
Op de laptop zaten ze steeds in mijn browzers (zoekmachines) want ze crashde steeds. Elke keer als ik bijvoorbeeld naar 'Drive' wilde gaan, crashde de zoekmachine weer. Ik wilde naar 'Drive' om een opgeslagen bericht op te halen om die in mijn 'blog' te plaatsen.
Toen ik keek bij 'instellingen', zag ik dat er bij 'gebruikers' meerdere mensen stonden aangevinkt. Dus meerdere mensen mochten en konden in mijn computer meekijken en dingen veranderen! Hoe het kan, dat dit gebeurd is, weet ik niet, maar ik denk dat ze mij misschien een link of email hebben gestuurd die ik open heb gemaakt?
Nu ben ik eerst een notitie voor mijn bericht (voor mijn blog) via de mobiel aan het intoetsen en ik doe dan de modem even uit. Toch kunnen ze via hun eigen wifi mijn bericht lezen en haalde alles weg! Dus nu heb ik de wifi op mijn mobiel ook uitgedaan, want dit is nu de tweede keer dat ik dit bericht moet typen.