OKTOBER 2018

2 oktober 2018
dinsdag

Afgelopen week-end begonnen ze weer die ultrasoon hard aan te zetten, dan hoor ik een ruis die steeds harder wordt, ik moet dan zilverpapier (folie) in mijn oren doen om de herrie tegen te gaan.
Tussendoor worden we nog steeds pijn gedaan, dat gaat 24/7 per dag door.
Gisteravond om ongeveer 20 uur begonnen ze boven te Doe-het-zelve, er werd gezaagd en gehamerd en elke keer als ik de tv zachter zette, stopte ze met werken. Het DHZ ging door tot 22.00, vanochtend werd er ook even gehamerd en vijf uur weer gezaagd.
Het DHZ is oké als het niet voor ons bedoelt was, maar dat is jammer genoeg wel het geval!
Door de jaren heen hebben ze Gedoe-het-zelft om dingen te plaatsen, ook in de andere huizen.
In het week-end waren s'nachts de buiten lichten uit, toen gingen ze 2 dagen later weer aan en toen waren ze weer een nacht uit, omdat zij dingen hebben geplaatst, kan dat een van
de redenen zijn? Ze plaatsen ook altijd dingen buiten in het 'gemeenschappelijke tuintje' en dat correspondeert met de dingen die ze in huis plaatsen. Marie zei dat er weer een extra gat in de muur bij ons raam gemaakt was en dat klopt, want ze proberen nu steeds mijn linker kies, die 100% inorde is, om  daarvan de wortels te beschadigen.
Nadat ze hadden ge-doe-hetzelft, voelde ik een enorme pijn s'nachts in mijn kies, daarom heb ik een stuk keukenpapier onder mijn haarband geschoven en die hangt nu langs mijn linker wang, om zo te voorkomen dat de straal die vanaf het tuintje en het raam komt, mijn wortels en kies raken. 

VERVOLG OKTOBER 2018

25 Oktober 2018
donderdag

De afgelopen weken deden ze hun best om Marie en mij pijn te doen, ze 'zappen' veel op Marie's hart en hoofd (vooral op een knobbel, die Marie op haar hoofd heeft en die door dat gezap begon te bloeden).
Bij mij hebben ze het vooral gemunt op mijn tanden en kiezen, ik voel dan een flits op mijn voortanden en ook een pijn aan mijn kiezen.
Ook deed hij nou net mijn hart pijn en moest ik er snel een kussen op leggen. De afgelopen weken gaf hij mij ook weer die pijn, die ik ook voelde op mijn werk (bij de 'koffiemachine')
Ik voel dan een brandende pijn in mijn rug, dat naar mijn hart straalt en als ik mij dan niet bescherm (met de spullen die ik daarvoor gebruik) wordt het steeds erger en ondragelijker! Bij de koffiemachine kreeg ik opeens een keiharde klap, maar hier bouwen ze het langzaam op.
Marie heeft dankzij de buren ook een wondje op haar been gekregen, dat niet geneest. Dus volgende week, gaat zij daarvoor naar de dokter, maar zij gaat ook naar de dokter voor de knobbel op haar hoofd.
Als de boven buurman pest, (vooral s'avonds) doet hij steeds de balkondeur open en ook doet hij zijn voordeur open, wij denken dat hij dan iets aanzet bij zijn fietsen (die boven staan). Wanneer hij dit doet, voelen wij op andere delen op ons lichaam pijn.
Nu net deed hij weer wat beneden bij zijn brievenbus en hij deed ook iets boven bij zijn fietsen (voordeur). De buurman liep eerst de trap op en af en Marie voelt nu een pijn in haar onderlichaam. Dit flikt hij bijna elke dag en dan moet Marie, om de pijn tegen te gaan, allerlei spullen pakken, zoals kussens etc. die zij dan in haar stoel moet plaatsen.

VERVOLG (2) OKTOBER 2018

30 oktober 2018
dinsdag

Emmy en Koos, vrienden van Marie en mij, kwamen vrijdag bij ons op bezoek.
Alles was gezellig, totdat Emmy 'au' riep! Zij voelde opeens een enorme pijn in haar schouder. Dit gebeurde een paar keer toen ze bij ons was en ze vond het vreemd dat zij onverwachs een pijn scheut kreeg.
Toen ze naar huis gingen en Koos uit de taxie stapte ,voelde hij een pijn in zijn rug, de pijn was ondragelijk en dit duurde een paar dagen.
Ik denk dat het met het "het groepstalken" te maken heeft, want de 'twee leiders' van deze groep, wonen in Rotterdam en de een woont in de straat waar Emmy en Marie hebben gewoont en de andere man woonde in mijn vorige flat, tegenover waar zij nu woont, daar woont nog steeds zijn moeder die ook altijd meehielp. Ze luisteren ook naar alle telefoon gesprekken van Emmy en Marie.
Bij Emmy thuis wordt zij ook pijn gedaan, want zij dacht dat de klachten die zij steeds voelde van haar zelf was, zoals pijn aan haar been en voet.
Joke, de andere vriendin van Emmy is overleden, zij kreeg opeens kanker net als Koos, maar zij is snel overleden. Joke's vriend kreeg steeds val partijen en hij kon soms niet meer lopen, dit gebeurde allemaal tegelijk en Joke en haar vriend woonde ook in die straat waar Emmy en Marie hebben gewoond.
Omdat Marie alles aan Emmy verteld, willen zij Emmy en haar geliefde ook wat aandoen want Emmy ging bijna elke dag bij Joke op visite.
Koos vertelde ons alles over de kanker en de behandelngen die hij moest ondergaan en dat hij nu 'schoon' is. Dus zij hebben hier alles gehoord en willen hem weer ziek maken.
Ik vetelde hem ook over mijn borstkanker en de behandelingen die ik moest ondergaan en dezelfde avond zaten ze mijn borst weer pijn te doen!
Elke avond aten wij een ijsje en sinds een paar dagen kan dat niet omdat de buurman (helpers) de ijskast opvoeren en de lades, (waarin het roomijs ligt) héél erg bevroren zijn. Je zou denken dat het roomijs dan keihard is, maar nee, het is boterzacht! Dat doen zij expres om dat zij ons het pleziertje niet gunnen om het ijsje te eten.
Bloemen laten ze ook meestal snel dood gaan, wij hebben nu all een paar keer rozen voor ons op tafel gezet en na een paar dagen hangen de kopjes van de rozen al.Er staan nog meer bloemen op verschillende tafels en die zijn nog oké, ik denk omdat wij vlakbij bij die deze bloemen zitten dat ze daarom dood gaan.
Internet zitten ze ook steeds mee te rommelen, vooral op mijn mobiel en laptop. Ik merk steeds dat ze op de mobiel met de wifi rommelen, ik krijg steeds een waarschuwing van gevaarlijke wifi ('risky wifi').
Op de laptop zaten ze steeds in mijn browzers (zoekmachines) want ze crashde steeds. Elke keer als ik bijvoorbeeld naar 'Drive' wilde gaan, crashde de zoekmachine weer. Ik wilde naar 'Drive' om een opgeslagen bericht op te halen om die in mijn 'blog' te plaatsen.
Toen ik keek bij 'instellingen', zag ik dat er bij 'gebruikers' meerdere mensen stonden aangevinkt. Dus meerdere mensen mochten en konden in mijn computer meekijken en dingen veranderen! Hoe het kan, dat dit gebeurd is, weet ik niet, maar ik denk dat ze mij misschien een link of email hebben gestuurd die ik open heb gemaakt?
Nu ben ik eerst een notitie voor mijn bericht (voor mijn blog) via de mobiel aan het intoetsen en ik doe dan de modem even uit. Toch kunnen ze via hun eigen wifi mijn bericht lezen want hij haalde alles weg! Dus nu heb ik de wifi op mijn mobiel ook uitgedaan, want dit is nu de tweede keer dat ik dit bericht type.