OKTOBER 2018

2 oktober 2018
dinsdag

Afgelopen week-end begonnen ze weer die ultrasoon hard aan te zetten, dan hoor ik een ruis die steeds harder wordt, ik moet dan zilverpapier (folie) in mijn oren doen om de herrie tegen te gaan.
Tussendoor worden we nog steeds pijn gedaan, dat gaat 24/7 per dag door.
Gisteravond om ongeveer 20 uur begonnen ze boven te Doe-het-zelve, er werd gezaagd en gehamerd en elke keer als ik de tv zachter zette, stopte ze met werken. Het DHZ ging door tot 22.00, vanochtend werd er ook even gehamerd en vijf uur weer gezaagd.
Het DHZ is oké als het niet voor ons bedoelt was, maar dat is jammer genoeg wel het geval!
Door de jaren heen hebben ze Gedoe-het-zelft om dingen te plaatsen, ook in de andere huizen.
In het week-end waren s'nachts de buiten lichten uit, toen gingen ze 2 dagen later weer aan en toen waren ze weer een nacht uit, omdat zij dingen hebben geplaatst, kan dat een van
de redenen zijn? Ze plaatsen ook altijd dingen buiten in het 'gemeenschappelijke tuintje' en dat correspondeert met de dingen die ze in huis plaatsen. Marie zei dat er weer een extra gat in de muur bij ons raam gemaakt was en dat klopt, want ze proberen nu steeds mijn linker kies, die 100% inorde is, om  daarvan de wortels te beschadigen.
Nadat ze hadden ge-doe-hetzelft, voelde ik een enorme pijn s'nachts in mijn kies, daarom heb ik een stuk keukenpapier onder mijn haarband geschoven en die hangt nu langs mijn linker wang, om zo te voorkomen dat de straal die vanaf het tuintje en het raam komt, mijn wortels en kies raken.