GEBRUIKEN ALTIJD DUIVENGELUIDEN OM ELKAAR TE WAARSCHUWEN ...

Microwaves suspected in attacks on US diplomats in Cuba and China

Is hetzelfde wat wij meemaken! Lees blog.

AUGUSTUS/SEPTEMBER 2018

TIK DE FOTO AAN OM HET TE VERGROTEN: Plafond heeft vochtige plek dankzij de boven buurman, Marie was bijna uitgegleden er ligt nu permanent een kleedje onder die plek op de grond...

22 augustus 2018
woensdag
18.30

Vandaag zijn ze weer begonnen met dat harde geluid bij mijn linker oor, ze hebben het weken niet gedaan! Het is net zo'n geluid als 'whitenoise', dat is een 'app' dat je kan downloaden, maar ik denk dat 'youtube' ook een filmpje heeft met dat geluid. Ik hoorde dat ze het langzaam weer opvoerde en besloot dan liever naar de whitenoise te luisteren, de volume kan ik zelf regelen. Daar luister ik liever naar, want misschien luisteren ze mee en ook voel ik mij veiliger, want ik weet niet wat hun geluid gaat veroorzaken, kijk maar naar Cuba en China(Amerikaanse diplomaten die hersen schade en gehoor schade opliepen).
Een paar dagen geleden kwam die lange magere man weer boven die op een vrouw lijkt en volgens mij ook die man die achter ons woont en die altijd helpt in het 'gemeenschappelijke tuintje' en volgens mij kwamen ze nadat de buurman weg ging?
Als ze niet deel uit maakte van de 'groepstalkers' en ons niet zouden pesten, dan zou het ons niet interesseren.
Ook horen wij nog steeds, dat ze elkaar waarschuwen, met die 'namaak' duivengeluiden. De man (die orders krijgt) komt nog steeds voor ons raam (in het 'gemeenschappelijke' tuintje) werken of met zijn gieter een paar plantjes water geven, de andere worden vergeten? Ik denk dat de plantjes er alleen maar zijn zodat ze er iets in kunnen verstoppen?
Die vriendin van de boven buurman, zien wij alleen als zij en de buurman ons héél erg gepest hebben (met de apparaten) want dan komen ze samen lachend naar beneden.
s'Nachts, net als alle andere nachten, zitten ze mijn rechter borst pijn te doen en ook doen ze het even op mijn gezonde borst. De pijn komt van een of ander apparaat, dat gericht is op het raam en mij, dat uikijkt op het 'gemeenschappelijke tuintje'. Ook laten ze Marie steeds hoesten, dan kriebelen ze haar keel, de mondkapjes helpen amper. Vanochtend kreeg Marie een grote walm van stof, of gas in haar mond geblazen en 20.05 hoorde wij weer de herrie van de duivengeluiden?
Ik deed even dat geluid van de app met de witte ruis uit en ik hoorde toch nog het geluid zachtjes op de achtergrond, dus ik heb maar weer mijn oortje ingedaan. De oortjes heb ik maar in één oor zitten, zodat ik de tv ook kan horen.
Mijn rechter geopereerde borst doet erg veel pijn en ook doet het pijn onder mijn arm, het voelt alsof er een druk opkomt.
De buurman gebruikt ook steeds water om alles nat te maken, vooral als wij de spullen pakken om over ons heen te leggen! Wanneer wij ons moeten beschermen dan valt er een 'regenbui' van water op de spullen, zodat de binnenkant nat wordt.
Vanochtend, toen Marie zich moest aankleden kreeg zij ook een beetje water over haar heen.
In de gang, hebben wij sinds een paar maanden een badmatje liggen, omdat de boven buurman, via een gaatje in het plafond water op het zeil laat vallen, Marie gleed bijna uit (zie foto, daarop zie je op het plafond, een bruine vochtige plek).

31 augustus 2018

Deze hele week, meer van hetzelfde, ze doen nog steeds mijn rechter borst pijn. Ze gebruiken, met een van hun apparaten, een koude lucht, dat een druk uitoefent op mijn borst. Het is die koude lucht (waar ik het weleens over heb) dat ze blazen, het is een soort vrieskou. Dat is denk ik ook, waarom alles opeens vochtig gemaakt kan worden?
Ze gebruiken soms ook hitte, want wij voelen dan opeens een golf van hitte over ons heen komen. Ik denk dat daarom de boiler/ketel nodig is, want daar rommelen ze elke dag mee. Een paar maanden geleden waren ze hier om de boiler te checken en alles werd gerepareerd en nog geen week later moesten wij alweer de boiler vullen! Sindsdien is dat bijna elke week gebeurd, zeker al 8 keer, dan staat er 'FILL' en moeten wij de boiler vullen!
Ook merk ik dat het water in de wc pot, soms minder is, vooraf hoor ik dan, als ik doortrek, een grote zuigkracht en herrie en dan zie ik ook dat het water erg laag staat.
De eerste buren en 'groepstalkers' zijn daarmee begonnen, ook water dat in en uit de cv kwam en in de wc pot stond het water ook soms erg laag! Ook hoorde ik het water in alle pijpen lopen en er kwam dan minder water uit de kraan. Een keer had ik de hoofdkraan uitgedaan en hoorde ik water in de wc bak lopen, toen ik het deksel optilde, zag ik het er in gaan, er was dus een verbinding met de buren en mij. In alle andere huizen, deden ze hetzelfde, want er werd altijd water gebruikt. Er werd gerommeld met de pijpen, boiler, electriciteit, cv, ijskast/koelkast etc. en dat is hier ook zo! Als wij hier water gebruiken, dan gooit de boven buurman steeds emmers water in de wc bak en de boiler raakt ook steeds leeg?
Verleden week was ik even in Rotterdam en toen ik in de Randstadrail zat, wilde ik iets opschrijven en een pen gebruiken. Ik dacht nog als er iemand in de buurt is, dan maken ze de pen leeg en ja hoor dat gebeurde ook meteen! Toen ik naast mij keek, zag ik een licht gekleurde jonge man, die met zijn mobiel bezig was, hij had een binnen pretje, want hij lachtte voldaan, doordat het gelukt was?
Toen wij bij de Beurs uit moesten stappen, liet ik hem voor gaan en hij was ook snel verdwenen.
Ik heb die dag weinig gevoeld, maar toen ik terug ging naar den Haag zag ik hem weer, toen hij uit moest stappen, hij had een soort legging aan (ik had hem eerder goed bekeken) en hij was het!
Boven bij Centraal moest ik mijn ov kaart opladen en net voordat ik dat deed, voelde ik een lichte pijn in mijn rug, maar ik twijfelde of dat echt zo was. Dus voor de zekerheid gebruikte ik een krant en hield dat voor de betaalautomaat toen ik moest pinnen, maar de betaling werd afgebroken! Het apparaat staat daar op een vrij open plaats en iemand kon makkelijk iets doen, dus ik heb de krant groter gemaakt en het opnieuw grprobeerd en toen lukte het wel. Toen ik met de roltrap naar beneden ging, voelde ik weer de pijn in mijn rug en op mijn hoofd, ze probeerde dezelfde pijn te geven als toen ik op mijn werk was en ik bij de koffiemachine stond
(lees eerdere delen blog).
Bij Marie thuis, probeerde ze ook deze week, mij soms die pijn te geven en dan moet ik mij snel goed beschermen, want hier, net als op mijn werk, is het gevaarlijk! Ik denk dat het op Centraal wel meeviel omdat iemand, denk ik, achter mij aan moest lopen en ik zelf in beweging was?
Marie werd weer s'nachts een paar avonden geraakt met iets op haar bil/been, want haar pyamabroek zat weer onder het bloed? Nu probeert zij haar onderkant extra te beschermen met een lang en groot stuk plastiek (wat meestal gebruikt wordt bij het beschermen van meubels). Het schieten komt denk ik van de kant van de buitenmuur?
Ik ben nu even alleen, Marie is even weg en elke keer als er iemand buiten langs loopt, hoor ik een keiharde herrie, dus de zender staat hard aan!

3 september 2018

Sindsdien is Marie weer twee keer geraakt op haar been, haar pyamabroek zat weer onder het bloed, haar been doet pijn. Marie moet ook steeds hoestten, want zij laten haar keel kriebelen en spuiten ook soms wat in haar keel! Mijn borst wordt nog steeds pijn gedaan en vanaf het raam proberen ze nu steeds mijn linker kies te raken en dan moet ik iets voor mij houden, of ik doe een stukje tissue in mijn mond, tegen mijn kies aan. Ze zitten ook steeds op Marie's hart en ook soms op de mijne.

VERVOLG SEPTEMBER 2018

18 SEPTEMBER 2018

De buurman veroorzaakt nog steeds, met het apparaat, een pijn op mijn rechter borst en ik weet niet hoe ik mij het beste kan beschermen. De dingen die ik meestal gebruik, werken nu niet goed, omdat de lucht van alle kanten komt, de lucht veroorzaakt dan een druk op mijn borst. Soms lukt het wel om de druk te vermijden, maar dan veranderen ze weer van richting en soms hoor ik dat ook. Ik hoor dan een deur open of dicht gaan, ook hoor ik hem heen en weer lopen of iets verschuifen en daarna voel ik weer de druk en pijn op mijn borst.
Daarnet kon ik mijn grote zonnebril niet vinden en had ik even een kleinere bril op en toen deed hij mijn rechter oog pijn! Ik voelde plotseling een pijnlijke straal in mijn rechter oog hoek, dus nu heb ik de grote zonnebril weer op.
Marie moet ook steeds haar hart beschermen, omdat hij haar daar steeds pijn doet.