HΛCKED SATELLITE SYSTEMS LAUNCH MICROWAVE ATTΛCKS

ZE BLIJVEN MAAR DOORGAAN MET DIE GEMENE SPELLETJES

3 augustus 2018

De afgelopen weken is Marie veel bij de dokter geweest en nu hij nog op vakantie is, ook bij zijn vervanger. Dit moest zij doen omdat allebei haar borsten pijn waren gedaan. Eerst hadden ze haar rechter borst verwond en de dag nadat er een arts bij Marie thuis was geweest deden ze ook haar linker borst pijn.
Dit gebeurde, toen Marie zich in de badkamer aan het wassen was, opeens voelde zij pijn en zag zij dat haar linker borst verwond was, haar borst zat onder het bloed en het vel was eraf.
Wat ze ook steeds weer doen is de 'DUIVEN GELUIDEN' gebruiken.
Woensdag wilde ik geld overmaken via de girofoon en toen lukte het niet om de transactie uit te voeren, elke keer werd de cijfer 5 niet geaccepteerd. Ook werd er af en toe gezegd dat de overboeking niet gelukt was, ik dacht aan een storing.
Gisteren was ik heen en weer geweest naar Rotterdam en er gebeurde weer rare dingen!
Ik ging winkelen bij Kruidvat en toen ik moest afrekenen en wilde pinnen, lukte het niet om gewoon de bank pas er tegenaan te houden, om af te rekenen, dit is al weken zo! Bij Marie thuis, zeg ik altijd dat het handig is dat ik bij het pinnen het nummer niet steeds hoef in te voeren en dat ik alleen maar pin en bijna nooit kontant geld bij mij heb.
Enfin, ik was dus in Kruidvat en moest de pincode invoeren, bij drie nummers lukte het, want er stonden 3 sterretjes voor elk cijfer één, maar de vierde cijfer lukte maar niet. Dus ik heb toen 'correctie ingedrukt en het opnieuw gedaan en toen lukte het wel. Toen moest ik later weer afrekenen omdat ik iets was vergeten en precies dezelfde situatie deed zich voor. Meestal houd ik mijn hand of het hoesje van de bank pas tegen de pinautomaat, om te voorkomen dat mijn pincode wordt gelezen. Ik besloot om weer een krant (of iets anders wat groot is) bij het pinnen, voor het pinautomaat te houden, want dat doe ik altijd in zo'n situatie! Dus toen ik in Bruna ging pinnen, verliep alles gelukkig van een leiendakje, totdat het volgende voorval zich weer voordeed.
Ik moest de parkeerkaart betalen en toen ik de bankpas er tegenaan hield om af te rekenen deed die het weer niet. Gelukkig kon ik de pas op de ouderwetse manier erin doen, maar dan zonder dat ik de nummers hoefde te toetsen, want die zijn er niet meer.
Ik parkeerde de auto bij mijn flat en daarna nam ik de metro terug naar de Beurs en toen de Randstadrail naar den Haag.
Toen ik op de metro zat te wachten, zat er een oude man met een hoed en een zonnebril op, naast mij. Ik voelde niets, behalve dat ik opeens een enorme niesbui kreeg, ik weet dat zij dat ook kunnen doen (vooral bij Marie doen ze dat) maar ik dacht dat het van mijzelf was. Totdat de man ineens opstond (toen de metro in de verte aankwam) en ik zag dat hij de metro niet nam, toen begon ik te twijfelen? het kan dat hij even daar zat om uit te rusten, maar je weet het nooit zeker met deze 'mensen'.
Toen ik in de metro stapte liep ik langs twee Surinaams uitziende meisjes en een van de meisjes hield haar mobiel geraffineerd in mijn richting en opeens voelde ik een pijn op mijn been, ik ben toen maar verder van ze af gaan zitten. Of het nou kinderen of volwassenen zijn (jong en oud) ze doen het, ook zijn het mensen van verschillende nationaliteiten.
Bij de Beurs wilde ik mijn 'ov kaart' opladen en ik hield de krant voor het apparaat toen ik moest betalen, alles verliep goed en voordat de kaart was opgeladen, haalde ik de krant weg, maar toen kreeg ik weer de melding dat het was afgebroken!
Daarna deed ik de handeling opnieuw en ik haalde de krant pas weg, toen het geld al op de 'ov kaart'stond.
In de Randstadrail was alles oké tot twee haltes voor den Haag Centraal, want toen kreeg ik een lichte pijn in mijn buik.
Bij Centraal ging ik nog langs bij Albert Heyn en ik wilde de artikelen zelf scannen, het was moeilijk om de krant ervoor te houden, alles ging goed, totdat ik moest betalen, het lukte niet. Toen ik bij de kassa mijn artikelen met de pin betaalde en ik weer de krant gebruikte, ging het gelukkig goed. 

Met Marie gebeurt het soms ook dat zij niet kan pinnen en daarom gebruikt zij nu ook de krant en tot nu toe hielp het, maar zij lezen dit ook, dus hoe lang het zal helpen is afwachten.

4 augustus

Vanochtend, toen Marie wakker werd en zij opstond, hoorde ik weer de keiharde duivengeluiden, maar nu nog harder dan anders. Toen ik Marie erop attent maakte (zij zei dat ze het ook hoorde)stopte het geluid halverwege!
Wat we de laastste tijd ook steeds horen, is als ze pesten dat er een raam open gaat, je hoort het raam erg duidelijk open gaan (het raam kraakt en piept).
Toen Marie haarzelf aan het verzorgen was, voelde zij een pijn in haar oog en voelde zij ook iets in haar oog, wat zij ook uit haar oog veegde. Toen hoorde zij HARDE GELUIDEN' bij de cv slaapkamer en voelde weer een pijn in haar oog.
De buurman was wel weer dingen aan het maken (dhz) in het berghok boiler en misschien bij zijn vriendin (die naast hem woont).
Vanochtend toen Marie buiten de planten water gaf, hoorde ze een raam open gaan en toen ze hier voor naar boven keek, zag ze niets, dus kan zijn dat het achter bij het keukenraam was?Je hoort alles keihard door de zenders.

MARIE''S LINKER BORST. DIT GEBEURDE BIJ DE WASBAK IN DE BADKAMER (ZIJ WAS HAAR HAREN AAN HET WASSEN). DE DAG ERVOOR IS DE HUISARTS NOG LANGS GEWEEST (HULP ARTS)VOOR HAAR RECHTER BORST.

 

12 augustus 2018

 Vanaf maandag werd er elke keer een beetje ge-doe-het-zelft, bij de muur in de zitkamer, die aan de gang grenst, werd er gehamerd en sindsdien zitten ze  mijn (geopereerde) rechter borst, (ook onder mijn oksel) en de binnenkant van mijn linker been pijn te doen. Ik heb al dagen een klein zacht tuinkussen om mijn been heengebonden,  want ik slaap slecht, omdat ze mij hiermee wakker houden. Sinds vanochtend heb ik ook een groot, lang stuk folie om mij heen gewikkeld, ik probeer zo mijn borst en mijn oksel te beschermen.

Ik hoorde ook iemand boren bij de vriendin (geen relatie) van de boven buurman, dat is de buurvrouw die naast hem woont, zij woont ook boven. Wij denken dat onze boiler en dat van hem en haar met elkaar verbonden zijn.

Vanochtend zat er weer bloed op Marie's pyama broek, bij haar broekpijp, Marie beschermde haar been steeds, maar vannacht deed zij dat niet. Ook heeft zij meer wonden gekregen op haar borst, dankzij de buurman en zijn handlangers.

De duiven gaan als een gek te keer, vooral als wij iets moeten doen, bijvoorbeeld als wij door het huis lopen of naar buiten gaan. Ze doen het ook om elkaar te waarschuwen, bijvoorbeeld als er een handlanger komt of weg gaat en als er politie of ander gevaar dreigt.

Vanochtend liep de buurman die beneden woont (dat is een vriend van de de buurman die boven woont) langs en kwam weer terug en stond toen stil voor Marie's raam. Hij stond met zijn rug naar ons toe, héél erg gefascineerd naar het 'gemeenschappelijke tuintje' te kijken, waar ze altijd iets in verstoppen om ons pijn te doen? Het was echt niet voor de planten, want die zijn er amper en daarvoor keek hij te ernstig, hij bleef kijken naar één plek, precies tegenover waar Marie en ik zitten. De andere handlangers doen dat ook altijd.

Vanmiddag voordat wij gingen eten en ik bij de tuindeur stond, gingen de duivengeluidenweer af, het klonk nu verder weg, dus of de gene die orders geeft en tegenover woont, het toch deed, maar nu aan de andere kant van zijn huis? Of het is een ander, die er ook in zit, Marie vermoed een vrouw die ook tegenover, maar iets verder weg woont, maar hij kan het toch ook aan de andere kant hebben gedaan, dus dat is iets waar wij aandacht aan moeten geven.

Toen ik de duivengeluiden hoorde, heb ik voor het eerst ook gereageerd met mijn eigen geroep van duivengeluiden ha ha.

Later ging de buurman (die onder de boven buurman woont) , naar de boven buurman toe (hij doet dat altijd als ze iets moeten overleggen). Een halfuur later ging hij weg en een uur later ging de boven buurman ook weg. Ik denk dat hij nu in het huis is van zijn vriendin (dat is de vrouw die naast hem woont) want ik hoor steeds geluiden, er is een verbintenis met dat huis en ik denk ook met de buurman die beneden woont. Misschien dat hij dan toch nog weg gaat of hij gaat weer terug naar boven?

De buurman kwam nou net terug, hij is volgens mij toch weg geweest, want hij heeft zijn vriendin bij hem, ik hoorde een vrouwen stem en ik hoor boven de lades open gaan, dat doet zij meestal.

Ik voelde weer op andere plaatsen op mijn lichaam pijn, dus daarom keek die buurman naar het tuintje, zeker om te kijken of alles goed werkt?

 

IK DENK DAT ZE OOK DEZE APPARATEN GEBRUIKEN OM PIJNLIJKE SCHEUTEN/SCHOKKEN TE GEVEN

Man die orders opvolgt in het gemeenschappelijke tuintje. Ik heb expres de foto genomen die een beetje vaag is, ik wil alleen aangeven dat ze er in werken.

 

16 augustus 2018

De afgelopen dagen heb ik amper geslapen, ze doen mijn rechter borst pijn, vooral onder mijn oksel en aan de zijkant van mijn borst voel ik pijn. Ook doen ze mijn rechter elleboog steeds pijn en als ik op mijn kleding voel waar ze mij raken met die koude lucht, dan voelt het ijskoud aan, het is net een ijsblok! Ook horen wij steeds weer de duivengeluiden, soms stopt het geluid halverwege.

18 augustus 2018

Vannacht, net als alle andere nachten, weer slecht geslapen, omdat de buurman en zijn helpers, continu mijn rechter borst en rechter arm (ook onder de oksel en elleboog) pijn doen. Het moeten meerdere mensen zijn die het doen, want ik kan mij amper beschermen, de extreme koude lucht wat ze gebruiken blijft van alle kanten komen. Deze lucht veroorzaakt een enorme druk en pijn op mijn borst en arm en de huid wordt er ook door opgezwollen.
Ook horen wij steeds de duivengeluiden, gisteren was er een moment dat het wel 20 minuten achter elkaar doorging, maar ook af en toe gedurende de dag, dit doen ze om elkaar te waarschuwen.
Ik denk dat er gisteren weer mensen van Rotterdam zijn gekomen, want ik hoorde een aantal keren iemand naar boven gaan. De buurman kwam ook thuis, maar later hoorde we weer iemand laat naar boven gaan. Kan ook dat het weer zijn vriendin is, of dat hijzelf op en neer ging, want met de zenders die zij gebruiken, kan je het geluid uit en aanzetten en harder en zachter maken. Ga je naar beneden, doen ze het geluid misschien uit en wanneer iemand naar boven gaat, weer aan, of vice versa.
Buiten in het 'gemeenschappelijke' tuintje' hebben ze een boompje geplant, dat doen ze alleen maar om de apparaten te verstoppen en misschien ook, zodat iemand daar s'nachts gebukt kan zitten schuilen? Ze gebruiken ook een 'zilverachtig klevende folie', de planten zijn daar dan mee bedekt, of ze dat nodig hebben om ons te raken?

Lithium is a very soft silvery metal, and can be cut with a knife just like butter.Lithium tarnishes quickly in the air, and will turn black within seconds. It is the lightest metal. Its density is only 0.53 g/cm^3, about the same as pine wood.

Wikijunior:The Elements/Lithium - Wikibooks, open books for an open ...

https://en.wikibooks.org/wiki/Wikijunior:The_Elements/Lithium

 

14,00 uur
Nou net ging er iemand weg, maar er is ook nog iemand boven. Het kan zijn dat de persoon nu in het andere huis is, het huis van zijn vriendin (platonische relatie) die naast hem woont? Want dat huis is verbonden met zijn huis en ons huis, ook van zijn vriend die onder hem en naast ons woont.
Marie vertelde dat ze een zwarte motor buiten zag staan, die nu weg is?
Wat ze ook steeds doen is Marie laten hoesten, soms doen ze het ook bij mij en ook maken ze ons slaperig. Ze zijn ook weer bezig om Marie haar been te verwonden, want s'ochtends zat er bloed op haar rechter pyama broek!

LITHIUM?

 

Lithium is a very soft silvery metal, and can be cut with a knife just like butter.Lithium tarnishes quickly in the air, and will turn black within seconds. It is the lightest metal. Its density is only 0.53 g/cm^3, about the same as pine wood.

Wikijunior:The Elements/Lithium - Wikibooks, open books for an open ...

https://en.wikibooks.org/wiki/Wikijunior:The_Elements/Lithium
 
Common side effects of lithium can include:
  • Hand tremor (If tremors are particularly bothersome, an additional medication can help.)
  • Increased thirst.
  • Increased urination.
  • Diarrhea.
  • Vomiting.
  • Weight gain.
  • Impaired memory.
  • Poor concentration