DE OUDE MAN MET DE STOK

Vervolg juli 2018


10 juli 2018

Dinsdag ging ik naar Rotterdam en op weg naar den Haag Centraal was alles oké en in de Randstadrail, in het begin, ook. Dit duurde niet lang, want 5 haltes verder, voelde ik opeens mijn voeten branden en ik keek verbaasd om mij heen.
Ik zag dat er een jonge man met 'down syndroom' in de rij naast mij zat, hij was steeds met zijn mobiel bezig, toen legde hij zijn mobiel weer weg en toen gebruikte hij hem weer. Totdat na een paar haltes, denk ik, zijn ouders, in de Randstadrail stapte, toen wist ik dat hij het niet was.


MIJN AANDACHT GING NU NAAR DE OUDE MAN MET DE STOK die achter hem zat ( hij zat in dezelfde rij als die jongen, links van mij, de jongen zat voor hem).
Ik vond het namelijk gek dat het branden op mijn voeten was gestopt toen ik naar die jongen keek en die man zat achter hem?
De man was lang, had wit haar, droeg een bril en hij had een wandelstok bij hem. Naast hem (en mij) lag zijn bruine leren tas, het apparaat zat misschien daarin?  Als dat zo was, wees het precies naar mijn richting en hoefde hij weinig te doen om mij pijn te doen,  want hij kon gewoon stil voor hem uit zitten staren.
Bij de Beurs stapte ik uit en deze man stapte  ook uit, ik besloot toen om op een bankje te gaan zitten wachten totdat hij voorbij was gelopen. Ik observeerde hem en zag dat hij voetje voor voetje liep, hij liep naar de richting waar ik ook heen moest voor de andere metro.
Het duurde héél lang voordat hij halverwege was en ik werd ongeduldig,  maar dacht, als ik nu begin te lopen dan haal ik hem in,  of hij ziet mij als hij op de roltrap staat?
Ik besloot toen om de lift te nemen en ging naar boven en toen weer naar beneden (want de lift stopt op een andere kant van het perron) en vervolgde daarna weer mijn oorspronkelijke weg.
Toen ik boven was, zag ik dat hij de metro naar het 'Binnenhof' nam (de vorige buurman van Marie woont daar ook)  en ik  besloot om de andere metro te nemen. Ik dacht nog, als hij een van de 'groepstalkers' is, dan gaat hij zeker bij hem of bij één van de andere die daar wonen, op bezoek of hij woont daar?


Toen ik in de metro zat voelde ik opeens  branden in mijn rug, ik stond op en ging ergens anders zitten (in de tegenovergestelde richting van waar ik zat)  en zag dat er een man in één van de bankjes zat die dwars stonden, het was achter het bankje waar ik zojuist had gezeten.
Deze man was mij al eerder opgevallen toen hij in de metro stapte,  ik dacht nog wat een grote kerel en ook dacht ik 'misschien hoort hij er ook bij?'
Enfin, nadat ik dus was opgestaan zag ik dat hij aan het eten was en hij had een grote koptelefoon over zijn oren. Toen hij klaar was met eten, stond hij op en ging hij op mijn plaats zitten (op dat bankje dat ik net had verlaten) en hij keek naar mij. Ik ben toen maar weer opgestaan en ik ben verder achterin de metro gaan zitten, ik probeerde zo min als mogelijk zijn richting uit te kijken, om te zien of hij weg ging of dat hij er nog zat?
Deze man is geloof ik uitgestapt waar ik ook meestal uitstap, maar nu deed ik dat niet, omdat ik naar huis ging om mijn auto op te halen, daarna reed ik naar mijn werk. 
Omdat het nog vroeg was, belde ik Marie in de auto en vertelde haar over de dingen die ik mee had gemaakt en ik vertelde haar ook waarom ik nu iets later was. Omdat er ook een zender in mijn auto zit (wij weten dit al jaren en ook dat ze de mobiel afluisteren) wist ik dat er een reactie van de 'groepstalkers' zou volgen.


Ik ging toen naar mijn werk en ik had even nergens last van, ook niet van die 'Ultrasoon' die ze soms hard aan zetten,  (daar had ik al bijna 48 uur geen last van gehad). Toch heb ik constant, voor de zekerheid, kleine stukjes folie in mijn oren, voor ingeval dat het wel gebeurt.
Ik was al een tijdje op mijn werk, maar er was nog niemand en het was stil. Toen ik de ketel met water aan het vullen was, bij de wasbak waar ook een zendertje zit,  voelde ik zachtjes steeds een pijn in mijn buik.
Ik besloot om even te gaan zitten en te wachten op de mensen die nog binnen moesten komen, maar toen begon weer die herrie van de 'ultrasoon'.
Ik ging door met mijn werk en vooral toen iedereen binnen was, probeerde ik er weinig aandacht aan te geven.
Het valt mij wel op, dat de man die daar werkt,  mij nog steeds niet groet en hij is anders altijd zo'n grapjas! Dat doet hij al maanden niet meer, sinds ik tegen Marie over de mobiel, de namen heb verteld van de mensen op mijn werk,  die er allemaal mee te maken hebben. Ik vertelde haar dat wanneer ik op mijn werk arriveer, ze met die 'duivengeluiden' elkaar dan waarschuwen!

 

DE OUDE MAN MET DE STOK


Toen ik terug ging naar den Haag, moest ik eerst met de metro naar de Beurs en halverwege de rit, ik denk bij Gerdesiaweg, stapte 'DIE OUDE MAN MET DIE STOK', weer in de metro en ging voor mij zitten. Ik had pas door dat hij het was,  toen hij daar ging zitten!
Bij de Beurs,  besloot ik net als eerst,  op een bankje te gaan zitten wachten tot hij voorbij was gelopen en ik keek nu goed naar hem en ja hoor, hij was het!
Het kan natuurlijk weleens gebeuren dat je iemand toevallig weer tegen komt, maar in dit geval was er iets geks aan de hand, want deze man kon amper lopen? Het is dan wel héél toevallig als iemand voetje voor voetje loopt en amper vooruit komt, dat hij dan ook weer vlakbij mij gaat zitten? Ik vond het ook vreemd omdat IK AL EEN VERMOEDEN HAD,DAT HIJ ER MISSCHIEN MEE TE MAKEN HAD EN OOK WAS IK UREN WEG GEWEEST dus als hij een 'groepstalker' is, vraag ik mij af hoe hij dat geflikt heeft?

Nu kreeg hij geen kans OM MIJ PIJN TE DOEN, omdat ik nog maar een paar haltes verder moest reizen, voordat ik bij de Beurs was.
Toen ik later, beneden, op het perron stond (voor de Randstadrail) zag ik hem niet meer, dus hij kan een eerdere Randstadrail hebben genomen, maar dan heeft hij dat vliegens vlug gedaan?
Nu komt het, dit is misschien niet zo maar Marie denkt dat het die vorige buurman is (van de Binnenhof) één van de eerste groepstalkers en dat hij zich vermomd heeft? Eerst geloofde ik het niet,  maar ik moet zeggen dat het mogelijk is, want als je googeled, zie je dat die Chinese bedrijven van die rubberen levens echte maskers verkopen.
Dit is niet de enige  reden waarom ik twijfel, de andere reden is omdat Marie mij weleens vertelde dat ze het ook 2x in het hofje mee heeft gemaakt dat ze een oude man met een stok zag lopen, hij liep ook 'voetje voor voetje'. Ook hoorde ze altijd, als hij uit het zicht was, een 'motor' starten (kan van een auto of een scooter zijn) en daarna een voertuig die hard wegreed?
Deze man, die ik dus tegen kwam, kan dat op die manier ook hebben gedaan, ik bedoel, dat er misschien iemand met een voertuig op hem stond te wachten? Het is ook mogelijk dat hij misschien zelf reed en het zo kon 'timen' dat hij mij weer in de metro tegen kwam?

 
Toen ik in de Randstadrail zat, naar den Haag, was alles oké, tot net voordat ik uitstapte, want toen voelde ik een pijn aan mijn enkel en weer branden in mijn rug.
Ik ben toen ergens anders gaan zitten, dat was vlakbij de Laan van NOI . Ik zag dat een kleine Surinaamse man, hij was ongeveer 35 jaar oud, naast mij in de andere rij zat (ook zag ik uit mijn ooghoek, dat toen ik wat voelde, hij naar mij keek).

 
Toen ik bij Marie thuis kwam, vertelde zij mij dat de mensen van de 'groenvoorziening' bezig waren geweest in het hofje en ook de buurman die tegenover Marie woont (die altijd orders geeft). Deze man geeft orders aan de buurman die achter Marie woont, zodat hij dan in het tuintje voor Marie's raam dingen kan gaan planten.
Marie vertelde mij dat de 'hoofd' (baas) van de groenvoorziening haar had verteld,  dat die buurman die orders geeft, nu toestemming heeft gekregen om dingen te mogen veranderen in het gemeenschappelijke tuintje.
Dit betekent dus, dat wanneer Marie niet wil dat er voor haar raam gewerkt wordt, ze toch door mogen gaan om dingen zogenaamd te planten, maar dat doen ze omdat ze dan allerlei dingen kunnen verstoppen, dingen die ons pijn doen!
Het is ERG BELANGRIJK voor ze om dat te kunnen blijven doen, daarom dat ze dus nu toestemming hebben gevraagd om in het tuintje te mogen blijven rotzooien, want het ziet er niet uit.

Nu dat ik dit in mijn blog zet, zullen ze het tuintje wel iets netter maken, want zij lezen mijn blog ook!


11 juli Woensdag

Was er een drukte van mensen die steeds naar boven gingen, dat geeft niet als wij niet gepest zouden worden, maar dat is wel het geval en dat is waarom zij bij hem boven komen.
Toen de eerste man naar boven ging, werd er gehamerd en dingen verschoven. De man was op de fiets en Marie zei, dat toen zij de planten buiten wilde verzorgen,  zij hem zag, hij leek op een schoolmeester, hij had grijs haar en een bril op?
Later kwam er een andere man die iets kleiner was en ook grijs haar had en een bril op? Deze man liep héél snel en Marie zei dat hij naar ons raam keek.
Ook werd er weer gehamerd en dingen werden verschoven, toen liep die man al pratend naar beneden, maar later kwam hij weer terug. Ik denk dat hij bij een van de vrienden (de andere 'groepstalker' buren) was, om dat waar ze mee bezig waren, aan te sluiten? Na een paar uur ging hij weg.


12 juli Donderdag 

Toen Marie sliep, waren ze weer druk bezig (de boven buurman) om heen en weer te lopen en ook om dingen te verschuiven (meubels, of de apparaten)?
Toen ik wilde gaan slapen, deed hij mijn hart erg veel pijn en ook zat hij constant op mijn geopereerde borst, dus ik kon amper slapen!
Wat hij ook steeds doet is de 'PENNEN'  waar wij mee schrijven, leeg maken, dat doet hij al jaren, maar nu waren het wel 4 nieuwe pennen in één week!

14 juli Vrijdag 

Marie was weer bij de dokter, zij gaat al weken naar de dokter voor die wond op haar borst. Ook veroorzaken ze steeds een wond op de achterkant van haar been, s'ochtends zit er dan bloed op haar pyama. De dokter had een pleister op de wond geplakt, maar nu zat haar pyama weer onder het bloed en de pleister was schoon?

15 juli Zondag

Sinds een paar dagen zitten ze constant Marie haar grote teen pijn te doen, op het moment weet ze niet wat ze moet doen om de pijn tegen te gaan. Al door horen wij dan 'Boem Boem' muziek boven, dus of dat die jongen is (de vorige buren van Marie en mij, de gene die met die andere man waar ik het over had, de eerste 'groepstalkers' zijn) of de buurman zelf? De boven buurman houdt niet van die muziek, het muziek staat niet hard aan, maar wel zo dat wij het zachtjes horen. Even een 'reminder' van wij zijn er nog en wij doen nog mee, denk ik?

Ik vertelde toch dat er veel buren zijn overleden? Nu zijn er weer veel mensen ziek, de mensen die in de buurt wonen, of in dezelfde straat (rij woningen) wonen van die vorige buurman.

De vriendin van Marie verteld haar alles over de telefoon en dan heeft zij het weer over haar vrienden, die op hetzelfde rijtje wonen als die eerste buurman van Marie en ook van haar, de woningen waar ook veel mensen zijn overleden.

De vriendin van Marie heeft al lang last van haar voeten of enkels en dan weer benen, nu voelde ze opeens dat de achterkant van haar knie op 'slot' ging, zo beschreef zij het, elke keer als ze ergens heen liep, dan voelde zij opeens een pijn scheut in de holte van haar knie. Altijd als zij dit verteld maken wij op dat moment hetzelfde mee, dus wij vertrouwen het niet, ook kan de Arts niets vinden. 

De man van haar vriendin (dat is de vriendin Marie's vriendin) was een paar maanden geleden ingestort. Hij kon niet meer lopen en is toen opgenomen geweest in het ziekenhuis en daar konden ze niets vinden en hij kon opeens weer lopen.

Marie en haar vriendin hadden het over deze man, dat het zo fijn was dat alles weer goed met hem ging (al maanden) en ik dacht nog:'zeg dat nou niet.' Ja, hoor, de volgende dag belt zij ons op dat hij weer niet kon lopen en was gevallen! Deze man moest met de ambulance naar het ziekenhuis , maar de Artsen konden niets vinden?

Ik vertelde ook in mijn blog, dat de vriend van de vriendin van Marie, verleden jaar steeds wondjes in zijn mond had (net als Marie, want ze proberen nog elke dag in haar mond te komen) en dat toen hij een keer voor haar voordeur stond, ook een enorme klap op zijn borstkas kreeg en uren nodig had om bij te komen. Dit is hetzelfde wat toen met mij is gebeurd op mijn werk, bij de koffiemachine! Later kreeg haar vriend net als ik toen ik borstkanker kreeg, een bult en toen had hij opeens kanker, ook net als ik jaren geleden.

 

16 Juli 2018

Ik was vergeten om in mijn blog te melden dat mijn vriendin ook steeds last heeft van bloedingen, haar dokter zei dat het niets ernstig was en ze is er voor behandeld.
Het viel mij ook op, dat nadat ik in mijn blog vermeld had over al die mensen die overleden waren er nu weer mensen zijn die gezondheids klachten hebben?
Marie's vriendin heeft nog steeds last van haar been, ook haar vriend heeft last van zijn been en haar zus kreeg opeens slik klachten?
De vriendin van Marie, vertelde ook dat haar andere vriendin, erge maagkrampen heeft en op bed ligt. Deze vrouw woont aan dezelfde kant van de '1e Groepstalker', die man waar ik het steeds over heb, Marie woonde vroeger naast hem.
Deze vrouw, (met maagklachten) is de vriendin van de man die opeens niet meer kon lopen, lees eerder in mijn blog.
Wij denken dat die vorige buurman, laten wij hem 'T.B.' noemen, dichterbij een andere man zijn huis wil komen, waar hij ook ruzie mee heeft, want die woont naast de vrouw die nu maagpijn heeft.
De man (die nu niet meer kan lopen) en zijn vriendin (die maagpijn heeft) wonen onder en boven elkaar (zij woont onder haar vriend). Wij denken dat hij ze er allebei uit wil hebben en dat dan een van de 'groepstalkers' erin gaat wonen?
Het zou ook kunnen dat de huizen lang genoeg leeg staan om die man waar hij ruzie mee heeft, iets aan te doen?
Vandaag kan Marie amper lopen, want de buurman doet nog steeds haar teen pijn.
Gisteren had ik wat tips aan iemand op Facebook gegeven, iemand die ook slachtoffer is van dit soort 'apparaten/wapens' (over iets waar ik ook weleens last van heb gehad) en ik dacht nog 'de boven buurman zit ook op Facebook en die zal het wel lezen en het ook weer bij mij gaan doen.' En ja hoor, dat is ook gebeurd (ik zeg even niet wat het is) maar hij doet mij daar weer de hele tijd pijn.
Ik gebruik soms mijn mobiel en soms mijn laptop en gisteren toen ik het 'vervolg van juli' in mijn blog had vermeld, gebruikte ik ook mijn laptop.
Daarna zat ik op Facebook en kreeg ik opeens een melding met een drie hoek en een uitroep teken erin. Dus stom, ik raakte het aan en er stond vermeld dat het geheugen vol was? Omdat dat wel een beetje kon kloppen, dacht ik, volgde ik de stappen om het op te lossen.
Er werd vermeld dat mijn gegevens in gevaar waren en dat ik alles kwijt zou raken en toen ik een blauw beeld zag en het inderdaad leek dat dit zou gebeuren, trok ik in paniek de stekker eruit!
Opeens herinnerde ik mij dat de vorige buren (dat was de jongen die altijd de boem boom muziek speelde) en die andere man 'T.B', dat ook altijd deden. Altijd waren ze bezig om de telefoons, tv en internet te beïnvloeden, zij hebben dit ook aan de gene die boven woont, geleerd. Het gebeurde vaak (bij mijn vorige computers) dat 'Internet Explorer' steeds crashde (vooral in deze woning).
Enfin, toen ik later de computer weer aandeed, heb ik een scan, door Windows, laten uitvoeren en gekeken of er een belangrijke melding was, maar dat was niet het geval.
Toen ik 'Chrome' wilde gebruikten deed die het niet goed meer, ik kreeg ook steeds de melding 'naamloos' te zien, dat was vroeger ook het geval!
Wat ook gek was, is dat ik mijn 'blog (met 'google' en met 'duck and go') niet meer kon vinden? Er stond 'vermeld' dat mijn website verplaast was of de naam was veranderd, maar het gekke was dat mijn website (mijn blog) wel te vinden was op een andere browser?

17 Juli
Vandaag is het dinsdag en gisteren was ik weer bezig op mijn laptop en gebruikte ik 'Internet Explorer' toen kreeg ik weer de melding van dat drie hoekje!
Of de eerdere melding ook van deze browser afkomstig was, omdat ik deze browser eergisteren, samen met 'Chrome' gebruikt heb, dacht ik dat het van 'Chrome' was.
Enfin, ik kreeg steeds de melding met het driehoekje en het uitoepteken erin en ik moest alles (dringend) afsluiten, maar ik weigerde dat en kon toen toch door gaan met werken aan mijn blog.
Wel gek dat ik op 'Chrome' mijn blog niet kon vinden en op 'Internet Explorer' steeds de gevaren driehoek te zien kreeg toen ik bezig was met mijn blog?
Het was net als vroeger, ik kreeg toen ook problemen met deze 'zoekmachine' als ik ergens mee bezig was en het beïnvloed dan ook nog alle andere progama's!

HET IS NU 21,23 

Ongeveer een goed uur geleden kwam de buurman thuis met een aantal mensen en meteen werden Marie en ik weer pijn gedaan, ze moeten zeker leren wat ze moeten doen? De hele week heeft hij al mensen die komen en gaan en ook wordt er steeds gewerkt, dingen worden verschoven, neer gezet, alles wat hij doet als hij iets van plan is of als hij komt en gaat. 

Gisteren werd er ook steeds door die 2 mannen, hiervoor in het tuintje gewerkt en wij voelde toen ook meteen een nieuwe soort pijn, in onze benen.

Volgens mij hoor ik weer zachtjes dat 'boem boem muziek.' Ze komen hier zeker vakantie houden, als ze niet zouden pesten waren ze welkom.

19 juli 2018

Gisteren, moest Marie boodschappen doen en zij vertelde mij dat toen zij klaar was en bij de kassa stond, zij opeens een pijn in haar rug voelde. Toen zij omkeek, om te zien waar de pijn vandaan kwam, zag ze een man met zijn rug naar haar toe staan, en later, toen zij weer keek, zag zij dat hij stiekem omdraaide om naar haar te kijken (om te zien of zij 'last' had van wat hij gedaan had). Toen hij zag dat zij naar hem keek, schrok hij zo, dat hij zich snel weer omdraaide. Marie zei dat ze hem weleens bij de buurman naar boven heeft zien gaan, het is een magere, lange jongen van ongeveer 20 jaar oud.
Wat gisteren ook gebeurde, ik zat op de bank en toen begon mijn rug pijn te doen, het was zo erg dat ik een tuinkussen aan de voorkant, op mijn borst (hart) moest leggen en ook één op mijn rug, om zo de pijn tegen te gaan. Zou ik dat niet doen, dan is de pijn in mijn rug ondragelijk en de pijn gaat dan ook rechtstreeks naar mijn hart!
Later in de avond, begon ik de pijn weer te voelen, de pijn was héél erg, het was weer op mijn hart en rug, alleen begon de pijn nu bij mijn hart. De tuinkussen moest ik goed, op de juiste plaats houden, om zo de vreselijke pijn tegen te houden!
Later, voor het slapen gaan, moest ik er voor zorgen dat Marie en ik ons goed met de folie, tuinkussen en lege plastiek bedden hadden bedekt.
Vanochtend was alles oké, maar in de middag, tegen 14,00 uur, begon de pijn in mijn rug weer op te komen en moest ik een tuinkussen pakken.
Het is dezelfde pijn als op mijn werk, toen ik die enorme klap tegen mijn borst/hart kreeg (ook met de vriend van de vriendin van Marie gebeurde dit, bij haar voordeur). Ik was toen zeker een half uur uitgeteld, maar het enige verschil met dit is dat de pijn zich nu langzaam opbouwt.
De buurman, boven, was weer druk bezig om de 'apparaten/meubels'te verzetten en te verplaatsen? Om ongeveer 15,00 uur, ging de buurman weg en Marie zag hem de trap af komen en hij groette haar, hij doet dan net of hij onschuldig is, maar ik had geen last meer van de pijn in mijn rug!
Gisteren bij dr. Phil (programma RTL 5) was er een vrouw, een actrice, die als kind, door een familie vriend 2x werd ontvoerd en gehersenspoeld, Dr Phil zei: 'er staat niet op de dader zijn voorhoofd dat hij of zij 'een wolf in schaapskleding' is.
Dat is hier ook het geval, het is net in die films zoals 'Rosemary's baby' (met Mia Farrow) en 'Gaslight' (met Ingrid Bergman). Alleen in 'Rosemary's baby' gaat het hier niet om een een baby, maar wel om de 'groep' mensen die ondanks alles net doen of ze onschuldig zijn. Ze doen dan, net als die 'groep' mensen, dat ze niet weten waar je het over hebt, maar in de tussentijd doen ze je wel kwaad!

20 Juli 2018
'Joke', de vriendin, van de vriendin van Mary had last van erge maagpijn, het was zo erg dat ze nu in het ziekenhuis ligt. Haar vriend die niet kon lopen is ook ergens anders opgenomen, dus allebei de huizen zijn nu tijdelijk leeg.
Die 'T. B.', (die man, die 'groepstalker' die in dezelfde straat woont) kan nu makkelijk in allebei die woningen komen, of hij stuurt iemand om het te doen?
Marie's vriendin, had last van haar been, zij kon er amper op lopen maar toen zij bij de Fysiotherapeut was, is zij met hem een stukje gaan wandelen. Gedurende de wandeling, deed haar been helemaal geen pijn meer, ze had nergens last van?
Terwijl ik dit allemaal zit te typen, zit hij boven op mijn geopereerde borst te stralen, (of hoe je het ook al noemt wat hij doet) en het doet verdomd pijn!

Marie heeft weer een nieuwe wond op haar borst gekregen, dat komt door de buurman en zijn helpers, er kwam ook bloed uit! Dit is gebeurd, nadat die twee mannen, die avond weer in het gemeenschappelijke tuintje gewerkt hadden.

Eerder die dag, was er een arts bij Marie langs geweest, om de pleisters van de eerdere wond, te verschonen, haar eigen huisarts is op vakantie.