Break-in into my home & car, Head shots from Death Squads (Stop 007)

DE GROEPSTALKERS HADDEN MIJN VERHAAL VERWIJDERD

7 Juli  2018

Daarnet zag ik dat al mijn tekst was verdwenen vanaf het begin van juli tot vandaag! Gelukkig had ik het gecopieerd en kon ik het weer plaatsen. 

Ik zag een tijd geleden dat er ook you tube videos waren verdwenen/verwijderd? Ik dacht eerst dat het door you tube kwam, dat de video was verlopen/verwijderd? Nu twijfel ik!!

Ook zag ik, toen de tekst er weer instond, dat er veel fouten waren, die heb ik zoveel mogelijk verwijderd en verbeterd, maar dat lukt mij niet altijd omdat zij constant proberen mij tegen te werken, dan ben ik al lang blij als het erin staat (blog).

JULI 2018

DEZE FOTO RECHTS IS NIET VAN NU MAAR VAN EEN EERDER VOORVAL

Juli 2018

Verleden week toen ik bij de beurs uitstapte voelde ik een pijn in mijn knie,  maar toen ik mijn tas tegen mijn knie hield, voelde ik de pijn niet meer. De rest van de dag voelde ik niets meer, totdat ik in de Randstadrail zat naar den Haag, toen voelde ik een pijn in mijn rug. Het gebeurde toen ik opstond om ergens anders te gaan zitten, terwijl ik langs de mensen heen liep, voelde ik een doordringend brandend gevoel in mijn rug.

Toen ik weer ging zitten was alles oke', totdat de Randstadrail langs Pijnacker Centrum reed,  toen hoorde ik dat geluid van 'hard geruis' weer in mijn rechter oor de ultrasound?

Ik dacht eerst dat de herrie van het voertuig kwam, maar het was niet zo! Het geluid bleef mij volgen en ook thuis bij Marie ging het door en moest ik extra papier (folie) over mijn oor leggen. Ik heb 24 uur per dag stukjes folie in mijn oor zitten, voor deze situaties. Want thuis doen ze het geluid een paar dagen per week hoog aan, vooral s'nachts en soms hoor ik een paar dagen niets, of het geluid staat dan zachtjes aan.  Vanavond rond 22 uur begonnen ze het geluid weer harder te zetten! Ik heb nu weer extra folie in en over mijn oren gedaan.

Gisteren stond die man,  die altijd taken doet, weer in het gemeenschappelijke tuintje (voor ons raam) twee rozen water te geven. s'nachts werd van die kant mijn linker gezonde borst pijn gedaan,  ik kon er niet van slapen!

Vandaag moest Marie naar de dokter,  omdat haar borst bloedde en ook pijn deed.  Zelfs nu doet haar borst pijn, haar wond ziet er slecht uit en ze moet over een paar dagen  bij de dokter terug komen, de dokter vond het erg vreemd dat haar borst weer een wond had!

Gisteren hebben ze Maries schoenen helemaal stuk gemaakt.

Mijn twee veiligheidsbrillen hebben ze in een dag allebei stuk gemaakt, de ene bij de neus in het midden afgebroken en de andere bij de oren, het montuur is gesmolten,  ik draag nu een zonnebril als bescherming voor mijn ogen.

 

 

6 Juli 2018

 

Marie is nu weer bij de dokter om haar verband (op haar borst) te verwisselen, gisteren was zij er ook. De wond op haar borst bloedde erg, dit heeft de buurman, die boven woont, maandag/dinsdag nacht gedaan.

Nadat Marie dinsdag bij de dokter was geweest, kwam haar dochter op visite, zij wilde weten wat er precies met Marie was gebeurd? Zij gelooft niet dat de buren deze wond op Marie's borst hebben veroorzaakt, zij denkt dat het door de folie komt, de folie die Marie gebruikt om zich te beschermen! Dat is niet zo, want dan zou Marie elke dag wonden moeten hebben! Ik was wel s'nachts vergeten om iets in haar stoel te plaatsen (een harde plaat en een kussentje dat heeft zij altijd aan de zijkant van haar stoel zitten) maar wegens moeheid waren wij het nu vergeten!

Enfin haar dochter begrijpt niet waarom wij wel last hebben van deze mensen en zij niet?

Dat denkt zij maar, want zij en haar man worden dit ook aangedaan alleen weten zij  het niet om dat het bij hun onbewust gedaan wordt en dan denken zij dat het natuurlijk is. Als wij het zouden uitleggen, geloven ze het toch niet!

Een paar jaar geleden was haar man ziek en kreeg hij last van 'geheimzinnige' slik klachten,  daardoor kon hij bijna niet meer ademen! De dokters stonden voor een raadsel, hij lag geloof ik in het Haga ziekenhuis.

Dit zijn ook een van de vele symptomen  veroorzaakt door ultrasoon of infrasoon.

Marie haar dochter kreeg een paar jaar geleden een burnout en zat een jaar thuis, zij kon niet werken en als zij het wel probeerde werd zij steeds misselijk en bang. Zij wist maar niet waar haar angst en moeheid vandaan kwam en zelfs de Psycholoog wist er geen raad mee. Ook kreeg zij  last van hoofdpijn en nekpijn en op een MRI SCAN was te zien dat zij op haar hersenen witte vlekken had. De Neuroloog vond het vreemd en was bang dat zij misschien MS had, maar dat is niet zo, al zijn de witte vlekken ook een van de symptomen die je kan krijgen door een aanval met ultrasoon/infrasoon. Dit gebeurde ook met de Amerikaanse Diplomaten die in Cuba waren, zij werden aangevallen door een akoestisch apparaat of wapen en een aantal van hen hebben ook witte vlekken op hun hersenen.  Je kan door deze aanvallen ook MS krijgen!

Als Marie en ik in haar dochters auto zitten,  dan voelen wij ook iets, dat is al jaren zo en  als wij soms bij haar op visite zijn ook. Of de apparaten in hun huis zijn of dat die mensen buiten staan en het via een afstand doen, dat weet ik niet zeker?    

Wat ik wel weet is dat iedereen die met ons om gaat, gevaar loopt, vooral als die persoon het verhaal kent, ze willen niet het risico lopen dat die mensen ons op een of andere manier helpen? Ze zullen het wel niet met overheids mensen doen,  denk ik, maar het is een misdaad dat makkelijk is te verhullen, dus wie weet?

Eergisteren was ik in Rotterdam en toen ik het hofje uitliep, koekeroerde als waarschuwing weer een duif. Op de heenweg was verder alles oke' en op de terug weg in de Randstadrail naar den Haag tot halverwege de reis, ook. Opeens kwam er een man met donker kort haar en een bril voor mij zitten (hij zat eerst ergens anders want ik was hem voorbij gelopen) en ik dacht nog, als ik wat voel, doet hij dat. De man zat niet rechts, voor mij bij het raam,  maar links van mij, daarom vertrouwde ik het niet toen hij zich steeds omdraaide en daarna ook naar mij keek. Toen ik iets voelde, een gekriebel in mijn keel en nog wat andere dingen, ben ik opgestaan en ben ik ergens anders gaan zitten. De man stapte uit bij 

Laan van Nieuw Oost-Indië

Het is zo raar dat er weer iemand van de 'groepstalkers' in de buurt was, want ik was nu veel eerder dan anders, terug naar den Haag gegaan en toch wisten zij dit, dus ra ra hoe kan dat?

Gisteren, toen Marie bij de ingang van de tweedehands winkel stond, schrok zij zich een hoedje omdat  er kei en kei hard gekoekeroerd werd, zij zei het klonk net als een toeter, maar het moest een duif voorstellen!

De DUIVEN GELUIDEN gebruiken ze om elkaar of iemand te WAARSCHUWEN nu was het omdat Marie in de buurt was.

 

 

7 juli 2018

 

Gisteren toen Marie naar de dokter was gegaan, hoorde ik de boven buurman weer dingen verplaatsen en ongeveer 15.30 weg gaan. Ik dacht nog dat hij dat misschien deed voor Marie.

Toen Marie thuis kwam,  vertelde zij mij, dat toen ze van de dokter weg ging (rond 15.35) overal waar zij liep, iemand  constant op haar achterhoofd zat en haar pijn deed. Ik vertelde haar over de buurman die weg was gegaan om 15.30 en zij denkt ook dat hij het dus was die haar hoofd constant pijn deed.

Ik weet nu niet meer of ik deze mensen pas geleden ook heb genoemd, ik was het wel van plan, ik zal een paar maanden terug in mijn blog moeten lezen of dit het geval was.

Overal waar Marie en ik gewoond hebben zijn mensen overleden, eerst was er een ouder echtpaar dat naast  de buurman woonde, die een van de 1 e 'groepstalkers ' is, (hij was dat samen met een jongen die naast mij woonde) hij woonde naast Marie . Hij had ruzie met deze mensen omdat zij via hun twee zonen, een stukje grond van de tuin opeiste dat van hun was. Dat vond die buurman,  de stalker, niet leuk en begon die man wat aan te doen. Die man kon opeens niet meer lopen en toen weer wel en toen weer niet, daarna overleed hij. Al die tijd toen dit gebeurde, vond die buurman het grappig, want dit is dezelfde man die aan Marie vroeg (over mij, toen ik boskanker had)  'wanneergaat zij dood?'

Nadat de man man was overleden,  werd zijn vrouw Martha dement. Een keer op een Zondag ochtend had  Martha wat rommel bij de vuilnisbak gelegd en de buurman naast ons kwam in zijn ochtendjas (het was s'morgens vroeg) naar buiten en haalde alles wat zij had neergelegd weer weg en legde het weer bij haar voordeur neer!

Tine,  een andere buurvrouw die ook naast Marie woonde,  hielp Marie altijd en waarschuwde mij toen die 'stalker' buurman de politie had gebeld. Dit had hij gedaan omdat ik op een gele streep stond en daarvoor kreeg ik toen een bon. Ik had hem een paar maanden eerder gevraagd of ik daar kon staan en hij zei toen ja, want de gele strepen worden niet meer gebruikt, zei hij.Tine zei dat hij gebeld had, terwijl hij zelf tegen mij gezegd had dat ik daar kon staan? 

Deze buurvrouw  ging kort daarna verhuizen en deze buren, die ze amper zag, bezochten haar 1 keer en kort daarna kreeg ze een beroerte en is toen overleden.

Een andere  buurvrouw, die Jopie heet en ook Marie's vriendin was, woonde boven haar en zij kende ons verhaal en zij kwam vaak bij Marie op visite. Toen Marie verhuisde kwam zij, samen  met haar man steeds langs en dan hadden ze het over die buurman. Wij zeiden dan dat ze die dingen niet hardop moest zeggen. Ze klaagde kort daarna over hoofdpijn en wij waarschuwde haar nog dat zij beter iets op haar hoofd moest doen om haar zelf te beschermen, maar zij geloofde niet dat er iets met haar kon gebeuren.

Totdat zij een keer met haar man thuis kwam en opeens voor haar deur neerviel. Zij woonde boven en de buurman die er mee te maken had woonde beneden, toch wist hij dat zij gevallen was, want hij kwam meteen naar buiten en hij bemoeide zich er ook mee.

Jopie wilde geen contact met deze mensen, maar deze 'stalker' buurman zat steeds  samen met haar man, aan haar bed, in het verpleeghuis, waar zij ook is overleden.

Dan was er Sharief,  hij kwam uit Afghanistan en woonde naast mij,  in de woning waar ik eerst woonde. Sharief kende mijn verhaal en hoorde dat de buren naast mij (die samen met de buurman van Marie 'groepstalkte') duivengeluiden via speakers buiten het raam lieten horen. Sharief en zijn vrouw voerde altijd de duiven op het balkon en kende de echte duiven geluiden, maar schrokken zich toch dood toen ze deze herrie via de speakers hoorde, hij zei verbaasd 'wat is dat?'

Daar waar wij woonde,  was het een doorlopend balkon en daarom zag en hoorde ik dus zijn verbazing.

Toen Marie verhuisd was (ik was inmiddels ook verhuisd) zag ik Sharief in het winkelcentrum en wij hadden wat gekletst en ik vertelde aan Marie dat hij ons nog steeds geloofde. Sharif werkte (tegenover de flat van Marie in het winkelcentrum) in een Israe'lisch restaurant en de week dat Jopie overleden was,  overleed ook Sharief aan een hartaanval, hij was maar 42 jaar oud.

Op her rijtje van Marie woonde Jennie en zij had een hond en Marie nam haar in vertrouwen. Jennie vroeg aan Marie het kenteken van die vorige buurman zijn auto omdat zij wilde kijken of zijn auto daar geparkeerd stond. Terwijl Marie dit stond te vertellen stond er iemand foto's te maken op de 2e etage waar ze allebei woonde, die had met de groepstalkers te maken (die op de 3 e etage,  boven en naast Marie woonde).

Kort daarna was Jennie's hondje vergiftigd en kreeg Jennie borstkanker en overleed hieraan!

In de tussentijd was er Corrie en die woonde direkt naast ons en zij bracht ons altijd dingen, zoals eten en drinken en boeken om te lezen. Het duurde niet lang of Marie stond alles aan Corrie te vertellen en  Marie vrieg aan Corrie of zij haar meterstanden met Marie wilde vergelijken? Dat schoot Corrie in haar verkeerde keelgat en zij vond dat Marie te veel met haar bemoeide en bleef een tijdje weg. Dit duurde niet lang en Marie vroeg toen of Corrie op de flat wilde passen, omdat  wij een week bij Marie haar dochter gingen logeren. Corrie vond het goed en als dank gaven wij haar een cadeaue.

Corrie begon ons weer veel te bellen en een keer zei ze 'heb je  nog last van die gekke mensen? ' Ik zei tegen Marie dat het jammer was dat ze dat gezegd had omdat de buren dat misschienhadden gehoord?

Kort daarna was Corrie op visite bij haar moeder (die tegenover mijn oude woning woonde). Corrie vertelde ons dat zij bij haar moeder flauw was gevallen en dat ze niet begreep waarom dit was gebeurd en de dokter was ook langs geweest en kon ook niets vinden.

Daarna gebeurde het weer en lag ze in het ziekenhuis en was ze helemaal de weg kwijt! Ze had last van haar hart en dacht dat ze in New York was, ze herkende ons nog wel.  

Een paar weken later, kort nadat Jennie was overleden. kwam Corrie uit het ziekenhuis en zij was nog verbaasd over Jennie's overlijden , maar zelf overleed zij kort daarna.

Er waren ook twee buren, een echtpaar die aan de  andere kant van Marie woonde, zij zijn allebei ook overleden.  Eerst was de man buiten gevallen en overleed en een jaar later zijn vrouw op precies dezelfde manier!

Later is Marie naar den Haag verhuisd en achter haar woonde Ben,  die zij ook alles vertelde. Ben gaf ons altijd de krant en reed dan met zijn scootmobiel naar Marie's deur. Ik dacht nog dat de 'groepstalkers' het niet leuk zouden vinden dat hij alles wist en dat hij ook steeds dichtbij ons deur kwam.

Ben werd ziek, hij kreeg last van zijn oren, hij hoorde een kei harde herrie in zijn oren en kort nadat een van de groepstalkers (de buurman die tegenover  woont en die orders geeft) bij hem op bezoek was geweest, kreeg hij een knobbel bij zijn oor en overleed hij.

Harry die verderop woonde, kwam een keer aanbellen dat hij buitengesloten was en dat de vrouw die hem moest helpen de sleutel had, ik weet niet meer precies hoe of wat.

Toen Marie, Harry thuis ging opzoeken, voelde ze daar ook wat (hetzelfde als bij haar thuis). Kort daarna overleed hij, nu woont er iemand die er ook mee te maken heeft en ik denk in Ben's huis ook? De reden waarom ik dat denk, is omdat sinds Ben's dood,  ze ook met mijn oren bezig zijn, ik hoor dan een keihard geruis (ultrasoon).

Vandaag zijn ze weer begonnen met die herrie in mijn linker oor (dat komt van de kant waar Ben woonde) maar ook van de kant waar die man woont die altijd in het gemeenschappelijke tuintje werkt. Ik loop dan de hele dag met grote stroken folie over en stukjes folie in mijn oren!

Marie zei een paar dagen geleden nog dat ze amper wat doen in het gemeenschappelijke tuintje, dat ze het alleen maar gebruiken om ons pijn te doen. Dat hebben ze scheinbaar gehoord, want die man (die orders krijgt) was nu druk aan het werk om de grond  op te harken!Ik weet niet wat hij daar van plan is te doen, want er liggen nu alleen maar zandheuveltjes!

8 Juli 2018

Ze zitten constant in Marie's mond en zij loopt steeds met een mondkapje op, dit is al maanden zo, dan stoppen ze even en dan beginnen ze weer! Ze laten ook steeds Marie hoesten, dan voelt zij een gekriebel in haar keel?

Ook zitten ze steeds op de wond van Marie's borst, haar dokter had de wond vrijdag afgeplakt, maar vandaag zit de pleister weer onder het bloed (gisteren niet). Ook voelt Marie al dagen, als ze in haar stoel zit, een prik op haar been en de volgende dag zit haar pyama, bij haar boven been onder de bloedvlekken! Wij hebben al gekeken en al zit ze, door hun, onder de wonden, kunnen wij niet zien welke wond het is. 

Gisteren heeft zij weer een pleister op de wond geplakt, dit is misschien niet de juiste wond, of er is weer een nieuwe wond bijgekomen? Wij hebben er nu niet naar gekeken, dat doen wij later wel, want wij zagen te laat dat er op haar pyama alweer nieuwe bloedvlekken zaten en intussen was zij al aangekleed.

 

 

 

 

JULI 2018

 

Putin targets foes with 'zombie' gun which attack victims' central nervous system

Latest From MailOnline

  • Moment of relief when the 12 missing Thai boys who were lost inside flooded caves with their soccer team coach for NINE DAYS are...
  • Pictured: Girl, three, killed when she was thrown 20ft from exploding inflatable trampoline as tributes are paid to the ‘little...
  • Could be used against Russia's enemies and perhaps its own dissidents

Mind-bending ‘psychotronic’ guns that can effectively turn people into zombies have been given the go-ahead by Russian president Vladimir Putin.

 

The futuristic weapons – which will attack the central nervous system of their victims – are being developed by the country’s scientists.

They could be used against Russia’s enemies and, perhaps, its own dissidents by the end of the decade.

Fire: Putin, seen using a traditional pistol, has new weapons in his
 sightsFire: Putin, seen using a traditional pistol, has new weapons in his sights

Sources in Moscow say Mr Putin has described the guns, which use electromagnetic radiation like that found in microwave ovens, as ‘entirely new instruments for achieving political and strategic goals’.

 

Mr Putin added: ‘Such high-tech weapons systems will be comparable in effect to nuclear weapons, but will be more acceptable in terms of political and military ideology.’

Plans to introduce the super- weapons were announced quietly last week by Russian defence minister Anatoly Serdyukov, fulfilling  a little-noticed election campaign pledge by president-elect Putin.

Plans to introduce the o- weapons were announced quietly last week by Russian defence minister Anatoly Serdyukov

Mr Serdyukov said: ‘The development  of weaponry based on new physics principles – direct-energy weapons, geophysical weapons, wave-energy weapons, genetic weapons, psychotronic weapons, and so on – is part  of the state arms procurement programme for 2011-2020.’

Specific proposals on developing the weapons are due to be drawn  up before December by a new Defence Advanced Research Projects Agency.

Research into electromagnetic weapons has been secretly carried out in the US and Russia since the Fifties. But now it appears Mr Putin has stolen a march on the Americans. Precise details of the Russian gun have not been revealed. However, previous research has shown that low-frequency waves or beams can affect brain cells, alter psychological states and make it possible to transmit suggestions and commands directly into someone’s thought processes.

High doses of microwaves can damage the functioning of internal organs, control behaviour or even drive victims to suicide. Anatoly Tsyganok, head of the Military Forecasting Centre in Moscow, said: ‘This is a highly serious weapon.

‘When it was used for dispersing a crowd and it was focused on a man, his body temperature went up immediately as if he was thrown into a hot frying pan. Still, we know very little about this weapon and even special forces guys can hardly cope with it.’

The long-term effects are not known, but two years ago a former major in the Russian foreign intelligence agency, the GRU, died in Scotland after making claims about such a weapons programme to MI6.

ADVERTISEMENT

Sergei Serykh, 43, claimed he was a victim of weapons which he said were ‘many times more powerful than in the Matrix films’.

Mr Serykh died after falling from a Glasgow tower block with his wife and stepson in March 2010. While his death was assumed to be suicide, his family fear there was foul play.

Last night the Ministry of Defence declined to comment.

 

 First Sighting: Newly elected Mexico's President Andres Manuel Lopez Obrador waves to his supporters from a hotel after winning general elections in
 Mexico City on Sunday