TARGETED INDIVIDUALS PEOPLE ARE WAKING UP TO ORGANIZED STALKING

MEI 2018

De bovenste fotos zijn van Marie, de fotos zijn genomen in april, zij is daarvoor nog naar de dokter geweest. 

Ik ben verlede week voor mijn oogklachten naar de oogarts geweest en ik moet over 3 weken terug komen (lees hierover in 'april').

De wijkagent kwam gisteren langs en Marie heeft toen weer het een en ander aan hem verteld, maar hij vindt het verhaal te 'bizar' voor woorden en dat is te begrijpen!

Het heeft de buurman alleen maar fanatieker gemaakt, want hij en zijn vriendin zaten gisteravond en vannacht, weer constant op mijn ogen te zappen, ik voelde brandende vonkjes in mijn ogen en ik greep daarom maar weer naar mijn veiligheids bril . s'Nachts heb ik dat zilvere folie over mij heen getrokken (en nog meer dingen) maar toch vinden ze een manier om met die lucht en trillingen, onder de folie te blazen (ook tegen mijn oor aan). In mijn oren doe ik altijd zilver/goud papier (dat moet ik doen, tegen de herrie van die ultrasoon) en tegen het papier hoor ik dan getik, het papier wordt dan letterlijk opzij geblazen. Ook voel ik gekriebel langs mijn oor,  hij probeert dan om in mijn oren te komen en ook in mijn ogen!

Vannacht heb ik geen oog dicht gedaan, omdat hij ook op mijn rechter borst zat te zappen en met lucht zat te blazen , dat door een of ander apparaat in de kamer komt  (onder mijn oksel doet het pijn).

Nu zit hij volgens mij in de computer, want elke keer als ik een spatie wil typen dan komt er een 'blauw balkje' en dan verdwijnen de letters? Het is hetzelfde balkje wat je krijgt als je iets wilt kopieren of plakken? Misschien is het een fout van de computer, of doe ik iets fout, ik weet het niet zeker? Ik weet dat de buurman (of een van hun vrienden) wel in mijn computer kunnen komen, vooral als ik mijn tablet gebruik (met het visuele type scherm) dan typt hij soms gewoon mee!

Sinds vannacht doet de buurman  mijn hart, maar ook het hart van Marie, pijn, wij voelen dan een enorme druk op ons borst/hartstreek. 

Evidence of Microwave Assaults and Electronic Harassment

ANDYLEWISTARGETEDINDIVIDUAL

 

ANDYLEWISTARGETEDINDIVIDUAL

gericht individu

PLAUSIBELE ONTKENNING

Aannemelijke ontkenbaarheid is het vermogen van mensen, meestal hoge functionarissen in een formele of informele commandostructuur, om kennis van of verantwoordelijkheid voor eventuele verdoemelijke acties van anderen in een organisatorische hiërarchie te ontkennen vanwege een gebrek aan bewijs dat hun deelname kan bevestigen, zelfs als ze persoonlijk betrokken waren bij of opzettelijk onwetend waren over de acties. In het geval dat illegale of anderszins beruchte en impopulaire activiteiten openbaar worden, kunnen hooggeplaatste functionarissen elke bewustwording van dergelijke daden ontkennen om zichzelf te isoleren en de schuld naar de agenten die de daden uitvoerden te schuiven, omdat ze er zeker van zijn dat hun twijfelaars niet in staat zullen zijn om het tegendeel te bewijzen.

 

Plausibele ontkenning

Vier jaar geleden regelde North Wales Police met Denbighshire County Council voor een politie-informant om naar een woning in de nabijheid van de mijne te verhuizen, wat de tweede snitch zou zijn die dicht bij me wordt gehuisvest sinds 2011. De eerste gaf ik bewijs tegen bij Crown Hof in 2013.

Het doel om de politie-informant in de buurt van mij te huisvesten, zou de politie van Noord-Wales in staat stellen de informant wapentechnologie te verschaffen die sterk lijkt op een politiewa- genradar die elektromagnetische microgolfstraling uitzendt. Het doel van het richten van iemand met deze vorm van verkapte methodologie is in de meeste gevallen een soft kill-operatie.

policespeedgunpicture

Het meest voor de hand liggende doel dat de politie probeert te bereiken, is mijn dood of menticide door het gebruik van deze wapens met de voortdurende gerichtheid en marteling die het met zich meebrengt. Het zal je misschien verbazen te horen dat deze vorm van geheime wapentargeting niet echt illegaal is, omdat er geen wetten tegen zijn. Precies dezelfde methoden werden door de KGB en de Oost-Duitse geheime politie de Stasi in communistische landen vanaf de jaren vijftig gebruikt tegen honderdduizenden uitgesproken burgers die het regeringsregime op de zwarte lijst had gezet en daarom gevreesd. De microgolfwapens die nu worden gebruikt door westerse politiebureaus zijn veel geavanceerder dan wat de KGB en Stasi ooit hebben gebruikt.

Voordat ik verder ga, moet ik erop wijzen dat ik de naam van de politie-informant heb veranderd om zijn identiteit te beschermen en zijn dekking te voorkomen. Ik zal naar hem verwijzen als 'Carlos de Snaai'.

'Carlos de Snaai'

In de afgelopen 4 jaar is Carlos de Snaai elke dag van de week voor het grootste deel van de dag alleen achtergelaten in zijn woning, van 8:00 tot 21:00 uur, meestal in de slaapkamer aan de voorzijde van de accommodatie die hij gebruikt om de door de politie uitgegeven magnetron op te zetten en te regisseren stralingswapens (zodra zijn partner en kinderen het pand verlaten hebben omdat kinderen verhalen vertellen over de activiteiten van papa's die zich in het huis afvragen met een apparaat dat op een pistool lijkt) in mijn richting, dus ik kan mezelf niet toepassen op de onderzoeken waar ik mee bezig ben , wat meestal iets blootlegt dat mensen in een openbaar ambt liever niet onthullen. Het vernietigen van mijn gezondheid zou ook een gewenste doelstelling zijn, dus ik kan geen bewijs leveren bij de Openbaar Onderzoek naar Undercover Policing-operaties.

Een gericht energiewapen (DEW) - Afbeelding hieronder

dew3

Ik raakte betrokken als een politieke activist en onderzoeker, enzovoort, puur als een zelfverdedigingsmechanisme aangezien de politie van North Wales voortdurend weigerde om deel te nemen aan een bemiddelingsproces dat werd gestart door Chris Ruane MP vanaf oktober 2000, dus we konden instemmen met een compromis, en opnieuw door James Davies MP in 2014. De politie heeft het glashelder gemaakt dat ze niet willen 'gaan zitten' en me liever dood zien. Zelfs pogingen van het parlementslid van James Davies om een ​​ontmoeting met de peetvader te regelen (de politiecommissaris) werden afgewezen omdat de peetvader weigerde om zelfs MP-brieven van James Davies te beantwoorden.

 

Mijn zorg is dat Carlos de Snaai erg weinig vrienden heeft, en helemaal niet, en hij besteedt al zijn tijd, wat zijn fulltime baan is als een melodie met magnetronwapens die dodelijk kunnen zijn in de verkeerde handen. De afgelopen jaren hebben 2 mensen in de straat waar ik woon last gehad van beroertes.

Voor iedereen die zich bezighoudt met Carlos de Snaai zullen ze onmiddellijk weten dat hij een groot aantal psychologische problemen heeft die men zou verwachten als ze in de eerste plaats werden gekozen, en vervolgens overeengekomen om een ​​woning te bezetten die door de politie was ingericht om te besteden elke dag gericht op mij, zoals welke normale persoon ooit zou worden betrokken bij dergelijke verraderlijke regelingen. (Overigens hebben wetenschappelijke studies aangetoond dat 5% van de bevolking in verschillende mate wordt geboren als psychopaat en de politie actief deze persoonlijkheidstypen rekruteert voor operaties zoals deze).

Ik wilde een volksgezondheidswaarschuwing publiceren voor de mensen waar ik een tijd woon, maar mijn zorg was dat mijn bezorgdheid kon worden beschouwd als puur op vermoedens en speculatie die ondanks het bewijsmateriaal dat ik heb verzameld misschien niet worden geloofd, dat is tamelijk moeilijk te begrijpen voor de leek, tenzij iemand voorkennis heeft van microgolfwapens en hoe deze werken. En om eerlijk te zijn, iedereen die suggereert dat ze heimelijk het doelwit zijn van magnetronwapens klinkt als 'gekke praatjes', en iedereen die dergelijke beschuldigingen tegen de autoriteiten uitdaagt, krijgt waarschijnlijk een enkeltje naar een psychiatrische afdeling en een leven lang een keurslijf dragen om dat te doen. Gelukkig voor mij, mijn 'ga uit de gevangenis vrije kaart', of beter gezegd, 'mijn weg uit een gratis kaart voor psychiatrische ziekenhuizen' is dat mijn vorige huisarts mij een onwettige diagnose van paranoïde schizofrenie heeft gegeven zonder dat ik daar was (het politieke misbruik van de psychiatrie) en zonder mijn medeweten of vervolgprocedures in 2001 toen Chris Ruane MP nam eerst contact op met het thuiskantoor met betrekking tot de ernstige intimidatie die ik op dat moment doormaakte. Deze diagnose bleef langer dan 11 jaar (zonder dat ik het wist) op mijn medische gegevens die de politie weigerde te onderzoeken voor de ernstige intimidatie en incidenten die ik aan NWP en parlementsleden meldde, en zelfs om te voorkomen dat zij een bemiddelingsproces zouden ingaan. De diagnose werd onderzocht door mijn nieuwe huisarts en de General Medical Council in 2012 en verwijderd uit mijn medische dossiers.

Ik ben me de afgelopen jaren bewust geweest van de digitale microgolfdetectoren en alarmen die ik heb gekocht op aanraden van een voormalige MI5-microgolfwapenspecialist die Carlos de Snaaier heeft gericht op vele andere mensen in het gebied dat ik bij de politie woon uitgegeven microgolfwapens en hij heeft aanzienlijke schade aan veel mensenlevens veroorzaakt. In het verleden ben ik betrokken geweest bij psychologische profilering voor een aantal antiterreuronderzoeken, hoewel ik geen expert ben op dit gebied. Het profiel dat ik deels heb ontwikkeld, is dat Carlos de Snaai een hekel heeft aan oudere vrouwen omdat hij problemen heeft met verlating uit zijn jeugd hij werd consequent teleurgesteld door oudere vrouwen. Hij kan ook mensen targeten die hij als zwak en onwaardig beschouwt.

Carlos de Snaai wordt alleen voor lange periodes van de dag alleen gelaten met de politie geeft microgolfwapens af die mensen op een afstand van 150 honderd meter en dan wat kunnen richten. Zou een sociopaat die geen geweten heeft, verveeld, alleen en niets te doen, zich richten op andere mensen op straat voor de lol om zijn verveling te verlichten als ik niet in het bezit was om me te richten, gezien het feit dat hij geen geweten heeft en niet geef om het resultaat van zijn acties.

De mensen in mijn omgeving die waakzaam moeten zijn, zijn meestal de mensen die tegenover het onroerend goed van Carlos de Snaef leven, omdat ze gemakkelijk kunnen worden aangevallen door het informatievenster van de politiemonitor aan de voorzijde en hij kan gemakkelijk op hen passen met de wapens die hij heeft en vooral oudere vrouwen, hoewel mensen die van zijn eigendom leven, ook waakzaam moeten zijn voor blootstelling aan microgolfstraling, aangezien microgolfstralen door muren gaan zonder op enigerlei wijze verzwakt te zijn.

Als u in de afgelopen 4 jaar afleveringen en symptomen hebt gehad, variërend van ernstige hoofdpijn, vermoeidheid, slaperigheid, duizeligheid, duizeligheid en kortademigheid, waarbij u mogelijk bent gericht op het afgeven van microgolfwapens door de politie, door Carlos the Snitch, de sociopaat van Rhydwen Drive. (Bekijk ook video hieronder door MI5-expert).

Het is ook mogelijk dat Carlos the Snitch mogelijk de microgolfstralingwapens zou kunnen gebruiken om mensen verderop in het landgoed te targeten omdat hij toegang heeft tot een ander eigendom, hoewel dit speculatie van mijn kant is.

In de komende twee weken heb ik een aantal vergaderingen gepland met parlementsleden, leden van de Welshe Assemblee, gemeenteraadsleden, openbare beschermingseenheden, voormalig personeel van inlichtingendiensten, militaire groepen en verschillende journalisten. Hopelijk, zoals ik eerder op Facebook heb gepost, zal ik nog steeds in leven zijn om deze vergaderingen bij te wonen als de politie hun doelwit verhoogt en probeert om hun doel te bereiken en zonder me te laten gaan en $ 200 te verzamelen ............ rechtstreeks naar de geestenwereld .

 

Interview door voormalig MI5-officier Barry Trower die zich specialiseerde in microgolfwapens.

 

Terrorisme wordt gedefinieerd als: regeringswijze door terreur aan te wakkeren door bruut geweld en wreedheid.  Ik ben daarom al meer dan 4 jaar het doelwit van terroristen, dat wil zeggen de politie en hun cohorten.

terreur definitie

 

Politie Noord-Wales bevestigt doelgerichtheid met magnetronwapens is GEEN aanstoot

Dit is de brief van de politie van North Wales waarin staat dat het richten van iemand met elektromagnetische microgolfwapens (elektronische intimidatie) GEEN aanstoot is en dat er GEEN WETTEN tegen zijn:

Coco Cola

Bewerken 2135hrs 29 april 2018:

Deze blogpost is online gepubliceerd om 1059 uur op zondag 29 april 2018 vanuit een locatie in Prestatyn. Ik ging om 12:30 uur naar huis en voerde een microgolfstralingcontrole uit met mijn apparatuur en die was zo hoog dat ik mijn eigendom 15 minuten later moest verlaten omdat de effecten op mij ernstig zouden zijn geweest. Later op de middag gebeurde er iets dat al dan niet verband hield met de extreem hoge niveaus van een gericht energiewapen, waarvoor ik juridisch advies nodig heb voordat ik verder commentaar geef.

MICROWAVE MIND CONTROL

 

MICROWAVE MIND CONTROL 

door Tim Rifat

UK INTELLIGENCE FORCES EN MICROWAVE MIND CONTROL 
MIND CONTROL

Als een wetenschapper die onderzoek doet naar microgolfwapens die worden gebruikt voor het grote publiek, is het bewijs dat het GM900-microgolfnetwerk zoals gebruikt door Vodaphone en British Telecom een ​​groot gevaar voor de gezondheid vormt, onder mijn aandacht gekomen. Defence Intelligence Agency (DIA) documenten met de titel: Biologische effecten van elektromagnetische straling (Radiowaves en Microgolven) Euraziatische communistische landen tonen aan dat microgolffrequenties vergelijkbaar met die van mobiele telefoons gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken in de volgende gebieden:

  • Bloed.
  • Cardiovasculair systeem.
  • Cellen.
  • Centraal zenuwstelsel.
  • Spijsverteringssysteem.
  • Klieren.
  • Metabolisme.
  • Reproduction.
  • Visueel systeem.
  • Interne geluidsperceptie.

Apparatuur om de frequentie en intensiteit van microgolftelefoons te testen, toont aan dat ze signalen produceren die vergelijkbaar zijn met magnetrons. Twee Vodaphone mobiele telefoons werden het produceren van 100 mW / cm 2 en 50 mW / cm 2 respectievelijk. Het gevaar voor microgolfovens is 5 mW / cm 2 en de Russen gebruiken regelmatig 10 mW / cm 2 voor wapenonderzoek. Deze Vodafone zullen daarom bij gebruik ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Verschillende mobiele telefoons kunnen worden getest om te zien hoe gevaarlijk ze zijn.

Het GM1800-systeem dat door Orange wordt gebruikt, maakt gebruik van microgolven met een hogere frequentie. Australische wetenschappers ontdekten dat dit kanker veroorzaakte bij muizen die waren blootgesteld aan straling van dit type. De documenten in mijn bezit laten zien dat microgolven diep in het lichaam doordringen en een negatief effect kunnen hebben op de hersenen en het lichaam.

Het DIA-onderzoek dateert uit 1976 en laat zien dat de gevaren meer dan twintig jaar geleden bekend waren. De Sovjets gebruikten de frequenties en intensiteiten die worden gebruikt door mobiele telefoons, 1800 MHz en 900 MHz, als wapens. Het is een regel van de inlichtingengemeenschap dat je dingen in het zicht verbergt, zodat het publiek om microgolfbestrijdingswapens te accepteren die hun gedrag beïnvloeden onder het mom van mobiele telefoons, een geniale zet was. Het publiek zover krijgen om te betalen voor deze microgolfbewegingsapparaten, zodat hun hersenen en gedrag beschadigd kunnen worden, om ze meer volgzaam en gemakkelijk te controleren te maken, was pure duivelse genialiteit.

UK INTELLIGENCE FORCES EN MICROWAVE MIND CONTROL

Magnetronwapens die mensen in gestresste, verwarde, onderdanige zombies veranderen, worden in de binnensteden van Groot-Brittannië gebruikt. Ontwikkeld door de communisten, zijn microgolfwapens vergelijkbaar met magnetrons sinds de jaren tachtig gericht op binnenstedelijke gemeentelijke landgoederen. Deze wapens zenden signalen met extreem lage frequentie (ELF) uit die natuurlijke hersengolven nabootsen; met één druk op de knop worden alle mensen rond deze microgolfzenders omgezet in onderdanige zombies die niet helder kunnen denken, depressief worden, apathisch en de hele dag niets willen doen: niets doen: de malaise in de binnenlanden op de straten van Groot-Brittannië. Met de komst van nieuwe ELF-detectoren, ontworpen door de onderzoeksteams van de auteur, kan de massale bewustzijnscontrole van de grootstedelijke Britse bevolking worden aangetoond.

De enorme toename van mobiele telefoons heeft de Britse veiligheidstroepen in staat gesteld om dit netwerk van zenders te gebruiken om mindcontrolsignalen naar de hersenen van iedereen die in de buurt van deze zenders leeft, te bundelen. Microgolven gebruiken pulsgemoduleerde magnetrons met de juiste intensiteit om door de schedel te gaan in het brein en het controlegedrag. Microgolfzenders zijn daarom het perfecte medium voor de transmissie van ELF-signalen om de Britse bevolking te controleren.

Onderzoekers zijn van mening dat de rellen in de binnenstad van de vroege tachtiger jaren het regime van Thatcher dwongen ELF-mindcontroletoestellen te gebruiken die in de jaren zeventig waren ontwikkeld om de woonwijken van de arbeidersklasse in totale politiezones te veranderen. In deze zones veranderden ELF-zenders de bewoners in volgzame zombies. Zo succesvol was deze technologie die werd uitgebreid tot alle grote steden. Massale gedachtegang van het Britse publiek om hen onderdanig en gehoorzaam gezag te geven, werd uitgebreid, hand in hand met het mobiele telefoonnetwerk en militaire en politie-microgolfzenders. Nu is de hele agglomeratie in Londen bedekt met UHF en een magnetron met geestdodende ELF.

Onderzoek naar het gebruik van microgolfwapens en hun gebruik voor mentale controle begon in de jaren 1950 bij het Tavistock Institute, een van de toonaangevende instellingen voor psychiatrisch onderzoek in Groot-Brittannië. Het Britse instituut deed onderzoek naar manieren om de Britse bevolking te beheersen zonder dat ze het wisten. Het antwoord van de aap, waarbij de dominante aap onderdanig gedrag veroorzaakte bij de ondergeschikten, was de hersenstaat die het meest van belang was voor de Britse wetenschappers. Nadat hij dit specifieke hersenritme voor volgzaam onderdanig, zombie-achtig gedrag had gevonden, werd het vervolgens geregistreerd en gebruikt als de sjabloon voor het ELF-signaal dat werd gestraald op Britse microgolfzenders. Groot-Brittannië was de eerste ontdekker van microgolftechnologie, gebruikt voor radar, in de jaren 1940 en had daarom een ​​leidende voorsprong op alle anderen in dit veld.

De jaren zeventig brachten een donkere kant aan het verhaal, met het nieuws dat de Russen in de magnetron van de Amerikaanse ambassade in Moskou zaten. Een derde van het personeel stierf uiteindelijk aan kanker door deze microgolfbestraling. Australische wetenschappers bewezen in 1997, dat kleine hoeveelheden magnetron geproduceerd door de zeer veiligste mobiele telefoons, kanker veroorzaken bij muizen, wanneer blootgesteld aan deze straling. Greenham Common was de eerste keer dat het ministerie van Defensie betrokken was bij de aanstootgevende microwaving van vrouwelijke demonstranten, de zogenaamde Greenham Common Women. Deze gebeurtenis toonde aan dat de Britse veiligheidstroepen bereid waren dodelijke doses microgolfstraling te gebruiken bij grote groepen van het grote publiek. Apparatuur toonde aan dat de vrouwen vredesbetogers onderhevig waren aan hoge niveaus van microgolfstraling, sommige zijn vervolgens gestorven aan kanker. Noord-Ierland zou een perfecte proeftuin zijn geweest voor massale mind control-technologie. Onderzoek bij het Tavistock-instituut stelde de regering van Thatcher in staat om op grote schaal gebruik te maken van de frequentie die bij de mens wordt veroorzaakt. Door deze ELF-frequentie uit te zenden op microgolfzenders, mobiele telefoons, BT-telefoons en door gebruik van andere zenders, kan de binnenstadsbevolking onder controle worden gehouden. Mijn onderzoeksgroep heeft ELF-detectoren, die kunnen bewijzen dat alle Britse zenders worden gebruikt om de populatie onder controle te houden. Omdat ELF niet van nature wordt gevonden en alleen wordt gebruikt voor nucleaire onderzeeërcommunicatie, bewijst de aanwezigheid ervan dat mind control-wapens worden gebruikt door het grote publiek. De auteur heeft ook toegang tot wetenschappelijke documenten die de verwoestende effecten aantonen van ELF uitgezonden door magnetron, UHF en VHF op mensen. Onderzoek bij het Tavistock-instituut stelde de regering van Thatcher in staat om op grote schaal gebruik te maken van de frequentie die bij de mens wordt veroorzaakt. Door deze ELF-frequentie uit te zenden op microgolfzenders, mobiele telefoons, BT-telefoons en door gebruik van andere zenders, kan de binnenstadsbevolking onder controle worden gehouden. Mijn onderzoeksgroep heeft ELF-detectoren, die kunnen bewijzen dat alle Britse zenders worden gebruikt om de populatie onder controle te houden. Omdat ELF niet van nature wordt gevonden en alleen wordt gebruikt voor nucleaire onderzeeërcommunicatie, bewijst de aanwezigheid ervan dat mind control-wapens worden gebruikt door het grote publiek. De auteur heeft ook toegang tot wetenschappelijke documenten die de verwoestende effecten aantonen van ELF uitgezonden door magnetron, UHF en VHF op mensen. Onderzoek bij het Tavistock-instituut stelde de regering van Thatcher in staat om op grote schaal gebruik te maken van de frequentie die bij de mens wordt veroorzaakt. Door deze ELF-frequentie uit te zenden op microgolfzenders, mobiele telefoons, BT-telefoons en door gebruik van andere zenders, kan de binnenstadsbevolking onder controle worden gehouden. Mijn onderzoeksgroep heeft ELF-detectoren, die kunnen bewijzen dat alle Britse zenders worden gebruikt om de populatie onder controle te houden. Omdat ELF niet van nature wordt gevonden en alleen wordt gebruikt voor nucleaire onderzeeërcommunicatie, bewijst de aanwezigheid ervan dat mind control-wapens worden gebruikt door het grote publiek. De auteur heeft ook toegang tot wetenschappelijke documenten die de verwoestende effecten aantonen van ELF uitgezonden door magnetron, UHF en VHF op mensen. de frequentie die onderwerping bij de mens veroorzaakt. Door deze ELF-frequentie uit te zenden op microgolfzenders, mobiele telefoons, BT-telefoons en door gebruik van andere zenders, kan de binnenstadsbevolking onder controle worden gehouden. Mijn onderzoeksgroep heeft ELF-detectoren, die kunnen bewijzen dat alle Britse zenders worden gebruikt om de populatie onder controle te houden. Omdat ELF niet van nature wordt gevonden en alleen wordt gebruikt voor nucleaire onderzeeërcommunicatie, bewijst de aanwezigheid ervan dat mind control-wapens worden gebruikt door het grote publiek. De auteur heeft ook toegang tot wetenschappelijke documenten die de verwoestende effecten aantonen van ELF uitgezonden door magnetron, UHF en VHF op mensen. de frequentie die onderwerping bij de mens veroorzaakt. Door deze ELF-frequentie uit te zenden op microgolfzenders, mobiele telefoons, BT-telefoons en door gebruik van andere zenders, kan de binnenstadsbevolking onder controle worden gehouden. Mijn onderzoeksgroep heeft ELF-detectoren, die kunnen bewijzen dat alle Britse zenders worden gebruikt om de populatie onder controle te houden. Omdat ELF niet van nature wordt gevonden en alleen wordt gebruikt voor nucleaire onderzeeërcommunicatie, bewijst de aanwezigheid ervan dat mind control-wapens worden gebruikt door het grote publiek. De auteur heeft ook toegang tot wetenschappelijke documenten die de verwoestende effecten aantonen van ELF uitgezonden door magnetron, UHF en VHF op mensen. Mijn onderzoeksgroep heeft ELF-detectoren, die kunnen bewijzen dat alle Britse zenders worden gebruikt om de populatie onder controle te houden. Omdat ELF niet van nature wordt gevonden en alleen wordt gebruikt voor nucleaire onderzeeërcommunicatie, bewijst de aanwezigheid ervan dat mind control-wapens worden gebruikt door het grote publiek. De auteur heeft ook toegang tot wetenschappelijke documenten die de verwoestende effecten aantonen van ELF uitgezonden door magnetron, UHF en VHF op mensen. Mijn onderzoeksgroep heeft ELF-detectoren, die kunnen bewijzen dat alle Britse zenders worden gebruikt om de populatie onder controle te houden. Omdat ELF niet van nature wordt gevonden en alleen wordt gebruikt voor nucleaire onderzeeërcommunicatie, bewijst de aanwezigheid ervan dat mind control-wapens worden gebruikt door het grote publiek. De auteur heeft ook toegang tot wetenschappelijke documenten die de verwoestende effecten aantonen van ELF uitgezonden door magnetron, UHF en VHF op mensen.

Er wordt beweerd dat Marconi deze microgolftechnologie op ware grootte heeft geproduceerd, en ongeveer dertig wetenschappers en militairen bij het project die vragen begonnen te stellen, pleegden onder mysterieuze omstandigheden 'zelfmoord'.

Mijn onderzoek heeft aangetoond dat microgolfwapens zijn gericht op onruststokers uit de middenklasse en onderzoekers die problemen veroorzaken bij de oprichting. Uit Russisch en Amerikaans onderzoek is gebleken dat pulsgemoduleerde microgolven (zoals gebruikt voor mobiele telefoons), wanneer gemoduleerd met ELF, specifieke hersenenpatronen nabootsen, het gedrag van het slachtoffer veranderen met een druk op de knop. Er is vastgesteld dat de Britse veiligheidspolitie, zoals MI5, de 450 MHz-frequentie gebruikt voor dit onderzoek (wettelijk toegestaan ​​voor gebruik door de politie) gebruikt voor gedragscontrole. Er is een uitgebreide catalogus van mindcontrol-frequenties in het MHz-bereik, FM-radio, tv en mobiele frequenties gemeten, die in het VK worden gebruikt voor mentale controle en het doden of uitschakelen van slachtoffers: 147, 153, 197, 199, 447, 453, 456, 466, 853, 883, 884, 887 ... Symptomen kunnen depressie zijn, verward denken,

Een voorbeeld hiervan was de politiebus van Brighton, geparkeerd voor het Brighton Pavilion, dat werd gebruikt om UHF en magnetrons naar zwervers te stralen om ze uit het gebied te verwijderen. Alle stadscentra van Brighton worden bestookt met microgolven wanneer zwervers samenkomen om ze zo ziek te maken dat ze moeten vluchten. De avondkrant van Argus vroeg de politie of het witte busje dat maandenlang op het terrein van het Brighton Pavilion stond, hun busje was, ze antwoordden dat het een van hun 'bewakingsvoertuigen' was. Op woensdag 4 februari passeerde de auteur Brighton Police-station met een frequentieteller die microgolfwapens detecteert, en ik ontdekte een microgolfbundel van 452 MHz die werd gericht op twee jonge daders die op een muur tegenover het station zaten. Ik confronteerde de politie met de lezing, Robert Galloway, woordvoerster van de politie verklaarde: "

Met onderzoekers in dit onderzoeksveld in contact, klagen ze allemaal over microgolfachtige symptomen, hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, oogbeschadiging, oorproblemen ... Uit de metingen die ik heb laten zien, blijkt dat het bereik van 750-1000 MHz wordt gebruikt door de inlichtingendiensten voor het induceren van nerveuze en fysieke instorting. Magnetrons geven 1000 MHz af.

Op het Channel 4-programma, For the Love of ... New World Order , getoond op maandagavond om 12.00 uur, op 6 april, heeft de auteur een aantal van deze feiten op televisie onthuld. De presentator en onderzoekers van dit programma klaagden over ernstige hoofdpijn in de dagen voorafgaand aan het filmen van symptomen van een microgolfaanval. Als de belangrijkste niet-militaire expert-microgolfwapens, remote viewing (psychische spionage) en Psi-warfare, werd de auteur zich bewust van het probleem met de magnetron toen hij het doelwit werd om te voorkomen dat zijn volgende boek over kijken op afstand zou worden vrijgegeven. Dit boek over paranormale spionage, uitgegeven door Century Books, is het eerste boek van een wetenschapper over Psi-oorlogsvoering en de technieken die de superkrachten ontwikkelden.

Na het filmen van het Channel 4-programma werd hij op 15 februari buiten de muren van het gebouw gearresteerd door de Brighton Police en zijn frequentieteller werd geconfisqueerd om te voorkomen dat hij het gebruik van microgolfwapens rond het politiebureau en op openbare plaatsen in de stad registreerde. Ook al was er geen wet overtreden. Het lijkt erop dat de politie van Brighton zich zorgen maakt dat hun gebruik van magnetronwapens op de zwervers van Brighton aan het licht komt. De Britse overheid heeft ook alle gemakkelijk beschikbare frequentietellers opgekocht, namelijk de Watson FC-128-frequentietellers en de Optotronic-apparaten, en de fabrikanten brengen nu een 'aangepast' model op de markt, dat hoogstwaarschijnlijk een digitaal filter heeft, zodat de magnetronwapenfrequenties hierboven gegeven, kunnen niet worden getoond. De frequentieteller van de auteur is nog steeds niet geretourneerd. Met dergelijke op hoog niveau uitgevoerde manipulatie van gebeurtenissen lijkt het dat microgolvenbestrijding deel uitmaakt van een geheime politiek die wordt uitgeoefend op het grote publiek in deze provincie. Als onderdeel van een heimelijk overheidsbeleid om critici lastig te vallen en uit te schakelen, valt dit aanvalsmiddel niet onder de wet en is het uiterst ontkenbaar, het perfecte intelligentieapparaat voor civiele controle. De flat van de auteur is gericht op een straal van 900 MHz die lijkt te zijn ontworpen om enorme neurologische schade aan te richten en tumoren te produceren.

Het BT-telefoonnetwerk kan worden gebruikt voor het documenteren van het Britse publiek. Een 30-40 MHz-signaal wordt door de telefoon gedragen. Wanneer het oorstuk tegen het hoofd wordt geplaatst, draagt ​​beengeleiding de ELF-component in de hersenen van de gebruiker van de telefoon. Een ELF-signaal dat gedrag of gezondheid kan beïnvloeden, wordt daarom doorgegeven aan alle BT-telefoongebruikers. Uit deskundigen heb ik geraadpleegd over het feit dat de digitale telefoons zijn ontworpen om deze mindcontrol-draaggolffrequentie te dragen. Vodafone hebben een mobiele telefoon toegevoerd aan een vriend van mij die pompt een 847 MHz-signaal op meer dan 100 mW / cm 2, dit komt overeen met 4x100 watt gloeilampen die worden ingeschakeld in de body van de gebruiker. Dit betekent dat mobiele telefoons mogelijk kunnen worden gebruikt om een ​​persoon te doden of zo te deactiveren dat ze niet langer een probleem voor het bedrijf vormen. Een andere geteste Vodaphone pompte 50 mW / cm 2 leeg Britse veilige niveaus voor microgolfovens zijn 5 mW / cm 2 - die niet bij het hoofd worden gehouden. Er zijn rapporten door militaire onderzoekers dat 1 mW / cm 2 zwelling van zenuwcellen die aan de magnetron worden blootgesteld, veroorzaakt.

Het is duidelijk dat een totale politionering van de bevolking door middel van UHF, VHF en EM-straling in de magnetron, onder andere, wordt gebruikt om de Britse bevolking in een volgzame en onderdanige mentale toestand te houden. Geestelijke verwarring kan ook worden toegevoegd aan het signaal voor de binnenstedelijke gebieden van de arbeidersklasse om hen volgzaam en verward te houden. Een land van stultified zombies, die mind-gecontroleerd zijn om ze volgzaam te maken en niet in staat om helder te denken. Subversieven zijn gewoonlijk gericht op microgolven om hen gek te maken of hen dodelijk ziek te maken

Op 4 juli 1976 pompten zeven reusachtige zenders in Oekraïne, aangedreven door de kerncentrale van Tsjernobyl, een 100 megawatt radiofrequentie in het westen, die een 10 Hz ELF-mindcontrolefrequentie bevatte. Volgens een Amerikaanse wetenschapper, Dr. Andrija Puharich, MD, dekten de Sovjetimpulsen de frequenties van de menselijke hersenen. Met een Dr. Bob Beck bewees Andrija dat de Sovjet-uitzendingen een wapen waren. Hij ontdekte dat een frequentie van 6,66 Hz een depressie zou veroorzaken en een signaal van 11 Hz zou manisch en losbandig gedrag veroorzaken. transmissies kunnen inderdaad de menselijke hersenen meevoeren, en daardoor kunnen gedragswijzigingen worden geïnduceerd. Populaties kunnen massaal worden beheerst door ELF-transmissies. Wat nog belangrijker was, hij ontdekte dat een ELF-signaal kanker kon veroorzaken met een druk op de knop.

GEESTELIJKE CONTROLE

Marteling leeft en leeft in het VK. MI5, de geheime politie van het Verenigd Koninkrijk, gebruikt regelmatig niet-dodelijke wapens tegen dissidenten. Omdat MI5 een goed gedocumenteerde geschiedenis heeft van het haten van de Labour Party en van grote invloed waren op het neerhalen van de Labour-premier Harold Wilson, sprongen ze vanzelfsprekend in het bespioneren en in diskrediet brengen van elke groep of persoon die hun hondsdolle rechtse dogma niet volgde. Toen Margaret Thatcher in 1979 premier werd van een rechtse conservatieve regering, zag ze al snel de kracht om MI5 als haar eigen geheime politie te rekruteren. Tijdens de staking van de mijnwerker aan het begin van de jaren tachtig, brachten Arthur Scargill en zijn National Union of Miners bijna de conservatieve regering naar beneden, met hun jaarlange staking. Margaret Thatcher gebruikte MI5 om de mijnwerkers te bespioneren en Arthur Scargill in diskrediet te brengen.

Margaret Thatcher was de eerste premier voor vele een jaar om regelmatig deel te nemen aan de vergaderingen van de Joint Intelligence Committee. Thatcher zou zich als getraind wetenschapper goed bewust zijn geweest van het nut van microgolfwapens. Ze zijn onmogelijk te detecteren tenzij je een detector hebt, dissidenten hebben geen idee dat deze wapens bestaan, en het beste van alles is dat ze totaal ontkenbaar zijn. Het kan zijn dat MI5 dit onderzoek geheim heeft gehouden voor Margaret Thatcher, maar de middelen die het Verenigd Koninkrijk in deze angstaanjagende, zogenoemde niet-dodelijke wapens heeft gestopt, zijn uitgebreid. Britse geheime dienst beheert een vloot van magnetronwapen-dragende bestelwagens, evenals draagbare microgolfwapens die in de buurt van het huis van de dissident kunnen worden ingezet. De enorme kosten kunnen worden vermomd als communicatieapparatuur, want zoals we allemaal weten, microgolven telefooncommunicatie is een ware rage in onze moderne wereld. Mijn onderzoek toont aan dat het microgolf-telefoonnetwerk ook het potentieel heeft om te worden gebruikt als een belangrijk mindcontrol wapensysteem om het gedrag van de gebruikers van microgolftelefoons te controleren.

Ontwikkeld onder de conservatieve regering, die aan de macht was van 1979-97. De Britse geheime, of 'zwarte' regering, heeft de beschikking over een geduchte reeks mind control-wapens. Deze afschuwelijke apparaten worden door het Britse leger eufemistisch 'niet-dodelijke wapens' genoemd. In feite doden ze je langzaam door het veroorzaken van: zenuwbeschadiging, kankers, mentale collaps die leiden tot zelfmoorden, of weefselfalen, zoals hartaanvallen als gevolg van het kookeffect van microgolven.

Nauwkeurig gemoduleerde microgolfstraling wordt gebruikt om de hersenfunctie te beïnvloeden. Menselijk gedrag en reacties kunnen volledig worden beheerst door gebruik te maken van pulsgemoduleerde microgolf-EM-straling. Pulsgemoduleerde microgolven zijn nuttig als drager voor de mindcontrolsignalen, omdat ze in staat zijn om door de schedel te gaan, die nogal resistent is tegen EM op een laag niveau. Het enorme aantal microgolf-antennes dat in het hele land te vinden is, waarvan sommige worden gebruikt voor het microgolfnetwerk, maken allemaal gebruik van pulsgemoduleerde magnetrons, die hun gebruik maken voor een strategisch mind-control-apparaat tegen de burgerbevolking in tijden van problemen of rellen, cruciaal voor het aanpassen van het gedrag van de algemene bevolking. In moderne democratieën is het niet langer haalbaar om oproerkraaiers neer te schieten, of dissidenten op normale wijze te martelen, omdat de slechte publiciteit zelfvernietigend is. Dus, microgolfwapens zijn ontwikkeld door de militaire inlichtingendiensten van het Verenigd Koninkrijk omdat ze geen sporen achterlaten, of gapende wonden. Deze pulsgemoduleerde microgolfdraagbundel kan dan worden gebruikt om signalen te dragen. Deze signalen zijn extreem laagfrequente opnamen van elektrisch potentieel van de hersenen, die zijn vastgelegd door neuromedische onderzoekers zoals Dr. Ross Adey.

Het onderzoek van dr. Ross Adey aan het Brain Research Institute van de Universiteit van Californië werd gefinancierd door de CIA. In hun Pandora-project werd een catalogus met verschillende hersensignalen voor specifieke acties, emoties en pathologische gemoedstoestanden vastgelegd. Het bleek dat toen microgolven werden gebruikt om deze signalen af ​​te vuren op de hersenen van de slachtoffers, zij de stemmingen, het gedrag en de pathologische toestanden ervaarden, gedragen door de signalen. Dit betekende dat door menselijke hersenfrequenties na te bootsen, het menselijk brein op afstand kon worden bestuurd door middel van extreem lage frequentie-uitzending gedragen door pulsgemoduleerde microgolfbundels (ELF pulsgemoduleerde microgolfafstandsbediening-mindcontroletechnologie).

Het is nu mogelijk om mind control-opdrachten direct in de hersenen uit te zenden door gebruik te maken van microgolfbundels. Alles wat nodig is, is een catalogus van elke specifieke hersenfrequentie voor elk: stemming, actie en gedachte. Deze catalogi van excitatiepotentialen zijn verkrijgbaar bij Russische neuromedische onderzoeksinstituten, zodat iedereen met voldoende geld dezelfde technologie tot zijn beschikking kan hebben, als Britse militaire mindcontrol-groepen (de psychologische handhavingsafdeling van MI5). De Aum-secte heeft magnetronwapens gekocht via hun 50.000 Russische bekeerlingen.

Bijzonder excitatiepotentiaal wordt vervolgens uitgezonden door een pulsgemoduleerde microgolfzender. Deze pulsgemoduleerde microgolfbundel heeft de ELF-excitatiepotentiaalfrequentie erop gedrukt. Het bleek dat elke gedragsset bij de mens een onderscheidende frequentie had. Er was er een voor: woede, zelfmoord, hysterie, trauma, seriemoorden, paranoia, lust ... enz. Inlichtingendiensten in het VK parkeren regelmatig microgolfzenders buiten de huizen van doelwitten en beam-specifieke stemming die opwindingsmogelijkheden bij de slachtoffers teweegbrengt. Om hen te helpen, hebben ze geavanceerde millimeter-golfscanners om door de muren van de slachtoffers te kijken, zodat ze de doelen in hun huizen kunnen zien. Pulsgemoduleerde microgolven worden regelmatig gericht op de hersenen van de slachtoffers, terwijl andere mensen in hun huizen zich niet bewust zijn van wat er gaande is. Een toonaangevende samenzweringsonderzoeker, die naar GCHQ kijkt in Cheltenham, vond een van deze busjes, met twee bollen op zijn dak geparkeerd op zijn weg. Toen hij de kentekenplaat pakte en via contactpersonen controleerde wie de eigenaar was, ontdekte hij dat het een MOD-busje was. Hopelijk heeft hij het microgolfwapensysteem gevonden voordat het hem te veel kwaad heeft gedaan.

Deze microgolfwapens werden naar verluidt bij Marconi ontwikkeld. Bij het afvuren van microgolfbundels door muren op één specifiek doel, verzwakt of wijzigt elk materiaal in de weg van de microgolfbundel de intensiteit en frequentie van de bundel. Omdat nauwkeurige frequenties en intensiteiten nodig zijn voor de controle van de geest, moesten zeer geavanceerde microgolfarrays en computerprogramma's worden ontwikkeld, zodat de microgolfbundel kon worden veranderd als reactie op de materialen die zich tussen het doelwit en het wapen bevonden, terwijl het slachtoffer zich voortbewoog over de huis. Om dit te doen, moesten de reflectiviteit en refractiviteit van de materialen tussen slachtoffer en wapen in real-time worden geanalyseerd en aan een computer worden toegevoerd die de microgolfserie kon veranderen in overeenstemming met de veranderende omgeving tussen slachtoffer en wapen, terwijl het doelwit zich voortbewoog. zijn / haar huis. Ten tweede, er moest een automatische onderbreker zijn als een andere persoon voor de straal liep. Het slachtoffer moest boos of gehandicapt worden, zonder dat iemand anders zich ervan bewust was dat hij of zij het doelwit was. De technologie hiervoor was zeer complex, maar uiteindelijk werd het geperfectioneerd. Vijfentwintig of meer wetenschappers en militairen, verbonden aan het Marconi-project, stierven toen in mysterieuze omstandigheden. Inlichtingenpersoneel vermoordt regelmatig mensen om hen stil te houden. Misschien hebben ze het hele onderzoeksteam gedood om zo'n duivelswapen geheim te houden. Want als het openbaar werd gemaakt, zou het schandaal de regering ten val brengen. Wat het echte verhaal ook was, tegen het midden van de late jaren tachtig waren alle problemen gladgestreken en deze nieuwe slimme magnetronwapens werden op de Britse straten ingezet. Noord-Ierland zou de perfecte plek zijn gebleken om ze uit te testen. Pulsgemoduleerde microgolfwapens waren nu volwassen geworden.

Door deze methode kan elke stemming of gedragsset worden geconditioneerd in de hersenen van het doelwit. Inlichtingenagenten houden een logboek bij van het gedrag van het slachtoffer om te zien of er een intensere 'behandeling' nodig is en als een gids voor toekomstige mind control-projecten. Er wordt beweerd dat volgens deze methode UFO- en complotonderzoekers routinematig worden gedreven om zelfmoord te plegen. met het opwindingspotentieel voor zelfmoord dag en nacht in je brein gestraald door middel van microgolfbewegingswapens, zet je de hersenen snel terug in een vicieuze cirkel van depressie die uit de hand loopt en eindigt in zelfmoord. Veel intelligentie en technische officieren in het Verenigd Koninkrijk, die de bonen hebben gemorst, of een mogelijk lek kunnen zijn, worden gedreven om zelfmoord te plegen door de speciale mind control-teams die worden gerund door MI5.

Gedragsversterking wordt op een synergetische manier gebruikt met de mindcontrole. Het bleek dat het effect van de microgolfbundels aanzienlijk kon worden versterkt door externe versterking. Intelligent gemeenschapspersoneel vernietigt het eigendom van het doelwit, verpest hun financiële zaken en verspreidt vals gerucht, maakt seksuele peccadillo's publieke kennis - zoals het dragen van vrouwen 's ondergoed, terwijl het zichzelf controleert - met een sinaasappel in de mond. Externe versterking van pulsgemoduleerde microgolf-mindcontrol-technologie bleek zeer effectief te zijn. Intelligentiechefs zijn nu in de zevende hemel; als iemand een probleem wordt, krijgen ze het 'zelfmoordgeestbestrijdings- team' geparkeerd voor hun huis. Binnen enkele weken doodt het slachtoffer zichzelf. Dit is zeer verheugend voor de intelligentie-mandarijnen, omdat zelfmoorden gemakkelijk weg te redeneren zijn - zelfs als het slachtoffer een hooggeplaatste politicus of militair was.

Als het militaire inlichtingenagentschap niet wenst dat je zelfmoord pleegt, kunnen ze je gek maken. Dit wordt gedaan door het excitatiepotentieel van een bepaalde pathologische mentale toestand naar je hersenen te richten terwijl je thuis bent. Om dit te ondersteunen, kunnen de inlichtingenmedewerkers geluiden en spraak plaatsen in het brein van het slachtoffer. Deze inter cerebrale hoorzitting wordt gebruikt om het slachtoffer gek te maken, omdat niemand anders de stemmen kan horen die worden doorgegeven in de hersenen van het doelwit. Het verzenden van auditieve gegevens rechtstreeks in de hersenen van de doelwitten met behulp van microgolfdraaggolven is nu algemeen gebruikelijk. In plaats van gebruik te maken van excitatiepotentialen, gebruikt men een transducer om het gesproken woord te wijzigen in ELF-audiogrammen, die vervolgens worden gesuperponeerd op de pulsgemoduleerde microgolfbundel.

Discrediting van bekende mensen die problemen veroorzaken voor de schimmige elite, door ze gek te maken, lijkt een standaardprocedure te zijn voor de inlichtingengemeenschap. Slachtoffers zijn onderworpen aan pulsgemoduleerde microgolven die verschillende soorten waanzin en gedragsafwijkingen dragen, gecodeerd als ELF-excitatiepotentialen. Dit maakt de lastige persoon met een hoog profiel, toont manisch of krankzinnig gedrag dat hen in diskrediet brengt. Voorbeelden van deze techniek zijn naar verluidt: David Icke, Fergie, Princess Diana ... Externe omgevingsversterking, door mediabedrijven in overeenstemming met MI5 te gebruiken, zorgt ervoor dat de door hoge baasjes beheerste waanzin, in de slechtst denkbare situatie wordt geplaatst licht om ze in diskrediet te brengen. Op deze manier, subversieve subversieve personen die niet ten onrechte gevangen kunnen worden gezet (in tegenstelling tot de gevangenen van Carl Bridgewater, Birmingham Six, Guilford Four ...) op de normale manier door de Britse politie, of gedood door moordcommando's, zoals de Pegasus-groep, zijn gemaakt om er belachelijk uit te zien. Openbare vernedering is het beste wapen dat de autoriteiten hebben, om onschadelijk te maken, een potentieel bekende figuur, die problemen veroorzaakt.

Als de VIP tijdelijk ziek moet worden gemaakt, kunnen microgolfstralen die het signaal bevatten dat de hersenen afgeven tijdens een vicieuze aanval van griep op het slachtoffer worden afgevuurd. Dit zorgt ervoor dat het doelwit alle griepverschijnselen vertoont, ook al hebben ze het virus niet gepakt. Major Ed Dames, de remote viewing-specialist, die nauwe banden heeft met het Amerikaanse geheime leger, zinspeelde op dit apparaat in een Amerikaans televisieprogramma.

De intelligentieagents kunnen ook lage microgolven gebruiken om mentale en fysieke verwarring te veroorzaken die tot ziekte leidt. Het richten van microgolven op slachtoffers maakt hen vermoeid, beschadigt hun immuunsysteem, veroorzaakt neurologische schade die hun denken beïnvloedt, en het vermogen om taken uit te voeren, veroorzaakt voortijdige veroudering, kanker en cataracten. Sussex Police gebruikt regelmatig deze lage magnetron om dronkaards uit stadscentra te ruimen. Bij het onderzoeken van deze kwestie was ik blootgesteld aan hoge niveaus van microgolven> 10 mW / cm 2 wanneer ik hun hoofdkantoor benaderde, terwijl MI5 mijn huis voortdurend bestookte met microgolven. Het lijkt erop dat ik een ruwe zenuw raakte terwijl ik onderzoek deed naar het wapengebruik in de geestcontrole in het Verenigd Koninkrijk.

Organisaties die de autoriteiten irriteren, hebben hun gebouw omgezet in een 'hot spot' door microgolfzenders, zodat het personeel allemaal last heeft van sick building syndrome veroorzaakt door magnetronschade. Of de medewerkers van de doelorganisatie hebben hun gedrag veranderd om onenigheid te veroorzaken. UFO Reality, een toonaangevend UFO- en samenzweringsmagazine, heeft geklaagd over mysterieuze gezondheidsproblemen, terwijl een andere New Age-groep klaagde over oogbeschadiging, misselijkheid en hoofdpijn als een vergadering plaatsvond, mogelijk veroorzaakt door magnetrons.

Verwarmen van het slachtoffer door magnetron koken wordt veroorzaakt door het verhogen van de veldintensiteit van de straling, om lokale hotspots in de ogen van de slachtoffers en in de galblaas te veroorzaken, die een slechte bloedsomloop hebben, en dus de hitte niet kunnen wegnemen.

Bestraling van de oogzenuw van het slachtoffer met hetzelfde signaal dat door deze zenuw naar de hersenen wordt gestuurd, zorgt ervoor dat het zenuwweefsel overbelast. Op deze manier kunnen subversieven worden verblind door de inlichtingengemeenschap zonder dat ze weten wat er is gebeurd. Een Amerikaanse onderzoeker klaagde over dit probleem en waarschuwde me dat dit wapensysteem door MI5 op mijn persoon werd gebruikt.

Neurologisch onderzoek heeft aangetoond dat de hersenen specifieke frequenties hebben voor elke willekeurige vrijwillige beweging die voorbereidende sets worden genoemd. Wanneer u een object ophaalt, is er een specifieke voorbereidende reeks voor deze actie. Door een microgolfstraal met de ELF-signalen die door het hart worden afgegeven op je borst af te vuren, kan dit orgaan in een chaotische toestand terechtkomen, de zogenaamde hartaanval. Op deze manier kunnen vooraanstaande leiders van politieke partijen, die vatbaar zijn voor hartaanvallen, worden gedood - voordat ze problemen veroorzaken. De Labour-regering van Neil Kinnock zou naar verluidt zijn geslagen door een verkiezingsoverwinning door middel van postrigging in twintig belangrijke marginale zetels. Toen er een nieuwe nog meer verkiesbare Labour-leider werd gevonden, wordt gezegd dat John Smith, de toenmalige Labour-leider, werd aangespoord om een ​​fatale hartaanval te krijgen, terwijl hij met zijn gezin door het land liep, door middel van een verborgen magnetronapparaat dat op de Vagus-zenuw werkte om een ​​massale hartaanval te veroorzaken. Omdat MI5 een lange geschiedenis van naakte haat tegen de Labour-partij heeft, kan er wat waarheid zijn in het bovenstaande, hoewel er nog geen harde bewijzen zijn gevonden.

Verlamming kan worden geïnduceerd in het doelwit door gebruik te maken van deze methode van voorbereidende sets voor uitzending gecodeerd op microgolfbundels. Een pulsgemoduleerde microgolfbundel, die een ELF-signaal draagt, dat identiek is aan dat in het motorneuronencentrum van de hersenen, wordt gebruikt om de motorische coördinatie van het slachtoffer te blokkeren. Dit is analoog aan het vastlopen van de radar, waarbij een krachtiger signaal met dezelfde frequentie wordt gebruikt om de radar van de vijand te overspoelen. De voorbereidende set-potentialen van motorneuronen worden geblokkeerd door een groter signaal dat wordt gedragen door een straal van een microgolfdrager, die de hersenen letterlijk overbelast, zodat het lichaam het lichaam niet kan besturen. Pulsgemoduleerde microgolfwapens die de voorbereidende ELF-sets van de motorische cortex naar het slachtoffer uitzenden, zullen het slachtoffer verlammen zonder ze te doden.

Deze techniek kan worden gebruikt om mensen te ontvoeren voor experimenten met geheime geestesgesteldheid van de overheid, onder het mom van buitenaardse ontvoering. Een dergelijke microgolfstraal zal het slachtoffer verlammen, zodat ze in een zwarte helikopter kunnen worden gebundeld en via lucht kunnen worden geëxperimenteerd om te experimenteren.

Zodra de procedure is voltooid, kan hypnose worden gebruikt om valse herinneringen aan buitenaardse ontvoering te planten. Op deze manier kunnen echte buitenaardse ontvoeringen door de autoriteiten worden gebruikt om hen in staat te stellen een onbeperkte voorraad cavia's te verkrijgen voor hun experimenten met controle van de geest.

Echte herinneringen aan overheidsbetrokkenheid worden elektronisch gewist. Deze techniek wist alle kortetermijnherinneringen van het bewustzijn van het slachtoffer door het uitzenden van microgolfbundels op het doelwit die de signalen dragen die worden gebruikt voor geheugenretentie. Wanneer u iets onthoudt, wordt het eerst opgeslagen in uw kortetermijngeheugen. Na ongeveer twaalf uur wordt dit kortetermijngeheugen in de hersenen omgezet in een langetermijngeheugen, waarna je deze informatie voor de rest van je leven onthoudt. Als deze omzetting van kortetermijngeheugen naar langetermijngeheugen niet plaatsvindt, gaan de gegevens verloren. We zien allemaal details om ons heen, maar proberen het decor terug te halen in een restaurant dat je enkele weken geleden hebt gegeten en je zult zien hoe vaag geheugen is. Microgolfstraling met een specifieke frequentie kan de overdracht van herinneringen van korte naar lange termijn geheugen verstoren. Microgolfstraling met een specifieke frequentie kan de synapsen van de hersenen verstoren. Door zich te bemoeien met de verbindingen tussen hersencellen, kan de herinnering aan mensen worden verstoord. Op deze manier kunnen moordenaars van Seal speciale troepen hersens worden afgevuurd na een missie, zodat ze geen idee hebben van het doelwit dat ze hebben gedood. Met behulp van hypnose kunnen dan valse herinneringen in de hersenen worden geplant, zodat het gat dat door de echte herinnering is achtergelaten, wordt overschaduwd.

De laatste vooruitgang in elektronische mindcontrole werd besproken in mijn eerdere artikelen in Nexus, maar voor degenen die de ESP van Spionage hebben gemist, maakt deze apparatuur gebruik van speciale soorten microgolfstralen die MASER's worden genoemd. Dit zijn het laserequivalent van microgolfbundels. Deze MASER-stralen zijn gebruikt om iets genaamd synthetische telepathie te ontwikkelen. Dit is het vermogen om de hoofden van mensen op afstand te lezen. Elektronisch scannen van de hersenen van slachtoffers door de elektromagnetische (EM) emissies van de hersenen van mensen te bewaken en, onder andere, de hersengolven (zoals gemeten op een EEG) te gebruiken om de door subklinieën gemaakte gedachten van het slachtoffer te lezen.

Hoofd van de Amerikaanse Special Forces, majoor-generaal Schaknow, sprak over synthetische telepathie tijdens een lezing in juli 1992 in Fort Bragg North Carolina. Het Amerikaanse leger is hard aan het werk om synthetische telepathie te perfectioneren. Bij synthetische telepathie zijn de zwakke elektromagnetische signalen in de hersenen die samenhangen met sub-gericht denken, verbonden met een computer door elektroden te gebruiken, of in meer geavanceerde mechanismen door MASER-stralen. Geavanceerde computersystemen hebben geleerd de subgebrocaliseerde gedachten in de hersenen te lezen, door een specifiek potentieel voor hersenexcitatie te associëren met een bepaald woord. In dit geval kan slechts één specifieke taal worden gedecodeerd, omdat elk woord in een taal een specifieke reeks frequenties heeft die moet worden ontdekt. Zodra de ezel van het vinden van de specifieke frequenties voor alle woorden in een taal is geprogrammeerd in een supercomputer, die massieve parallelle verwerking kan uitvoeren, wordt fuzzy logic-software gebruikt om dit aan te passen aan real-world excitatiepotentieel geassocieerd met subvocalised gedachte verkregen van duizenden ontvoerders, die worden gebruikt om de synthetische telepathie-apparaten te kalibreren. GCHQ Cheltenham, de intelligentiegroep van MI5, beschikt over de geavanceerde computersystemen die nodig zijn voor synthetische telepathie.

Synthetische telepathie detecteert de l5Hz, 5 milliwatt auditieve hersenschorsemissies, die verband houden met de excitatiepotentialen in de hersenen die samenhangen met subgocalized gedachte. Nieuwe technologie, met laagfrequente microgolven en RF, heeft het mogelijk gemaakt om apparaten te bouwen die door muren kunnen scannen en in lichamen van mensen zoals röntgenstralen kunnen kijken. Hierdoor kan beveiligingspersoneel een doelwit in zijn eigen huis zien en hem door het hele huis volgen. Verder zou het, als hij in het hoofd van het slachtoffer kon kijken, computergestuurde targeting mogelijk maken van specifieke hersencentra in het brein van het slachtoffer, zelfs als hij door het huis liep.

Een scan van de specifieke hersenemissies die worden afgegeven wanneer het slachtoffer subvocaliseert met behulp van een reeks gepulseerde frequentie-MASER's die worden afgevuurd op de specifieke hersencentra van het subversieve systeem, terwijl hij in zijn eigen huis verblijft, stelt het slachtoffer in staat om te worden gescand. Door een array van ELF-pulsgemoduleerde MASER's af te vuren, die het venster van de frequentie-emissies die door het sub-ge-lokaliseerde denken zijn afgegeven, afvuren, kunnen interferentie-effecten worden gemeten in de MASER-straal. De ELF-hersenemissies van het slachtoffer zullen op constructieve of destructieve wijze interageren met de gepulseerde frequentie MASER die ELF draagt ​​in het ELF-venster dat is geassocieerd met sub-geïnkocaliseerde gedachten. Als we een reeks gepulseerde MASER's afvuren, die niet in fase zijn met elkaar, kan externe ruis worden uitgefilterd in het digitale domein. Omdat de convergerende ELF-gemoduleerde MASER's worden geëffectueerd door de lage emissies in de hersenen van het slachtoffer, kunnen de verschuivingen in het gepulseerde ELF-signaal in de hersenen van de subversieve persoon worden gedetecteerd. Een simplistische versie hiervan zou de LASER-straal schijnen bij het venster van de persoon die wordt afgeluisterd. De trillingen in het venster veroorzaken modulaties in de LASER die kunnen worden omgezet in elektrische signalen en dus in geluid. Op deze manier kunnen de sub-gerichte gedachten in het brein van het slachtoffer worden gelezen. Nu al een bibliotheek met excitatiepotentialen voor verschillende woorden en groeperingen van woorden is opgebouwd, kan een geavanceerde computer beginnen met het decoderen van de emissiehandtekeningen in woordstromen.

Met behulp van ELF-audiogrammen die worden gedragen door een enkele pulsgemoduleerde Maser, kunnen sub-gerichte gedachten in het brein van het slachtoffer worden geplaatst. Dit stelt Britse operatoren van synthetische telepathie in staat om gesprekken aan te gaan met de subversieve om hem gek te maken of om sleutelwoorden naar voren te brengen die het slachtoffer doen nadenken over de informatie die ze willen vinden. Extractiepotentialen van visuele cortex kunnen ook in het brein van het slachtoffer worden uitgezonden, zodat illusoire beelden in hun hersenen kunnen worden geprojecteerd om ze woedend te maken of om hen te programmeren om zelfmoord te plegen.

Mijn onderzoek heeft ertoe geleid dat ik een echt landelijk beheersingssysteem voor geestcontrole heb ontdekt. Elk Brits politiebureau is uitgerust met een breed scala aan microgolf-antennes. Het hoofdkantoor van Sussex Police heeft een tweehonderd meter lange antenne. Het gebouw is omgeven door een hek en is verboden terrein voor het publiek. Dit microgolfcomplex bevindt zich in het midden van een woonwijk, wat betekent dat de mensen in dit gebied worden baadt in microgolven met een laag niveau. Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat microgolven met een laag niveau muizen kanker geven, aangezien de emitters die door de wetenschappers zijn getest, de nieuwe ultraveilige mobiele telefoons zijn die veel minder intensiteiten geven dan de politieantennes. Het microgolfsysteem van de politie vormt een ernstig gevaar voor de gezondheid. Het lijkt erop dat microgolfstraling op een laag niveau de waterstofbruggen in de cel exciteert en meiose kan verstoren.

Ten tweede heeft de politie het exclusieve gebruik van het 450 MHz microgolffrequentiebereik gekregen. Dit is precies de frequentie die Dr. Ross Adey, de CIA-mindcontroledeskundige, gebruikte in zijn experimenten met gedragsverandering. Het lijkt erop dat de politie het exclusieve gebruik van deze mind control-frequentie en een breed scala aan antennes heeft om deze frequentie over het hele land uit te zenden. Zeer nuttig voor massale mindcontrole in tijden van nood. Adey gevonden dat door gebruik 0.75mW / cm 2intensiteit van puls gemoduleerde microgolf met een frequentie van 450 MHz, werd ontdekt dat een ELF-modulatie zou kunnen worden gebruikt om alle aspecten van menselijk gedrag te beheersen. Het hoofdkwartier van de politie in Sussex is verbonden met CCTV, camera's met gesloten circuit in de hele stad. Sommige van deze camera's hebben microgolftelemetrie-apparaten die eenvoudig kunnen worden gebruikt om deze frequentie uit te zenden. De grote antennes die de stad verbinden, kunnen ook worden gebruikt.

Het meest verraderlijke aspect hiervan is dat het hele mobiele telefoonnetwerk gemakkelijk kan worden gebruikt om het gedrag van de telefoongebruikers te regelen. Door gebruik te maken van mijn microgolfdetector, heb ik ontdekt dat mobiele telefoons van het nieuwere type een pulsgemoduleerd microgolfsignaal afgeven van ongeveer 0,75 mW / cm 2aan het oorstuk. Dit kan toeval zijn, maar het is precies de vereiste intensiteit van gedragscontrole zoals gevonden door Dr. Ross Adey, de pionier van microgolfbestrijding. Dus in theorie zou een ELF-signaal kunnen worden toegevoegd aan het microgolfnetwerk om een ​​nauwkeurig gedragspatroon in te voeren voor elke mobiele telefoongebruiker in het VK. Als het om wijdverspreide onlusten gaat, zou het vermogen om gedragsstimuli uit te zenden om alle gebruikers van mobiele telefoons in het land te sussen nuttig zijn. Omdat gebruikers van mobiele telefoons over het algemeen middenklasse zijn, betekent dit dat autoriteit een nuttige methode heeft om het gedrag van de belangrijkste kiezers te controleren. Magnetron-draagbalken zijn perfect voor het overbrengen van het excitatiemogelijkheid van volgzaamheid naar de telefoongebruiker om hen slaaf te houden in tijden van problemen. Wanneer er geen ELF-signaal wordt uitgezonden, werkt de telefoon op een compleet andere manier op gedrag bij mensen. In dit geval zorgen de microgolftelefoons ervoor dat de neuronen calciumionen afgeven, waardoor de gebruiker geïrriteerd raakt en wanneer stress waarschijnlijk tot emotionele uitbarstingen zoals woede op de weg leidt.

In Brighton heeft het lokale hoofdkwartier van MI5 een grote magnetron op het dak. Geheime bunkers in het gebied hebben ook grote microgolfarrays boven hen. Het is kinderspel om een ​​ELF-gemoduleerd signaal te verzenden dat door het hele mobiele netwerk wordt uitgezonden - indien nodig. Op deze manier kunnen alle gebruikers van mobiele telefoons gedragsmatig worden aangepast. Ten koste van het ontwikkelen van kanker door lage microgolfblootstelling van de telefoons die ze constant gebruiken, met nadruk op het neurale netwerk door constante calciumion-efflux en interferentie met bio-elektrische velden.

Het lijkt vreemd dat een paar milliCuries aan ioniserende straling de Nationale Radiologische Beschermingsraad opgewonden zal maken, terwijl hoge intensiteit kanker die niet-ioniserende microgolfstraling induceert, ongecontroleerd raakt. Zo hoog zijn niveaus in de buurt van zenders, die het platteland vervuilen, dat gloeilampen in de buurt van hen zullen exploderen. Als de inlichtingengemeenschap op grote schaal microgolven gebruikt als massa-mind control-wapens, dan is de stilte van de NRPB gemakkelijk te verklaren. Om hieraan toe te voegen, worden de vele microgolfdetectoren die goedkoop beschikbaar waren om lekkage uit magnetrons te controleren niet meer door een bedrijf in het land gemaakt. Het lijkt erop dat de Britse autoriteiten niet willen dat de bevolking kan detecteren wanneer ze in de magnetron worden gebruikt.

Concluderend kan worden vastgesteld dat de Britse inlichtingen- en politiediensten een duizelingwekkende reeks high-tech mind control-apparaten hebben. Ze richten zich regelmatig op hun eigen bevolking en duizenden mensen worden ziek gemaakt door magnetronwapens. Met de komst van synthetische telepathie wordt 'CCTV of the mind' een realiteit.

Met de verkiezing van een New Labour-regering die zich niet bewust was van microgolfwapens en niet-beschermd was, omdat zij geen rol speelden bij hun ontwikkeling en inzet, is het zeker dat de regering van Tony Blair deze weerzinwekkende microgolfwapens verbiedt - zoals ze landmijnen hebben gedaan. Het enige probleem is dat de Labour-regering ervan overtuigd is dat de microgolfcommunicatieapparatuur van MI5 in feite een microgolfbewakingssysteem is. Met de totale geheimhouding waar de MI5-organisatie onder opereert, kan men er zeker van zijn dat ze leugenachtig zullen zijn over hoe hun pondbudget van £ 200 miljoen wordt gebruikt voor het slijpen van hun geavanceerde mictcontrolemiliture wapens die worden gebruikt door het publiek. Nog verontrustender is het gebruik van EMP- en magnetronwapens door de politie voor iedereen die onderzoek doet naar dit gebied.

REFERENTIES ELEKTRONISCHE MENSENBEHEER

[1] Non-Lethality: John B Alexander, de Penguin van het Pentagon, door Armen Victoriaans, kreeft juni 1993. Dit is een uitstekend artikel over de 'harde man' van de Amerikaanse zwarte regering van de wereld van mind control - aanbevolen voor diegenen die dat echt zouden doen graag weten hoe deze mensen denken en werken. 
UFO Reality nr. 1-3, Jon King, Mind Control. 
Mind Control en UFO's, door Alex Constantine, februari 1996.

[2] UFO-realiteit nr. 4.

[3] Enigma Vol 2, It's All In The Mind, T Rifat.

[4] Ross W Adey: Neurofysiologische effecten van radiofrequentie en microgolfstraling, Bulletin van de New York Academy of Medicine, Vo1.55 nr. 1 1, dec. 1979; De invloeden van geïmponeerde elektrische velden op EEG-frequenties op hersenen en gedrag, in gedrag en elektrische activiteit van hersenen, Burch, N en Altshuler, HI, eds, Plenum Press, 1975; Effecten van gemoduleerde zeer hoge frequentievelden op specifieke hersentrays bij katten, Brain Research, Vol 58, 1973; Spectrale analyse van laagfrequente componenten in de elektrische activiteit van de hippocampus tijdens het leren, elektro-encefalografie en klinische neurofysiologie, Vol 23, 1967.

Dr. Ross Adey, formeel van het Brain Research Center aan de Universiteit van Zuid-Californië, Los Angeles, nu aan de Loma Linda University Medical School, Loma Linda, Californië. Hij werkte aan het CIA Pandora Project en hield zich bezig met het induceren van specifieke gedragsveranderingen door elektromagnetische middelen en met de inductie van calciumeffluxgebeurtenissen om de hersenfunctie te verstoren - het zogenaamde 'verwarringswapen'. 
CS Blackman is een onderzoeker die in de VS heeft gewerkt aan theoretisch onderzoek dat ten grondslag ligt aan de elektronische RMCT-apparaten die nu wereldwijd worden ingezet. 
Electronics World and Wireless World: Het helende gezicht van elektromagnetische velden; 1993.

[5]. Martin Cannon, The Controllers.

[6]. Geheim en onderdrukt, Jim Keith.

[7]. Psychic Dictatorship in de VS, Alex Constantine.

[8]. Encounters, Vol 7, Psi Spies, Marie-Louise Small. Cosmic Top Secret: America's Secret UFO Program, 1992 William Hamilton III.

[9] Encounters, Vol 10, Room with a Remote View, door Richard Forsyth. Dit is een artikel over de auteur. http://www.fastnet.co.uk/pms   ; Website van Paranormal Management Systems. Stuur voor een informatiepakket op RV / RI £ 3 plus een SAE naar PMS, PO Box 2749, Brighton, BN2 2DR, UK. Correspondentie en normale cursussen zijn beschikbaar, telefoon 01273 690424 om te boeken voor cursussen. We bieden ook advies over problemen met mindcontrol.

Nexus Vol 3 No 6, Remote Viewing: The ESP of Espionage, door T Rifat. Nexus Vol 4 No 1 The Esp of Spionage, Part 1, door T Rifat.

Nexus Vol 4 No 2, The Esp of Espionage, door T Rifat. Deze drie artikelen behandelen de theorie van RV, RI en ESP zeer gedetailleerd. aanbevolen voor de serieuze RV / RI student. Neem voor meer informatie contact op met de auteur.

Alien Encounters No 1 1 Alien and Government Mind control, T Rifat. Waarnemingen Nol2, Losing Mind! Mind control Technology, door T Rifat. UFO-realiteit nr. 8, Mind Control, Big Brother is helemaal in gedachten, T Rifat. Enigma 6, Mind Control, door T Rifat.

Fortean Times 95, Police State of Mind, door David Guyatt. Amerikaanse synthetische telepathie-info geleverd door David Guyatt.

Guyatt, David. "Enkele aspecten van antipersoonselektromagnetische wapens (papier voorbereid voor ICRC Symposium voor de medische professie.