CAN SILENCE ACTUALLY DRIVE YOU CRAZY?

ON VIBRATING EYEBALLS, GHOSTS, AND THE STRANGE SCIENCE OF INFRASOUND

TARGETED INDIVIDUALS 2018 TOP 10 WEAPON TACTICS & SECRETS AND HOW TO COMBAT. THEM

18 april 2018

 

Verlede week is er bij de buurman boven iemand geweest voor de riolering, of dat hij echt van de riolering was weten wij niet zeker, maar wij hoorde een enorme herrie in de pijpen bij de wasmachine, badkamer en berghok. De man, die het werk uitvoerde, liep een dag eerder al langs het raam, hij is lang en mager. Ik vroeg aan Marie of dat dezelfde man was die weleens meer bij de boven buurman op visite was geweest? Voordat zij mijn vraag kon beantwoorden, hoorde wij plotseling de buurman de trap afkomen en zagen wij hem naar de man toe lopen, daarna stonden ze ietsje verderop samen te kletsen. De volgende dag, kwam die man weer terug en ging hij boven bij de buurman iets doen aan de pijpen en sindsdien lijkt het wel of alles nog meer versterkt is! Bijvoorbeeld de folie en de andere bescherming die wij gebruiken (wat wij over ons heen doen) wordt dan makkelijker van ons af gehaald, dit doet hij door trillingen en lucht te veroorzaken met een of ander apparaat en dat komt dan via de pijpen naar binnen.

Marie de armen, buik en borsten zaten sinds verlede week weer onder de brandplekken en bloeduitstortingen en zij is hiervoor naar de dokter geweest, maar de dokter geeft er altijd een logische verklaring voor, dus het schiet nooit op! 

Zo gaat het al jaren, wij worden maar niet gelooft, maar als wij ons niet beschermen met de dingen die wij gebruiken, waren wij al lang dood geweest!

Het zijn dezelfde symptomen als wat de Diplomaten in Cuba hebben ervaren , ze gebruiken hiervoor vooral infrasoon en ultrasoon als wapen. Als je de artikelen hier over leest, besef je dat het vooral dat moet zijn wat ze gebruiken (infrasoongeluid kan ook afkomstig zijn van de ijskast, cv ketel, cv en pijpen, electriciteit, radio, tv, computer). Ook met een versterker en een subwoofer, kan je expres infrasound (geluid) veroorzaken, maar ook via een app op je mobiel (kan je ultrasound en infrasound downloaden). 

Via het internet kan je voor weinig geld apparaatjes kopen, die klein en draagbaar zijn en die je ook makkelijk kan verstoppen, maar het is natuurlijk mogenlijk, dat ze ook nog andere apparaten erbij gebruiken (maar 'ultrasound' en 'infrasound' als wapen, kan al véél ellende veroorzaken).

De buurman (en zijn handlangers) doen ons veel pijn aan ons hoofd en nek, vooral Marie had veel pijn aan haar nek, maar mijn nek probeerde ze ook pijn te doen (daarom draag ik altijd een sjaal). Ze doen ook iets aan de nagels, daarom dat ik nu constant last heb van een schimmel nagel, ik gebruik hiervoor altijd een vloeistof maar elke keer als de nagel weer gezond is, is de nagel de volgende dag weer aangetast en niet zo'n beetje ook! Nu doet hij iets nieuws met mijn nagel, hij brand de nagel (of wat het ook al is dat hij doet) zodat mijn nagel verdraait (uiteinde) net alsof de nagel gesmolten is en daarna gekneed is? Ik liep een poosje met zo'n rare nagel, totdat ze het rare gedeelte eraf hadden gebrand, toen leek de nagel weer normaal, maar nu is het vannacht weer gebeurd, de nagel is weer verdraait! Sinds dat gedoe met de pijpen, dat die man het schoon heeft geblazen, doet hij steeds mijn sokken uit, maar hij kan het ook door de kleding heen doen.

De ultrasoon veroorzaakt meestal de gehoor klachten en als ze de frequentie hoog zetten hoor ik achter mij gefluit, geruis of het geluid van krekels. Als ze het erg hoog zetten en of op mij richten dan doe ik stukjes zilver/goud folie (van een nooddeken) in mijn oren en grote stukken folie (onder mijn haarband) over mijn oren. Oordopjes helpen niet, dan hoor je de belangrijke dingen niet meer, maar nog wel dat irritante geluid, dat hoor je ook nog met de folie, maar de herrie blijft dan achter je en je kan dan ook nog de tv of elkaar horen.

Ultrasoon gebruiken ze ook als omheining voor de beveiliging en tegen ongewenste gasten zoals dieren die overlast veroorzaken en dieven. 

De medische wereld gebruikt ultrasoon voor genezing of huid verjonging maar deze mensen gebruiken het op een negatieve manier, ze zetten de ultrasoon dan te hoog aan en houden het lang op je huid en organen, zodat de huid er slecht uit gaat zien en de organen ziek worden.

De infrasoon gebruiken ze ook en al kan je die helemaal niet horen, kan het iemand op vele kilometers afstand toch nog pijn doen en het gaat door beton (muren, plafonds) heen!

 

23 April 2018

Deze week, zijn ze weer bezig voor ons raam, om in het gemeenschappelijke tuintje te harken. Dat doen ze, zodat ze iets kunnen verstoppen in de aarde om ons weer extra pijn te doen! De man die schuin tegenover Marie woont geeft orders aan de man die achter haar woont, want hij doet meestal het werk. De man die orders geeft, stond eerst alles te inspecteren, precies voor het raam van de zitkamer waar wij zitten.

Kort nadat hij in de tuin had gewerkt, kreeg Marie onverwachts een klap op haar borstkas en voelde zij een enorme pijn in haar hartstreek. 

Zaterdag ochtend, na de koffie, zag ik opeens een rare vlek voor mijn linker oog dansen en daar heb ik nu nog last van. 

Gisteren, zondag, wilde de boven buurman mijn rechter oog ook wat aan doen, want ik voelde een enorme druk op mijn oog, daarom zette ik gauw mijn vuurwerk bril op.

Nu doet hij mijn rechter borst pijn, het is een druk die steeds groter wordt, maar ik heb een tuinkussen onder allebei mijn armen geschoven en over mijn borst gelegd voor bescherming.

 

 

 

Canada neemt maatregelen na mysterieuze klachten ambassadepersoneel Cuba

Ga naar het hoofdmenu

Ga naar de inhoud

NOS

Nieuws

Sport

Uitzendingen

AEX

151 km

 

20°

Canada neemt maatregelen na mysterieuze klachten ambassadepersoneel Cuba

VANDAAG, 11:00 AANGEPAST OM 11:17BUITENLAND

 

De Amerikaanse ambassade in Havana waar ook al mensen ziek werden AFP

 

Canada haalt familieleden van het ambassadepersoneel in de Cubaanse hoofdstad Havana terug. Aanleiding zijn onverklaarbare medische klachten waar veel personeelsleden en hun gezinsleden mee te kampen hebben. Ze klagen over onder meer hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid.

 

De klachten zijn geconstateerd bij tien van de 27 personeelsleden en bij familieleden. Ze ontstonden in de loop van vorig jaar. Onderzoek naar de oorzaak van de klachten heeft nog niets opgeleverd. Er is onder meer gekeken naar de kwaliteit van de lucht en het water.

 

Leden van de Amerikaanse ambassade, die in een ander pand zit, hadden vergelijkbare klachten. Meer dan de helft van het ambassadepersoneel werd toen teruggetrokken. In de Amerikaanse media werd gespeculeerd over een "akoestische aanval" van de Cubanen. De Cubaanse autoriteiten hebben dat altijd ontkend.

 

Onbekende vorm van hersenletsel

 

Volgens deskundigen zijn de betrekkingen tussen Canada en Cuba altijd goed geweest en ligt een sonische aanval van Cuba daarom niet voor de hand. Sommige Canadese medewerkers die vorig jaar zijn teruggekeerd naar hun geboorteland, hebben nog altijd klachten. Artsen in Canada sluiten niet uit dat ze hersenletsel hebben opgelopen.

 

Zolang er onduidelijkheid is over de klachten, heeft de Canadese overheid besloten om de familieleden van het ambassadepersoneel thuis te houden. Verder wordt gekeken of het wel nodig is om alle 15 personeelsleden in Havana te laten.

BEKIJK OOK

 

 

Vreemde kwalen Amerikanen op Cuba na 'akoestische aanval'

 

VS trekt ambassadepersoneel Cuba terug om 'geluidsaanvallen'

Deel dit artikel: 

Twitter

Facebook

Google+

E-mail

NOS

 

Nieuws

Sport

Uitzendingen

Teletekst

INFO

 

Over de NOS

Werken bij de NOS

Contact

Journalistieke verantwoording

Herstelrubriek

Ombudsman

NOS-apps

VOLG DE NOS

 

 Twitter

 Facebook

 Google Plus

Instagram

 YouTube

 RSS

Like op Facebook

Cookie-instellingenVoorwaarden en reglement© NOS 2018

Naar boven

DODELIJKE STILTE

 

 

 

    

    

 

 

Artikel 

 

 

Dodelijke stilte 

Als er nu eens een wapen bestond waarvan je de uitwerking niet kunt zien of horen, maar dat van honderden meters afstand kan doden? De verontrustende mogelijkheden van infrageluid. Stel je eens voor. Je loopt in een drukke straat van de stad en er ontstaat een opstootje. Plotseling ben je omringd door een hoop lichamen die alle kanten op dringen. Je probeert te ontsnappen, maar je kunt nergens heen. Temidden van de chaos hoor je sirenes van de politie in aantocht. Maar als de agenten er aan komen hebben ze geen schild en wapenstok bij zich. Ze dragen slechts iets dat lijkt op een grote luidspreker, die ze op een armlengte afstand houden. Opeens lijk je geen adem meer te krijgen, Je hoofd bonst als je op je knieën valt. Je wordt misselijk, probeert op te staan , maar je wordt overspoeld door heftige angstgevoelens en kunt je niet bewegen. Terwijl je daar onophoudelijk ligt te kotsen, vallen de mensen om je heen als vliegen op de grond. Tenslotte ligt iedereen in doodsnood op de grond te kronkelen terwijl de politie arrestaties komt verrichten. Na deze verschrikkingen herstel je wel volledig maar je blijft je afvragen wat de oorzaak was van de vernietigende lichamelijke affecten die je hebt ervaren. Je was niet geraakt door een rubberen kogel, je had geen traangas of andere schadelijke stoffen in de lucht gezien. Waarom vielen er dan zoveel mensen op de grond alsof ze getroffen waren door een verlammende ziekte? Het antwoord is eenvoudig. Jij en de mensen om je heen waren het slachtoffer van een nieuw en verschrikkelijk wapen - infrageluid. 

 

 

Fictie of is er een kern van waarheid in bovenstaand verhaal? Het beteugelen van maatschappelijke onrust gebeurt tegenwoordig met traditionele wapens als traangas, wapenstok en schilden. Maar als we afgaan op de vorderingen in de wapentechnologie van infrageluid, dan worden binnenkort menigtes in bedwang gehouden met behulp van de vernietigende kracht van ultra-laag infrageluid. Er zijn al infrageluid apparaten te koop op internet voor zo'n 150 euro, die je met de hand vasthoud en die een hele reeks symptomen van verlamming kunnen veroorzaken. 

 

 

De logistiek van geluid

Al jarenlang zijn politie en leger in de hele wereld ijverig op zoek naar manieren om maatschappelijke onrust te kunnen beteugelen zonder gevaar voor de eigen manschappen, zoals dat nu wel het geval is met de huidige rellenbestijding. En het lijkt erop, volgens een aantal onderzoekers, dat de militaire wetenschappers met infrageluid de ideale oplossing voor het probleem te hebben gevonden. Maar wat is infrageluid precies, en hoe kan het zo'n verregaande uitwerking op het lichaam hebben? 

 

Infrageluid is een krachtige geluidsgolf met een ultra-lage frequentie. Al het geluid dat wij kunnen horen, van het laagste tot het hoogste, ligt tussen de 18 en de 20.000 Hertz, of trillingen per seconde. Geluidsgolven boven of onder deze niveaus zijn onhoorbaar voor de mens. Omdat infrageluid bestaat uit geluidsgolven onder de 16 Hertz merken onze oren het niet op, maar ons lichaam doet dat wel, in de vorm van zuivere trillingen. En het zijn deze trillingen die naar gelang hun intensiteit volgens onderzoekers een hele reeks symptomen kunnen veroorzaken, van misselijkheid, hoofdpijn en overgeven tot het scheuren van ingewanden en dood. 

 

Omgevingsgeluid

Infrageluid is echter geen nieuwe uitvinding. Het komt in de natuur voor tijdens grote verwoestende verschijnselen als aardbevingen, donderslagen en vulkaanuitbarstingen. De geluidsgolven kunnen vele kilometers afleggen en worden niet gehinderd door steen, gebouwen of andere geluiden. Bovendien is infrageluid sterk aanwezig in het stadsleven. Snel bewegende voorwerpen zoals bijvoorbeeld automotoren, ventilatoren, en airconditioners zijn verantwoordelijk voor kleine hoeveelheden infrageluid die iedere dag in onze omgeving voorkomen. 

 

Dat bepaalde frequenties een uitwerking hebben op het menselijk lichaam is de wetenschap al heel lang bekend. Maar terwijl ultrageluid (frequenties boven de 20.000 Hertz) openlijk wordt gebruikt voor het verdelgen van ongedierte en het verwijderen van tandplak, is het onderzoek naar het gebruik van infrageluid geheimzinnig. Hoewel het onderzoek naar infrageluid teruggaat tot de Eerste Wereldoorlog, begon het bestuderen van de effecten op mensen pas in de vroege jaren 1960. Toen betaalde de NASA voor onderzoek naar de mogelijke gevolgen van infrageluid dat door een ruimtevaartuig tijden de lancering wordt voortgebracht, op astronauten. Op de Wright-Patterson luchtmachtbasis in Dayton, in Ohio, werden proefpersonen in drukkamers gezet en aan infrageluid onderworpen. De gevolgen waren 'vibraties van de borstwand, kokhalzen, en veranderingen in het ritme van de ademhaling'. Al een paar jaar later in 1965, werden de onheilspellende mogelijkheden duidelijk. Het geluidswapen is daarom zo effectief omdat het een werking heeft die niet meer via het oor alleen geschiedt. Hard geluid hoort men niet louter via de gehoorgang. De schedel zelf gaat fungeren als een resonantiebodem en brengt op zijn beurt de luchttrilling over op het trommelvlies. Bij nog hogere geluidsniveaus en specifieke frequenties wordt het lichaam met al haar vliezen en membranen rond en tussen de organen tot een klankkast. 

 

De somatische werking van geluid wordt tegenwoordig ook in de popmuziek gebruikt. Throbbing Gristle noteerde hieromtrent: Bekijken we op laag niveau de effecten van infrageluid, dan is 7 hz een nare ervaring, die resulteert in onpasselijkheid en braken, kan 9 hz epileptische aanvallen veroorzaken en 12 hz spontane darmbewegingen. 39-40 veroorzaakt een plezierig gegons dat men door het lichaam voelt tintelen, als bij het horen van goede muziek. Op zeer laag niveau en wanneer men er lang aan blootgesteld wordt, veroorzaakt 3 hz depressies, wrevel en irritatie. Het experiment van de Franse professor Vladimir Gavreau om met een superfluit, die aangeblazen werd door een straalmotor, onhoorbare, zeer lage tonen te produceren waarmee menselijke organen kapot getrild zouden kunnen worden, is een operationalisering van dit wetenschappelijke inzicht. 

 

Akoestische lasers

Zo had Gavreau eigenlijk een 'akoestische laser' uitgevonden. Blijkbaar konden deze smalle bundels infrageluid nauwkeurig worden gestuurd en veroorzaakten ze misselijkheid, desoriëntatie en hoofdpijn bij de mensen op wie ze gericht werden. Als de hoeveelheid geluid werd verhoogd meldden de proefpersonen ook angstgevoelens, paniek en wazig zien. 

 

Militaire belangstelling

In tegenstelling tot wat Gavreau beweert, geloven veel mensen dat het ontwikkelen van dodelijke infrageluid-wapens buitengewoon onpraktisch is. Hoewel ze gemakkelijk te vervaardigen zijn zouden zulke wapens heel erg groot moeten worden om echt dodelijk te zijn. Toch is het onderzoek naar niet-dodelijke infrageluid-wapens voortgegaan. Militaire wetenschappers zijn bijzonder gecharmeerd van de mogelijkheden van wapens om weerstand tijdens ondervragingen, om stress, verwarring en desoriëntatie te veroorzaken bij de vijand. 

 

Als infrageluid-frequenties uiterst nauwkeurig kunnen worden gericht, kan één individu plotseling flauwvallen, gaan overgeven of een epileptische aanval krijgen terwijl omstanders niets overkomt. Zulke apparatuur zou klein van omvang kunnen zijn en meegenomen kunnen worden in een pantservoertuig. 

 

Onschuldiger onderzoek

Een team van musici, wetenschappers en psychologen hebben in september 2002 een orgelconcert georganiseerd om onderzoek te kunnen doen naar de effecten van infrageluid op de emoties bij muziek. Sarah Angliss, die de compositie maakte verteld dat organisten al lang op de hoogte zijn de emotionele veranderingen die muziek met infrageluid frequenties veroorzaakt. Ons doel met dit concert is te weten komen hoe het werkt en waarom het werkt. 

 

Psycholoog Dr Richard Wiseman verteld voor het concert "de reacties kunnen variëren tussen een gevoel van ontzag tot een sterk gevoel van ziek zijn." Het concert vind plaats in een kathedraal waar men plezierige muziek te horen krijgt dus we verwachten dat de reacties positief zullen zijn, we willen niet dat mensen gaan braken. 

 

Toen in september 2003 de onderzoeksresultaten bekend werden gemaakt, bleek echter dat de bezoekers toch een aantal bizarre effecten hadden ervaren, zoals angstaanvallen, extreem depressieve gevoelens en koude rillingen. Hoewel het publiek van te voren niet wist welke stukken ultrageluid bevatten rapporteerde 22% van de bezoekers extreme gevoelens op het moment dat het stuk infrageluid bevatte. "Deze resultaten suggereren dat laag frequentie geluid mensen een onprettig gevoel kunnen geven zonder dat ze bewust zijn dat ze onder de invloed van infrageluid zijn", verteld dr Wiseman. 

 

Sommige wetenschappers hebben gesuggereerd dat dit niveau van geluid misschien aanwezig is in huizen waar men spoken ervaart, omdat het gevoel dat de concertgangers ondergingen hetzelfde is wat mensen vertellen te hebben ervaren in een huis met spoken en/of geesten. 

 

Onhoorbare verschijning

Een gebeurtenis in 1998 aan de Universiteit van Coventry in Engeland lijkt dit idee te ondersteunen. In 1998 was Vic Tandy, een 43 jarige computerexpert laat aan het werk in zijn laboratorium. Laat in de avond begon hij te zweten, en voelde zich steeds misselijker worden. Uit zijn ooghoek zag hij een mysterieuze figuur verschijnen, die geen geluid maakte. maar toen hij zich naar de verschijning toedraaide, verdween deze. De volgende dag wilde hij op een werkbank zijn schermdegen wat opknappen. Tot zijn verbazing zag hij dat de punt ervan zonder oorzaak begon te trillen, toen hij de degen oppakte. Hij wist genoeg van natuurkunde om te vermoeden dat er infrageluid in het spel was. Met behulp van wetenschappelijk ingestelde collega's kon Tandy vaststellen dat er infrageluid werd geproduceerd door een afzuigventilator die pas was geïnstalleerd. Zijn collega's en hij opperden dat het infrageluid zijn gezichtsvermogen beïnvloede, waardoor zijn oogballen gingen trillen en hij wazig ging zien. Volgens hen was dit de oorzaak van de geestverschijning en zijn angstgevoelens. Men denkt nu dat veel verschijnselen infrageluid als verklaring hebben. 

 

Pentagon ziet mogelijkheden voor een anti-kapingswapen.

Na de aanval van 11 september is het US defensie apparaat aan het onderzoeken of een akoestisch infrageluid-wapen gebruikt kan worden voor het uitschakelen van terroristen die een vliegtuig proberen te kapen. Elwood Norris, voorzitter van American Technologies in San Diego, California, bevestigd dat het ministerie van defensie hem benaderd heeft voor een apparaat dat zijn firma gepatenteerd heeft. Het apparaat produceert smalle maar sterke bundels infrageluid. "Het ministerie wilde weten of het wapen gebruikt kon worden in een vliegtuig zonder de structuur van de wanden en ramen te beschadigen, en dat kan", verteld Norris. 

 

Het wapen "schiet" een bundel geluid dat zich bijna als een kogel gedraagt. Het geluid is 140 decibel gedurende een seconde of twee, geluid wordt pijnlijk tussen de 120 en de 130 decibel. Het uiteindelijke wapen zal een frequentie tussen 6 en 10 hertz voortbrengen. 

 

Om het systeem te testen, heeft Norris een afgezwakte versie van het wapen gemaakt en het op zichzelf gericht. "Het sloeg me bijna achterover op mijn kont. Ik was voor geruime tijd niet in staat me voor iets anders te interesseren dan het gevoel dat dit wapen veroorzaakte" verteld hij. 

 

Dodelijke uitwerking

Deze en andere ontwikkelingen wijzen erop dat infrageluid-wapens allesbehalve hersenspinsels zijn. Het lijkt erop dat gezien de noodzaak om een steeds grotere bevolking in toom te houden, de mogelijkheden van infrageluid zeker op de een of andere manier gebruikt gaan worden in de toekomst, als ze al niet toegepast zijn. En die dag zal eerder aanbreken dan we nu kunnen denken. 

 

Bron: Dossier X, 06-06-2007 

 

Lees ook: Bizarre Hexagon Spotted on Saturn