Senators hear testimony on Cuba diplomat attacks

Hearing on Acoustic attacks on Embassy in Cuba

Perps in de metro en de duivengeluiden gebruiken ze weer om elkaar te waarschuwen en wij worden pijn gedaan ....

 

Een paar weken geleden toen ik in de metro vanuit Rotterdam richting den Haag zat, stapte halverwege de rit, een man in. Deze man, nam links, voor mij plaats en hij veranderde toen van gedachte en besloot net als ik, bij het raam te gaan zitten, ik had totdan toe niets gevoeld, maar nu voelde ik wel iets.
De man keek steeds links uit het raam, terwijl hij eigenlijk net als ik, rechts zat. Het viel op dat hij een van de 'perps' (groepstalkers) was, omdat hij steeds die richting uit keek, dat was eigenlijk voor mij. Deze man was nieuwschierig, hij wilde zien hoe hij mij beter kon raken om mij pijn te doen, maar ook om te zien hoe ik er uit zag.
Mijn vermoedens werden later bevestigd omdat hij opstond en zich omdraaide en naar de mensen achter mij keek en toen opeens mij rechtstreeks in mijn gezichtan aankeek, toen ging hij weer op zijn plaats zitten.
Na dit aanschouwd te hebben, besloot ik om weg te gaan en  ben ik achterin de metro gaan zitten, ver weg van hem!

Twee Ret medewerkers, die ingestapt waren, gingen de openbaarvervoer bewijzen checken en toen zij klaar waren, stonden ze vlakbij een deur, dichtbij waar ik zat en toen zag ik die man weer!
Die man stond achter ze en ik zag hem over hun schouders naar mij kijken en ik keek expres lang terug, toen begon hij een gesprek met de inspecteurs aan te knopen, terwijl hij af en toe naar mij keek. 

De man kwam dichterbij mij staan en kreeg gezelschap van twee andere mannen, die al in de metro zaten, deze mannen waren druk met hem aan het kletsen, terwijl hij af en toe naar mij keek, ik vroeg mij af of de andere twee er ook mee te maken hadden?

Toen de metro bijna in den Haag Centraal arriveerde, pakte ik mijn spullen en terwijl ik dat deed, zag ik dat een van de andere mannen naar mij keek en toen in die man zijn oor fluisterde, de man die mij steeds in de gaten hield. Op dat moment wist ik zeker dat de andere twee mannen er ook mee te maken hadden en ik wachtte toen totdat zij waren uitgestapt, de mannen treuzelde even, maar omdat ik bleef zitten gingen ze uiteindelijk weg.
De mannen liepen langzaam voor mij uit en toen ze bij het poortje waren, keek die ene man weer naar mij en toen zei hij iets tegen de andere mannen. Ze besloten toen om weer terug te lopen en liepen naar de Ret medewerkers de daar nog stonden te kletsen. Ik moest,  langs hun heen lopen om zo bij het poortje te komen om uit te checken en dat deed ik ook en ik heb ze toen niet meer gezien?

Vanochtend, na een lange tijd, zijn ze weer begonnen met de duivengeluiden, dat doen ze om elkaar te waarschuwen! Marie had nog tegen mij gezegd dat ze de man, die tegenover haar woont, een tijd niet had gezien, maar toen wij vanochtend de duivengeluiden hoorde, zei ik tegen Marie dat die man thuis moest zijn en ja hoor, kort daarna zagen wij hem lopen!
Er zijn ook andere die hier wonen die er mee te maken hebben en elkaar waarschuwen, maar deze twee mannen doen het het meest, omdat ze boven en tegenover wonen.


Elke dag worden Marie en ik door deze mensen pijn gedaan, ze veroorzaken pijn aan ons rechter borst, vooral s'nachts en ook doen ze ons pijn aan het hart, ogen, oren, hoofd, nieren, maag, knieën en ze maken onze benen stijf, of ze zijn opgezet. Ook branden ze Marie in haar mond en laatst was haar rechter borst zo toegetakeld dat haar borst weer onder de blauwe plekken zat. Marie vertelde mij dat ze een wondje op haar borst had en dat er vloeistof uitkwam, het leek net of er een gaatje in haar borst zat?
Marie is deze week naar de dokter geweest ....


De wijkagent was een paar dagen geleden, weer voor een paar uur op visite bij de buurman, die naast ons woont, dit is een vriend van de boven buurman. De wijkagent vertelde Marie een tijdje geleden dat ze allebei uit Zeeland komen en daarom bevriend zijn?


Elke avond moet ik dingen in mijn oren stoppen, want dan hoor ik achter mij een geluid dat steeds hoger klinkt, ik hoor dan een herrie en gefluit en soms klinkt het ook als het geluid van krekels, maar dan onaangenamer!