The coolest things Sound Waves do

Ultrasound Hearing For Organised Stalking Of Targetted Individuals

Whispering at Long Distance and directionall Audio.mp4

Directional Sound Heineken Inner Voice - by Crossworks

December 2017

 

Sinds begin december zijn ze bezig om allebei mijn oren iets aan te doen, eerst begonnen ze met mijn linker oor en toen met mijn rechter oor en nu met allebei (maar ze zijn al sinds Ben is overleden bezig met mijn linker oor, lees verder).
Met Sinterklaas hadden wij bezoek en toen zat ik op een andere bank, bij het raam. Mijn rechter oor was gericht naar de kant van waar de ultrasonegeluidsgolven vandaan kwamen. Meestal is het mijn linker oor dat (al jaren) het geluid hoort (lees mijn eerdere blog) en om het dragelijk te maken heb ik ook constant wat in mijn oor zitten om het tegen te gaan. Nu zat ik dus op de andere bank, eerst voelde ik niets en toen hoorde ik een keiharde herrie in mijn oor, het klonk als een geblaas net zoals het waaien van de wind, in mijn oor (soms klinkt het ook as het geluid van krekels).
De herrie van dat geblaas was zo erg dat ik bijna niets meer kon horen en ook voelde ik mij misselijk worden en toen de visite weg ging, werd er nog meer geblazen, maar nu in allebei mijn oren, oordopjes hielpen niet, want toen hoorde ik helemaal niets meer!
Later in de avond, toen ik onder de dingen sliep (die ik gebruik om mij tegen de aanvallen te beschermen) dat zijn plastieke lege opblaas bedden, folie, (dat wordt gebruikt op de ramen van de auto) en tuinkussens enz. merkte ik, dat ik de herrie opeens niet meer hoorde, het was doodstil!
Het bevestigd dat ik al die jaren gelijk heb, dat de herrie van dat apparaat komt (dat  op mij gericht is) het komt vanaf de zijkant bij het raam en het geluid komt ook vanuit de richting waar Ben woonde.

Ben is de buurman die een paar jaar geleden is overleden, hij kreeg last van zijn oren en moest toen met spoed naar het ziekenhuis (lees mijn eerdere blog).

In het huis woont nu een vrouw, sinds zij er woont heb ik dus ook last van mijn oren, eerst van mijn linker oor en nu dus van allebei! Het kan ook zo zijn dat er dingen in dat huis (of buiten rondom het huis) geplaatst zijn zonder medeweten van die nieuwe buurvrouw? 

Ik heb geprobeerd om verschillend dingen in mijn oor te doen, om zo de herrie tegen te gaan, maar ik gebruik toch maar weer stukjes plastiek (gescheurd van een boterham zakje). Ook gebruik ik stukjes folie, die ik heb gescheurd van een nooddeken, dat is zilver/gouden folie en dat stop ik dan ook in mijn oor en een stukje folie over mijn oor.
Wanneer ze nu proberen om in mijn oren te komen, dan hoor ik getik tegen de buitenkant van de folie en wanneer het lukt om toch in mijn oor te komen, dan voel ik een gekietel of een geprik in mijn oor, dan proberen ze de folie, in mijn oor, opzij te duwen.