NOVEMBER 2017

Ik heb eerder in mijn blog vermeld dat de buren naast en boven iemand gaan wonen wanneer ze electronisch iemand willen pijnigen en stalken. Dat is meestal wel het geval, maar dat betekent niet, dat als je in een vrijstaand huis woont, dat ze het dan niet zullen doen, want omdat ze ook het dak nodig hebben en de pijpen, kunnen ze net doen of ze voor Kpn of Ziggo werken of gestuurd zijn door de woningstichting. Soms doen ze het ook als iemand gaat verhuizen en er meerdere mensen ingehuurd zijn om dingen aan te sluiten of als er verbouwd moet worden. Ze doen zich dan gewoon voor als een van deze mensen die bij dat bedrijf in dienst zijn en zo kunnen zij hun gang gaan. Soms werken ze ook echt voor dat bedrijf, bijvoorbeeld in vaste dienst, maar het kan ook iemand zijn die in tijdelijke dienst is en doet wat hij moet doen en dan weer weg is.

Wat het ook makkelijk maakt, is wanneer die persoon een auto heeft, want dan plaatsen ze gewoon afluisterapparatuur in de auto, zo blijven zij op de hoogte, maar dat niet alleen, het apparaat kan ook iemand pijnigen (daar weet ik alles van).

Het is ook zo, dat als het slachtoffer vrienden heeft, ze zich ook met deze mensen gaan bemoeien, dit doen ze omdat ze bang zijn dat het slachtoffer anders alles aan die gene gaat verklappen en omdat ze geen gevaar willen lopen.

 

Zaterdag 10 november 2017

 

Donderdag 8 november rond ongeveer 13.00 uur, ging er een man de trap op (hij ging naar de boven buurman). Later om ongeveer 16.00 uur, werd er keihard aan de deur gebeld en ik dacht dat het Marie was, maar er stond niemand voor de deur. 

Verleden jaar en begin dit jaar, deden zij dat ook meerdere keren en ze doen het vooral als de gordijnen dicht zijn. Later belde mijn vriendin, zij vertelde mij dat er een dag eerder brand was geweest op het werk, de brand was veroorzaakt door kortsluiting in een meterkast. 

Terwijl mijn vriendin dit vertelde, begon er een derde persoon, door ons gesprek heen keihard 'ta, ta, ta, ta, ta, ta, ta' te roepen, dat ging steeds door het gesprek heen. Dit was zo erg, dat ik mijn vriendin niet meer kon verstaan en elke keer dat zij mij iets over de brand probeerde te vertellen, hoorde ik weer keihard dat geluid!

Toen wist ik dat de persoon die om 13.00 naar boven ging, , een van onze vorige buren uit Rotterdam moest zijn, want in Rotterdam deden ze ook van die rare dingen met de telefoon.