AUTO/CAR 1

AUTO/CAR 1

Afluister apparatuur in auto. Luister eerst naar video 1 dan 2.

OPSOMMING OVER DE AFGELOPEN JAREN VAN 'HEL' DAT WIJ DOORMAKEN

Het begon met een woordenwisseling en sindsdien hebben ze zich als rotweilers vastgebeten en ons niet meer losgelaten en is het door de jaren heen alleen maar van kwaad naar erger geworden!

Doordat ze ons constant afluisteren weten ze precies wat wij gaan doen en zijn ze ons steeds een stap voor.

Vanaf het begin heb ik gezegd dat ze de pijpen, electriciteit, boiler, water, centrale verwarming,  het dak en ijskast nodig hebben.

Dit weet ik, omdat als ze eenmaal in onze omgeving wonen, ze altijd beginnen met 'Doe het zelve' aan de pijpen en centrale verwarming en boiler. De gene die het doen, zijn dan met ons mee verhuist, het zijn niet de zelfde mensen,  maar de mensen die zij hebben ingehuurt, of omgepraat, om aan het 'spel' mee te doen. Deze mensen moeten altijd boven en naast ons wonen. Als ze een huis nodig hebben, dan zorgen ze gewoon dat de persoon die er woont, ziek wordt en verhuist of overlijd! Dit doen zij met de wapens/apparaten die zij gebruiken.

Wij wisten vanaf december 2006 ook niet wat er gebeurde, toen wij trillingen en pijn voelde. Door de jaren ben ik een keer verhuisd en Mary is meerdere keren verhuisd en hebben wij geleerd om ons zoveel mogenlijk te beschermen tegen de pijnlijke aanvallen en ook worden wij wijzer doordat wij op het internet surfen.

In het begin lazen wij alleen maar over 'electromagnetische wapens' maar nu weet ik dat 'ultrasone' en 'infrasone' en 'painfieldgenerators' dezelfde dingen kunnen doen en deze apparaten kunnen gewoon gekocht worden bij een bedrijf in Amerika. Het bedrijf "Lone Star Consulting.com" is een bedrijf dat ook apparatuur maakt,  maar ook apparatuur dat er tegenin gaat,  dus apparatuur maakt om mensen te kunnen helpen die electronisch pijn worden gedaan.

De apparaten kunnen je duizelig en misselijk maken, zo'n apparaatje dat je misselijk maakt kan je al voor minder dan 40 dollar kopen en is ook nog draagbaar. Als je de apparaten instelt, hangt het maar net af hoe hoog je de frequentie zet en dan kan het je een hoofdpijn geven of een beroerte en inwendige bloedingen veroorzaken! Een van hun lievelings apparaten is het apparaat dat op zekere delen van het lichaam pijnscheuten veroorzaakt! Ik zelf word altijd pijn gedaan op mijn rechter enkel, daarom heb ik op mijn enkel, een kussentje vast gebonden. Doe ik dat niet, dan voel ik radiogolven om mijn enkel heen gaan (een soort electriciteit) en er word ook koude lucht geblazen, dan krijg ik een keiharde klap tegen mijn enkel dat enorm veel pijn doet!!

Wij kunnen niet in ons bed slapen, want dan voelen wij radiogolven onder het bed en over het bed heen gaan en dan beweegt het matras heen en weer net zoals een boot.

Mary kreeg lichaamlijk letsel,  haar borsten zaten onder de bloeduitstortingen en haar gezicht zat onder de brandvlekken en een keer schoten ze een gat in haar buik (dat is met druk op een hoge frequentie mogenlijk).

Vroeger werd er door de politie gezegd dat er bij ons geen aantoonbaar bewijs was te vinden van lichamelijk letsel en nu dat er wel is, wordt er niets meegedaan!

De wijkagent noemt ons eerder verward en zegt dat hij onze boven buurman vertrouwt en bereid is om zijn maandsalaris op hem te zetten als hij moet wedden dat hij onschuldig is? Ook kan hij het goed vinden met de vriend van de boven buurman (die onder de buurman woont) en naast ons woont. De wijkagent gaat daar soms voor een paar uur op visite en hield zelfs een fiets race met hem,  ik bedoel dat toen die buurman op de fiets weg reed, de wijkagent lachend achter hem aan reed.

Toen Mary de wijkagent zag, vroeg zij wat er nou met haar aangifte van nu en de afgelopen jaren ging gebeuren? De wijkagent antwoordde hierop en zei toen tegen Marie dat er geen aangifte over ons probleem,  in de computer te vinden was. Dus of hij nou bedoelt dat er echt niets over ons in de computer staat,  of dat de wijkagent bedoelt dat er in de computer alleen staat dat wij 'Verwarde' mensen zijn?

Op 5 november, was de wijkagent voor meer dan een uur op visite bij die buurman met wie hij zo goed kan opschieten, de man die naast ons woont. Marie moest buiten wat doen en toen zag ze zijn fiets staan, later moest ze de vuilnis weg brengen, toen was hij er nog, maar toen ze terug kwam was hij weg. Natuurlijk mag de wijkagent bevriend zijn met de buurman,  maar wij hebben er zelf geen baat bij.Engels
Nederlands
CRITISCHE BELANG VAN ONDERZOEK DONATIES: Mind control en elektronische aanvallen zijn de plaag van deze eeuw! Een verschrikkelijke plaag die zeer weinig in de rechtshandhaving zal overwegen om zich te adresseren, dwingen doelgerichte individuen (TI's) om alleen te gaan. Echter, we bij Lone Star Consulting, Inc., doen voortdurend onderzoek, ontwerp en ontwikkeling (R & D) in mind control en elektronische aanval technologieën - al decennia nu - evenals in vele andere kritieke technologieën (bijvoorbeeld: energie, persoonlijke veiligheid en overleving , radionica, enz., zie onze webpagina's). Het is duidelijk dat nieuwe elektronische aanval technologieën en methoden voortdurend worden ontwikkeld en ingezet door de perps. Onze geavanceerde wetenschappelijke O & O-inspanningen zijn zeer duur om te doen (probeer de laatste tijd een nieuwe spectrumanalysator te kopen) en worden betaald door beide klanten die apparaten kopen van ons en donoren - mensen die slim genoeg zijn om te weten dat onze O & O-resultaten kunnen vertalen in apparaten die kunnen worden toegepast op hun specifieke problemen en de problemen van zoveel anderen zoals hen. Donoren helpen onze R & D sterk te ondersteunen met hun royale donaties. Kortom, zowel betaalde CD-projecten als donaties worden zeer verwelkomd en nodig. Dus alsjeblieft contract voor een Customized Devices (CD) project met ons, en donateer zo veel mogelijk en zo snel mogelijk. Voor degenen die ons aanzienlijke donaties geven, sturen we vaak onze R & D in de richting die hen kan helpen. Bovendien, als we een manier kunnen vinden om legale donoren wettelijk te verstrekken, zijn de apparaten die van belang zijn voor hen die we normaal gesproken niet aan het grote publiek bieden, ook al doen we speciale R & D van ons kant. Wij zullen ons redelijk best doen om hun behoeften tegemoet te komen en de behoeften van andere niet-donoren zoals hen. Hoe veel we O & O meer in een belangenbelang voor een donor kunnen doen hangt af van het type R & D-inspanningen die moeten worden gemaakt, de soorten apparaten waarvoor de donor interesseert, de toepasselijkheid van de R & D voor veel andere niet-donoren met soortgelijke belangen en voor het grootste voordeel, of het nu de O & O is, zouden we het al dan niet hebben gemaakt als we de middelen voor de donatie hadden, en in hoeverre de donatie ons in staat stelt deze O & O te doen. Elke betaling aan ons die niet specifiek en expliciet verklaart dat het voor een specifiek project (en) voor een aangepast apparaat is betaald, wordt door ons beschouwd als een donatie, en wij begroeten u daarvoor. We stellen onze waardevolle supporters zeer op prijs, dus schrijf ons alstublieft bij voor uw cd-projecten, en donateer alsjeblieft. - Bedankt, tekmaster
Deze vertaling delen

    Sms
    E-mail
    WhatsApp
    Twitter
    Google+

Our Exciting ultrasound Research, Design and Development Device Types:

ultrasound alarm systems, ultrasound amplifiers, ultrasound animal control, ultrasound animal training, ultrasound behavior modification, ultrasound cavity detectors, ultrasonic cleaning systems, ultrasonic communications, ultrasonic controls, ultrasonic converters, ultrasonic countermeasures, ultrasonic data systems, ultrasonic harassment, ultrasonic attack, ultrasonic mind control, ultrasonic defense systems (ultrasonic attack repulsers), ultrasonic density differentiators, ultrasonic detectors, ultrasonic earth probing, ultrasonic echo detectors, ultrasonic entrainment, ultrasonic flaw detectors, ultrasonic frictional heating, ultrasonic holography, ultrasonic interferometers, ultrasonic intrusion detection systems, ultrasonic jammers, ultrasonic generators, ultrasonic material analyzers, ultrasonic mixers, ultrasonic modulators / demodulators, ultrasonic movement detectors, ultrasonic neurophones, ultrasonic "night vision," ultrasonic particle suspension / agitation, ultrasonic pest control, ultrasonic pulse guns / weapons, ultrasonic range finders, ultrasonic receivers, ultrasonic recordings / playbacks, ultrasonic remote controls, ultrasonic security systems, ultrasonic seismography, ultrasonic shape detectors, ultrasonic signal detectors, ultrasonic sonar, ultrasonic sounders, ultrasonic stimulators, ultrasonic structural analyzers, ultrasonic subliminal mind control, ultrasonic surveillance, ultrasonic test equipment, ultrasonic therapies, ultrasonic triangulators, ultrasonic transmitters, ultrasonic "vision," ultrasonic voice reconstruction, ultrasonic ventriloquism, ultrasonic vortex generators

 http://lonestarconsultinginc.com/

OPSOMMINGhttp://lonestarconsultinginc.com/High-Tech Survival & Security Customized Devices: Electronics, computers, energy, phones, sound, ultrasound, light, video, infrared, electromagnetic, RF, microwave, radar, mind control, electronic attack, weird, privacy, surveillance, improvised, medical, radionics, financial, vehicles, laboratory devices and countermeasures
Home Page
LONE STAR CONSULTING, INC.
of EL PASO, TEXAS
Customized Devices Application Form (CDAF)
Unique Customized Device Types
These 2017 Catalog Webpages Now on 1G Flash Drive (only $19.95)
Lone Star Consulting, Inc.: (Our Address is below)
VOICE (9-5 MST): [915 - 474 - 0334]
Check, Money Order, Money Transfer Service (MTS), Trade
    
Welcome to Lone Star Consulting, Inc. Products & Services Guide Website: www.lonestarconsultinginc.com/specproj.htm

Contact Us
Email tekmaster@lonestarconsultinginc.com - www.lonestarconsultinginc.com
tekmaster

sitemap - policies
USA Site - No cookies - No adware - No spyware - No trojans - No viruses - No worms - No spam - No popups
We Respect Your Privacy - We do NOT Monitor nor Track Your Activities Online, nor Share Your Data

Please Mail All of Your Envelopes and Packages to:

          LONE STAR CONSULTING, INC. CONTRACTORS
          P.O. Box 23097
          Albuquerque, NM 87192, USA

NOTE: Please note that Lone Star Consulting, Inc. Contractors process all of our incoming mail for safety, security and confidentiality reasons, and we have trusted their support, assistance and confidentiality for years. This is critical because many of our Customized Devices we do for the general public - especially our detection and countermeasure devices in mind control and electronic attack technologies, and our meter vulnerabilities testing devices in energy technologies - are highly controversial and upset certain powerful special interests which highly profit from deploying these technologies as weapons against the public.

BUYING FROM US IS SIMPLE: (1) Select the Unique Customized Device(s) You Want from our Topical Webpages (Links below), (2) Click on green CDAF Link above, (3) Print and Complete the CDAF Form (one CDAF for each Device), (4) Mail or Email as a PDF File to Us Your CDAF(s). We Respond to You Within 3 Working Days About Your Proposed CD Project.

LINKS to our 12 TOPICAL DEVICE-TYPE PAGES are Below (about half-way down)
OUR MOST POPULAR WEBPAGES:
EMF-Related Mind Control, Electronic Attack Device-Types
Sound-Related Mind Control, Electronic Attack Device-Types
Medical, Radionics, Biomedical Device-Types
Energy, Energy Meters, Energy Cost-Savings Device-Types
Or Search All Lone Star Consulting, Inc. Site for Sought Device-Types:
Add your search term(s) after "+" (put multi-word terms in quotes), then click Search. Google and MSN thoroughly catalogue webpages; if sought Item is not found (e.g. newly listed/revised Item), continue with Topic Webpage Search (below).

Click Here for => LINKS: All Topical Webpages & Device Types

Custom-Made / Made-to Order / Off-The-Shelf Unique, Unusual, Useful, Profitable, Controversial, Special Needs High-Tech Hardware / High-Tech Services Lone Star Consulting, Inc. Sells
We research, design, redesign, develop, test, modify, troubleshoot, repair, improvise, reverse engineer, model, realize, and/or prototype (e.g. invention prototyping services) Customized Devices especially those relating to high-tech survival and high-tech security. We also sell Off-The-Shelf hardware made by others. Please watch for our Items related to: Electronics, computers, energy, phones, sound (detects, records, processes, produces audio, infrasound, ultrasound), video (detects, records, processes, produces visible light, infrared light (IR), ultraviolet light (UV)), electromagnetic (EM) (detects, records, processes, produces radio (RF), microwave, radar), privacy, personal security, surveillance, countermeasures, laboratory electronic devices, improvised devices, electronic devices, radionics, mind control countermeasures, electronic attack countermeasures, unexplained phenomena, vehicles - much more! Includes scientific devices, laboratory devices, industrial devices, commercial devices, personal devices, and invention services of most electronic equipment types and computer equipment types.

We are technical professionals to serve YOUR High-Tech Survival & Security needs.
--- backed by 25+ Years of Top Professional Experience! ---

LONE STAR CONSULTING, INC. of Texas welcomes you. Thank you very much for considering us to meet your important Customized Devices, Technical Life Coaching, and-or Website Design needs. Be sure to bookmark, and tell your friends and associates.

TIMES OF TURMOIL! The risks to personal, financial and physical safety, security and even survival have never been as great as it is today! The needs for frank, high-tech security and survival information, hardware, consulting services and strategies have never been as critical, vital and urgent as they are today! Recent reports of widespread spying on Americans, Europeans and others by the NSA and the IRS, plus massive research into mind control and electronic attack technologies by many entities - much of the efforts and harvested data made by huge international corporations (with secret agendas) accessed by many governments and criminal organizations (their "global partners"). During Times of Turmoil - increasing wars, terrorist threats, government oppressions, government shutdowns, economic hardships, natural disasters - come much greater risks to personal safety, security and freedoms, shortages, price gouging (e.g. energy), disruptions, rampant crime, chaos, anarchy, mob rule, government overreactions and underreactions, and unpredictable and unintended consequences - all now happening together! An Ancient Chinese curse says, 'May you live during eventful times.' We cannot advise you strongly enough to act now! When hard situations arise, you must already have the knowledge and equipment to succeed, prosper and prevail - in many cases - even to survive! Guns and ammo are just one of many critical parts of the equation. Please contract with us now! If we must later cut off new customers for any reason (e.g. too many projects, lack of parts), or parts prices skyrocket or become unavailable, your order will be processed by us at the estimated prices when you contracted with us. - John J. Williams, M.S.E.E., President, Lone Star Consulting, Inc.

Click Here for => LINKS: All Topical Webpages & Device Types
Short on Money to Get What YOU MUST HAVE NOW?
Hard Economic Times makes it difficult for many good people to defend themselves against all kinds of dangers, including Mind Control and Electronic Attacks. WE CAN HELP YOU!
Most of the Customized Devices (CD) we design and build are neither slapped together in Pacific Rim near-slave factories in the 1,000s nor sold at your local Walmart, K-Mart, Best Buy, etc. All of our devices are unique, high quality and professionally handmade in the USA. That is why they cost more than the mass-produced foreign-made electronic devices common to discount stores. Our resulting higher prices means that many good people may find our CD projects hard to afford. To make it much easier for stretched people to obtain our unique Customized Devices, we now offer our special Lay-Away and Barter and Collateral plans (use them individually or in conjunction with each other) as added means to obtain our products and services (our policies webpage has more details).
         Our Lay-Away Plan: The big advantage with our Lay-Away Plan is that you contract for your CD project, pay the usual non-refundable 1/3rd downpayment we charge everyone to undertake their CD projects, we complete your CD project, and then when you can afford to pay the balance (within 180 days), we ship your device to you within a couple of days (if you pay by Postal MO, Money Transfer Service (MTS) or cash, else payment must clear first). By doing so, your completed and tested CD project is practically at your fingertips, and you avoid future parts and labor price increases. It is a fast, easy and affordable way of getting what YOU MUST HAVE!
         Our Barter and Collateral Plans: Under our Barter Plan, you simply provide us in lieu of money, Item(s) of value to us, and when completed and tested we ship your CD project to you, and then we permanently keep your barter Item(s) as part of your full payment for your CD project. Under our Collateral Plan, you also provide us Item(s) of value, we ship your CD project to you, and then when you have payment to pay for the Item(s) you sent us for collateral (within 180 days, else your Collateral Plan automatically converts into a Barter Plan), we return those Item(s) to you (you pay shipping both ways). Under both Plans, you pay some money: The usual non-refundable 1/3rd downpayment we charge everyone to undertake their CD projects - some or all of the 2/3rds balance may be paid for as part of your Barter Plan or Collateral Plan. In either Plan, once we complete your CD project, we ship your CD project to you within a couple of days (if part of the 2/3rds balance is paid with money and you pay that money by Postal MO, Money Transfer Service (MTS) or cash, else payment must clear first). And in either Plan, we determine what the value of your Barter or Collateral Item(s) is to us (if of value to us, it is usually the fair market value, we are interested in both new and used items), and you must receive our prior, written and explicit permission before shipping your Item(s) to us, and a 15 day evaluation by us upon receipt of your Item(s) to determine whether or not your Item(s) is as we expected (Client pays all shipping charges). These are yet other fast, easy and affordable ways of getting what YOU MUST HAVE!

Why should I buy a Customized Device from you when I can buy off-the-shelf hardware somewhere else? For the same reason why you don't likely wear the same size and style of shoes as your neighbor. When it comes to specialized equipment, one size and style does not fit all. While you might be able to get that cookie-cutter off-the-shelf device faster and/or cheaper from Company X than a professional unique and customized device from Lone Star Consulting, Inc. (in business since 2000), you wasted your money if their hardware does not meet YOUR UNIQUE AND SPECIAL NEEDS? And most of the devices we make are not available anywhere else. For example, when was the last time you saw mind control and electronic attack countermeasure devices sold at your local Walmart, K-Mart, Best Buy, etc.?
         Similar commonly-available devices won't satisfy your needs, one of many examples: An exasperated consumer called us because she had ordered an expensive "one-size-fits-all" ultrasonic pest controller from a Pacific-Rim one-size-fits-all mass-producer to stop an insect pest from driving her nuts. While she certainly got their "functioning" but very weak off-the-shelf ultrasonic transmitter, it came with no frequency tunability, no output power adjustment, no waveform selection (e.g. no pulse output, white noise or pink noise selections), no modulation selection, no duration or duty cycle adjustments (i.e. time ON vs. time OFF), no random output option, and it wasn't battery-operated for portability to her back yard shed. All it did was to cause her pets to screech when near them with no apparent adverse affects on the insects (which were less than 1% the physical sizes of her pets and therefore likely responsive to much higher ultrasonic frequencies)! She could have obtained from Lone Star Consulting, Inc. a unique, customized and portable ultrasonic pest controller device designed to easily set the frequency, output power, waveform, modulation type, randomness, duration and/or duty cycle for the greatest adverse effects on the insects with the least adverse effects on her pets. As with this lady, there is not likely any off-the-shelf device which will meet your needs - giving you no other choice but to contract with Lone Star Consulting, Inc. to create your special Customized Device just for you.

We are in business for 10+ years - we know what we are doing: Our Customized Devices - which includes their User Manuals - are feature-filled and versatile, and yet designed to operate as easily, simply and reliably as we can reasonably make them. If you can operate a TV or radio, you should be able to operate our devices. We have decades of electronic research, design and fabrication experience in our legendary President and chief electronic designer, John J. Williams, M.S.E.E. - especially in critical areas such as mind control, electronic attack, energy, ultrasonics, electromagnetics, RF, security systems, detection systems, invention prototyping, etc. - all of which John Williams is and has been doing for decades for Lone Star Consulting, Inc. and Consumertronics. Our education plus many 1,000s of hours in our electronic laboratories and fabrication shops gave us the required great knowledge, experience and skills to properly do electronic and electromechanical research, design, development and fabrication for us to rise to the ultimate electronic and electromechanical custom house and specialty house level. We know because we have tested, disassembled and analyzed many devices designed and made by others, and frankly, while most looked great on the outside, most were poorly designed with cheezy workmanship on the inside (e.g. using no metal fasteners, melting enclosure plastic with a soldering iron to secure parts, unsecured parts, overheated parts, cold solders, solder whiskers, unclipped excess leads, dirty circuit boards, inadequate tolerances, little moisture, dirt and vibration protection, poor power regulation, unprotected power, inputs and outputs, etc.).
         These educational and experience requirements are all obvious. However, they are not per se enough. IN ADDITION to these requirements, for a custom design house or specialty house to competently do a great variety of electronic and electromechanical projects, it must also have the facilities, equipment, tools and parts to do these high-tech jobs based on optimum designs (few compromises because of shortages and inadequacies), efficiently (e.g. few backorder and gearing up delays), and at reasonable costs (while customized and handmade jobs are always more expensive than mass-produced electronics, poorly stocked customized houses forced into paying premium prices (if the parts are still available) always charge more than the well prepared ones). Note that since many electronic parts, electromechanical parts and electronic equipment are Made-In-Japan and/or Japanese distributed or consist of components and/or materials which are Japanese made or Japanese distributed which don't have the Made-In-Japan label, and Japan suffered devastating earthquakes and tsunami (March, 2011) which will take decades to economically recover from, having a robust stock of electronic parts, electromechanical parts and electronic equipment NOW as we do - rather than ordering them when needed as other custom houses and specialty houses typically do - is even more critical. For more info on the required wherewithal to competently operate a high-tech custom house or specialty house, see: Required Custom House Wherewithal. We made this informative webpage because for years some prospective clients have asked, 'I don't know you or "XYZ Company" who sells similar devices, so how do I know if you are better than "XYZ"?' Some who went to "XYZ" (mostly because "XYZ" had a glitzier website and/or talked a lot of impressive-sounding gibberish), later contacted us with, 'I go ripped-off by "XYZ" and lost much money, now I am sorry I didn't go with you guys instead as I still badly need the devices you sell!'. Or, 'I lost much money with "XYZ" devices which (don't work) (I never received) and don't have much money left, now I am desperate, so will you please sell me your device for half of what you had asked?' (our answer is always NO - we refuse to subsidize crooked XYZ companies). Don't even consider these fly-by-nights. Come to us. We will always work very hard to do an excellent job for you.
         Some ask us why some of our devices so expensive to them. Consider that we are a Custom House - high-tech custom made or customized devices which are unique or made in small quantities are always more expensive - usually much more expensive - than devices mass-produced in Pacific Rim countries, virtually by slaves. Consider the required Custom House wherewithal (link above). Consider the fact that we are the only ones we know of who have the applicable education, experience and materiel wherewithal required to do most of the type of work, and we do it for the general public. Compared to other Custom Houses, for example, Department of Defense contractors, our charges are tiny to what they get paid. Today, a single jet can cost over a $Billion. Devices of similar size and complexity of what we design, make typically run into the $10,000s to $100,000s each in initial cost estimates by DoD contractors - usually followed by huge cost overruns. We know, because Tekmaster used to work for Lockheed Martin designing and building these type of electronic devices.
         Before you buy expensive specialized equipment from anyone, first determine their levels of expertise - education, knowledge and experience. You then determine whether or not they have the facilities and materiel wherewithal to even attempt this kind of highly demanding work. There are many slick Internet con artists who spout scientific-sounding gibberish to con their victims into buying high-priced worthless devices and services, or just to steal their money outright. Just because someone has a slick website, does not mean that they have the education, knowledge, experience, facilities, equipment, tools, electronic parts, electromechanical parts, and special materials for doing high-tech electronic projects. Clearly, the vast majority of them are fly-by-nights who will steal your money! One Example: A Client told us that he previously bought a $3,000 "mind control countermeasure" from a slick-looking website, never received a thing - later found out that his money vanished to Latvia, that website went down, and shortly afterwards another similar site appeared selling a very similar device with a similar name.

We can do just about any legal, ethical electronics device and electromechanical device you want: We have the education, knowledge, experience, skills and wherewithal to do just about any legal and ethical electronics device or electromechanical device you need done for you, whether for your personal use, business use or invention use. Our webpages describe 100s of device-types we can do for you. Note that we are not limited to the device-types described on our webpages - they are just a sampling. When you are looking for an unique Customized Device (CD) for us to do for you, first peruse our topical pages for our device types. Should you find any device type at least close to what you require, then click on our CD Application Form (CDAF) link at the top of every webpage (green link). If not, click on the CDAF link anyway, and then describe, as clearly and as concisely as you can, what device you want us to create for you as your CD project. Complete your CDAF and mail it to us (use one CDAF for each device type you want); if we can do your CD project, we will provide you time and cost estimates (you are under no obligation to accept our estimates). Since all of our CD projects are customized devices, there are wide variations in what you can specify for your device. We will seriously consider any legal and ethical device idea - even if we do not agree with the Client's scientific concepts behind his/her idea. Occasionally, people will approach us to make very unusual devices for them, such as designing and building for them an orgone machine, teleportation machine, remote viewing machine, telepathy machine, mind reading machine - even a time machine. In cases where we do not know of any way of being able to realize such a device based on our technical knowledge and beliefs, we will attempt to do the device based on the Client's technical knowledge and beliefs - just as long as we can reasonably design it and fabricate it from electronic and electromechanical parts (by us accepting a Client's CD project does not mean that we accept his/her scientific beliefs, and we assume no liability for and make no claims relevant to a Client's technical knowledge and beliefs which differ from or contradict with our technical knowedge and beliefs).

We use high quality parts and fine-tune our circuits: When we design and build devices, we use exceptionally high quality and expensive parts, and we do much fine-tuning, to optimize our devices for our Clients. Sure, cheaper ICs, for example, can do a passable job, but our focus has always been on doing an EXCELLENT JOB for you. Our high-quality opamps are chosen for their high slew rates (wide bandwidth), high gain, low noise, low offsets, high temperature stability, etc. - critical for high-performing ultrasonic, sonar and RF applications - not the much cheaper opamps commonly used by others with very limited bandwidth, much lower gain, much higher noise, etc. doing a barely passable job. We use very high-quality, Made-in-America switches with gold-plated leads and gold-plated contacts to maximize switch life for YOUR devices, because switches are mechanical devices used often by end users, and thus, if cheezy overseas switches, are usually the first failure point of any device. We want your devices to function flawless and to last you for decades, if you need them that long. We use common batteries (mostly 9V radio batteries), universally available in stores and relatively inexpensive, so you never have to order a specialized battery from us (many other custom shops rip-off their customers by forcing them to buy ultra-costly batteries from them). Our high quality extends even down to our passive components, for example, most of our resistors are 1% (or less) precision resistors - not the cheap 5% (even 10%) resistors commonly used by others. We observe NEDA Standards (National Electronic Distributors Association) in the handling of our electronic parts. We also individually fine-tune each of our Customized Devices for optimum performances - all individually hand-created, hand-tested, feature-filled and versatile. We really care about quality and performance - big reasons why we can't sell our Customized Devices for cheap. (Some people falsely believe that you must buy mass-produced electronics from a major manufacturer to obtain high quality equipment. This is a myth - especially these days - when all kinds of global cutbacks, shortcuts and skimping on quality parts are being taken to keep mass-produced one-size-fits-all electronic equipment cheap to compete with other major equipment manufacturers doing the same thing. In the January, 2010, Nuts & Volts Magazine, p. 8, its Editor states that, "... teardowns [of mass-produced electronic equipment] revealed manufacturers were either intentionally or unintentionally misleading consumers with product specifications that were confusing, incomplete, or simply false."). Not only do we use much better parts and individually optimally build and tune our devices but our feature-filled and versatile Customized Devices are available only from us - Lone Star Consulting, Inc. - never from any look-alike or sound-alike company or person. And you should contract with us for your hardware as soon as possible - because of our controversial efforts to help people, especially in the mind control and energy areas, we cannot guarantee later availabilities of our hardware.

Watch Out For Other Custom Houses and Specialty Houses: Electronic designers can and do use many "dirty trick" techniques to undermine and even sabotage the devices they sell. While all competent electronic engineers and technicians know how to do these things, honest and decent engineers and technicians never do these things, but dishonest ones actually do them, especially if pressured by their company to maximize profits. Why would anybody undermine or sabotage their own devices they sell so that they fail early? Simple, by designing in easy failure modes into their devices which won't likely fail within the warrantee period but will likely fail shortly afterwards, they can usually force their customers into expensive replacement vs repair traps. Our goal is to provide you reliable customized devices designed to last you for many years without problems. For more info on the pitfalls and traps that some other custom houses and specialty houses use to set you up for, and what to look out for, see: Making Wise Choices.

Are you an Inventor?: If you need invention prototyping - required if you intend to prove, market or patent your invention - we would certainly like the opportunity to try to help you achieve your lifetime dreams => INVENTION SERVICES. Many inventors do not have enough knowledge, skills, free time, equipment, tools, parts and/or shop facilities to prototype their own inventions, or to repair, optimize, modify or upgrade their existing invention prototypes to work better, do more inventive things (more features) and/or cost less to make. If you seriously expect to sell your great invention to any major corporation, you MUST have well-functioning prototypes you can demonstrate to their people! Virtually none of those TV, Online and magazine advertised "invention services" actually prototype inventions - many are outright scams. Again, do not expect to sell your invention without well-functioning prototypes. You just might be the next great American inventor - let us help you try to achieve that goal! - John J. Williams, M.S.E.E., President, Lone Star Consulting, Inc., and Disabled Veteran (see Intro below Hotlinks for more on what we do and how we provide hardware)

Like what we offer and have a website? Then please put free hotlink to our home page => Lonestarconsultinginc.com

LONE STAR CONSULTING, INC.
Lone Star Consulting, Inc. Special Projects hotlink CUSTOMIZED DEVICES (CD) APPLICATION FORM (CDAF)
Lone Star Consulting, Inc. Customized Devices of All Types Hotlink DEVICES: Describes dozens of types of Unique, Original,
Made-to-Order, Special Needs, Weird and Controversial
Customized Devices of All Types We Can Do for YOU!
Lone Star Consulting, Inc. Wild, Weird, Wacky, Wonderful Customized Device Types Hotlink Mind Control, Electronic Attack, Unusual, Strange Device Types

---- Additional Services ----
Lone Star Consulting, Inc. technical Coaching hotlink TECHNICAL COACHING (TLC) + Application Form
Lone Star Consulting, Inc. Website Design hotlink WEBSITE DESIGN SERVICES (WDS) + Application Form
Employment Opportunities! (see below for details)
    
Lone Star Consulting, Inc. high tech customized devices projects special services technical coaching services website design services hi-tech computer consultants

Print, save, bookmark: www.lonestarconsultinginc.com
... and tell your friends!

Click Here for => LINKS: All Topical Webpages & Device Types
Lone Star Consulting, Inc. El Paso, TX
 

(most browsers; not case-sensitive; partial text OK)
Intro to Customized Devices Device Types We Can Do

Dear Sir or Madam:

LONE STAR CONSULTING, INC. of Texas welcomes you. Thank you very much for considering us to meet your important Unique, Original, Made-to-Order, Customized, Special Needs, Weird and Controversial Hardware needs. Our hardware design and realization capabilities are so good that one of our inventions was even used by the prestigious electronics and hobbyist NUTS & VOLTS Magazine as a contest prize (Jan. 2002, p. 80) for the magazine!!

For about 10 years, the infamous Consumertronics of Albuquerque, NM offered its popular line of Off-the-Shelf Hardware (OSH), and sold 100s of them, as well as many Customized Devices (CD ) devices. These were mostly designed and developed by John J. Williams, M.S.E.E., its President and Chief Engineer, now working for Lone Star Consulting, Inc. Most of these about 100 OSH and CD devices and variations over the years were controversial, wild, weird or wacky - why their customers loved them! Virtually all of their OSHs originated as CDor from highly informed, mostly confidential sources. The claims they made for OSH s were based on much research and their experimental results, and by their customers and/or these confidential sources. For example, if a customer ordered a "psychic" device as a CD , they would make it for him/her based on his/her concept as to how the device should electronically function. Often, the client would leave its functional concept up to Consumertronics.net, in which case they would use their own theories that they felt applied.

Finally, many of these exciting Device types are now available from Lone Star Consulting, Inc. as part of its exciting Customized Devices program. Many of the types of items described on our Devices webpage we can still provide you functionally similar to or better than prior hardware item designed and developed by John Williams, but only as CD projects. To obtain any variation of these, any other hardware device-type known to exist or any invention services from us, you must first complete the CD Application Form (CDAF - Customized Devices Application Form), submit it to us with the evaluation fee by mail, and we must approve doing the device for you - no off-the-shelf or over-the-counter hardware - all customized hardware designed to meet your specifications and all contracted from us through the required CDAF process (you can expedite the CDAF process by scanning in your completed CDAF and emailing it to us (tekmaster) as a PDF, TXT, JPG or GIF attachment (no other file format is acceptable), in which case, we can start our analysis right away (which usually takes 3-7 days), however, we cannot respond to your email CDAF until we receive your printed original CDAF (identical to the emailed one) with evaluation fee in the mail).

NOTE: Again, as policy, we never make any medical, legal, engineering, scientific, paranormal or supernatural claims, and all devices are provided as unique CDs for legal utility, educational and/or entertainment purposes only under our policies - no matter how a device or Customized Devices is described or sounds like. And all are provided as CDs only - none are available as OSHs (NOTE: "over-the-counter," "stocked," "inventory," "display case," and similar terms all mean same as "off-the-shelf"). No exceptions.

The descriptions on our Devices webpage are provided of most of the device-types John J. Williams, M.S.E.E., designed and developed, and many very similar to those offered at one time or another by Consumertronics.net are to show you the truly exciting and unbelievable eye-popping pioneering work Williams has done in electronic design and other areas. From time to time, we will add hardware items John Williams and perhaps others now design and develop for Lone Star Consulting, Inc. Rough ballpark dollar figure accompany descriptions (for cost and time estimates we are willing to stand by, you must first submit an acceptable CDAF).

A few have asked that since all the device-types we describe on our Devices page are things we have or can do, then what is the necessity of completing a CDAF. We require the CDAF because everything we do is as a unique customized designed and built project based on customer written specifications and our policies. In fact that is exactly what the term, "customized devices" (CD) means. Neither we nor many of our customers believe in the one-size-fits-all philosophy of the giant electronic manufacturers who routinely produce tons of electronics which are way under-designed for many of their customers and way over-designed for many others. Each person has his/her own particular wants and needs. We sell to individual people, businesses and institutions - not to what we call, "gadget sheep"! Furthermore, we are always trying to improve our designs - we are not locked into one design for any period of time because we don't carry inventory for any device-type. Furthermore, many of our device-types relate to high tech security and high tech survival uses - if each rendition of a device-type produced an identical device, then customers would have a harder time protecting the nature of their device from people who might do them harm because the device would immediately be identifiable from its appearance and design, and countermeasures would likely be attempted against our survival and security devices by criminals, as now seen with popular commercial burglar alarm systems.

A few have asked that since all of our CD projects are unique, do we also provide consultations after they purchase a CD project device from us. Frankly, we don't see a substantial connection between device uniqueness and a need for special consultation services (i.e. all devices are a bit strange the first time you encounter them, no matter how many were manufactured), and most manufacturers of commercial electronics provide little or no free consultations for their stuff. Each CD project device from us comes with a comprehensive User Manual (unless contracted for, User Manuals don't usually come with schematics). We seldom have customers requiring more help as our devices are generally designed turn-key and no more difficult to use than say a TV or radio. Should a customer require more help, we are willing (on a limited time and scope basis only) to provide free help (we much prefer email for doing this). However, no CD project ever entails extensive free consultations as we never consider these possibilities when we provide our estimates to keep our estimates as low as possible. Should a customer need long term and/or extensive consultations (e.g. invention support), he/she must explicitly in writing contract for them under our policies as part of the original CD project contract or as a separate CD project contract (Note: We never personally deliver, install, use, test, check-out, troubleshoot, repair, modify, etc. a CD project device at a customer's location).

Our devices are very user friendly - simple as a radio to operate and long-lasting, using commonly-available and relatively inexpensive batteries, adapters and connectors. If you have bought exotic devices before (especially, rechargeable battery-operated equipment), then you certainly have run into hardware which uses batteries so specialized, difficult to remove and costly that if the battery goes bad - few last more than 5 years even under ideal conditions and some fail much sooner if you don't keep them constantly charged - you must return the device to its manufacturer for an expensive and time-consuming battery replacement - if their specialized battery is even still being made. And/or exotic devices which use connectors, power adapters and/or battery chargers so rare (often unique) and costly that if you ever lose or break one, you are stuck with very high replacement costs. To the contrary, Lone Star Consulting, Inc., in its battery-operated equipment, uses commonly-available batteries (e.g. 9 VDC radio batteries, AA batteries, AAA batteries, etc. - we do not sell batteries) - easily and relatively inexpensively replaced by you (at most, a couple of screws or nuts may need to be removed). And the connectors and power adapters we use are also all common types (e.g. RJ-11 phone, USB, RCA, BNC, DB9, banana, spade, etc. - in most cases, you can specify the connectors used; you can easily purchase at your end cables of various lengths with those connectors) and cheaply replaceable at your end if lost or broken. This means that when you buy from Lone Star Consulting, Inc., you have bought a device which no matter how many batteries go bad over years of use or how often you lose or break a cable or power adapter, you should be able to find fast and easily a relatively inexpensive replacements. This means that contrary to other manufacturers of expensive exotic equipment, instead of getting perhaps a few years of good use out of the equipment or continuously paying ultra-high prices for batteries, cables, adapters and/or rechargers, Lone Star Consulting, Inc. equipment can last you for several decades instead with minimal additional cost to you. Furthermore, when it comes to our connectors, there are usually commonly available and relatively inexpensive cable externsions which you can buy to extend your cable lengths which use same connector types. Some of these other manufacturers sell equipment similar in function to ours (and with those that don't, we can usually do similarly-functioning devices) - don't get confused or misled by their sometimes cheaper come-on prices. In fact, before you buy any device from them, make them specifically disclose to you: (1) What batteries their equipment requires. (2) How these batteries are accessed and replaced by you if they go bad. (3) What connectors and cables they use (watch out for weird connectors and fragile cables). (4) What power adapters their equipment uses. (5) What battery chargers their equipment uses (specialized battery chargers should always be avoided because some are fragile - they'll burn out if you overcharge a battery or you don't connect/disconnect a battery in some precise required order). We advise that you do NOT buy equipment from anyone out to gouge you with unique and specialized batteries, connectors, power adapters and/or battery chargers, and/or batteries which require factory replacement when they go bad. Instead, buy our hardware which uses commonly available (user-replaceable) batteries, power adapters and connectors. Rechargeable versions of the alkaline batteries we provide with our devices and battery chargers for them are commonly available. Should you need rechargeable batteries, you can easily replace our batteries with their rechargeable battery versions at your end or include rechargeable batteries + charger in your CDAF and we will add them on here.

One big area of interest today is invention prototyping - an endeavor Lone Star Consulting, Inc. is getting big in. Thousands of people are now diligently working to develop and optimize their own inventions - one of the few paths left for realizing the "American Dream." Popular programs like "The American Inventor" are just the tip of the invention iceberg. Your prospects of selling your invention idea without an impressive functioning prototype is virtually zero. Regardless of how good an invention idea is, realizing it with functioning invention prototypes is often beyond - if not way beyond - what many inventors can reasonably do by themselves. Most inventors - no matter how motivated, smart or hardworking - simply do not have enough knowledge, skills, free time, equipment, tools, specialized parts and materials, and/or laboratory and shop facilities to prototype their own inventions, or to troubleshoot, repair, optimize, modify or upgrade their existing invention prototypes to increase varieties and quality of features and functions. We have access to all of these invention assets. We want to help you realize your invention dreams. While we can't promise we can realize every invention idea with functioning prototypes or that your invention will ever be a financial success, if we believe that your invention can be realized or improved, we will certainly provide you time and cost estimates to do your invention prototypes for you as CD projects. Sometimes with just a few improvements, a mediocre invention can become a great invention. We are of course willing to sign a reasonable non-disclosure agreement. Let us help you make your invention prototypes. For details on our professional invention services, see => Inventions.htm.

Except as otherwise described or implied, all Lone Star Consulting, Inc.devices are PORTABLE, HAND-HELD, BATTERY-OPERATED, USE COMMONLY-AVAILABLE AND EASILY ACCESSIBLE BATTERIES, CABLES, CONNECTORS AND POWER ADAPTERS, AND AS LOW-COST TO THE CLIENT AS WE CAN REASONABLY PROVIDE THEM WITHOUT SACRIFICING FEATURES OR FUNCTIONS. Note that each Device type we offer on our webpages comes with an estimated price (the "was" or "last made" price) and shipping weight derived from the last time we made the device or one very similar to it as described (since all devices are unique Customized Devices (CD), unique Client specifications can add to or subtract from this rough estimated price). Also note that these estimated prices are often high because the devices are all custom-made so therefore often reflect all of their popular special "bells and whistles" features and functions, not all of which you may want, and for popular devices, we buy parts used in most variations in cheaper quantities, therefore reducing final prices. Also note that our rough estimated shipping weight (Note: U.S. shipping cost is included in the estimated price) is always higher - usually much higher - than the actual device weight because of anticipated required packaging, cabling and User Manuals, and the added weights due to likely added features and functions (actual device weight for any device estimated at under 10 lb ship weight for that device type is typically less than 50% of the estimated ship weight). To obtain more accurate cost estimates, please provide us your CD Application Form (CDAF; green link at top of webpages) with your special specifications, if any. With the CDAF, we do a preliminary circuit diagram from which we determine estimated time and parts used, from which we can determine parts prices. Our CDAF Estimated Cost is about 99% of the time within plus or minus 5% of the actual price you pay. Be sure to provide us your CDAF as soon as possible for each device you want from us (we are not limited to the device-types described on our webpages). NOTE: You are under no obligation to accept our CDAF-estimated prices and completion times. All devices come with User Manuals.

These devices are listed on our device category webpages. THE MANUALS and VIDEOS DESCRIBED ON OUR PAGES ARE NOT CURRENTLY SOLD BY LONE STAR CONSULTING, INC (although they may be sold by another company). The handful of items marked with "(NA)" (Not Available) in their titles below are the types of devices not available to the general public in any functional form (we can provide most in non-functional replica, model, mock-up and novelty form), and we have no plans of ever providing them to the general public in functional form and we know of no one else who provides them to the general public in functional form. EXCEPTION: If we are convinced to our satisfaction that you require a NA device for a totally legal corporate security, governmental or law enforcement purpose and authorization, we will consider building it for you. Sorry, we cannot allow andy other exceptions. As we usually regularly make additions and changes in our device types, please regularly visit our Devices page. And again, we are not limited to these devices..

Virtually all of the devices we describe on our webpages are available only from Lone Star Consulting, Inc. - not from anyone else to our knowledge who sells to the general public (we let only Consumertronics.net of Albuquerque, NM, sell a few of our devices, but only in their basic forms, and supported only by them and not by Lone Star Consulting, Inc.). We have run into inferior and unsupported counterfeits Online - so NEVER BUY WHAT LOOKS LIKE OUR DEVICES FROM ANYONE ELSE OR PAY ANYONE FOR THEM EXCEPT LONE STAR CONSULTING, INC. OF EL PASO, TX (if you run into any, please let us know). Again, we never support ripped-off versions. Our listed devices are examples of devices we have and can do - we are not limited to these devices - we will seriously consider any legal device the client specifies. CAUTION: Some scammers rip-off our descriptions for devices they claim that they offer (don't get fooled by the rip-offs of our original items found on some "hacker" websites - some of whom apparently don't even provide the device after you paid for it and some who require that you make bank transfers to banks in foreign countries). We have no contacts outside of the USA. Our devices are available as unique CDs for legal utility, educational and/or entertainment purposes only under our policies, and in some of these cases (but not in all cases), a copy of the schematics and plans may also be purchased for your legal personal non-commercial purposes only (excludes all intellectual rights) as a CDusually with but sometimes without buying the device itself! This is an incredible opportunity for you, and one YOU should seriously consider. And because our devices are done as CDs, YOU can specify new features and options not described on our website, and YOU can change features as you like (both usually at additional costs), or eliminate unneeded features to save you money. We always ship our CD devices with User Manuals, fresh alkaline batteries (if battery-powered), and all required accessories (CD includes all transducers, cables, connectors, etc. required for operation, as well as all additional equipment (e.g. oscilloscope, VOM, etc.) explicitly stated in the CDAF to be included with the device in the device description). You may specify a CDby using a name or functional description for devices described on our webpages, or if none of our device-types is similar enough to what you need, describe your device in your own words.

HISTORICAL DIAGRAMS now available! In addition to actual Customized Devices hardware, we now offer copies of our modified original Historical Diagrams of some of John Williams's most eye-popping devices ever made (see our Devices webpage). To purchase any of the Historical Diagrams, please complete and include the HISTORICAL DIAGRAMS form on the Devices webpage at: HISTORICAL DIAGRAMS. (NOTE: We cannot guarantee future availabilities of any Device or Historical Diagram - please Order Today!).

NOTE: Again, our CD Program is NOT limited to the available devices described on any of our webpages (or even to hardware - we also do software, special researches, etc.). You can specify virtually any legal hardware, software, research or other project you want us to do as a CD for YOU and we will seriously consider it.

ALL CD PROJECTS ARE UNIQUE, HANDCRAFTED, ARTISTIC IN NATURE AND PERFORMED STRICTLY FOR LEGAL UTILITY, EDUCATIONAL AND/OR ENTERTAINMENT PURPOSES ONLY, AND UNDER OUR POLICIES (policies.htm webpage). Not all devices available as CDs are available to everyone, in every possible form, or with every possible CD feature or option - each completed Customized Devices Application Form (CDAF) is individually reviewed and evaluated, and only then do we decide whether or not we can make and sell you the specified device(s) or service(s). Please do NOT submit a CDAF for any device that you cannot legally buy, possess, use, modify, transport or store. In some cases, you may require a prior special licensing or permit to buy/possess/use/modify an item to make it legal for you (e.g. a FCC license with some RF-type devices). In all such cases it is solely YOUR responsibility to acquire all required permits and licensing; as part of our privacy and other policies, Lone Star Consulting, Inc. never agrees to obtain permits or licensing as part of a contracted for Customized Devices obligation.

Again, we cannot consider, analyze or work on any CD project proposal unless and until you first provide us an acceptable completed CDAF. Therefore, without the CDAF we never provide any time or cost estimates (other than rough estimated prices in the descriptions which do not commit us), and we can't even commit ourselves as to whether or not we can/will do any CD project unless and until you provide us an acceptable CDAF. Keep in mind that whether or not we can do something for you as a unique CD project depends much on how you describe what you want and your intended use for it - again, we can NOT do anything that is illegal, unethical or immoral. To the best of your ability, your description must be clear and complete and be of something we can legally provide you. Even if you are not an engineer or a tekkie, you should be able to describe what you want the device to do for you - in most cases, we do the actual specifications and design here as part of a CD project (however, if you are an engineer, tekkie or inventor, we can usually work from your specifications and plans). And your description must all be in YOUR WORDS - we cannot supply any of the words filled out in the CDAF (Customized Devices Application Form). We normally work from the "Black Box" concept: There is something of interest you want to detect, display, process, modify, control, eliminate and/or produce and you need a device with features and functions which will do these things for you. Our estimates are based on YOUR CDAF WRITTEN DESCRIPTION only or physically attached to your CDAF when it arrives here.

Should you be an inventor, please provide us the completed CDAF to include what type of invention services you want us to provide you (see below for details) so that we can start helping you with your invention as soon as possible.

Approximate device shipping weights are in brackets ("[]") in each device-type description (includes packaging). If you base your needed device description on one of our device-type descriptions (we are not limited to our device types), your description will likely have variations in configuration, materials, size and shape to our popular description for that device-type to suit YOUR particular needs, which will of course impact our cost and weight estimates (S/H charges based on package size and weight, shipping mode and shipping address are always included in cost estimates). And since newer designs often require fewer, smaller and more energy efficient parts, they tend to lower prices and weights. Since we pay the S/H charges to ship the device to you upon its successful completion (ground shipping unless otherwise specified), unless shipping mode changes after we make our cost estimates (e.g. overnight shipping), you never pay a separate S/H charge.

We now opine on the Discovery Channel's popular, humorous, enjoyable, not particularly informative and often misleading MythBusters program, starring Adam Savage, Jamie Hyneman and their fine crew. I address MythBusters herein because MythBusters often briefly attempts to explore phenomena we have researched and produced actual devices on for decades, especially in the mind control and electronic attack technologies. Actually, the MythBusters Discovery Channel series TV program should be renamed, "Science Light Mythbusters," or "Silly Science Mythbusters," or "Explosives and Car Wreck Mythbusters," as clearly you are dealing more with two great stand-up slapstick comics doing TV entertainment than with serious scientific researchers (many TV programs today target the kids market). I was actively researching mind control and electronic attack and designing and building mind control and electronic attack devices and countermeasures back in the Delgado days - long before these MythBusters guys probably turned on their first radios, and decades before mind control and electronic attack became fashionable to all of the armchair "engineers," latter-day claims jumpers and other know-it-all phony "experts" now crawling out of the woodworks (same with energy meter / energy cost savings / energy conservation technology, and some other technologies). My hardware works are extensive as you can see from our popular Mind Control webpage, and additionally includes several major popular books and manuals I wrote and published for Consumertronics.net ("Mind Control," "Subliminal Mind Control," "Under Attack!", and "Electromagnetic Brainblaster" now also includes ABQ-Techzonics (Online tech superstore) (our hotlinks policies apply)).
          Yet, to our knowledge, we have never been contacted by MythBusters for or even about any of our mind control device-types. Instead, MythBusters selected what were clearly bogus and ridiculous devices sold by others. I'm surprised MythBusters didn't also test the old "tin foil hat" gag (they did a similar stunt when they tested police radar defeats in another episode by covering car wheels and a car itself with aluminum foil - never contacted us about research we've done on radar-stealthing vehicles!). Furthermore, we find it very, very disturbing that many of MythBusters "experiments" appear to be closely orchestrated, controlled and monitored by government officials - which to MythBusters's credit MythBusters doesn't try to conceal. Government officials are largely believed by many people to be behind the apparently massive efforts today to control people's minds and electronically attack them! With "researchers" clearly so "friendly" to government officials, how can anyone depend on MythBusters for reliable results regarding mind control and electronic attack or anything else controversial? Mind control and electronic attack technologies are not jokes and their victims - Targeted Individuals (TIs) - are not crackpots, malingerers, dupes or comical characters to ridicule but serious people who do not deserve being tortured. Clearly, properly-designed mind control weapons and electronic attack weapons do work - some almost beyond belief. Mind control and electronic attack technologies are extremely grave and dangerous, and by trifling with them, clearly the end result is that the very real victims of these technologies - many Targeted Individuals miserably suffer and even worse every day - are also being mocked and ridiculed by extension, and the longer it will take for the people to become truly aware and informed as to the clearly real and accelerating extent and threat of mind control and electronic attack menaces. Perhaps discrediting hapless mind control and electronic attack victims is the real hidden agenda of Mythbusters. Perhaps the next time these MythBusters guys go to their dentists or surgeons, they might get the ol' electronic implant two-step pulled on them. Then they might take mind control and electronic attack much more seriously. Or perhaps they already have and their electronic implant "puppet strings" are now working on them just fine!

Thank you for your time and attention. And for your business, word-of-mouth recommendations, web page hotlinks and many other favorable responses. The best of successes in all that you do. We await your response - please contract for your Lone Star Consulting, Inc. high-tech survival and security devices as soon as possible. We await your Customized Devices Application Form (CDAF, green link at top of page) for YOUR device. Please bookmark, save and print out this page, and tell your friends and associates.
- John J. Williams, M.S.E.E., President, Lone Star Consulting, Inc.

We Are Now on Social Media - Please Join With Us!
FACEBOOK and LINKEDIN
JOIN US ON FACEBOOK AS OUR SOCIAL MEDIA FRIEND AND/OR ON LINKEDIN AS OUR SOCIAL MEDIA CONNECTION! As you likely know, we recently joined FACEBOOK and LINKEDIN social media. To join us, you must first email us directly to LONE STAR CONSULTING, INC., and explain to us why you want to be social media-connected to us. NOTE: We never accept such requests when they solely come through our social media sites - we regularly receive 100s of such requests mostly from totally unknown people. We are very selective - your acceptance is much increased if you are a prior or current Client, or a relevant serious researcher, expert, scientist or engineer. We are constantly engaged in much exciting work that we would like to share with our social media friends and connections. Most of our discussions on Facebook and LinkedIn will relate to mind control, electronic attack, radionics, physical survival and energy through increasingly worsening times. One big benefit is that LONE STAR CONSULTING, INC. will provide free information found nowhere else (e.g. research results), which may be very helpful to you. Another big benefit is that you will be able to share your experiences and needs with others who may be or were in similar situations (e.g. you are experiencing certain types of mind control attacks, which may also be afflicting others in your area). We do not accept just anyone as our social media friend or connection - we seek a smaller but more focused and intense group. Interested in us friending you? Then email us here, and in your Subject Line, put: "Please Friend Me". In your email body, please explain in 100-500 words the benefits to both of us in becoming social media friends (Facebook) or social media connections (LinkedIn). Then tell your friends and connections about us! NOTE: With few exceptions, we are not going to post up our friends on Facebook and connections on LinkedIn until we have selected at least 500 Facebook friends or LinkedIn connections. We are not yet on Twitter. - Thanks. John J. Williams, M.S.E.E.

_________________________________

Links below are to All of Our Topical pages
Since many Device Types have multiple possible functions, be sure to
check below if you can't find what you need on individual Topical pages
Mind Control, Electronic Attack Device Types - mindcontrol1-devices.htm (Electrical, Magnetic, EMF, Microwaves, RF, Light, Implants, etc.)
Mind Control, Electronic Attack Device Types - mindcontrol2-devices.htm (Ultrasonic, Infrasonic, Sound, Audio, Sonar, etc.)
           Free Mind Control, Electronic Attack Tutorial - free-mind-control-tutorial.htm
Medical, Radionics, Biomedical Device Types - radionics-devices.htm
Energy, Energy Meters, Cost Savings Device Types - energy-devices.htm
Sound, Audio, Ultrasonic, Infrasonic, Acoustic Device Types - audio-devices.htm
Light, Video, Laser, Infrared, Ultraviolet, X-Ray Device Types - light-devices.htm
Radio, Microwave, Radar Device Types - electric-devices.htm
Security, Physical Survival Device Types - security-devices.htm
Phones, Phone-Related Device Types - phones-devices.htm
Vehicles, Vehicle-Related Device Types - vehicles-devices.htm
Weird, Wild, Wacky Device Types - weird-devices.htm
Miscellaneous Electronic Device Types - misc-electronics-devices.htm
Invention Services - inventions-devices.htm

Links below are to All of Our Device Types

MIND CONTROL, ELECTRONIC ATTACK, DETECTION, COUNTERMEASURES DEVICE TYPES
FREE MIND CONTROL TUTORIAL!
Mind Control & Electronic Attack Analysis Report
The Ultimo EMF & Ultrasonic Head Shield Protector (Shielded Helmet)
The Ultimo Mini Head Shield Cap
The Ultimo Shielded Wrap (Protects Against Implants)
The Ultimo Full-Body Shielded Raincoat
The Ultimo Body Signal Blocker
The Stealth Paint "Elixer"
Wiring Hitchhiking Harasser Eliminators (Phone Lines/Power Lines)
The Ultimo EM Transmitter Direction Finder
The Ultimo EM Transmitter Triangulator
The Personal EMF Jammer
The Ultimo Infrasonic Detector
The Ultimo Ultrasonic Transmitter Triangulator
The Ultra Ultrasonic Detector & Amplifier (Ultrasonic Direction Finder)
The Ultra Ultrasonic Jammer
The Ultra Ultrasonic Dual Whistles Jammer
The Ultra Ultrasonic Shrieker
The Ultra Ultrasonic Countermeasure
The Sound Snap Shot Device
The Ultimo Solfeggio Harmonizer
The Dynamic Subliminal Mixer/Amp
The "Silent Sound" Subliminal Mixer/Amp
The Ultra Ultrasonic Communicator & Controller
The Ultimo LED Mind Control Detector
The Ultimo Modulated LED Controller
The Ultimo Magnetic Body Resonant Frequency Detector
The Ultimo Ear-to-Ground Listener
The Brain Signature Waveform Detector
The Ultimo Brainwave Analysis & Biofeedback/Biocontrol Device
The Ultimo Binaural Beats Experimenter
The Automatic Writing Machine
The Ultrasonic Galvanic Skin Response Correlator
The Omnimax TENS System
The Unknown & Unseen Entity Detector
Scanners - The Device
The Ultimate Weapons & Lab Development System
The Super Sleuth Ultra-High Gain Sound Amplifier & Detector
The "Taos Hum" Infrasonic & Brainwave Detector & Amplifier
The Programmable Light & Sound Detector
The Long-Range Infrared Detector
The Ultimo "Montauk Chair"
The 6th Sense Communicator
The Telepathic Amplifier
The Alien Buster Blaster
The Super Soft-Pinch Electrodes
The Velostat Electrodes (with Meter)
The Very Flat & Thin Spiral Antennas

MEDICAL, BIOMEDICAL, BIOELECTRIC, RADIONICS DEVICE TYPES
The Ultimo TDCS Brain Stimulator
The Ultimo Sports Cerebellum Stimulator
The Ultra "AURA" Detector
The Ultrasonic Galvanic Skin Response Correlator
The Ultimo Systemic Mobius Coil
The Audio Assistor
The Hypno Super-Sleeper
The Electromagnetic Ocean Machine
The Electromagnetic Vortex Generator
The Ultimo 333Hz Sound Stimulator
The Hieronymus Machine
The “Omnimax TENS System"
The Neurophone Device
The PEMF Helmholtz Coil Stimulator
The Radionics Rife Unit
The Ultrasonic Stimulator
The Brain Signature Waveform Detector
The Ultimo Brainwave Analysis & Biofeedback/Biocontrol Device
The Super Soft-Pinch Electrodes

ENERGY, POWER, ELECTRIC, METERS, GAS, WATER SYSTEMS DEVICE TYPES
The Power Meters Educational Module
The Ultimo Energy Leak Detector / Pinpointer
The Line Phase Coupler
The Line Signal Strength Tester
The Vortex Thermal Separator
Energy Form Converters
Wiring Hitchhiking Harasser Eliminators (Power Lines/Phone Lines)

More AUDIO, SOUND, ULTRASONIC, INFRASONIC, NOISE DEVICE TYPES
The Dynamic Subliminal Mixer/Amp
The "Silent Sound" Subliminal Mixer/Amp
The Ultimo Ultrasonic Transmitter Triangulator
The Ultra Ultrasonic Detector & Amplifier
The Ultra Ultrasonic Jammer
The Ultra Ultrasonic Dual Whistles Jammer
The Ultra Ultrasonic Shrieker
The Ultra Ultrasonic Countermeasure
The Hypersensitive Sound Alarm
The Sound Snap Shot Device
The Ultimo Ultrasonic Heterodyne System
The Ultimo Audio/Ultrasonic/Infrasonic Sound Accumulator
The Ultimo Audio/Ultrasonic/Infrasonic Odd Sounds Amplifier & Attenuator
The Highly-Tunable Clap-Whistle Sound/Ultrasound Detector/Switcher
The Super Sleuth Ultra-High Gain Sound Amplifier & Detector
The "Taos Hum" Infrasonic & Brainwave Detector & Amplifier
The "The Wiring Hitchhiking Harasser Eliminators
The Ultimo Rat Squealer Universal Repeller
The Ultimo Mosquito Sound Universal Repeller
The Ultimo Random Clicker Universal Repeller
The Ultimo Electronic Fish Lure
The Ultra Ultrasonic Loud Speaker Jammer
The Ultra Ultrasonic Cavity Detector
The Ultimo Voice Reconstructor / Sound Reconstructor
The Theremin Spooky Sounder
The Ultimo Powered "Spike Mike" / Wall Mike
The Ultra Noise Abatement System
The Programmable Light & Sound Detector
The Secret Communicator
The Ultra Ultrasonic Communicator & Controller
The Ultrasonic Galvanic Skin Response Correlator
The Ultrasonic Stimulator
Analog & Digital Voice Changers/Disguisers
The Neurophone Device
Remote Controls Galore
The Shriek Module
The Long Range Eavesdropper
The Audio Assistor

More VIDEO, LIGHT, INFRARED, ULTRAVIOLET, LIGHTNING, X-RAY DEVICE TYPES
The Ultimo Energy Leak Detector/Pinpointer
The Theremin Spooky Sounder
The Super Lightning Risk Detector
Remote Controls Galore
The Top Secret Eye Spy
The Flash Blaster
The Programmable Light & Sound Detector
The Secret Communicator
The Long-Range Infrared Detector
The Lidaro

More RF, MICROWAVE, RADAR, EM, MAGNETIC, STATIC ELECTRIC DEVICE TYPES
The Ultimo EM Transmitter Direction Finder
The Ultimo EM Transmitter Triangulator
The Personal EMF Jammer
The Ultimo Blind Pinpointer Locator
Microwave & Radar Devices
Super Metal Detectors - (e.g. The Ultimo Shoe Metal Detector)
The Magnetic Detector
The Multi-Use Magnetometer
The Ultra ON Devices Detector
Remote Controls Galore
The EMF "Signature" Dowser
The Super Conductor Detector
The Super Lightning Risk Detector
The Secret Communicator
The Automated Control Signal & Audio Replicator
The Signal & Code Injector
The KX Radar Emitter
The Very Flat & Thin Spiral Antennas

SECURITY DEVICE-TYPES
The Automated Control Signal & Audio Replicator
The Signal & Code Injector
The Automated Tempest Module
The Very Flat & Thin Spiral Antenna
The Slot Machine Master (NA)
The Video Poker Master (NA)
The Ultimo Security Camera Foiler (NA)
The Child Finder & Bumper Beeper
The Ultimate Survivalist Universal Clamp Maker Multitool Tool
Data Card Reader/Slave Writer
The Delux Panic Alarm
The Ultimo Rat Squealer Universal Repeller
The Ultimo Mosquito Sound Universal Repeller
The Ultimo Random Clicker Universal Repeller
The Audio & Random Action Criminal Foiler
The Dwelling Security System
The Flash Blaster
The Long Range Eavesdropper
The Top Secret Eye Spy
The Universal Garage Door & Security Gate Opener (NA)
Analog & Digital Voice Changers/Disguisers
The Williams’s Van Eck System
The Universal Van Eck Tempest Jammer
Wiring Hitchhiking Harasser Eliminators (Phone Lines/Power Lines)
The Ultimo EM Transmitter Direction Finder
The Ultimo EM Transmitter Triangulator
The Personal EMF Jammer
The Stealth Paint "Elixer"
The Unknown & Unseen Entity Detector
The Sound Snap Shot Device
The Carjacking & Kidnapping Foiler
The Shriek Module
The Bug Blaster & Tap Detector & Blaster
The Ultimo Lineman’s Test Set
The Ultimo Noise Communicator System
The Secret Communicator
The Super Sleuth Ultra-High Gain Sound Amplifier & Detector
The Ultra ON Devices Detector
The Long-Range Infrared Detector
The Ultimo Ultrasonic Transmitter Triangulator
The Ultra Ultrasonic Countermeasure
The Ultra Ultrasonic Detector & Amplifier
The Ultra Ultrasonic Jammer
The Ultra Ultrasonic Shrieker
The Ultra Ultrasonic Cavity Detector

PHONE, CELLPHONE, FAX, MODEM, PAGER, ANSWERING MACHINE SYSTEM DEVICE TYPES
The Ultimo Lineman’s Test Set
The Bug Blaster & Tap Detector & Blaster
The Call Length Limiter
The Call Waiting Simulator
The DTMF Decoder
The Incoming Call Simulator
The Missing Call + Off-Hook Indicator
The Off-Hook Alarm
Red Boxes & Blue Boxes
The Remotely Activated Interface
The Shriek Module
The 2-Line to 1-Line Converter
Wiring Hitchhiking Harasser Eliminators (Phone Lines/Power Lines)

VEHICLE-RELATED (CARS, TRUCKS) DEVICE TYPES
The Carjacking & Kidnapping Foiler
The Stealth Paint "Elixer"
The KX Radar Emitter
The Lidaro
The "Street Sweeper"

More WILD, WEIRD, WACKY DEVICE TYPES
Wiring Hitchhiking Harasser Eliminators
The Ultimo EM Transmitter Direction Finder
The Ultimo EM Transmitter Triangulator
The Personal EMF Jammer
The Ultimo Ultrasonic Transmitter Triangulator
The Ultra Ultrasonic Detector & Amplifier
The Ultra Ultrasonic Jammer
The Ultra Ultrasonic Shrieker
The Ultra Ultrasonic Countermeasure
The Sound Snap Shot Device
The Ultimo Audio/Ultraonic/Infrasonic Sound Accumulator
The Ultimo Audio/Ultrasonic/Infrasonic Odd Sounds Amplifier & Attenuator
The Subliminal Mixer/Amp
The Ultimo Ultrasonic Communicator & Controller
The Brain Signature Waveform Detector
The Ultimo Brainwave & Biofeedback / Biocontrol
The Unknown & Unseen Entity Detector
The Ultimo Energy Leak Detector/Pinpointer
Scanners - The Device! (NA)
The Ultimate Weapons & Lab Development System (NA)
The Ultra "Aura" Detector
The Ultrasonic Galvanic Skin Response Correlator
The Audio Assistor
The Hypno Super-Sleeper
The EM Ocean Machine
The EM Vortex Generator
The Hieronymus Machine
The Omnimax TENS System
The Neurophone Device
The PEMF Helmholtz Coil Stimulator
The Radionics Rife Unit
The Ultrasonic Stimulator
The Super Soft-Pinch Electrodes
Microwave & Radar Devices
Super Metal Detectors
The Magnetic Detectors
The Multi-Use Magnetometer
The Ultra ON Devices Detector
Remote Controls Galore
The EMF "Signature" Dowser
The Super Conductor Detector
The Super Lightning Risk Detector
The Subliminal Mixer/Amp
The Ultra Ultrasonic Loud Speker Jammer
The Ultra Ultrasonic Cavity Detector
The Super Sleuth Ultra High Gain Sound Amp & Detector
The "Taos Hum" Infrasonic & Brainwave Detector & Amplifier
The Ultimo Rat Squealer Universal Repeller
The Ultimo Mosquito Sound Universal Repeller
The Ultimo Random Clicker Universal Repeller
The Ultimo Voice Reconstructor / Reconstructor
The Theremin Spooky Sounder
The Ultra Noise Abatement System
The Programmable Light & sound Detector
The Secret Communicator
The Long-Range Infrared Detector
The 6th Sense Communicator
The Telepathic Amplifier
The Alien Buster
The Automatic Pet Feeder (Solid Foods) Dispenser
Mini-Timers
The Any-Waveform-You-Want!
The Programmagle Any-Waveform-You-Want!
Energy Form Converters
Event Counters, Event Timers, Event Detectors, Event Recorders
The Ultra Tracking Filter
The Williams’s Levitator
The Key-Reminder

MISCEL. ELECTRONICS, ELECTRICAL DEVICE TYPES
Miniature Timers
The Ultimo Water Leak Detector & Locator
The Hypersensitive Sound Alarm
The Any-Waveform-You-Want Device
The Programmable Any-Waveform-You-Want Device
Energy Form Converters
Event Counters/Timers/Detectors/Recorders
The Ultra Tracking Filters
The Williams’s Levitator
The Key Minder

COMPREHENSIVE INVENTION SERVICES
General Information
Types of Invention Services
Non-Disclosure Agreement
_________________________________

Great LONE STAR CONSULTING, INC. Products and Services! Bookmark Now & Tell Your Friends/Associates!

We support many technologies. Links to all of our Device Types: Devices. Links to all of our high-tech Topics, Titles: Site Map. When you are done, please use your Browser's Back Button to return here.

CRITICAL IMPORTANCE OF RESEARCH DONATIONS: Mind control and electronic attacks are the scourge of this century! An horrific scourge that very few in law enforcement will even consider addressing, forcing Targeted Individuals (TIs) to go on their own. However, we at Lone Star Consulting, Inc., constantly do research, design and development (R&D) into mind control and electronic attack technologies - for decades now - as well as in many other critical technologies (eg: energy, personal security and survival, radionics, etc., see our webpages). Clearly, new electronic attack technologies and methods are constantly being developed and deployed by the perps. Our sophisticated scientific R&D efforts are very costly to do (try buying a new spectrum analyzer lately?), and are paid for by both Clients who purchase devices from us and donors - people who are smart enough to know that our R&D results can translate into devices which can be applied to their specific problems and the problems of so many others like them. Donors greatly help support our R&D with their generous donations. In short, both paid CD projects and donations are highly welcomed and needed. So please contract for a Customized Devices (CD) project with us, and please donate as much as you can and as soon as you can. For those who provide us substantial donations, we will often steer our R&D in directions that may help them. Furthermore, if we can find a way to legally provide valued donors the devices of interest to them that we do not normally provide to the general public, even if it requires special R&D on our part, we will do our reasonable best to accommodate their needs and the needs of other non-donors like them. How much we are able to do R&D more in a direction of interest to a donor depends on the type of R&D efforts that must be made, the device types the donor is interested in, the R&D's applicability to many other non-donors with similar interests and for the greater good, whether or not it is the R&D we would have made anyway if we had the resources prior to the donation, and to what extent the donation makes it possible for us to do this R&D. Any payment made to us that does not specifically and explicitly state that it is payment for a specific Customized Device project(s), will be considered by us to be a donation, and we salute you for that. We very strongly appreciate our valuable supporters, so please contract with us for your CD projects, and please donate. - Thanks, tekmaster

High Tech CUSTOMIZED DEVICES -
TECHNICAL COACHING - WEBSITE DESIGN SERVICES
We Research, Design, Develop, Consult, Coach

Like what we offer and have a website? Then please put free hotlink to our home page => Lonestarconsultinginc.com
LONE STAR CONSULTING, INC. LINK X-CHANGES
(This Section is for mutual exchanges of links between us and other Online entities which address similar technologies and goals. If this applies to your site and you want to link exchange with us, please email us at: "Link X-Change Inquiry" (and put that in your email Subject Line).
NOTE: As policy, we never recommend for or against any other entity, product or service, and we never assume any responsibility for anything available on, from or through any linked websites in this box)
(1) ABQ TECHZONICS: We sell high-tech hardware, books and collectibles, mostly consisting of small electronic components, such as Integrated Circuits, Transistors, Thyristors, Diodes/Rectifiers, Inductors, Capacitors, Resistors, LEDs/Displays, Connectors/Sockets, Switches, Relays, Fuses/Circuit Breakers, Sensors - many more - literally millions of electronic parts and electrical parts. We also sell much test equipment (mostly electronic test equipment), electrical equipment, hand tools, power tools, general hardware, special materials - much more. Our 150+ books are mostly high-tech survival and security manuals. Our collectibles are mostly technology-, industrial-, and laboratory-related, and works of art and crafts, including many antique, vintage and rare items. Please visit us Online often as we frequently update our webpages. ABQ Techzonics is owned and operated by CONSUMERTRONICS, publishers of high-tech security manuals and survival manuals.

ABQ Techzonics Home Page (www.techzonics.com)
P.O. Box 23097, Albuquerque, NM 87192
VOICE (9-5 MST): [505 - 321 - 1034]

Copyright © 2001-2017, LONE STAR CONSULTING, INC. Absolutely all Rights Reserved


       IMAGE SPONSORED BY:  Consumertronics
 Lone Star Consulting, Inc.
 ABQ-Techzonics Online Superstore


       REPRINT POW-MIA IMAGE=>
             ON YOUR WEBSITE                   Support Our PTSD and TBI Veterans


By: John J. Williams, M.S.E.E. - Webmaster

NOTE 1: We make no medical, legal, scientific, engineering, supernatural or paranormal claims including but not limited to claims about the existence, extent, intentions, purposes and capabilities of space aliens, ghosts, spirits, psychic powers, psionics, mental telepathy, precognition, auras, clairvoyance, remote viewing and pschokinesis - all related CD projects we do are based on our proprietary theories SHOULD they actually exist AND if the customer does not clearly specify in his/her CDAF another theory he/she wants the CD device design to be based upon.

NOTE 2: We strongly object to and are against anyone applying for, being granted or using a domain name which includes the name of, "lonestarconsultinginc" - which solely represents our corporation, Lone Star Consulting, Inc., located in El Paso, TX, USA. We do NOT have any distributor, business partner, agent or anything similar anywhere in the world, including Asia, China, Hong Kong, India, Africa, Nigeria, Russia, Eastern Europe and the Mideast. Anyone else using a domain name with "lonestarconsultinginc" in it does not represent Lone Star Consulting, Inc. of El Paso, TX, USA, in any capacity, nor is Lone Star Consulting, Inc. responsible or liable in any way with the operations of such an entity.

NOTE 3: By policy, we never recommend for or against, approve or disapprove, sponsor, endorse, support, guarantee, or take any responsibility for any of the content of any non-Lone Star Consulting, Inc. webpage, website, advertisement, publication or other statement EVEN IF WE HAVE PROVIDED A HOTLINK TO IT. And by policy, we never recommend for or against, approve or disapprove, sponsor, endorse, support, guarantee, or take any responsibility for any non-Lone Star Consulting, Inc. company, product or service EVEN IF WE HAVE PROVIDED A HOTLINK TO IT. For more information on our policies, please refer to our policies.htm webpage.
Webmaster's Test Links only - not for visitor use: Source-A Source-D Source-E Source-F Source-G Source-H Source-I Source-J Source-K Source-L Source-M Source-N Source-P Source-Q Source-R


OPSOMMING 2

Ik heb eerder in mijn blog vermeld dat de buren naast en boven iemand gaan wonen wanneer ze electronisch iemand willen pijnigen en stalken. Dat is meestal wel het geval, maar dat betekent niet, dat als je in een vrijstaand huis woont, dat ze het dan niet zullen doen, want omdat ze ook het dak nodig hebben en de pijpen, kunnen ze net doen of ze voor Kpn of Ziggo werken of gestuurd zijn door de woningstichting. Soms doen ze het ook als iemand gaat verhuizen en er meerdere mensen ingehuurd zijn om dingen aan te sluiten of als er verbouwd moet worden. Ze doen zich dan gewoon voor als een van deze mensen die bij dat bedrijf in dienst zijn en zo kunnen zij hun gang gaan gaan. Soms werken ze ook echt voor dat bedrijf, bijvoorbeeld in vaste dienst, maar het kan ook iemand zijn die in tijdelijke dienst is en alleen maar doet wat hij moet doen en dan weer weg is.

Wat het ook makkelijk maakt, is wanneer die persoon een auto heeft, want dan plaatsen ze gewoon afluister apparatuur in de auto, zo blijven zij op de hoogte, maar dat niet alleen, het apparaat kan ook iemand pijnigen (daar weet ik alles van).

Het is ook zo, dat als het slachtoffer vrienden heeft, ze zich ook met deze mensen gaan bemoeien, dit doen ze omdat ze bang zijn dat het slachtoffer anders alles aan die gene gaat verklappen, omdat ze geen gevaar willen lopen.