CovertBand: Activity Information Leakage Using Music

AUGUSTUS 2017

 

17:28 6-8-2017
ZONDAG

 

Ze hebben constant op mijn linker achterbeen gebrand en ik kon maar niets vinden om dat tegen te gaan. Sinds een paar dagen heb ik eindelijk iets kunnen doen om de pijn te stoppen, daarvoor lukte het hun steeds om met de brandende straal mij te raken!

 

Gisteren en eerder in de week zaten ze weer op mijn hart en rug te stralen, dan komt er een druk op mijn borst en rug, net als een drukpers en als ik mij dan niet bescherm, met de folie en plastiek en tuinkussens, dan krijg ik zeker een hartaanval.

 

Bij Marie hebben ze haar borst weer pijn gedaan, haar borst zit nu onder de paarse grote vlekken! Toen ik fotos van haar borst wilde maken, zag ik opeens dat haar huid los liet en dat er een open wond zat en dit was de laatste keer ook gebeurd en toen is zij nog bij de dokter geweest.

 

PIJN IN OOR

16:29 20-8-2017
ZONDAG

Sinds een paar weken hebben ze weer iets extras gemaakt, of het apparaat zo ingesteld dat ze andere plaatsen op het lichaam kunnen raken, omdat ze nu mijn linker oor pijn doen. Ik zeg 'ze' want het zijn vrienden die samen werken en hier wonen, het is vooral de boven buurman en de man die schuin tegenover woont.

Als ik mijn oor niet bescherm, dan komt er een straal vanaf het raam vandaan dat in  mijn oor gaat, dit doet enorm veel pijn. Om mijn oor hier tegen te beschermen, had ik een stuk keukenpapier over mijn oor (tussen mijn haarband) gedaan maar nu heb ik  'wasbolletjes' (tegen geluid) in mijn oor zitten. 

Ben een vorige buurman, die tegenover (in de beneden woning) woonde, kreeg ook een pijn in zijn oor en is daaraan overleden (lees mijn eerdere blogs). Dit is gebeurd omdat hij bevriend was met Marie en Marie hem in vertrouwen had genomen. Kort na zijn overlijden begonnen ze met mijn oor en kreeg ik een enorme ruis in mijn oor, daarom draag ik altijd iets in mijn oor om het te beschermen, maar deze keer doen ze mijn oor meer pijn.

Mijn auto is ook vernield, de bovenkant van het stuur hadden ze eraf gehaald, ik zag alleen nog de ijzeren binnenkant van het stuur en de draden lagen bloot. Later zag ik dat de rechterkant van de deur met een koevoet was open gebroken en die kant kan ik niet meer goed dicht krijgen want aan de bovenkant zit nu een opening. Ik weet dat het alleen om de vernieling te doen was, want het is een oude auto en ze hadden de auto zo weg kunnen rijden, ze hoefde alleen maar de draadjes aan elkaar te verbinden, maar dat hebben ze dus niet gedaan.

De politie komt niet meer voor auto inbraak, alleen als het de woning betreft dan komen ze wel, dit werd mij pas na een goed uur van wachten in de auto, verteld ....

19:05 20-8-2017

Nou net hoorde ik weer duivengeluiden en dat klopt want Marie voelt zich beroerd ze zitten op haar maag en darmen, het doet pijn en ze voelt zich misselijk.

Cybercrime steeds groter probleem in Nederland - NPO Radio 1 http://www.nporadio1.nl/achtergrond/5426-cybercrime-steeds-groter-probleem-in-nederland

donderdag 17 augustus 2017 |  AVROTROS | Emile Veassen

Nederland blijft een populair doelwit voor cybercriminelen. Vanuit ons land en vanaf Nederlandse servers worden veel cybercrime aanvallen op andere landen uitgevoerd. Ook wordt Nederland zelf vaak aangevallen. Dit blijkt allemaal uit een recent verschenen onderzoek van beveiligingsbedrijf F-secure.  

Die cyberaanvallen, laten niet alleen digitale schade na, ze ontregelen ook steeds meer het leven van alledag. Eind juni werd de Rotterdamse haven nog getroffen door een grote cyberaanval. Volgens, techjournalist van RTL Nieuws, Daniel Verlaan is Nederland de haven van Europa als het gaat om internetverkeer en dat brengt gevaren met zich mee.

Welke landen worden het meest getroffen door cybercrime?

Energiesector makkelijk doelwit

"De energiesector, de zorgsector en overheidsinstanties, allemaal zijn ze relatief makkelijke doelwitten voor hackers", somt Verlaan op. "Dit zijn sectoren die vaak nog op verouderde software draaien en dus erg kwetsbaar zijn. Ook zijn de beveiligingssystemen vaak niet op orde."

 

Daniël Verlaan en Dave Maasland over de gevaren van cybercriminaliteit

 

 

Cybercrime steeds groter probleem in Nederland - NPO Radio 1
http://www.nporadio1.nl/achtergrond/5426-cybercrime-steeds-groter-probleem-in-nederland

En dat de gevaren groot kunnen zijn merkte de stad Kiev. In december legde hackers het stroomnetwerk van de Oekraïense hoofdstad deels plat. Een nieuw computervirus zou de mogelijke oorzaak zijn, aldus het Slowaakse beveiligingsbedrijf Eset dat het virus ontdekten. 

Dave Maasland directeur van Eset Nederland vindt dan ook dat de bewustwording in Nederland vergroot moet worden. "Als je kijkt naar hoe we het in Nederland geregeld hebben, is dat gewoon slecht te noemen. Er zit veel te veel naïviteit en de overheid moet echt een leidende rol gaan pakken." 

"Langzaam zie je dat de beveiliging van bijvoorbeeld banken of overheidsinstanties beter wordt, maar hackers richten zich op de 'gewone man van de straat.' En je ziet dat men totaal niet voorbereid is op hacken en op dit grote gevaar."