21:28 4-7-2017
Dinsdag

De hele dag wordt er op de achterkant van mijn been gebrand, ik heb al een aantal keren geprobeerd om dit tegen te gaan.

Een paar uur geleden was die man weer bezig met tuinieren in het gemeenschappelijke tuintje, dit doet hij bijna elke dag, maar er is daar bijna niets te zien! Wij voelen dan wel weer iets nieuws wanneer hij in de tuin gewerkt heeft. De boven buurman begon ook weer dingen te verschuiven en kort daarna ging hij weg.

Nou net begon ik te werken op mijn computer en ik denk dat ze dat weten, ook als hij weg is, want daarna hoorde ik weer iemand zachtjes naar boven lopen, zij willen altijd weten waar ik mee bezig ben.

Ik krijg ook op mijn computer, zeker een paar keer per dag, een melding van ''Windows Defender'' dat ik de ''Kips Browzer Modifier'' moet verwijderen, door mijn computer opnieuw op te starten. Als ik het niet doe, dan zien ze waar ik mee bezig ben en alles wat ik op de computer doe, gaat dan moeizaam, ze werken mij dan tegen. Ik weet niet of ze altijd alles meelezen op mijn computer, maar ik ervaar geen problemen tot ik die waarschuwing krijg. 

Marie werd vannacht wakker met pijn in haar mond, haar mond zat vol blaren,  zij gebruikt wel een monkapje, maar toch lukt het hem om dit op de een of andere manier van haar mond te verschuiven. Ook bij mij, wanneer ik s'nachts slaap (onder de dingen die mij moeten beschermen) doen ze iets dat ik vanaf de bank naar beneden ga glijden, dit doen ze zodat ze mij makkelijker pijn kunnen doen en ook dat alles wat over mij ligt, dan gaat verschuiven. Ook hoor ik altijd bij mijn hoofd, boven op de folie/plastiek, een getik en een getrommel.

23:25 10-7-2017

DINSDAG

De rest van de week was meer of meer hetzelfde, morgen moet ik weer naar Rotterdam en eerder vanavond was de buurman weer een beetje aan het doe het zelve en heen en weer aan het rennen. De plantjes worden nog steeds verzorgt en ze zijn nog hetzelfde, je ziet amper een verandering, maar ze zijn voor deze mensen belangrijk, maar niet voor de schoonheid.

Ze gebruiken de duivengeluiden weer veel, vooral om ongeveer tien voor zes s'ochtends en een herrie, ze gaan dan flink te keer! Ze doen dit om elkaar te waarschuwen en toen Marie vanochtend er wat van zei, stopte ze er meteen mee, maar morgen beginnen ze toch weer opnieuw. Ze gebruiken de duiven geluiden ook op andere tijden, meestal als wij weg gaan of thuis komen, maar s'ochtends is het vaste prik!

 

 

 

IN DE KAMER ZIEN WIJ DE LASER EN IETS WAT OP VALLENDE REGEN LIJKT ....

 

19:07 21-7-2017
Vrijdag

Vandaag ging de buurman even weg, kwam weer na een uur terug en rende toen weer ergens naar toe, kwam toen weer na 5 minuten terug. Daarnet kwam er iemand en die ging naar boven en nu hoor ik ze boven werken, ze zijn dingen aan het verplaatsen of aan het maken?

Verlede week waren ze erg bezig om mijn hart pijn te doen. Ik voelde een enorme druk op mijn rug en borst. Nu voel ik dat ze het weer willen doen, maar ze zetten nog niet echt door, maar ik heb wel folie over mijn borst en schouders gelegt om het te proberen tegen te gaan.

Marie haar huid zit ook weer onder de vlekken en bulten, want ze zitten constant op haar huid te branden, ook branden ze haar in haar mond en op haar hoofd. Vannacht hadden ze de helm, die zij draagt op haar hoofd voor bescherming, toch van haar hoofd geduwd, zelfs de haarband die zij over de helm trekt en onder haar kin spant, helpt niet.

Twee weken geleden kwam de wijkagent in burger langs fietsen en kletste even met Marie en toen hij weg ging kwam de man die ook met het pesten te maken heeft (die tegenover woont) opeens uit de bosjes te voor schijn, Marie denkt dat hij al die tijd daar stond om te luisteren? (ik was toen nog in Rotterdam). Boven hoor ik ze steeds hard werken dus ik ben benieuwd wat we nu weer kunnen verwachten?

Ik vergeet steeds te melden dat wij, vooral Marie, steeds een straal van een laser zien, Marie ziet het beter dan ik, ze zegt dat het een bundel is en dat het op glas lijkt en het net zo doorzichtig is als een zeepbel. Ook ik zie het soms, maar wat ik altijd zie is iets wat op vallende regen lijkt?

20:34 21-7-2017 

Daarnet deed de man (die tegen over woont) weer keihard de duivengeluiden aan, zeker om de gene die nu boven zijn, te waarschuwen!

 

21:36 22-7-2017
Zaterdag

Duivengluiden buiten, keihard, waarom ze nu weer elkaar moeten waarschuwen?

De hele dag zitten ze op de achterkant van mijn linker been te branden en daarnet toen ik de gordijnen dicht deed, voelde ik vanonder de bank (die voor het raam staat) een hete lucht tegen mijn benen aanblazen, dus het komt van die kant, het heeft met de buizen van de centrale verwarming te maken.

Marie werd vandaag weer op haar rechter borst en hart pijn gedaan en dan zegt ze steeds dat ze de politie gaat bellen, maar de politie doet toch niks.

In zag in het progamma van Peter R. de Vries (over pedofielen) dat de politie niets wilde doen, maar door het aandringen van Peter R. de Vries gingen ze uiteindelijk toch een onderzoek doen (het slachtoffer betrof een negen jarige meisje). Ook vandaag, hoorde ik op het nieuws, dat de politie de helft van de aangiftes laat liggen, dat zijn meestal normale zaken, dus een probleem zoals dat van ons dat is ongewoon, dat is veel te veel werk voor ze.