ZE HEBBEN MIJN NIEUWE SCHOENEN STUK GEMAAKT

JUNI 2017 SCHOENEN/PIJNLIJKE BENEN/PLANTJES

9 JUNI 2017

Eerder deze week droeg ik voor het eerst weer sandalen, na een paar uur zag ik dat het plastiek van mijn hak was afgebrand! De volgende dag had ik een paar andere slippers aan, dit waren nieuwe schoenen,  het prijskaartje had ik er net afgehaald, ook deze waren  na een paar minuten totaal vernield (zie het filmpje). Mijn hak was stuk en de bovenkant van de zool waar mijn voet op rustte zat helemaal los!

Verlede week en ook deze week, was de man (die namens de andere in het gemeenschappelijke tuintje werkt) weer driftig bezig om wat plantjes te planten, in het stukje grond voor ons raam, hij liep ook weer heen en weer met een gieter om de plantjes water te geven. Het is goed als het alleen maar voor de plantjes zou zijn, maar dat is niet het geval, want zij doen het met een bijbedoeling, ze doen het zodat ze weer een of ander apparaatje tussen de plantjes kunnen verstoppen en dit gebeurt meestal s'avonds of s'nachts (overdag voelen wij soms ook wat, maar s'avonds en s'nachts is het het ergst). 

Zaterdag begonnen ze weer met iets nieuws, nu doen ze Marie's been pijn, ze doen dit al de hele week (het is nu iets minder) Marie ging echt door een hel! Als het gebeurt dan roept Marie hardop in de kamer dat ze de politie gaat bellen, maar gelukkig heb ik haar daar tot nu toe van kunnen weerhouden.

De politie neemt ons toch niet serieus, omdat wij niet kunnen aantonen dat deze mensen ons pijn doen, alleen het letsel dat wij eraan over houden kunnen wij laten zien, dit zijn de blauwe of rode plekken (bloeduitstortingen) die Marie soms op haar borsten of op haar buik heeft (zie de fotos van de maand maart).

Laatst zei de wijkagent dat de bloeduitstortingen op Marie haar borsten veroorzaakt worden door de folie die Marie gebruikt (dit heeft zij nodig om haarzelf te beschermen). Dat is nonsens want de folie dragen wij altijd over onze pyama, dus het is niet de folie dat de bloeduitstortingen veroorzaakt, maar het apparaat dat de buurman, of een van zijn handlangers gebruikt.

Zou Marie moeilijk gaan lopen, dan komt het omdat ze haar been steeds pijn doen, maar de wijkagent zal dan wel weer zeggen dat het door haar leeftijd komt!

Maandag 12 juni 2017

De buurman zit nu steeds op mijn borst te stralen en ook op mijn hart, vooral bij mijn borstbeen en/of spier doet het pijn. Ik heb er iets op liggen om zo mijn borst/hart te beschermen maar 'het' (wat het ook mogen zijn dat ze gebruiken) vindt toch een weg om mij te raken, ik denkdat het iets is met ultrazone.

Vannacht, toen ik onder alle dingen zat, lees mijn eerdere blogs, deed hij mij voor het eerst weer pijn op die kant van mijn linker borst. Dit is mijn gezonde borst (niet de borst waar min prothese in zit) dus als ik op de bank zit/slaap dan is dit de kant van mijn borst dat vlakbij het raam is. De buurman en zijn vriendin en/of andere handlanger (er was iemand bij hem, meestal is zij het en soms is er nog een ander persoon bij) waren constant bezig om op mijn tepel te stralen, ook toen ik alles over mij heen had gelegd. Het duurde lang, voordat ik de dingen die ik gebruik (om mij te beschermen) zo had neerglegd dat ik geen pijn voelde. Ik hoorde keiharde klappen op het plastiek en folie dat ik over mij heen had gelegd, de klappen kwamen van de kant van het raam en ook van boven.

Ik weet dat er meer mensen bij de buurman boven waren, omdat ik s'avonds en s'nachts mensen hoorde lopen en er dingen of meubelen verschoven werden. Nu net hoorde ik ook weer harde geluiden, leek bij ons in de keuken, dat komt door de versterkers en de luchtdruk die zij gebruiken, daarmee kunnen zij ook dingen verschuiven in onze kamer

MARIE MOEST WEER NAAR DE DOKTER WEGENS BRANDWONDEN

 

23:22 19-6-2017

Verlede week en deze week is de buurman constant op mijn rechter borst aan het stralen, zodat de huid rondom mijn rechter borst opgezwollen blijft (de borst waar de prothese in zit). Ook zit hij op mijn hart en borstbeen te stralen en wat ik ook al doe, hij vindt toch een manier om met die lucht of ultrazone mij te raken.

Alles wat met mij gebeurt, gebeurt ook met Marie, want hij is constant op haar borst en ook op haar nieren aan het stralen.

Een uur geleden was hij aan het doe het zelve, ik hoorde hem hameren, dus hij was weer iets nieuws aan het maken en ik maak mij dan zorgen om Marie omdat ik morgen naar Rotterdam ga en woensdag pas terug ben.

Nou net riep Marie dat ik moest luisteren, omdat op de folie (dat Marie over haar heen heeft liggen om haar te beschermen) keiharde klappen te horen waren, de buurman was bezig erop te schieten. Dit doet hij altijd, vooral s'nachts, ook bij mij, maar nu klonk het geluid keihard!!

ZE BLIJVEN MAAR DOOR GAAN ....

MAANDAG 20:47 26-6-2017

Sinds twee weken zit de buurman constant op mijn rechter en linker borst te stralen, ik probeer mijn borsten te beschermen, maar het lukt hem toch om vooral mijn linker borst of tepel te raken, ik voel dan een gekriebel en pijn op mijn borst. Ook raakt hij mijn linker borst via mijn rug, hij raakt eerst mijn botten en dan voel ik de pijn door mijn rug gaan naar mijn linker borst. Ik merk dat er van meerdere kanten gewerkt wordt, vanaf buiten en boven doen ze iets. Zijn vriendin komt meestal op een zaterdag, gaat dan weer weg op een maandag en komt weer terug op een dinsdag, ze blijft dan tot donderdag ochtend/middag en s'avonds komt ze weer terug. Dus als ze samen zijn kunnen zij  beter alle lichaamsdelen raken, maar zoals ik al eerder in mijn blog heb vermeld, wonen er ook meerdere mensen hier (buren/vrienden/groep) die het ook doen wanneer nodig.

Verlede week moest Marie weer naar de dokter omdat de buurman haar buik  pijn heeft gedaan, ze zit onder de brandwonden, nu nog raakt hij haar buik! Haar borsten heeft hij ook weer pijn gedaan, want haar borsten zitten onder de bloeduitstortingen en ook raakt hij haar gezicht en doet ook haar linker oog pijn.

Buiten is die man elke dag bezig om de plantjes water te geven, maar als ik kijk welke plantjes, dan zie ik amper iets? Hij doet ook altijd erg opgewonden als hij daar bezig is en bijna iedereen die er volgens mij ook mee te maken heeft, staat dan stil en bewondert daar iets wat amper te zien is?

Marie heeft elk jaar wel iets van 200 euro aan planten gekocht en elke keer vernielen ze haar planten, nu ook weer .....

THE MISUSE OF MICROWAVEWEAPONS BY CRIMINALS AND TERRORISTS Dr. Reinhard Munzert, Germany, Erlangen

LEES OOK:  https://www.scribd.com/document/37634326/Munzert-Criminal-Misuse-of-Microwave-Weapon

VERTAAL HET NAAR HET NEDERLANDS MET GOOGLE.

HET DOKUMENT GAAT OVER MENSEN DIE MAKKELIJK AAN DEZE SOORT WAPENS KUNNEN KOMEN EN DAARMEE ONSCHULDIGE MENSEN TERRORISEREN!