NIET ALLES IS ALTIJD WAT HET LIJKT .....

 

22:53 13-5-2017
Zaterdag

Er ging iemand eerder, vanavond naar boven en kort daarna begonnen ze te doe het zelve en dingen te verplaatsen. Altijd als ze aan het doe het zelve zijn heeft dat met ons te maken, dat doen ze zodat ze ons weer op een andere plaats op ons lichaam met dat apparaat (dat ons pijn doet) kunnen raken.

De hele week doen ze mij pijn in de holte van mijn linker knie. Ook blazen ze constant een koude lucht tegen mijn linkerborst, dit doen ze al jaren, maar soms doen ze het meer dan andere dagen. Mijn rechter borst proberen ze op de tepel te raken, dan voel ik korte pijnlijke prikjes.

Ze raken ook soms mijn hart, ik voel dan eerst een koude lucht en als ik mij er niet tegen bescherm dan gaat mijn hart pijn doen. Ook Marie doen ze altijd pijn op haar hart en op haar rechter borst.

De wijkagent was hier woensdagmiddag, ik heb hem niet gezien maar Marie wel, ze zag hem toen ze op het balkon zat, hij fietsde langs. De wijkagent vroeg aan Marie of alles goed was met haar? Marie reageerde negatief, maar toen zij iets zei over de buurman boven, reageerde de wijkagent in ongeloof en zei dat hij niet geloofde dat hij er iets mee te maken heeft. Toen Marie vertelde over de fotos en de bloeduitstortingen op haar borsten, zei hij dat hij dat hij de fotos had gezien maar dat hij denkt dat het komt door de folie waar zij onder ligt (de folie die zij gebruikt voor bescherming).  

Een maand geleden was de wijkagent twee uur op bezoek geweest bij de andere buurman, zijn vriend, die naast ons woont en bij ons een paar weken geleden. Als de wijkagent geweest is, dan is de buurman altijd erg zeker van hemzelf en pest ons dan nog meer!

Een paar maanden geleden heeft de wijk agent gezegd dat de buurman boven, hier al vier jaar woonde voordat dan Marie er kwam wonen, maar dat is niet waar! Het betekent dat hij niet bereid is om goed onderzoek te doen en gelooft hij de buurman alleen maar omdat hij zegt dat hij onschuldig is, of omdat hij een kunstenaar is of allebei?

De buren (vrienden van de boven buurman) zijn hier kort na elkaar komen wonen, de boven buurman, kwam dezelfde tijd hier wonen als Marie. Niet lang daarna volgde alle andere buren, alleen de buurvrouw (zijn platonische) vriendin) die ook boven, maar naast hem woont, woonde hier al een paar maanden eerder. Marie heeft toen samen met haar de woning bezichtigd, de woning waar zij nu woont, het was dus allemaal afgesproken werk!

Zeven jaar geleden besloot Marie om te verhuizen naar den Haag, zij dacht toen dat zij verlost zou zijn van deze mensen, maar dat was (jammer genoeg) niet het geval. Deze mensen kunnen alleen hun werk doen wanneer zij afluisteren, daarom wist de groep in Rotterdam dat zij ging verhuizen naar den Haag en zij hebben toen maatregelen genomen en konden toen weer een groep vormen die hier kwam wonen.

De reden dat de buurman op zaterdag de meubelen aan het verschuiven was, is omdat hij zondag weg ging (hij bleef de hele dag weg) net voordat hij weg ging, kwam er iemand naar boven ....

Verlede week deed de boiler het niet, wij hadden geen warm water en het schermpje gaf steeds 9P aan, toen deed ik de boiler aan en uit en ik resette hem en toen deed die het weer, tot ik de buurman erweer aan hoorde rommelen. Ik zei dat ik de mensen van de boiler zou bellen en toen opeens deed de boiler het weer en bleef het ook doen voor bijna een week, tot vandaag, want nu is het water weer koud enop  het schermpje van de boiler staat 9L .... 

MARIE HEEFT HET WELEENS OVER DE MOORDENAAR VAN MARIANNE VAATSTRA, MENSEN KONDEN OOK NIET GELOVEN DAT DIE MAN DE MOORDENAAR WAS ...  

 
Dinsdag 16 mei 2017 
|
 Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Jasper S. bekent moord op Marianne Vaatstra 

 
LEEUWARDEN - Jasper S. heeft de moord op en verkrachting van Marianne Vaatstra bekend. Het Openbaar Ministerie liet dat donderdag weten.
 

De 45-jarige man uit Oudwoude verklaarde donderdag tijdens een verhoor bij de politie dat hij het meisje in de nacht van 1 mei 1999 in een weiland aan de Keningswei in Veenklooster heeft verkracht en van het leven heeft beroofd.

Hij verklaarde dat hij Vaatrstra niet kende maar haar toevallig die nacht tegen is gekomen. Hij heeft het meisje onder bedreiging van een mes meegenomen het weiland in.

Advocaat

S. heeft al in het eerste gesprek met zijn advocaat Jan Vlug de moord bekend. Dat zei Vlug in Nieuwsuur.

Na 10 minuten zei S. dat ze wel in de goede richting zochten. ''Goh, dat U mij nog bij wil staan. Ik heb het gedaan" zei S. in dat gesprek. ''Dan stolt het bloed wel even in je aderen", zei Vlug. Er is bloed, sperma en haar op de kleding van Marianne gevonden.

S. heeft zichzelf laten betrappen, zei Vlug verder. Daarom deed hij mee aan het DNA-onderzoek. ''Hij voelde dat het spel uit was, zei Vlug. S. heeft naar eigen zeggen 13 jaar gezwegen om zijn gezin te beschermen.

Waarom

Volgens Vlug kan Jasper S. zich met de beste wil van de wereld niet indenken waarom hij heeft gedaan, wat hij heeft gedaan. De advocaat zegt dat S. de bewuste nacht op de fiets van huis was gereden, omdat hij stress in zijn leven had en hij de zaken op een rijtje wilde zetten.

Het feit dat hij een mes op zak had toen hij Vaatstra tegenkwam, is volgens Vlug niet verwonderlijk: ''Dat heeft iedere boer in die omgeving''.

De politie ontving Jasper S. voor de verklaring die hij donderdag aflegde, op een politiebureau in Zwolle. Daar was ook de familie van S. aanwezig.

Hartverscheurend verdriet

Volgens Vlug is het een liefdevol gezin. ''We laten je niet in de steek, hebben ze tegen S. gezegd. Ik heb hartverscheurend verdriet gezien. Ik heb geen woede gezien."

Voor Vlug is het een ''volkomen raadsel" waarom S. Marianne heeft vermoord. Hij noemt S. een hardwerkende boer, een aardige man en een goede vader. Vlug weet nog niet of Jasper S. de vader van Marianne wil spreken. Bauke Vaatstra heeft gezegd dat hij zo'n gesprek graag zou willen, om het verhaal van S. zelf te horen.

Vlug zegt er niet over te twijfelen dat Jasper S. daadwerkelijk de dader is. ''De moord is opgelost.'' Of Jasper S. toerekeningsvatbaar was op het moment van de moord, is de vraag, zegt Vlug. Hij verwacht dat de rechtszaak ergens rond mei volgend jaar zal starten.

Beperking

Woensdag besloot de raadkamer van de rechtbank in Leeuwarden Jasper S. 90 dagen in voorarrest te houden. Hij zat toen al ruim 2 weken in beperkingen; dat betekent dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld, alleen met zijn advocaat. De officier van justitie heeft, nu er een bekentenis ligt, donderdag opdracht gegeven om de beperkingen op te heffen.

S. werd 19 november aangehouden in zijn woonplaats Oudwoude, op luttele kilometers van het weiland bij Veenklooster waar het lichaam van de toen 16-jarige Vaatstra werd aangetroffen. Politie en justitie kwamen hem op het spoor na een match in het een grootschalig DNA-verwantschapsonderzoek.

Zo'n 6500 mannen in Noord-Friesland stonden DNA af in een laatste poging van justitie om ruim 13 jaar na dato de moordenaar van Vaatstra te vinden.

Reactie Bauke Vaatstra

''We zijn heel blij dat er nu een bekentenis is", zegt Bauke Vaatstra, de vader van het slachtoffer. "Ik weet zeker dat Jasper S. ook op basis van alleen de DNA-match zou zijn veroordeeld, maar nu heb je helemaal een ijzersterke zaak. Het is weer een stap voorwaarts dat we dit kunnen afsluiten. Al komt er nog veel juridisch gedoe op ons af. Ook op Jasper S., trouwens.''

''We zijn donderdagavond ingelicht door de zaaksofficier en de teamleider van de politie. Dat gebeurde hier bij thuis, in Zwaagwesteinde. Ook de broers en zussen van Marianne waren erbij. Er is ons in grote lijnen verteld hoe de bekentenis luidt; ze kunnen ook ons nog niet alles vertellen. We weten nu dat Marianne niet vrijwillig met de moordenaar het weiland is ingelopen. Ze werd gedwongen. Dat heb ik altijd gezegd.''

De Vries

Misdaadjournalist Peter R. de Vries meldt op Twitter: ''Bewijslast was te groot, ontkennen hielp niet meer. Zaak Vaatstra opgelost. Jasper S. is de dader die dit geheim 13 jaar verborgen hield. Is bekentenis Jasper S. een verrassing? Nee.. hier viel niet aan te ontkomen. Alleen schriftgeleerden meenden dat er een opening was."

Oudwoude

In het Friese dorp Oudwoude is gelaten gereageerd op de bekentenis die dorpsgenoot Jasper S. heeft afgelegd. ''Je blijft ergens hopen dat hij het niet heeft gedaan. Als hij dan bekent, schrik je toch weer'', zegt een inwoner in de vrieskou.

OM

''Juridisch gesproken moeten er twee bewijsmiddelen zijn. Van de DNA-match waren we al overtuigd", zegt een zegsvrouw bij het Openbaar Ministerie.

"De bekennende verklaring die de verdachte nu heeft afgelegd, is een belangrijk laatste puzzelstukje. Dat is iets waar we op hebben gehoopt en waar we ons, ruim 13 jaar na de moord, op hebben gericht. Er is met hart en ziel gewerkt om deze zaak op te lossen. Allereerst voor de familie, maar ook voor de bevolking in Noord-Friesland.''

 

 

 

BOILER/KETEL/PIJP STUK EN WIJKAGENT

 

18:28 20-5-2017

Gisteren kwam er iemand om de boiler/ketel te repareren, maar de jongeman die de boiler moest maken, zei dat er te veel elementen stuk waren en dat hij dat nu niet kon repareren. Vandaag zou er dus een andere monteur komen om de boiler/ketel te repareren en wij werden om half negen s'ochtends gebeld dat de monteur onderweg was, maar om half elf was de monteur er nog niet, dus wij weer bellen en de monteur was onderweg, maar het duurde weer lang en pas rond twaalf uur kwam de monteur langs en had allemaal dozen bij hem.

Later stond Marie een tijdje met de monteur te praatten en hij zei dat er ook een pijp stuk was, er zat een gat en een scheur in. Marie vroeg toen of het goed was als zij de pijp met de scheur, mocht hebben en hierop antwoordde hij dat dat wel mocht nadat hij de nieuwe had vervangen, maar hij moest eerst naar de bouwmarkt om een nieuwe pijp te kopen.

Toen de monteur weg was, ging ik naar het berghok, waar de boiler/ketel hangt en ik besloot toen om een foto van de pijp te maken. Later toen de monteur weer terug kwam, zat ik in de zitkamer maar niet voor lang, want Marie, die bij de monteur stond, riep mij. Marie zei dat de monteur wilde weten waar ik de pijp had neergelegd? Ik wees en zei dat ik de pijp op zijn tas had gelegd, maar toen ik keek, lag het daar niet meer. De monteur keek opeens naar boven, in de richting van de boiler/ketel en zei toen dat hij de pijp zag en dat hij vergeten was dat hij de pijp daar weer had aangeschroefd? Dit betrof de oude pijp met de scheur en toen ik naar de zitkamer liep, riep de monteur mij en wilde weten waarom ik interesse had in die pijp? Ik voelde mij schuldig en antwoordde dat ik gekeken had omdat ik de scheur in de pijp wilde zien, later vond ik het toch wel vreemd dat hij dat vroeg.Toen ik terug was in de zitkamer vroeg ik aan Marie of hij de oude pijp weer ging gebruiken? Ik vroeg dit omdat hij de pijp weer op zijn plaats had geschroefd! Marie zei dat hij beloofd had om  haar de pijp te geven.

Toen de monteur de boiler/ketel gerepareerd had, kwam opeens de wijkagent langs fietsen en keek even naar binnen. Marie vroeg aan hem of hij even binnen wilde komen, maar ik vond dat niet zo'n goed idee. Toen de wijkagent binnen kwam, zag ik dat hij moe was en weinig zin had in ons, maar hij liep toch met Marie mee naar het berghok, want zij wilde hem de boiler/ketel laten zien (de monteur was er ook nog).

Marie vertelde hem, waar de monteur bij was, over de scheur in de pijp en de andere dingen die stuk waren aan de boiler/ketel. ook zei ze dat de buurman dat gedaan had, maar dat had zij beter niet kunnen zeggen, want de monteur zei dat dat niet zeker is en dat deze dingen ook zomaar kunnen gebeuren, bijvoorbeeld door iets chemisch en/of ook door hitte? Toen de monteur weg was zagen wij dat hij de oude pijp mee had genomen en de oude pijp is vervangen door een nieuwe witte (pvc of plastieke) pijp.

Dit was meteen een goed excuus voor de wijkagent om te zeggen dat hij wist dat de buurman er niets mee te maken heeft, ook zei hij dat hij zijn maand salaris er wel op zou willen zetten/wedden dat dat zo was. Ik antwoordde en zei tegen hem dat hij er wel mee te maken heeft en ons pijn doet. Ook zei ik dat als hij meestal naar beneden komt, hij dan bij iemand anders naar binnen gaat om aan de boiler/ketel te werken en wanneer hij aan de boiler/ketel werkt, wij dan altijd gerommel aan onze boiler/ketel horen.

De wijkagent was kort af met mij en zei waarom ga je niet naar de bovenbuurman en praat met hem, of vraag hem of je bij hem rond mag kijken in zijn huis? Ik antwoordde dat dit niet zou helpen omdat hij toch altijd zegt dat hij onschuldig is en als ik zou vragen of ik in zijn huis mag rond kijken en hij zou dat toe laten, dan zal dat alleen maar gebeuren als er niets te zien is, maar dat betekent dan niet dat er dan ook niet iets is!!  

Toen Marie hier pas kwam wonen, hoorde wij steeds (nu nog) als de wasmachine draaide, een harde klap als die ging spoelen, daarom hebben wij toen een electricien gebeld om het te komen repareren en dat heeft hij toen ook gedaan. Alleen s'nachts, toen ik naar het berghok liep, hoorde ik opeens iemand boven aan de boiler/ketel werken,  maar er werd ook gewerkt aan onze boiler/ketel, dus dat betekent dat onze boiler/ketel verbonden is met die van de buurman/buren. Enfin, ik hoorde hem werken en elke keer als ik te dichtbij kwam en hij mij hoorde dan stoptte hij met schroeven aan de boiler/ketel, dit duurde wel drie uur. De volgende dag toen wij de wasmachine wilde gebruiken, hoorde wij weer die harde klap, dat was toen de wasmachine aan het spoelen was, dus dat heeft iets te maken met het werken dat hij s'nachts  deed aan de boiler/ketel!!

20:39 20-5-2017

Een half uur geleden kwam de buurman terug, hij was even weg geweest en kort nadat hij thuis kwam, liep er een kleine vrouw met donker blond haar (in een paardenstaart) langs en hoorde ik iemand naar boven gaan en daarna werd er weer met meubels gesschoven en nu net kwam hij even naar beneden en deed hij weer iets hier rondom het huis.

Het ene bijenbekje dat er bijna uit was, zat er vanochtend weer in, het gat is zo groot dat er bijna een lang stokje in verdwijnen kan.

BOIILER/KETEL EN EEN SCHEUR/GAT IN PIJP

BENEN EN VOETEN WORDEN NU EXTRA PIJN GEDAAN

 

19:29 27-5-2017

Deze week heeft de buurman, met dat apparaat op ons hart, borsten, hoofd gestraald, of wat hij ook al doet dat de pijn bij ons veroorzaakt. De buurman straalt ook op onze benen en voeten, zodat wij, als onze schoenen die wij aandoen niet lekker zitten en dit gebeurt al voordat wij op pad gaan. Marie ging gisteren naar de stad en al in huis zat hij op haar voeten te stralen en toen zij naar buiten ging en naar de hoek van de straat liep, stond er alweer iemand anders (van de groep) op haar voeten te stralen.s'Avonds als ik zit of wil slapen, voel ik pijnlijke brandende vonkjes op mijn linker hiel, ook als ik dingen over mij heen hebt, ik denk dat het van onder de bank, langs de vloer komt.

Een paar dagen geleden zat die man, die altijd in opdracht van de andere in de groep in het gemeenschappelijke tuintje werkt, te harken en water te geven bij een stukje groen in het plantsoentje, dit deed hij met een gieter. Ik vind dat vreemd, waarom maar een plantje of boompje water geven en altijd aan onze kant bij ons raam? Wij werden ook weer op andere lichaamsdelen geraakt met het apparaat dit gebeurt altijd als ze iets buiten in het tuintje doen (boven doet hij dan iets dat denk ik dan contact maakt met zijn apparaat, bijvoorbeeld zender/ontvanger).

Marie riep mij nou net en zei dat die man weer bezig was bij ons raam, ook stond er een vreemd figuur bij hem, een man met een groen zeil over zijn hoofd en dit bij 30 graden celsius, want het is bloedheet vandaag! Nadat ze naar de plantjes gekeken hadden, liep hij samen met die vreemde figuur de hoek om en kwam weer alleen terug, dus wie die andere persoon is?

20:06 27-5-2017

Die man is nu weer bezig in het tuintje en de buurman kwam nou net thuis met een vrouw, zal zijn vriendin wel zijn, dus de hel kan weer beginnen. Ik hoor de buurman weer naar beneden komen, hij zal wel weer wat apparaten beneden neer hebben gezet of anders in een van de gaten in de muur rondom ons huis?

23:02 28-5-2017

Man was vandaag weer bezig in het gemeenschappelijke tuintje.

Gisteren kwam de boven buurman thuis met zijn vriendin en vanmiddag hoorde ik iemand weg gaan. Omstreeks tussen zeven en acht uur s'avond, hoorde ik weer iemand hard naar boven rennen en toen keihard allemaal dingen neerzetten en schuiven, echt druk aan het werk! Daarna hoorde ik weer iemand naar beneden rennen en toen zag ik opeens die man die altijd in het gemeenschappelijke tuintje werkt (in naam van de 'groep') met een gieter, voor het raam in het tuintje, een plantje water geven. Ik weet nou niet of hij de gene was die toen boven was?

De gordijnen zijn nu dicht en na een periode van stilte, (omdat ik even het geluid van de tv uit had gedaan) hoorde ik even niets, maar nu het geluid weer aan staat van de tv, nu hoor ik weer die geluiden. Het is net of er hard deuren worden dicht gedaan en tafels worden neergezet en dan wordt er weer druk heen en weer gelopen. Dit alles maakt niet uit als ze ons niet zouden pesten, maar dat verschuiven heeft wel met ons te maken!!

Marie was tot nu toe onder de folie aan het slapen en werd nou net even wakker omdat ze zei dat iemand weer op haar hart zat te stralen, ik vertelde haar van de geluiden boven en toen zei ze dat ze dat natuurlijk doen omdat ik dinsdag weg ga en zij dan hier alleen is ...

Ik zat nou net te denken dat het ook met de boiler te maken kan hebben, dat ze alles weer in orde moeten maken omdat de boiler verlede week bij ons gemaakt is en dat het nu niet meer correspondeert met hun boiler? Ik bedoel ik weet dat zij de boiler verbinden met die van die van Marie, al weet of gelooft de gene die de boiler gemaakt heeft dit niet en de politie ook niet, want de wijkagent was er bij toen de monteur tegen Marie zei dat Marie abuis was.

Wij weten wel beter, want wij horen altijd de buurman en/of een van zijn handlangers aan hun boiler werken en dat veroorzaakt dan problemen aan de boiler hier (omdat de boiler verbonden wordt). Wij hadden een week geen last van de boiler en wij hoorden ook geen klappen meer in de pijpen, dus als wij nu wel weer rare dingen gaan horen dan is het dat ze boven alles weer ongedaan hebben gemaakt wat nu in orde was!!

 

 

FEDS NAB KKK MEMBER. ACCOMPLICE FOR LETHAL X-RAY PLOT

 

Feds nab KKK member, accomplice for lethal X-ray plot

 

Story highlights

  • FBI: N.Y. state men developed X-ray system capable of emitting deadly radiation
  • The men were charged with conspiracy to provide support for the use of a WMD
  • One man, a member of the KKK, said he would use the device to kill Muslims
 
Two New York state men have been charged in a bizarre plan to develop a mobile X-ray system that would be used from afar to silently kill people that they deemed "undesirable," federal officials said.
Glendon Scott Crawford, 49, and Eric J. Feight, 54, were arrested Tuesday after an undercover operation by the Albany FBI Joint Terrorism Task Force. They were charged with conspiracy to provide material support for use of a weapon of mass destruction, according to the criminal complaint.
Crawford and Feight were developing a device "intended to be mobile ... designed to turn on remotely from some distance away" that would emit "some dangerous levels of X-ray radiation," according to John Duncan, executive assistant U.S. attorney for the Northern District of New York.
Individuals who might have been "subject to this X-ray radiation, would not immediately know that they had been harmed until some days later when they would either be injured, or it could result in their death," he said.
The suspects intended to use the device to harm and kill "enemies of Israel," a Department of Justice news release said.
Undercover agents allegedly heard Crawford, a self-described member of the Ku Klux Klan, state that he "harbors animosity towards individuals and groups that he perceives as hostile to the interests of the United States" and refers to them as "medical waste." He specifically identified Muslims as belonging to this group, according to the criminal complaint.
Crawford and Feight appeared in court Wednesday. If convicted, each faces up to 15 years in prison, a $250,000 fine and five years of supervised release.
Feight appeared with a lawyer, while the judge appointed one for Crawford. CNN attempted to contact the attorneys late Wednesday but was unsuccessful.
Though the device had extraordinary potential for harm, the public was not in danger because of the early involvement of authorities, Duncan said.
Andrew St. John, a friend of Feight's for 30 years, called Feight a "pacifist" and a "smart guy."
Crawford, a manufacturing employee at a GE plant in Schenectady, New York, worked with Feight, an employee at a nearby automotive company often contracted by GE, according to the investigation report. The automotive company did not comment.
Since the arrest, Crawford has been suspended from the company, which is fully cooperating with authorities, according to GE spokesman Shaun Wiggins.
"We have no reason to believe the act took place on GE property, nor is there any information indicating that our employees' safety was ever compromised," Wiggins said.
According to the criminal complaint, Crawford repeatedly used another GE employee as a proxy "to covertly obtain the parts list for the remote initiation system" among other things, at times meeting in GE's parking lot.
Wiggins told CNN on Wednesday that he could not speak to those allegations.
Crawford contacted two Jewish organizations in April 2012 for funding assistance of an "off the shelf" technology that could be used by Israel to defeat its enemies by killing them while the slept, according to the criminal complaint.
A lengthy federal investigation then began. Agents met with Crawford and Feight, posing as both potential middle men and customers for this "radiation emitting device," according to the criminal complaint.
Crawford said the lethal machine would be capable of emitting 8 to 10 grays -- a unit of radiation dose -- toward the target Muslim community, according to the criminal complaint. The radiation-emitting device would be "Hiroshima on a light switch," Crawford said, and that "everything with respiration would be dead by the morning."
Feight was recruited by Crawford to develop a "remote initiation device" powered "by a plug-in cigarette lighter electrical source," according to an affidavit by FBI Special Agent Geoffrey Kent. The system would have three parts -- the X-ray, a power source and a remote initiation device -- and it would fit into a truck, the complaint said.
In October, Crawford traveled to North Carolina to meet with a high-ranking KKK official and two businessmen affiliates, all working with the FBI, to discuss his scheme and raise money, according to the complaint.
Feight was introduced to undercover FBI agents in November and called the design of the lethal machine "incredibly smart" because it gives "a lot more isolation from the ... issue," according to a recorded dialogue in the criminal complaint.
Feight seemingly explains his rationale for involvement in the same meeting. "When I started seeing how things, the direction things were going ... after the elections," Feight said, "You know, the only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing."
Crawford was apparently concerned about not surviving a surgical procedure he underwent during the development of the machine.
According to the criminal complaint, Crawford made arrangements with colleagues to contact his wife to retrieve his computer and phone, containing important data, so they could move on with the operation. In an e-mail to an unidentified person, Crawford said: "if something happens I don't want this to go away, it can serve our people well."
 
VERTAALD DOOR GOOGLE:

RegionsU.S. PoliticsMoneyEntertainmentTechSportTravelStyleHealthVideoVR
Zoeken »
International Edition +

 

Feds nab KKK lid, medeplichtige voor dodelijke X-ray plot
Door Lorenzo Ferrigno, CNN
Updated 1211 GMT (2011 HKT) 21 juni 2013
Hoogtepunten van het verhaal
FBI: N.Y. State mannen ontwikkelde röntgen systeem die dodelijke straling kan uitzenden
De mannen waren belast met samenzwering om steun te verlenen aan het gebruik van een WMD
Een man, een lid van de KKK, zei dat hij het apparaat zou gebruiken om moslims te doden
Twee staten in New York zijn in een bizarre plan belast met het ontwikkelen van een mobiel röntgenstelsel dat van vroeger gebruikt zou worden om mensen te vermoorden die ze als "ongewenste" federale ambtenaren beschouwen.
Glendon Scott Crawford, 49, en Eric J. Feight, 54, werden dinsdag gearresteerd na een onderbrekende operatie door de Albany FBI Joint Terrorism Task Force. Zij waren belast met samenzwering om materieel te ondersteunen voor het gebruik van een massavernietigingswapen, volgens de criminele klacht.
Crawford en Feight ontwikkelden een apparaat dat bedoeld is om mobiel te zijn ... dat het op afstand van de afstand is afgestemd ', wat een aantal gevaarlijke niveaus van röntgenstraling zou uitstralen', aldus John Duncan, Amerikaanse assistent-advocaat van de VS voor de Noordelijk District van New York.
Individuen die onderworpen zouden zijn aan deze röntgenstraling, zouden niet onmiddellijk weten dat ze tot enkele dagen later beschadigd waren als ze zouden worden gewond, of dat zou kunnen leiden tot hun dood, 'zei hij.
De verdachten zouden het apparaat gebruiken om "vijanden van Israël te schaden en te doden", aldus een ministerie van justitie.
'Zwem stroomopwaarts', witte supremacistische groepen nog steeds sterk
Crackford, een zelfbeschreven lid van de Ku Klux Klan, vertelt dat hij "de vijandigheid tegenover individuen en groepen heeft die hij beschouwt als vijandig voor de belangen van de Verenigde Staten" en verwijst naar hen als "medisch afval". Hij heeft specifiek moslims geïdentificeerd als belonging aan deze groep, volgens de criminele klacht.
Crawford en Feight verschenen woensdag in de rechtbank. Als veroordeeld, kijkt iedereen tot 15 jaar in de gevangenis, een boete van $ 250.000 en vijf jaar onder toezicht.
Feight verscheen met een advocaat, terwijl de rechter een voor Crawford benoemde. CNN probeerde contact op te nemen met de advocaten late woensdag, maar was mislukt.
Hoewel het toestel buitengewoon potentieel had voor schade, was het publiek niet bedreigd door de vroege betrokkenheid van de autoriteiten, aldus Duncan.
Foto's: een Klansman's run voor sheriff
Andrew St. John, een vriend van Feight's voor 30 jaar, noemde Feight een "pacifist" en een "slimme man."
Crawford, een productiemedewerker bij een GE-fabriek in Schenectady, New York, werkte samen met Feight, een medewerker bij een nabijgelegen automobielbedrijf, die vaak door GE is aangegaan, volgens het onderzoeksrapport. Het automobielbedrijf heeft geen reactie geplaatst.
Sinds de arrestatie is Crawford opgeschort van het bedrijf, dat volgens de GE-woordvoerder Shaun Wiggins helemaal samenwerkt met autoriteiten.
"We hebben geen reden om te geloven dat de handeling op GE-eigendom plaatsvond, er is ook geen informatie die aangeeft dat de veiligheid van onze medewerkers ooit is gecompromitteerd," zei Wiggins.
Volgens de crimineel klacht gebruikte Crawford herhaaldelijk een andere GE-medewerker als proxy om onder meer de onderdelenlijst voor het externe initiatie systeem te verkrijgen, soms bij het parkeerterrein van GE.
Wiggins vertelde woensdag CNN dat hij niet kon praten met die beschuldigingen.
Crawford heeft in april 2012 contact opgenomen met twee Joodse organisaties voor de financiering van hulp van een 'off the shelf' -technologie die door Israël zou kunnen worden gebruikt om zijn vijanden te verslaan door hen te doden terwijl ze sliep, volgens de criminele klacht.
KKK wil ACLU helpen om snelweg aan te nemen
Een lang federaal onderzoek begon toen. Agents hebben elkaar ontmoet met Crawford en Feight, die volgens de crimineel klacht zowel als potentiële midden mannen en klanten voor dit "stralingsuitzendapparaat" vertegenwoordigen.
Crawford zei dat de dodelijke machine in staat zou zijn om 8 tot 10 grays - een eenheid van stralingsdosis - uit te zenden naar de doel-moslimgemeenschap, volgens de criminele klacht. Het stralingsemitterende apparaat zou "Hiroshima op een lichtschakelaar zijn", zei Crawford en dat "alles met ademhaling in de ochtend dood zou zijn".
Feight werd gewerkt door Crawford om een ​​"remote initiation device" powered "door een plug-in sigarettenaansteker elektrische bron te ontwikkelen", aldus een verklaring van de FBI Special Agent Geoffrey Kent. Het systeem zou drie delen hebben - de röntgenstraling, een stroombron en een afstandsbediening - en het zou in een vrachtwagen passen, aldus de klacht.
In oktober reisde Crawford naar Noord-Carolina om te ontmoeten met een hooggeplaatste KKK-ambtenaar en twee zakenlieden, die allemaal samenwerken met de FBI, om zijn schema te bespreken en volgens de klacht geld te innen.
Feight werd in november in gebruik genomen om FBI-agenten te bedekken en noemde het ontwerp van de dodelijke machine "ongelooflijk slim" omdat het "veel meer isolatie van de kwestie ", aldus een geregistreerde dialoog in de criminele klacht. Toch legt hij zijn reden om betrokkenheid bij dezelfde bijeenkomst uit te leggen." Toen ik begon te zien hoe de dingen, de richting die er waren ... na de verkiezingen, zei Feight, " Het enige wat nodig is voor het kwaad om te triomfen is dat goede mensen niets doen. 'Crawford was blijkbaar bezorgd over het niet overleven van een chirurgische procedure die hij ondergaat tijdens de ontwikkeling van de machine. Volgens de criminele klacht heeft Crawford afspraken gemaakt met collega's Contact opnemen met zijn vrouw om zijn computer en telefoon te halen, met belangrijke gegevens, zodat ze verder kunnen gaan met de operatie. In een e-mail aan een onbekende persoon zei Crawford: "als er iets gebeurt, wil ik dit niet weglopen , Het kan onze mensen goed bedienen. '

 

23:02 28-5-2017

Man was vandaag weer bezig in het gemeenschappelijke tuintje.

Gisteren kwam de boven buurman thuis met zijn vriendin en vanmiddag hoorde ik iemand weg gaan. Omstreeks tussen zeven en acht uur s'avond, hoorde ik weer iemand hard naar boven rennen en toen keihard allemaal dingen neerzetten en schuiven, echt druk aan het werk! Daarna hoorde ik weer iemand naar beneden rennen en toen zag ik opeens die man die altijd in het gemeenschappelijke tuintje werkt (in naam van de 'groep') met een gieter, voor het raam in het tuintje, een plantje water geven. Ik weet nou niet of hij de gene was die toen boven was?

De gordijnen zijn nu dicht en na een periode van stilte, (omdat ik even het geluid van de tv uit had gedaan) hoorde ik even niets, maar nu het geluid weer aan staat van de tv, nu hoor ik weer die geluiden. Het is net of er hard deuren worden dicht gedaan en tafels worden neergezet en dan wordt er weer druk heen en weer gelopen. Dit alles maakt niet uit als ze ons niet zouden pesten, maar dat verschuiven vanven wakker omdat ze zei dat iemand weer op haar hart zat te stralen, ik vertelde haar van de geluiden boven en toen zei ze dat ze dat natuurlijk doen omdat ik dinsdag weg ga en zij dan hier alleen is ... spullen heeft met ons te maken!

Marie was tot nu toe onder de folie aan het slapen en werd nou net even wakker omdat ze zei dat iemand weer op haar hart zat te stralen, ik vertelde haar van de geluiden boven en toen zei ze dat ze dat natuurlijk doen omdat ik dinsdag weg ga en zij dan hier alleen is ...