GANGSTALKING ISN'T REAL?

Weer een oortje van een kopje gebroken en ook een klein schoteltje ....

APRIL 2017 HET VERVOLG VAN ONZE ELLENDE

 


11:43 2-4-2017

De buurman is weer flink bezig om ons pijn te doen, dat doet hij elke dag, maar soms doet hij het minder, bijvoorbeeld als hij weg gaat, dan voelen wij een tijdje niets totdat er weer iemand anders naar boven glipt. Wanneer hij weg gaat dan bespreekt hij het meestal met zijn vriend, de buurman, die onder hem woont (maar ook soms met een ander) dan worden er meubels verschoven en neergezet (ik denk dat het meubels zijn, want het klinkt als iets wat zwaar is). Of hij dat doet voor die andere persoon die dan komt om hem te vervangen, of dat hij (of die andere persoon) het apparaat dan op een afstand kan bedienen totdat er weer iemand boven zit? Als hij thuis is dan worden wij constant iets aangedaan, meestal door ons pijn te veroorzaken, maar ook om ons gewoon te irriteren, dan voelen wij even geen pijn, maar dan geeft hij ons wel een ongemakkelijk gevoel, wij voelen dan gekriebel of jeuk zodat wij moeten krabben! Vooral met mij is hij erg bezig om met dat apparaat koude lucht op mijn nek te blazen, dit jeukt heel erg en dan krijg ik een branderige uitslag op mijn huid.

De buurman zit ook de hele tijd op Marie haar rechter borst te stralen, dan moet zij haar borst beschermen, zij gebruikt dan meestal een kussentje en folie, maar soms gaat hij zo te keer dat het dan voor haar moeilijk is om haar borst goed te beschermen.

Ook zijn ze weer bezig om op mijn voortanden te stralen dan voel ik van die 'lichtflitsen' op mijn tanden en dan probeer ik mijn gebit met een papieren zakdoekje te beschermen en ook bij het eten houden wij (bij elke hap die wij doen) een servette of stukje keukenpapier voor ons mond. Marie wordt ook erg veel pijn gedaan op haar hart, daarom draagt zij meestal iets onder haar kleren om haar hart te beschermen. Het lijkt wel dat sinds de wijkagent  verlede week zondag is langs geweest, bij zijn vriend de buurman dat ze nog fanatieker bezig zijn om ons pijn te doen, zelfs mijn hart proberen zij steeds te raken.

Vandaag is hij ook bezig met de boiler, wij horen hem dan hameren in het berghok bij onze boiler, maar hij is dan bezig bij zijn eigen boiler en anders bij de boiler van zijn vrienden (zijn handlangers) de mede buren. Als hij naar beneden gaat, gaat hij bij een van hun naar binnen en dan horen wij hem daar hameren, maar het lijkt of hij werkt aan onze boiler. Het heeft wel met onze boiler te maken, want als wij de boiler uit doen (de electriciteit) dan stopt hij meestal met werken en komt hij meestal weer terug en gaat weer naar boven. Ik denk dat hij werkt aan de boiler van de buurvrouw, zijn vriendin die boven en naast hem woont, anders is het de boiler van de buurman, zijn vriend die beneden hem woont (zij wonen allebei naast ons).

ZONDAG 13:59 9-4-2017

Dinsdag, toen ik in de badkamer stond, voelde ik dat de buurman boven, weer een ijzige kou de badkamer inblies (meestal draai ik dan de warm water kraan open om zo de pijn die hij dan veroorzaakt met de lucht, tegen te gaan). Het hielp nu niet want ik kreeg toch een enorme pijn in mijn taille en rug en ook mijn spieren voelde stram en stijf aan.

Ik moest naar Rotterdam, maar toen ik buiten liep kon ik amper rechtop lopen zoveel pijn voelde ik en daarom besloot ik om mijn schoudertas af te doen en in een andere tas te dragen, in de hoop dat dat wat zou helpen. Terwijl ik naar de tram liep, was er iemand in mijn buurt die mij af en toe met een laser, of een ander apparaat, 'zapte' (ze deden dit op een afstand, zodat zij mij nog een extra pijn scheut konden geven) daardoor durfde ik amper nog een stap te verzetten en kon ik ook niet goed rechtop lopen. Marie vertelde mij over de telefoon, dat toen ik weg ging en zij afscheid van mij had genomen, zij naar binnen ging en zij toen een deur open en dicht hoorde gaan. Daarna hoorde zij iemand buiten lopen en toen dacht zij: 'misschien gaat die persoon achter haar aan?'

Toen ik weer terug was in den Haag, zag ik de buurman (van boven) op de hoek van de straat staan (de straat waar ik altijd langs loop) en ik dacht dat hij daar stond omdat hij wilde zien of ik veel last had van mijn rug? Gelukkig was er niets te zien, omdat ik voor bescherming, tegen de pijn, om mijn middel een stuk plastiek had vast gebonden en dit hielp goed! Raar, maar de laatste weken kom ik wel meer mensen op de hoek van de straat tegen, die blonde vrouw en nog iemand anders en nu de buurman boven..

Ook is het vreemd dat de buurvrouw, die blonde vrouw die naast Marie woont, Marie een paar weken geleden aansprak en haar vertelde dat zij een aantal mensen niet mocht/mag, mensen waar zij altijd goed mee om gaat en nu ook nog? Dus vraag ik mij af of de buurvrouw misschien wel op pad is gestuurd door deze 'groep' mensen om Marie uit te horen? Ook is het gek dat kort na dit gesprek, de wijkagent  een bezoekje aan deze man bracht, dezelfde man  over wie deze vrouw had geroddeld of dit iets van betekenis heeft? 

Om ongeveer half negen/negen uur vanavond, liep die man (de man die altijd iets in het gemeenschappelijke tuintje moet doen) weer iets in het tuintje te doen en Marie (net als ik) vertrouwt hem niet als hij daar werkt. Deze buurman harkte even in het tuintje en daarna  buktte hij een paar keer (aan weerskanten) bij het raam, Marie denkt dat hij iets heeft gedaan bij de potten die buiten voor haar raam staan, dus wij moeten oppassen! Altijd als hij, of een van de andere buiten in het tuintje werken, dan doen zij dat om iets te verplaatsen en daarna voelen wij weer iets nieuws wat dan pijn doet. De buurman boven moet dan ook de dingen verplaatsen en aansluiten, dat zijn de apparaten die met de dingen die buiten zijn veranderd corresponderen en ja hoor, hij is weer druk bezig boven, ik hoor hem heen en weer lopen!

Toen Marie op stond om te kijken wat die man aan het doen was, kon ze niet veel zien maar wel dat hij dingen bij het raam aan het verplaatsen was, de buurman boven ging toen opeens heen en weer rennen, dit deed hij misschien omdat hij bang was dat Marie wat zou zien en hem wilde waarschuwen?

Een tijdje geleden heeft de man van de woningstichting, de gaten buiten gedicht, dat was wegens de muizen plaag en hij heeft toen ook bijenbekjes geplaatst. Ondanks dat zijn er toch weer gaten bij gekomen en er ligt ook steeds een wit poeder op, ook is er een bijenbekje opzij geduwd! 

ZELFS MET DE FEESTDAGEN PESTEN ZE ONS

 

ZONDAG 12:55 16-4-2017 (Pasen)

Vanochtend maakte Marie mij in paniek wakker, zij voelde enorm veel pijn op haar hart, dit werd door de buurman boven gedaan, het is dezelfde pijn die ik een paar weken geleden voelde in de badkamer. Marie en ik maken wel meer mee dat hij met een apparaat iets doet op ons hart, maar dit doet abnormaal veel pijn. Marie vertelde mij ook dat zij de politie, met haar mobiel,buiten had gebeld en toen ik dit hoorde was ik erg boos! Ik begon te schelden op Marie, dat was omdat ik weet dat de politie ons niet serieus neemt, en zij eerder een reden zoeken om ons 'verward' te noemen!

De politie wil het liefst ons probleem door geven aan een maatschappelijkwerkster of een psychiater/psycholoog, zodat zij van ons af zijn en ondanks dat ik dit elke keer weer aan Marie duidelijk probeer te maken, blijft zij toch hopen dat zij gelooft wordt. Het is voor de politie makkelijker om het probleem uit handen te geven, omdat zij toch niet weten (zoals zo veel mensen) wat ons wordt aangedaan, ondanks dat er genoeg informatie op het internet staat. Zoals een apparaat dat wordt gebruikt voor 'crowd control' (bijvoorbeeld om 'voetbal hooligans' of mensen in drukke plaatsen, terug te dringen of weg te jagen). Lees mijn blog:'verwarde mensen' en 'sonic wapens/apparaten of 'silent weapons' en lees ook dit:

[PDF]Minder dodelijk, meer effect - Politieacademie

 

Marie trok uit nood de folie over haar heen en viel in slaap, zij is nu weer wakker. Voordat zij wakker werd, kwam de buurman naar beneden en is nu weg, ik ben benieuwd voor hoe lang en wie er in zijn plaats naar boven gaat? Het is ook mogenlijk dat hij hiernaast is bij een van zijn vrienden, de buren,  die ook bij de 'groep' horen, de buurman kan dan misschien, of een van zijn vrienden, het apparaat op een afstand bedienen?

WIJKAGENT

 

13:51 23-4-2017
Zondag


Gisteren kwam de wijkagent bij ons langs, wij zaten weer onder een aantal dingen, Marie was aan het slapen en ik moest haar wakker maken, zij droeg een zonnebril en zij had een helm op haar hoofd. Toen zij onder de folie vandaan kwam, was het wel grappig om te zien, haar (ook die van mij) gezicht zat onder de zalf en haar bril zat schreef. De wijkagent had dit alles door het raam gezien, want hij staat of zit op de fiets en kijkt dan boven de gordijnen door naar binnen.
Ik had alles al snel opgeruimd en de zalf hadden wij ook van ons gezicht gehaald toen wij de deur open deden en wij hem binnen lieten.

Wij hebben onze laatste belevenissen ook weer aan hem verteld, al heeft hij misschien ook wel mijn blog gelezen? Ik merkte dat hij weer een beetje lacherig deed en mij het gevoel gaf dat het geen nut had om alles aan hem te vertellen (wanneer hij ons toch niet serieus neemt). Ik zei dit ook tegen hem en de wijkagent reageerde ontkennend en zei dat hij dat nu niet deed en dat ook nooit gedaan had. Ik herinnerde hem eraan dat hij de eerste keer toen hij ons verhaal aangehoord had, meteen de GGZ had gebeld, terwijl ik hem had gevraagt omdat aub. niet te doen.

Toen de wijkagent weg ging vroeg Marie nog wat ga je er aan doen? Volgens mij zei hij: 'niks, wat kan ik er aan doen?' of hij zei alleen:'wat kan ik er aan doen?' Marie reageerde hierop en zei toen dat hij het maar aan de korpschef  moest door geven en ik zei dat hij moest praten met de ex-korpschef  'Henk van Essen' die in 2010 bij 'Nova' vertelde dat hij tegen de 'hooligans' een 'ultrazone' apparaat wilde gebruiken. Ook riep ik tegen hem zoiets van: 'het nu niet gaan melden aan de GGZ' waarop hij reageerde en toen antwoordde dat hij dat niet zou doen?

Toen de wijkagent weg ging, was de buurman boven even stil en kort daarna ging hij weg en ik dacht dat hij s'avonds terug zou komen, maar dat was niet zo, het was veel eerder. Ik voelde opeens een enorme pijn op mijn enkel, de buurman schoot vanaf een korte afstand naar mijn enkel! Ik denk dat hij bij een van de andere buren in huis was. Iets later, hoorde ik verderop een deur open gaan, het was volgens mij de deur van zijn (platonische) vriendin, de buurvrouw, die ook boven woont, naast hem en ja kort daarna hoorde ik hem de trap op gaan en zijn woning weer ingaan.

Woensdag toen ik in Rotterdam was, zat ik twee uur in de bieb achter de computer, het eerste half uur was er niets aan de hand en deed de computer het en ook het internet deed het goed. Toen kwam er een Afrikaanse man binnen lopen die naast mij ging zitten (als deze man niet bij de 'groepstalkers' hoort is er ook niets aan de hand, maar hij hoorde er wel bij). Ik zat dus zonder problemen achter de computer totdat deze man naast mij plaats had genomen, want toen deed de computer het opeens niet meer goed, de pagina was opeens bevroren en wat ik ook al deed, ik kreeg er geen beweging meer in. Ik kon ook niet naar een andere pagina gaan en ik wist dat als ik een medewerker van de bieb zou roepen, dat de computer het dan weer goed zou doen en ja hoor zo gebeurde het ook! Ik had iemand van de bieb erop aangesproken en de pagina was ineens niet meer bevroren en ik bedanktte de medewerker en zei ook dat ik wist waarom dit gebeurde.

Hierna stond de man opeens op en liep naar de balie en vroeg toen voor een 'oortje' en stoptte de stekker van het oortje in de computer.
Toen hij dit deed voelde ik opeens een pijn op mijn enkel, niet zo erg als thuis, maar wel een beetje pijn, daarna voelde ik ook een druk, waar ik het eerder over had, in mijn rug en op mijn borst bij mijn hart, maar het was nog dragelijk, daarna stoptte hij en was toen bezig om de pagina's van mij, op te vangen. Ik typte zelf niets, maar ik was aan het zoeken op de computer en ik wilde een artikel die ik al in mijn blog had staan, printen en nadat ik dit had gedaan, liep ik naar buiten en keek ik nog even (op een afstand) terug naar die man die daar nog zat en ik zag dat hij al die tijd naar mij had gekeken en toen wist ik het zeker dat hij schuldig was.

De laatste keer dat ik iets had toegevoegd aan mijn blog, heb ik vermeld dat de persoon die achter en naast ons woont (dat is de man die altijd de klusjes voor de anderen mensen doet en ook bij de 'groep' hoort) dat deze man ook altijd in het gemeenschappelijke tuintje werkt en dat hij dan iets voor de 'groep' moet verplaatsen, iets dat met dat pesten te maken heeft. Ook doet hij de laatste tijd iets bij de potten van Marie die voor het raam staan, dan bukt hij en doet hij er iets in?

Marie heeft al een paar keer gekeken en het enige wat zij vond waren veel witte balletjes die zij er weer uit heeft gehaald, wij hebben er nog niet goed naar gekeken, ze zitten in een plastiek bakje met aarde. Enfin, ik had toen ook vermeld dat ik dan wel weer van die kant, pijn zou voelen en dat was ook zo, want ze probeerde nu mijn linker enkel ook te raken. Ik heb al eerder in mijn blog verteld, dat ik altijd een kusssentje op mijn rechter enkel moet binden om mij tegen de pijn te beschermen die de buurman boven mij steeds daar veroorzaakt. Ik heb nu voor het raam, bij de bank, de hele dag een tuinkussen dwars neergelegd, zodat het een beetje de (sonic ultrazone) radiogolven tegen gaat die zij gebruiken om mij pijn te doen. Ik zeg 'Sonic ultrazone' omdat het er erg op lijkt en ze gebruiken ook andere dingen, maar dit gebruiken ze het meest, want dit kan door muren en plafonds gaan en het kan ook pijn veroorzaken. Je kan de 'ultrazone' ook gebruiken voor het afluisteren, de duiven geluiden die ze gebruiken, zullen ook wel daar iets mee te maken hebben, want je kan deze apparaten aansluiten op grote en kleine mini speakers en ook op een microfoon. Denk maar aan vroeger toen zal je ook weleens op een of ander filmpje gezien hebben, dat als er een hoog geluid werd geproduceert, dat er dan glazen of flessen braken, want geluid kan veel dingen veroorzaken, ook pijn, het hangt af welke decibel of frequentie er dan gebruikt wordt!

Ook heeft iemand van de 'groep' de muren, (de muren waar de medewerker van de woningstichting eerder de gaten van heeft gedicht en de bijenbekjes in heeft geplaatst tegen de muizenplaag) op plekken, wit gekalkt of wit geverfd? Ook zijn er meer gaatjes onderaan in de de muur gemaakt en er is ook een bijenbekje verplaatst, want zij hebben de muur rondom het huis nodig, om bij ons die pijn te veroorzaken!

Ik was ook vergeten om te zeggen dat er een keer een man buiten voor het raam stond met een zonnebril op en een soort badmuts op, maar zal wel een muts zijn voor het fietsen, het was een lange magere man. Deze man stond ook te kijken naar de potten voor het raam en zei wat tegen iemand, dit zal wel die andere buurman geweest zijn die steeds iets in of onder de potten stopt en altijd in het tuintje werkt, maar ik zag hem niet. Toen ik die man dus zag, stond ik op om te kijken door het raam waarom deze man naar de potten keek en waarom hij buktte, maar toen hij mij zag schrok hij en was hij opeens weer verdwenen, erg vreemd allemaal!

ULTRASONIC SOUND + PIEZOELECTRIC TRANSDUCER= HEARING VOICES

Niet alles wat zij mee maakt, maken wij mee, het gaat mij vooral om de ultrasoon/ultrazone.

 

23:15 24-4-2017

 

Sinds een paar uur is de buurman boven bezig met hameren en hij liep 10 minuten geleden naar beneden en ik hoorde hem iets doen buiten rondom het huis, ik denk om weer iets te plaatsen. Altijd als er gehamerd of geboord wordt dan moeten ze ook buiten iets doen zodat het correspondeert met wat ze binnen gemaakt hebben. Als ik wat ga voelen dan laat ik het binnenkort weten. Ik maak mij wel zorgen om Marie want ik ben een paar dagen weg en dan is zij hier alleen en dat is griezelig met deze mensen en vooral met de gene boven die haar het makkelijkst kan raken en het fanatiekst is!

13:38 25-4-2017
Dinsdag

Vandaag zou ik een paar dagen weg gaan, maar wegens omstandigheden ben ik thuis gebleven. De reden is omdat Marie haar borsten weer erg toegetakeld zijn, vooral haar rechter borst zit onder de bloeduitstortingen en er kwam vocht uit, daar schrok ik wel van! Vanochtend is zij hiervoor naar de dokter geweest, hij vond ook dat haar borst er vreemd uit zag en adviseerde Marie om fotos te maken van haar borst(en), want mocht het nodig zijn dan kan zij dit gebruiken als bewijs, ook gaf hij haar een zalf mee.

22:27 25-4-2017

De buurman was twee uur geleden weer aan het timmeren en zoals ik al eerder vermeld heb in mijn blog, dat is niet erg als het niet met het pesten te maken heeft, maar dat is jammer genoeg wel zo. Marie roept af en toe dat hij weer op haar borsten zit te branden of er een stomp tegen geeft, dat doet hij dan met dat apparaat dat hij hiervoor gebruikt (ultrasoon/ultrazone) dus ik ben benieuwd wat voor nieuwe dingen ons nu weer staan te wachten nu hij weer getimmerd heeft?

Wat ik ook vergeten ben om in mijn blog te melden, is dat de buurman boven vanochtend weg ging en vanmiddag laat weer terug kwam, het valt mij de laatste tijd op dat wanneer ik op dinsdag niet weg ga (zoals ik van plan was) dat hij dan wel weg gaat en als ik dat doe op dinsdag, dat hij dan thuis blijft?

 

 

15:01 26-4-2017
Woensdag

 

De buurman zit weer te timmeren aan de kant van de keuken. Sinds de wijkagent is geweest is hij constant aan het timmeren, niet constant achter elkaar maar elke dag een beetje. Ook heeft hij, sinds de wijkagent geweest is, met dat apparaat, weer op Marie haar borsten gezeten en twee uur geleden, toen ik in de keuken bij de kraan stond om emmers water te vullen, zat hij, met dat apparaat op mijn hoofd en rug iets te doen (stralen?). Ook voelde ik weer een pijn op mijn hart en kreeg ik een brandend en misselijk gevoel ....

23:10 27-4-2017
Donderdag

Vandaag zat hij constant op mijn rechter borst te zappen, stralen? Ik moet uit kijken als ik zeg stralen, maar het voelt wel zo, het brand en voelt ongemakkelijk en het doet pijn.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is gebeurd bij Marie zaterdag/zondag nadat de wijkagent hier was geweest, ze zijn dan nog meer fanatieker! Onder het pleister is de plek waar het vocht uit kwam (de dokter heeft de pleister erop gedaan).