Marie leest in de tv gids terwijl zij onder de folie zit die haar moet beschermen tegen de aanval van dat DEW/EMP APPARAAT ....

DE HELE DAG DOOR WORDEN WIJ GERAAKT MET DIE DEW/EMP APPARATEN. SOMS HEBBEN WIJ DE FOLIE NIET NODIG, MAAR NIET VOOR LANG WANT HIER ZIE JE ALWEER DAT MARIE HAAR GEZICHT MOET BESCHERMEN EN DAN BINNENKORT MOET ZE OOK EEN HELM OP, OM OOK HAAR HOOFD TE BESCHERMEN .....

MARIE MET BRANDVLEKKEN WAAR ZE HAAR GERAAKT HEBBEN MET DAT DEW/EMP APPARAAT ..

HET MONDKAPJE IS NODIG OM HAAR MOND TE BESCHERMEN WANT BIJNA ELKE DAG LUKT HET ZE OM HAAR MOND EN TONG PIJN TE DOEN EN HAAR MOND ZIT DAN VOL MET BLAREN WANT HET MONDKAPJE WERKT NIET ALTIJD (LEES BLOG)

MUIS SMIKKELT VAN VOGELVOER

ZOMAAR EEN VOORBEELD FILMPJE VAN 'You Tube'.
ER IS HIER IN DE OMGEVING EEN MUIZENPLAAG (INFO VAN DE BEWONERS COMMISSIE NIEUWSBRIEF).
ZELF HEBBEN WIJ OOK LAST VAN MUIZEN EN WIJ KRIJGEN HULP VAN DE 'MUIZEN DOKTER'. ER ZIJN SINDSDIEN 3 VERSCHILLENDE SORTEN MUIZEN GEDOOD: EEN BRUINE HUISMUIS, 1 WITTE MUIS EN I KLEINE GRIJZE MUIS EN IK VRAAG MIJ AF OF DEZE MUIZEN UIT ZICHZELF HIER IN HUIS ZIJN GEKOMEN? WIJ HOORDE WELEENS DE BRIEVENBUS (EEN AANTAL KEREN) MAAR WIJ ZAGEN NOOIT IETS?
DE MAN DIE VOOR DE 'MUIZENDOKTER' WERKT HEEFT BUITEN NAAR DE MUREN VAN HET HUIS GEKEKEN EN ZEI TEGEN ONS DAT ER WEL GAATJES IN DE MUREN ZATEN, MAAR DAT ZE NOG DICHT WAREN EN HIJ DENKT NIET DAT DE MUIZEN ZO ZIJN BINNEN GEKOMEN.
MARIE HEEFT TOCH MAAR IEMAND VAN DE WONINGSTICHTING GEBELD, VOOR EEN AFSPRAAK OM NAAR DE MUREN TE KOMEN KIJKEN EN OOK VOOR ADVIES.

Dit is een gedeelte van een foto met Marie haar borsten. Marie zit hier onder de bloeduitstortingen en brandvlekken, dit is ook gedaan met dat apparaat dat zij gebruiken ....

Dit is Marie toen ze haar gezicht hadden verbrand met dat apparaat dat ze gebruiken

NIETS IS VERANDERD WIJ WORDEN NOG STEEDS ELECTRONISCH GEPEST

Morgen moet ik weer naar Rotterdam en zodra ik terug kom zal ik laten weten wat er allemaal is gebeurd . Ik heb een tijdje niet aan mijn Blog gewerkt, dit kwam door de Feestdagen, griep en omdat mijn buurman (in Rotterdam) bij wie ik 12 jaar kwam, plotseling is overleden. Ook voelde ik mij daardoor erg 'down' en zag het nut er niet meer van in om met mijn blog door te gaan, omdat wij toch niet geloofd worden en de schuldige wel geloofd worden.

Marie heeft mij weer overtuigd dat het belangrijk is om de waarheid te blijven verkondigen, want deze dingen die wij meemaken bestaan echt en de mensen moeten hiervoor gewaarschuwd worden!!

De politie kwam langs (wijkagent) in den Haag, toen ik terug kwam uit Rotterdam, het was geloof ik op een vrijdag. De agent kwam laat in de middag en omdat het donker was, (maar binnen was het licht aan van de tv) kon hij zien dat wij ons bedekt hadden met de spullen (die wij gebruiken om ons te beschermen). Ik denk dat hij langs kwam omdat ik iets in mijn blog gezet had en hij dit toen heeft gelezen (aan de ene kant is het goed dat hij ziet dat wij ons moeten bedekken met folie etc. maar aan de andere is het ook vervelend als hij onverwachts komt). 

Het is vervelend  dat je ook niet rustig alles aan hem kan vertellen (want je wordt overvallen) en Marie had het hoogste woord omdat ze die week het meest gepest werd, bjvoorbeeld door gif, die hij in haar mond spuit als zij in de keuken staat.

Het gif komt volgens mij van de verwarming en de pijpen en misschien ook van de koker boven het fornuis en als het gebeurd, dan doet haar keel en haar mond erg veel pijn en het haar mond zit dan vol met blaren. s'Nachts gebeurd het ook en dan draagt zij meestal een mondkapje,  omdat hij haar dan ook in haar mond brand en zij moet dan iets bij de drogist of apotheek kopen om het te genezen. Het mondkapje helpt niet altijd omdat de buurman met die lucht die hij gebruikt, het mondkapje soms kan laten zakken.

Toen wij met de wijkagent aan het praatten waren, probeerde wij allebei wat te vertellen, maar het gaat dan zo rommelig en snel, dat het verhaal dan nog meer ongelooflijker overkomt. Ik denk ook dat hij ons niet ziet als slachtoffers, omdat hij zei dat de buurman altijd muziek speelt en schildert.

De wijkagent zei ook dat de buurman niet op dezelfde tijd als Marie daar was komen wonen en dat de buurman hier al 4 jaar woont, deze informatie is dus fout. De buurman kwam dezelfde tijd als Marie er wonen, maar trok pas een paar maanden later in de woning, omdat hij steeds zei dat hij nog dingen moest regelen en een van de redenen was omdat hij bijzondere planten had die heel voorzichtig vervoerd moesten worden?

Wij hebben ook gezien dat de buurman zijn familie hem hielp om zijn spullen te verhuizen en mijn zus en haar man, hebben nog het huis van Marie opgeknapt en de buurman kwam dan ook af en toe langs en vertelde dan dat hij daar ook kwam wonen.

Wat wij meemaken is zo ingewikkeld en hiervoor heb je eigenlijk iemand nodig die 'undercover' gaat en die zich dan aansluit bij de groep (maar ja zij lezen dit ook dus zij zijn nu gewaarschuwd) maar de politie zal nooit tijd en geld hier in willen stoppen ze zeggen liever dat wij 'verward' zijn! Ik las in het nieuws dat de politie ook niet meer mensen zomaar 'verward' mag noemen, het onderzoek van het GGZ: 'Alles wat je niet kan verklaren betekent nog niet dat iemand verward is.' 

Als de politie geweest is dan worden wij meer gepest, want ze zijn heel erg zeker dat wij niet geloofd worden. Ze waarschuwen elkaar met duivengeluiden en gebruiken ook afluisterapparatuur (vooral als de politie in de buurt is).

Ook het internet haalde ze steeds weg toen de politie was geweest (ik denk dat zij het signaal opvangen).  Ze kunnen het beeld ook opvangen bijvoorbeeld als ik denk dat ik ze even te slim af ben, maar ze toch willen weten waar ik naar kijk, dan staat er bijvoorbeeld iemand in de buurt, iemand die het beeld opvangt. Als dit gebeurt dan wordt het beeld meestal blauw of wit. Ze gebruiken ook een virus progamma, om de informatie te lezen dat is:

BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby - Virus Lists and Removal Steps

 dan krijg ik een waarschuwing dat ik mijn computer opnieuw moet opstarten en dit gebeurd wel een aantal keren per dag!

Toen de politie weg ging, werden wij dus meer pijn gedaan want ik kreeg een keiharde klap tegen mijn enkel en ik gilde het uit van de pijn! Marie kreeg ook een pijnlijke klap in haar rug, toen zij in de badkamer was. 

Wij hebben dus last van een koude lucht die dan pijn veroorzaakt, zelfs als de kachels aan staan gebeurt dit.

Toen de wijkagent kwam, waren de kachels aan in de andere kamers maar niet in de zitkamer (waar hij zat). De andere kamer was warmer dan de zitkamer, daar was het ijs koud maar dat kwam niet alleen doordat de kachel uit was, maar ook omdat er koude lucht in de kamer werd geblazen. De wijkagent zei ook dat de andere kamer lekker warm was, met andere woorden je moet de kachel hier aan doen, maar met de kachel aan in de zitkamer, dan brand hij ons nog meer met die koude lucht.

Als wij de kachel in de zitkamer aandoen, dan hoor je hem meestal boven naar de cv. rennen en dan horen wij bij de centrale verwarming een herrie, hij moet dan denk ik iets regelen, gebeurt altijd als wij die kachel in de zitkamer aandoen..

Een van de buren, heeft heel veel pindas opgehangen voor de vogels, haar zitkamer is niet aan deze kant maar achter, dus hier aan de voorkant ziet ze er zelf bijna niks van. Er komen veel grote vogels op het voer af (ook kunnen er muizen en ander ongedierte van het voer gaan eten). De buren die de duivengeluiden gebruiken, hebben nu dus een goed excuus om de duiven geluiden te verklaren omdat er duiven op het voer af komen! 

Ik zit in de bieb  en ik moet nu stoppen, sorry ik heb geen tijd om mijn fouten te verbeteren.

 

Dit is de virus (in het engels, sorry en wat het doet op de computer:

BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby

 

BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby is a type of potentially unwanted program that may install other threats when run into the computer. This is a name given by Microsoft Security Software to identify computer threat that is linked to adware or PUP. Unwanted programs are software that intends to implicate changes on the computer or browser without asking for user's approval. In this case, BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby may install other adware, toolbars, browser redirect, and hijack the home page of affected browser.

Threat behavior

Installation

BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby files and codes can be acquired by user from ranges of sources. Malicious links, spam email messages, or Peer-to-peer connection can lead to the infection. It may also be dropped onto your PC by threats like Trojans, viruses, or malware.

Payload

When BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby is present on the computer, it will make various changes. In particular, potentially unwanted programs are targeting Internet browsers like Internet Explorer, Google Chrome, and Mozilla Firefox. Changes will be carried out by BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby by adding add-on, extension, or plug-in. This may result to the integration of toolbar or unknown search engine.

Symptoms

Aside from mentioned changes on the PC, BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby also installs files and folders. It can also make registry changes to load itself during Windows start-up.

BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby will integrate unknown add-on or extension to browser like Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, and Safari. The most obvious program made visible on these browsers is Contoso Toolbar.

BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby

Default search engine on your browser may also be overrule by BrowserModifier:Win32/KipodToolsCby. Instead of your preferred search engine or startup page, this threat will replace it with Contoso Search.

 

 

 

 

FEBRUARI 2017

 

22:12 10-2-2017

Ik probeerde zoveel mogenlijk mijn fouten te corrigeren (voor mijn blog) voor 'januari 2017', toen ik opeens zag dat de maand 'februari 2017' verdwenen was, dat hebben de buren gedaan, ze zitten weer in mijn computer en hebben dat gedeelte nou net verwijderd. Ik heb wel een copie gemaakt, want ik heb het in de bieb uitgeprint dus ik kan het zo overtypen, intussen kan ik wel proberen om te typen wat ik nog wel kan herinneren.....

FEBRUARI 2017

Een paar dagen geleden, zat ik in de bieb (in Rotterdam) en terwijl ik bezig was met mijn blog kwam, na ongeveer een half uur, die Surinamer binnen wandelen die meestal komt als ik in de bieb ben.

Er zijn verschillende mensen (met verschillende nationaliteiten) die in de groep zitten, maar hij en nog een andere nederlandse man komen het meest naar de bieb als ik in de bieb ben, zelfs als ik naar een andere bieb ga, duiken zij daar ook op!Pas veel later kreeg ik door dat deze mannen daar voor mij kwamen (lees mijn eerdere blogs).

Toen die man naast mij ging zitten, heb ik het op dat moment in mijn blog vermeld, (dat hij er mee te maken heeft en dat ik wist dat hij het zou lezen).
De reden dat hij komt als ik in de bieb ben, is omdat hij iets wil veranderen aan de tekst van mijn blog.

Ik kan opeens een melding krijgen, met de mededeling dat ik moet stoppen met typen (bijvoorbeeld omdat er een fout is opgetreden en dat mijn tekst verloren zal gaan. Ik weet nu hoe ik dat moet voorkomen, maar eerder wist ik dat niet en toen ging ook al mijn tekst verloren! Van een zin vallen dus woorden weg, als er bijvoorbeeld staat:'Jip en Janneke gaan wandelen' dan staat er opeens 'Jip en
Janneke 

gaan' 

Dus de woorden vallen uiteen of verdwijnen uit mijn tekst, ook staat een 'paragraaf' opeens op een andere plaats ....
Ik had gelijk, nadat ik in mijn blog had vermeld dat hij ermee te maken had, duurde het maar 5 minuten voor hij opeens opstond en weg ging!!

 

GANGSTALKERS USING DEW/EMP GROEPSTALKERS GEBRUIKEN DEW/EMP/GLASSES BROKEN/BRILLEN GEBROKEN

TARGETTED INDIVIDUAL/SLACHTOFFER GROEPSTALKING BETEKENT/MEANS BEING HURT WITH DEW/EMP EQUIPMENT/DAT JE PIJN WORDT GEDAAN MET EMP EN DEW APPARATEN EN KLEDING EN ARTIKELEN VERBRAND EN STUK GEMAAKT WORDEN/THAT CLOTHES AND ARTICLES GET BURNED AND BROKEN/LIKE ALL THESE GLASSES WERE BROKEN IN A PERIOD OF 6 MONTHS/ZOALS AL DEZE BRILLEN DIE IN 6 MAANDEN TIJD ALLEMAAL STUK ZIJN GEMAAKT.SORRY VIDEO ALSO SHOWS 'MARIE' HIDDEN UNDER FOIL FOR PROTECTION AGAINST DEW/EMP EQUIPMENT.SORRY VIDEO LAAT OOK 'MARIE' ZIEN DIE ONDER DE FOLIE ZIT OM HAAR TE BESCHERMEN TEGEN DE DEW EN EMP APPARATEN ....

#GROEPSTALKER/GROUPSTALKER MET EEN TIC/TWITCH/ IN DE BIBLIOTHEEK/LIBRARY IN HOLLAND

Gepubliceerd op 13 nov. 2015
DEZE MAN, EEN VAN DE GROEPSTALKERS, VOLGT MIJ OOK AL JAREN. KOMT MEESTAL NAAR DE BIEB ALS IK ER OOK BEN EN DIT IS NIET ALTIJD ALLEEN MAAR IN DEZE BIBLIOTHEEK!
THIS MAN, ONE OF THE MANY GROUPSTALKERS, IS ALWAYS IN THE LIBRARY WHEN I AM THERE AND IT DOES NOT ALWAYS HAVE TO BE IN THE SAME LIBRARY!!
DEZE MAN ZAT EERST NAAST MIJ, TOEN IK ACHTER DE COMPUTER ZAT EN TOEN IK BESLOOT OM ERGENS ANDERS TE GAAN ZITTEN OM OP MIJN TABLET TE GAAN WERKEN, TOEN STOND HIJ OOK OP EN WIST ZICH GEEN HOUDING TE GEVEN WANT HIJ MOEST MIJ IN DE GATEN HOUDEN ....
THIS MAN WAS FIRST SITTING NEXT TO ME WHEN I WAS SITTING BEHIND THE COMPUTER AND WHEN I DECIDED TO SIT SOMEWHERE ELSE SO I COULD WORK ON MY TABLET, HE DECIDED TO GET-UP AS WELL AND HE DIDN'T KNOW HOW TO REACT AS HE HAD TO KEEP AN EYE ON ME ...

TWEEDE WEEK VAN FEBRUARI

 

19:16 17-2-2017

Dinsdag toen ik mij aan het kleden was om naar Rotterdam te gaan, voelde ik een enorme pijn op mijn borst/hart en rug. Deze pijn is niet van mijzelf, dit wordt mij aangedaan door mijn buurman. Er komt dan een enorme druk in de kamer (of in de plaats waar ik mij bevind) hieraan probeer ik dan te ontsnappen door heen en weer te lopen. Ik vermoed dat het ook met het water te maken heeft en daarom draai ik dan meestal de hete en koude waterkraan aan in de keuken en ook in de badkamer, ik laat het water dan een tijdje lopen. Kort nadat ik dat heb gedaan, dan is de druk in de kamer weg en voel ik ook geen pijn meer op mijn hart en rug. Marie en ik hoorde daarna wel dat er veel water in de centrale verwarming van de slaapkamer aangevuld werd door de buurman, (er was, denk ik, te veel water verbruikt door ons) want wij hoorde er water in druppelen/inlopen.

Het water moet hij altijd aanvullen, dit doet hij meestal met 'emmers water' die hij dan in de tank/bak van de wc gooit. Omdat wij te veel water verbruikt hadden, kon hij, denk ik, het water niet meer met de emmers  aanvullen, daarom liet hij het water op een andere manier erin lopen?

Wat hij ook doet is mij heel erg branden op de achterkant van mijn linker been en wat ik ook probeer om mij hiertegen te beschermen, het lukt (bijna) niet en het duurt dan ook heel lang voordat het wel lukt (het lukt meestal s'avonds wel, als ik de spullen nodig heb om mij te beschermen en te bedekken als ik ga slapen).

Altijd als ik dinsdag weg ga, dan  geven ze elkaar een 'waarschuwing' met die 'mechanische duiven geluiden' die zij hiervoor gebruiken. Wanneer ik na een paar dagen terug kom, hoor ik dezelfde duivengeluiden weer, dit is dan een waarschuwing om elkaar te laten weten dat ik terug ben! Waar de duivengeluiden vandaan komen wisselt, deze keer merkte ik, dat het van het huis op de hoek kwam (daar woont wel iemand die ik ken) maar het komt ook soms van de 'witte' huizen aan de overkant van de straat.

Als Marie en ik thuis zijn, dan 'waarschuwen de groepstalkers' elkaar ook (dat is dan de buurman boven met de andere buren, dat zijn vrienden en ook groepstalkers). Ze waarschuwen elkaar wanneer Marie en ik wakker worden of wanneer wij naar de keuken (of badkamer) gaan. Al moet ik wel toegeven, dat sinds ik dit in mijn blog heb vermeld, ze  minder duivengeluiden laten horen dan voorheen, het kan ook zijn dat het komt omdat ze de versterkers zachter aan hebben staan en dat het daarom  lijkt alsof ze de 'geluiden' niet meer zoveel gebruiken?

Wat de buurman ook erg veel doet, is met dat 'apparaat'  mij pijn toebrengen aan mijn enkel (dit is de enkel waar ik dat 'kussentje' omheen heb gebonden, om mij te beschermen tegen de pijn). Het gebeurd soms dat het kussentje weleens naar boven is geschoven en op die momenten pakt de buurman zijn kans, eerst voel ik een soort van 'electriciteit'  over mijn enkel en kuit gaan en dan krijg ik opeens een pijnlijke klap tegen/op mijn enkel.

Vroeger heb ik weleens zo'n slankheidsapparaat met plakstrips gebruikt, dit is een electronisch apparaat en de plakstrips moest ik dan op mijn huid bevestigen. Deze strips waren bedoelt om de huid en de spieren te verstevigen, ik had daar niet echt geduld voor, maar de paar keer dat ik het wel gebruikt heb, gebeurde het weleens dat ik de knop soms te hoog aan zette. Doordat de voltage te hoog aanstond, deed dat enorm veel pijn en die  pijn lijkt erg op de pijn die ik nu voel wanneer hij mij die klap op mijn enkel geeft (maar dit doet nog meer pijn).

DE FOTO HIERNAAST IS VAN MARIE EN DIT IS MAAR EEN GEDEELTE VAN WAT MARIE GEBRUIKT. MARIE GEBRUIKT OOK NOG FOLIE OM HAAR ZELF MEE TE BESCHERMEN ( IK MOET HETZELFDE DOEN). IK TWIJFELDE OM DEZE FOTO TE LATEN ZIEN MAAR ALS JE PIJN WORDT AANGEDAAN DAN MOET JE JE HIERTEGEN BESCHERMEN, VOORAL ALS ER GEEN ONTSNAPPEN AAN MOGELIJK IS EN NIEMAND JE GELOOFT OF JE HELPEN KAN.

DE MENSEN DIE DIT DOEN, GEBRUIKEN HET IDEALE 'WAPEN/APPARAAT' OM IEMAND PIJN TE DOEN OF ZIEK TE MAKEN EN SOMS OM TE DODEN EN TOCH NIET BETRAPT (OF GEPAKT) TE WORDEN!!

ZIJ 'HACKEN' ER OP LOS EN KUNNEN OOK 'ACCU'S' EN 'BATTERIJEN' LEEG LATEN LOPEN!! DIT IS GEVAARLIJK, VOORAL NU MET AL DIE ELEKTRISCHE AUTO'S DIE ER AL ZIJN EN IN DE TOEKOMST GEBRUIKT GAAN WORDEN!! OF ALLE ANDERE APPARATEN (DIE OOK OPGELADEN MOETEN WORDEN) KUNNEN ZIJ LEEG MAKEN!! OOK HET DRAADLOOS SIGNAAL ZOALS WIFI HALEN ZIJ WEG EN MET DE DECT TELEFOON VANGEN ZIJ HET GESPREK OP .....

ZO ZIJN ER NOG VEEL MEER DINGEN DIE ZIJ KUNNEN DOEN EN DIE GEVAARLIJK ZIJN VOOR MENS, DIER EN SAMENLEVING .... 

ANONIEM BERICHTJE DAT IK VAN IEMAND HEB MOGEN ONTVANGEN OVER DIT PROBLEEM?

DIT BERICHTJE KREEG IK VAN IEMAND ANONIEM:

Elektronische pesterijen wordt mede mogelijk gemaakt door met behulp van GNSS ontvanger met L-band continue impuls zend radiofrequentie. Een computer van de hersenen verbinding wordt gemaakt met Matlab platform genaamd (EEGlab), die een RFID creëert. GPS is UHF / VHF frequenties die spraak en video te dragen. Met behulp van zeer lage frequentie worden gewonnen uit de hersenen die unieke set van hersengolven zijn: Alpha (8 Hz - 12 Hz - Awake, lichte / matige stimulatie), Beta (15 Hz - 25 Hz - Awake, matig / opgewonden stimulatie), Delta (0,5 Hz - 4 Hz - Fase 3 Sleep, Etappe 4 Sleep), Theta (4 Hz - 8 Hz - Fase 1 slaap en REM-slaap) en Assen (12 Hz - 15 Hz - Fase 2 slaap, vaak met K-Complex ) golfvormen. Een paar van de Brain Area Bioelectric Resonantie Frequentie Informatie Induced door modulatie: Motor Control Cortex 10 Hz Motor Impulse coördinatie Auditieve Cortex 15 Hz Sound die de oren omzeilt Visual Cortex 25 Hz Beelden in de hersenen, het omzeilen van de ogen Somatosensorische 9 .....

 

IK HEB OPGEZOCHT OP HET INTERNET WAT EEN GNSS ONTVANGER IS:

 

Hoe werkt GNSS

HOE WERKT GNSS

Het meten van tijd

Een GNSS-ontvanger berekent een positie op de aarde door de “tijd” te meten dat een radiosignaal tussen de satelliet en de ontvanger onderweg is. Er wordt dus geen hoek berekend, zoals veel gedacht wordt. Bij de berekening van de positie van de GNSS ontvanger zijn minimaal 3 satellieten nodig.Om naast de positie ook de hoogte te kunnen bepalen is een vierde satelliet nodig.
De satellieten draaien in vaste banen om de aarde en passeren ons twee maal per dag. Iedere satelliet stuurt een uniek radiosignaal uit. Dit signaal bevat het nummer, baanparameters, tijd etc van de satelliet. Deze gegevens worden gebruikt in de GNSS ontvanger om een positie te kunnen bepalen op aarde. Iedere GNSS ontvanger heeft een almanac, welke continue ververst wordt. De almanac bevat de posities van alle satellieten op elk moment van de dag.

De satellieten zijn voorzien van een atoomklok en geven dus zeer nauwkeurig de tijd weer.
Is dit namelijk niet het geval dan zal een tijdsverschil van een 0.05 seconde al een afstandsverschil geven van 14989 km hier op aarde.

Positiebepaling tot op de cm nauwkeurig

De positie die verkregen wordt kan verbeterd worden door gebruik te maken van differentiaalcorrecties. Hiervoor zijn vaste basisstations nodig met een vaste gekalibreerde positie.  Door het positieverschil te berekenen tussen de vaste positie van het basisstation en de bij benadering doorgegeven positie ontstaat een zeer nauwkeurige positiebepaling.
Echter ligt het aan het type GNSS ontvanger of deze wat met de correctiedata kan doen. Alle consumenten GNSS ontvangers kunnen en doen hier niets mee waardoor de nauwkeurigheid in meters zal zijn. De zogenaamde High End GNSS ontvangers hebben wel de mogelijkheid om de correcties te ontvangen en deze mee te nemen in de berekening  en kunnen daardoor tot op de cm nauwkeurig zijn.

 

The Trimble R1 and R2 GNSS Receivers: Bringing 2-Inch GPS Accuracy to Your Smartphone or Tablet.

Gang Stalking: Bullying for Grown-Ups

DEZE VIDEO HEB IK AL EERDER GEPLAATST: DE PERSOON DIE DIT (OOK) ERVAART HEEFT EXTRA DINGEN OPGEMERKT EN TOEGEVOEGD AAN DE VIDEO .....

WELK APPARAAT ZIJ OOK GEBRUIKEN HET LIJKT OP 'DEW' OF EEN 'EMP' APPARAAT EN HET VEROORZAAKT ONS PIJN EN BRANDWONDEN EN GEEFT OOK TRILLINGEN ....

12:51 26-2-2017

De afgelopen dagen zit de buurman constant op mijn enkel te 'zappen' zoals ik al eerder vermeld heb in mijn blog draag ik op mijn enkel (er omheen gebonden) een kussentje tegen de pijn. Het voelt net als zo'n spierapparaat dat men op de huid plakt en dan impulsen geeft, je kan de spieren laten bewegen en de volume hierop aanpassen, zet je het te hoog dan veroorzaakt dat een extreme pijn en dit voelt nog erger, maar lijkt er wel op.

Het zou ook zo kunnen zijn dat zij dat apparaat erbij gebruiken om katten en honden weg te jagen, dat graaf je ook in de aarde en als er een hond of kat in de buurt komt dan voelen zij ook iets van pijn, dus dit kunnen zij ook gebruiken, want zij zijn altijd bezig in het gemeenschappelijke tuintje als zij mij en Marie op een of ander lichaamsdeel pijn willen doen. Het kan zo zijn dat het bewegingen registreert en dat zij in huis iets hebben dat de pijn veroorzaakt, of allebei, want buiten kunnen zij het ook.

Zoals ik al eerder vermeld heb in mijn blog, heeft Marie een lekkage (dankzij de buurman boven) in de slaapkamer en in het houtwerk rondom het raam, zitten allemaal gaten die opgevuld moeten worden. De buurman heeft allemaal gaten op zijn balkon rondom de regenpijp en misschien ook in de slaapkamer, maar dinsdag zouden ze bij Marie komen om alles te repareren, dus ik denk ook bij de buurman. Bij Marie zullen zij ook de gaten die in de buitenmuur zitten opvullen, dit is ingeval van de muizen en de tocht. Al hebben zij wel gezegd dat de muren wel gaten hebben maar nog wel dicht zitten, maar het wordt dan uit voorzorg gedaan, ingeval dat het toch erger wordt.

De mensen die de daken hebben gerepareerd en daar nog met iets bezig zijn, kwamen dus ook kijken bij de boiler en zagen dat er een lekkage bij ons was via het dak, de boiler die pas twee jaar oud is, is helemaal verroest achter de boiler.

Als Marie een tijdschrift wil lezen dan zitten zij haar hoofd pijn te doen, dat doen zij ook bij mij, het is gewoon zo dat zij op verschillende lichaamsdelen zitten te zappen, of wat zij ook al doen om ons zo'n pijn te doen. Ja je moet voorzichtig zijn als je het over 'stralen' hebt, of over 'wapens' want dant 'zie je ze weer vliegen' en ben je een persoon die 'verward' is!

WAT DIE MENSEN OOK GEBRUIKEN DIE ONS PIJN DOEN, HET LIJKT OP EEN DEW OF EMP APPARAAT, MAAR MISSCHIEN GEBRUIKEN ZIJ HEEL IETS ANDERS, IETS WAT HIEROP LIJKT?
MAAR WAT HET OOK IS, HET DOET ONS PIJN!
HET VEROORZAAKT BRANDPLEKKEN OP DE HUID EN MISSELIJKHEID EN KAN OOK DIAREE EN EEN DRUK OP DE BLAAS GEVEN. DIT APPARAAT (OF MEERDERE APPARATEN DIE ZIJ GEBRUIKEN?) VEROORZAAKT OOK VIBRATIES EN HET MAAKT BATTERIJEN EN ACCUS LEEG!