HET IS OKTOBER 2016 EN DE HEL GAAT DOOR

4. okt, 2016

De buurman zit de hele tijd op mijn rechter kies te stralen, dat heeft hij een tijdje niet gedaan, ook gaf hij mij een druk op mijn rechter oog. Ik zit onder de zilveren folie (zilveren folie die je gebruikt voor de auto ramen als het vriest of als de zon schijnt) terwijl ik dit aan het typen ben en ik heb een zakdoekje in mijn mond (dit heb ik tegen mijn kies aangedrukt). De pijn gaat nog niet weg en het zal pas weg gaan als ik de folie en het plastiek dicht heb gemaakt, dit gebeurd pas wanneer ik het nog meer over mij heen heb getrokken. Ik doe dat pas als ik ga slapen, nu is er dus nog een opening, dit komt omdat ik nog bezig ben met mijn 'blog' en ik ook nog tv aan het kijken ben.

Een paar dagen geleden (zie eind september) begon hij weer een druk op mijn rug en hart uit te oefenen, het voelt dan net als of ik onder een druk pers lig en hij er langzaam aandraaid. Als dit met mij gebeurd, dan moet ik mij snel beschermen, want anders voel ik een enorme pijn en druk op mijn hart en dat is dan zo erg is dat ik dan wel een half uur nodig heb om hiervan bij te komen.

Het heeft, denk ik, met de luchtdruk te maken, want er wordt dan lucht in de kamer geblazen, maar er worden natuurlijk ook andere apparaten gebruikt, die extra pijn veroorzaken. De lucht en het water hebben ze altijd nodig om de de luchtvochtigheid te regelen, dit is erg belangrijk voor ze. Als ze het water en de lucht in de kamer blazen, dan voelen de gordijnen (en meerdere spullen) erg vochtig!

Ik draag ook nooit een horloge, omdat ze altijd de batterijen van mijn horloge leeg maken en dat gebeurd in1 seconde. Een paar dagen geleden had ik een horloge voor Marie gekocht en vandaag, toen ik het horloge aan haar gaf, deed het horloge het opeens niet meer en nu moet ik het dus weer gaan ruilen. 

Het maakt niet uit of het grote of kleine accus of batterijen zijn, ze kunnen de apparaten allemaal leeg maken!

Gisteren hoorde ik de buurman naar beneden komen, heel zachtjes en toen werd er aan de deur gebeld (dit gebeurd de laatste tijd wel vaker) ook op gekke tijden. Wanneer er gebeld wordt, dan zitten wij meestal onder de folie en als ik ga kijken, dan is er is niemand te zien en dan na ongeveer 10 minuten, hoor ik de buurman weer naar boven lopen. De buurman doet dit, sinds Marie, elke week een paar euro geeft aan een vrouw die hulp nodig heeft. Omdat zij boven weten, dat deze vrouw weleens onverwachts aanbeld, maken zij daar gebruik van en gaan dan 'belletje trek' doen ....

Vanmiddag, rond 18 uur, liep de buurman weer zachtjes naar beneden en ging buiten bij het muurtje staan, wij weten dit, omdat wij geluiden hoorde, bij de boekenkast, die binnen tegen het muurtje staat.  Wij voelde allebei, opeens een enorme pijn aan onze tanden, ogen en nieren en later hoorde ik hem weer zachtjes naar boven lopen! Ik denk dat hij daar ook iets aan moest zetten zodat hij boven verder kan pesten.

Eergistern, gisteren en vandaag, stokte ook steeds mijn adem, dat doet hij, want hij blaast dan steeds lucht mijn kant op dat mijn luchtwegen raakt en hierdoor wordt mijn adem dan steeds afgesneden of stokt het en hij  probeerde mij ook pijn te geven in mijn keel.

Marie moet weer naar de dokter, dit omdat de buurman vannacht weer op haar borstkas en borsten van die rode bloeduitstortingen heeft gemaakt, dit lijkt bijna op maselen, maar deze vlekken zijn niet ongelijk maar rond. Ik weet niet meer hoe de vlekken van maselen er uit zien, maar ik weet wel dat je dan onder zit, maar dit is meer gericht op haar buik en borsten.