GANGSTALKING : TARGETED IN AMERICA JUST THE FACTS PART 2

EIND SEPTEMBER 2016

26 SEPTEMBER 2016

 

Zaterdag was er s'avonds steeds een geluid van werken en bedrijvigheid bij de buren naast ons. Het was geen overlast, maar het was net als in de vorige woning in Rotterdam, dat ze ook met tafels aan het schuiven waren en deuren die open en dicht gingen etc. Nu hoorde ik ook mensen in de weer en ook weer deuren die open en dicht gingen, het klonk hiernaast, maar ze kunnen de geluiden (met de versterkers) ook zo later klinken dat het lijkt of het dan ergens anders is. Meestal komt het geluid ook van de kant dat ik denk dat het vandaan komt en als het toch nagebotst is dan kom ik daar ook wel achter, maar omdat de buurman boven weg ging, denk ik dat hij daar met de buren (zijn vrienden) aan het werk was. 

Ze zijn meestal aan het werk, omdat ze dan de dingen die ze doen weer anders willen gaan doen (bijvoorbeeld een ander lichaamsdeel raken).

Vandaag, laat in de middag, klonk het alsof iemand zware dingen naar boven bracht (de versterkers stonden zachter) volgens Marie en ik zijn ze weer van plan om dingen er bij te maken of te veranderen. Het zou ons ook niets verbazen als er nu iemand uit Rotterdam is gekomen, om hem boven te helpen en anders zijn het de buren (vrienden) die hier wonen. Ik vind het wel eng om Marie morgen alleen te laten, want ik moet een paar dagen naar Rotterdam en wij denken dat ze weer van alles van plan zijn, vooral als zij alleen is! 

Meestal doen ze wat aan de vaste telefoon als Marie alleen is, zodat zij niet kan bellen (ook soms met de mobiels).

 Vanochtend, toen ik ging douchen, begonnen de douche gordijnen te bewegen (de deur was dicht ook is er is geen raam) en werden steeds naar mij toe geblazen. Dit deden ze ook in de vorige woning (dit kan dus een van de dingen zijn die ze verandert hebben. Ik denk dat ze dat doen omdat ze mijn enkel weer pijn willen doen, ik draag altijd een kussen om mijn enkel als ik aangekleed ben, in huis en onder de douche natuurlijk niet.

De versterkers staan aan en je hoort ze steeds heen en weer lopen boven, dat geeft niet als ze niet de enge dingen zouden doen die ze doen!

Daarnet zaten ze weer op Marie haar hart en op haar hoofd te stralen ze verging van de pijn en zij zit dus weer onder de spullen die wij gebruiken om ons te beschermen. Ik ook en ik voelde ook dat ze mijn enkel weer pijn wilde doen, dat voel ik als het kussentje gezakt is van mijn enkel.

Toen ik heen en weer liep, voelde ik weer brandende vonkjes in mijn oog (dit hebben ze meer gedaan, ook bij Marie) en ik heb toen gauw oogzalf in mijn oog gedaan.

De buurman, heeft ook altijd water nodig om de dingen te doen die hij doet, alles in huis voelt vochtig aan, vooral de gordijnen, maar ook andere dingen, vooral s'avonds en s'nachts is het erger.

Als wij ons bedekken met de folie (of het plastiek) dan is het droog wanneer wij het in on ons handen hebben, maar als wij het over ons heen willen doen,  dan maakt hij het (aan de binnenkant) kletsnat in 1 seconde ... 

NOG SEPTEMBER 2016

 

22:46 30-9-2016

Vandaag was de buurman (boven) weer erg bezig om Marie en mij pijn te doen, hij doet dat door een druk op ons hart te geven. Het is moeilijk om te beschrijven, maar het doet erg veel pijn, het is alsof je tussen een druk pers ligt die dan langzaam naar beneden komt. Ik voel dan een enorme druk op de voorkant van mijn borst/hart streek en aan de achterkant (de bovenkant) van mijn rug. Het is alsof de pers langzaam wordt aangedraaid, net zo lang totdat de druk en de pijn ondragelijk worden. Aangezien het, door de jaren heen, al meerdere keren is gebeurd, weet ik ook wat ik moet doen voordat het ondragelijk wordt en dat is dan door de spullen te pakken, die Marie en ik gebruiken om ons te beschermen.

Dinsdag was ik niet bij Marie, daarom belde ik haar de volgende ochtend vroeg op en Marie kon toen niet meer slapen en besloot toen om een van de gordijnen open te doen. Dit is het gordijn bij het raam (aan de kant van de bosjes) toen zij opeens iemand gebukt zag staan die ongezien weg kroop en vandaag (vrijdag) gebeurde weer hetzelfde.

Marie vertelde mij, dat de buurman dinsdag weg ging en dat er toen een andere man boven was. Het is een man die er weleens meer is en die dan zijn fiets tegen de muur van Marie's huis zet en dat deze persoon ook erg wreed is en haar dan veel pijn doet.

Marie had aan mijn zus gevraagd of zij een foto van de fiets kon maken en dat heeft zij toen gedaan (maar mijn zus gelooft niets van wat Marie en ik meemaken).

 Mijn zus, belde Marie later op en vertelde haar, dat zij een paar schoenen had gevonden, zij was helemaal vergeten dat zij deze schoenen nog had en ze zei ook dat ze deze schoenen nog nooit had gedragen en dat ze van plan was ze de volgende dag, naar haar werk, aan te doen.

Die dag dat zij de schoenen aan had , belde ze Marie en vertelde haar, dat toen zij onderweg was naar haar werk, de hak van haar schoen af brak.  Mijn zus zei dat er nog meer dingen van de schoen stuk waren gegaan, ze vond het wel raar maar niet vreemd.

Marie en ik denken dat ze mijn zus hebben afgestraft omdat zij een foto van de fiets heeft gemaakt.

Lees eerdere blogs van mij over dit onderwerp en andere dingen die zij stuk maken ....

AFFIDAVIT CHRIS BRUNSON TARGETTED INDIVIDUAL

 

 
 
 

Affidavit

Expand Messages
 
 • Chris Brunson
   
  Message 1 of 1 , Jul 24, 2009 
   
  I told the officers that they had no motive to stop me. But they proceeded to search my property without my permission. At the time, I was walking to the Amtrak station.

  Note: Prior to making this complaint, I was stopped over twelve times without probable cause.

  After the altercation with the FPD, I proceeded towards the precinct, which was a block away. There I spoke to officer N. Hernandez 240. I told her that I wanted to file a complaint against the officers who stopped me just 30 minutes earlier. She told me there was no process of filing a complaint and that she could not do anything on my behalf.

  This prompted me to write an email to the police commissioner, mayor and City council members. Since then, I have not received a response.

  After this occurrence, while working at the Amtrak station, my computer was hacked. And knew immediately that it was related to the email I sent earlier. I also noticed frequent dropped calls and wrong numbers from individuals within the same area code.

  Several months of this harassment, I later realized that I was placed into a human experimentation program. Furthermore, I understood that the program is connected to organized gang stalking. 

  You can read more about organized gang stalking by visiting the link below:

  Organized Gang Stalking involves the use of multiple individuals to stalk, harass, and taunt a victim, as well as vandalize personal property.

  Link 1: <a href"http://www.gangstalking.ca/index.htm">Click
  Link 2: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=gang+stalking


  Organized Gang Stalking groups have it history with extremist groups such as the Ku Klux Klan (KKK). A thorough investigation of its origins can be found by visiting the link below:

  Link: http://www.multistalkervictims.org/msspiel.htm


  Before I was forced out of my home, I was a regular member of the Restoration Outreach Fellowship Church, Pastored by Les Matthews. During this period, I notice drastic changes being made to the church. Overtime, it became pretty obvious that there was a connection between the human experimentation program I was placed in and the money he was receiving for these renovations.

  But this could not have been possible if the (FPD) wasn't involved. And the torturous, malicious nature of this human experimentation program seems to suggest that it is an act of vengeance. 

  I'm monitored 24 hours a day - seven days a week. The monitoring involves my body, physical surroundings, vital signs, electronic communications and thought processes. It is complicated through the use of dream manipulation and brain-memory gathering.

  I have compounded a list of links and U.S. patents as proof that the technology exist. But first, let me give you an idea how it works. Neurological technologies use electromagnetic spectrums to affect human behavior. 

  The human body is an electrochemical system: anything that disturbs the electrical impulses of the nervous system will affect body functions and behavior. More information on this subject can be found at the below link:

  Link: http://americancognitivelibertiesassoc.org/Definition.aspx


  Now I'm going to list some of the patents that is involved in the attack on my basic human rights and my GOD given right to be left alone.

  Psycho-Acoustic Projector: U.S. patent # 3,566,547
  Silent Subliminal Messages: U.S. Patent # 5,159.703
  Method and Systems of Altering Consciousness: U.S. Patent # 5,123,844 and # 5,289,438
  Dream Detection Method and System U.S. Patent # 4,735,199

  Link: http://www.freepatentonline.com/4735199.html


  Microwave Weapons: 

  A hearing System U.S. Patent # 4,877,027
  A hearing Device U.S. Patent # 4,858,612
  Brainwave Monitors/Analyzers U.S. Patent # 6,011,991

  Link 1: http://www.surveillanceissues.com
  Link 2: http://www.patentstorm.us/patents/6011991/description.html

  Telepathy Mind Reading Machine U.S. Patent # 5,830,064

  Link 1: http://pjf.id.au/blog/?position=3
  Link 2: http://artificialtelepathy.blogspot.com/2007/01/artificial-telepathy-non-lethal-h-bomb.html

  An online of mind control research and involuntary Human Experimentation

  Link: http://www.geocities.com/mimistermioko/reportPrint.html


  Microwave Auditory Effect: U.S. Patent # 5,774,088

  Link 1: http://en.wikipedia.org/wiki/Microwave_auditory_effect
  Link 2: http://www.freepatentsonline.com/5774088.html


  Pulsed Energy Projectile: 

  Electromagnetic railgun U.S. Patent # 7,526,988
  Flash bang U.S. Patent # 7,173,540


  Link: http://en.wikipedia.org/wiki/Pain_beam


  The torture program I have been criminally put in is similar to the torture program described in the ACLU's most recent release of the United States Department of Justice Torture Memos. Please visit the link below. 

  Link: http://graphics8.nytimes.com/packages/images/nytint/docs/justice-department-memos-on-interrogation-techniques/orig


  To add insult to injury, I'm inflicted by what is known as Directed Energy Weapons (DEW) (please visit link below). A DEW is a type of weapon that emits energy in an aimed direction without the means of a projectile. 

  Link: http://en.wikipedia.org/wiki/Directed_Energy_Weapons


  Directed Energy Weapon U.S. Patent # 20,070,040,725
  Lethal and non-lethal directed-energy portions U.S. Patent # 7,490,538

  Link: http://www.freepatentsonline.com/7490538.html


  Although these weapons are classified as being non-lethal, long term exposure to these technologies can cause cancer and other life threatening illnesses. And example of this can be found below:

  Link: http://www.nowpublic.com/world/zap-have-you-been-targeted-directed-energy-weapon-victims-organized-gang-stalking-say-its-happening-usa


  As horrific as this torture has been, I was recently placed into a bio-terrorism program. In this case, my food and water is poisoned. As a result, I'm inflicted with such symptoms as blurry vision, chest pains, diarrhea and vomiting.

  For your information, a bio-terrorism attack is the deliberate release of viruses, bacteria, or other germs (agents) used to cause illness or death in people, animals or plants. Biological agents can be spread through the air, through water, or in food. Please visit the link below: 

  Link: http://en.wikipedia.org/wiki/Bioterrorism


  In short, I'm seeking your assistance in identifying these criminals and to prosecute them to the fullest extent of the law. Moreover, I'm requesting a congressional hearing on this manner and that new systems are created to identify these technologies. And the infiltrations of these organized gang stalking groups are necessary to ensure that no one becomes a victim. 
  Finally, this Affidavit is presented under the authority of the Constitutional Law, The Bill of Rights, The Declaration of Human Rights, the First Amendment Right of Freedom of Speech, Amendment IX, The Right of Self Defense, The Right to use one's own power to preserve one's own life, The right to earn a living, Amendment IV ,The right of the people to be secure in their persons, houses, papers, and effects, Amendment XIV, The Equal Protection Clause, Amendment XIII. Freedom from involuntary servitude etc...and the Freedom to Redress Grievances.


  These dreadful torture hate crimes effectuated the below crimes: 

  18 USC 1927 THROUGH 18 USC 1967 (RICO) RACKETEERING, 
  INFLUENCE, CORRUPTION, ORGANIZATION ACT
  18 USC 1960, 1901, 1905, 1911, 1952, 1956, 1957, 1961, 1962, 1963, 
  1964 (RICO) CIVIL RICO- CONTINUOS CRIMINAL ENTERPRISE ACT (CCE) 
  18 USC 241 CONSPIRACY AGAINST RIGHTS OF SOVERIEGN, FREE, GOD CREATED, SPIRIT AND SOUL BEINGS, 
  18 USC 242 CONSPIRACIES AGAINST RIGHTS
  18 USC 35 IMPARTING OR CONVEYING FALSE INFORMATION 
  SCIENTIFIC OBSTRUCTIONS, OBSTRUCTIVE MEDICAL RESEARCH, DECEPTIVE PRACTICES, GHOST WRITING, FRAUD, MALFEASANCE, PREMEDITATED INFLICTED TORTURE, AND CRIMINAL FRAUD 
  18 USC SEC 1509 IMPEDING DUE EXERCISE OF RIGHTS BY ATTEMPTING TO PREVENT, 
  OBSTRUCT, IMPEDE, AND INTERFERE WITH SAME, 
  18 USC 1513 RETALIATION AGAINST A WITNESS/ VICTIM 
  42 USC 1983, 1985, 1986, 1987 CIVIL RIGHTS AND WHISTLEBLOWER CASE LAWS 

  As the result of the above mentioned torture, hate and civil rights crimes and administrations that have been criminally and maliciously inflicted on me, and the disregard of such, I have endured great torture. I have been damaged financially, socially, and emotionally. Regulation and compensation is required. Thank you.


  AFFIRMATION
  On this day of ______________, 2009 I, __________________________ hereby affirm that the above mentioned statements in this Affidavit are true, correct and summarize the torture and terrorism I have endured. I hereby further affirm that the basis of these statements is my own direct knowledge, experience, and historical facts involved. 
  ______________________________
  (SIGN IN FRONT OF A NOTARY)
  ______________________________
  (PRINT NAME AND DATE HERE)
  North Carolina Durham County
  I, Nicole D. Slade, a Notary Public for Person County, North Carolina, do hereby certified that Christopher John Brunson personally appeared before me this day and acknowledged the due execution of the foregoing document.
  Witness my hand and official seal this The _______ day of ________, 2009. 
  _____________________________
  Notary Public (Print Name Here)

  _____________________________
  Notary Public (Sign Name Here)
  My commission expires on ______________