Opsomming van Juli/Augustus/September 2016

20. sep, 2016

 

15:13 8-9-2016

Een tijd niet aan mijn Blog gewerkt, reden is ook omdat ze constant in mijn computer zitten, soms zijn ze onverschillig of lezen het later? maar je merkt dan tegenwerking of dat alles ineens verdwijnt. Ik zal typen wat ik kan en stop misschien tussendoor ....

 

Namen mag ik niet meer noemen ...

 

Het gepest gaat bijna 24/7 per dag door, zappen en/of stralen op verschillende lichaamsdelen, het is meestal zo dat het apparaat een paar dagen op een aantal lichaamsdelen gericht wordt en dan wisselen ze weer. Soms is het zo, dat ze dan iets moeten doen om de apparaten te verzetten? Je hoort ze dan even hameren en soms heeft het te maken met de boiler of iets buiten dat ze iets moeten veranderen. 

 Als ze het apparaat willen verzetten dan gaan een aantal van de buren (die groepstalken) altijd iets veranderen in het gemeenschappelijke tuintje, of ze veranderen iets bij de bosjes die aan de zijkant bij het pad grenzen, of ze doen iets bij het muurtje van ons huis. Altijd als ze iets buiten hebben veranderd, dan voelen we  pijn op een nieuwe plek op ons lichaam of er breekt weer een stukje van ons gebit af.

Een tijdje terug was de 'groenvoorziening' hier bezig om de boel op te ruimen en bij te knippen en toen vroeg Marie of ze de bosjes aan de zijkant ook wat bij wilde werken (Marie heeft al vele keren, achter de bosjes, lege blikjes (bier) en lege zakken etenswaar gevonden) omdat zij denkt dat er mensen s'avonds zitten te schuilen.
Later, toen de 'groenvoorziening' klaar was, bleek, achteraf, dat er te veel van de bosjes waren weg gehaald.

Nou je had ze moeten zien, de 'groep' was schijnbaar in paniek, want de buurman, die wij vroeger alles toevertrouwde (die schuin tegenover woont) en van wie wij nu weten dat hij er ook mee te maken heeft, liep als een 'kip zonder kop' rond. Toen vroeg hij de hulp in van de andere buurman, die achter ons woont en die er ook mee te maken heeft (Marie weet dit). Enfin, deze man, is dus ook iemand die altijd mee helpt, want als hij een opdracht krijgt, gaat hij meestal ook schoffelen in het gemeenschappelijke tuintje. Soms doet hij het voor Marie, maar meestal is het na een opdracht van de 'groep', waar hij dus zelf ook in zit!

 Later werd er, door deze twee buren, nieuwe plantjes geplant, ze kregen soms ook hulp van een andere buurman die hier iets verder in het'hofje' woont, (wij weten niet of hij in de 'groep' zit, omdat hij soms ook moppert over dezelfde mensen over wie wij ook klagen) maar hij is wel de beste vriend van de buurman die schuin tegenover ons woont.

De conclusie is dat ze absoluut niet willen dat er iemand aan de bosjes komt en anders mogen ze absoluut niet weggehaald worden. Dus het moet een reden hebben waarom ze dat willen en het is niet alleen omdat ze het voor het aanzien doen, want dan zouden ze meer hun best moeten doen met de rest van de tuin, nee dit viel echt op!

 Er waren verschillende dingen waarom ik aan deze buurman begon te twijfelen (die schuin tegenover ons woont) en een van die dingen was dat als wij bezoek kregen, hij altijd langs kwam lopen en hij dan pal voor ons neus in het gemeenschappelijke tuintje begon te werken.

 Ik weet dat ze alles afluisteren en soms dragen ze ook weleens zo'n oortje in hun oor, misschien is dat de reden waarom hij dichterbij moet komen wanneer er visite is?

 Gisteren zat Marie te handwerken en ze had geen rust omdat de buurman die boven woont constant op haar hart, hoofd. ogen en handen zat te stralen. Ook ik had geen rust, dit gebeurt dus elke dag 24/7.  Het enige wat ze soms veranderen is het apparaat dat ze op ons richten, dat is nodig zodat ze verschillende lichaamsdelen kunnen raken.

 Nu terwijl ik dit aan het typen ben, zit iemand constant op mijn geopereerde borst (rechter borst) te stralen. Als ze het met rust laten dan voel ik niets aan deze borst, ik bedoel geen pijn, want de operatie was al jaren geleden. Marie klaagt ook dat iemand constant op haar zij zit te stralen, dit gebeurt nu terwijl ze tv zit te kijken.

 Deze week is Marie naar de dokter geweest omdat zij de grote rode ronde plekken, die de buurman op haar buik had veroorzaakt moest laten zien en ook de vlekken op haar gezicht. De dokter schrok en vond het vreemd, hij zei ook dat het bloeduitstortingen waren en vroeg wie dat gedaan had?

 Wat ze ook veel doen is dingen breken of verbranden, zoals bijvoorbeeld leesbrillen. Het zijn wel de goedkope brillen die je bij Kruidvat of Wibra etc. kan kopen voor een paar euro, maar ze zijn best sterk! Als Marie er een op heeft dan duurt het misschien een week of twee weken voordat de buren er weer een breken daarom hebben wij nu een zak vol brillen. Vroeger gooide wij ze weg, maar nu gaan wij ze maar bewaren. Ze breken het montuur van de bril bij de neus, zodat het glas er dan uit valt, maar ook bij de hendel (of hoe je dat ook noemt). Zo zijn er meer dingen, zodra ze zin krijgen maken ze iets stuk en het maakt niet uit wat het is, hierdoor kan je ook zien hoe sterk dat apparaat is dat ze gebruiken en hoe gevaarlijk het is!

 Vandaag heeft de buurman boven, constant op Marie haar hart en haar rechter borst gestraald, ze probeert het dan te beschermen, maar soms lukt het niet. Ik denk dat de andere buren, die er ook mee te maken hebben, dan ook zitten te stralen en anders was zijn vriendin er en hielp ze weer mee. Je merkt altijd wanneer hij alleen bezig is en wanneer hij hulp krijgt dan is het nog erger. Hij krijgt natuurlijk altijd hulp, ook als het alleen maar is dat de andere de boel voor hem in de gaten houden om zo te zorgen dat hij niet betrapt wordt. 

 

 

20 September 2016

 

Daarnet had ik aan mijn blog gewerkt, maar ik had het nog niet opgeslagen, ook wilde ik er nog een plaatje bij doen, toen de buurman boven het opeens weg haalde.

Ik had gezegd dat de buurman weer keihard op mijn enkel zit te zappen, zo erg dat ik het uit gilde van de pijn!!!!!!!! Ik draag daarom meestal een kussentje op mijn rechter enkel (die ik ook heb vastgebonden) om mij zo tegen de pijn te beschermen, maar soms verschuift het, of hij is zo erg bezig dat het hem toch lukt om mij veel pijn te doen.

Het verbaasd mij niet zo dat het hem nu lukt om mijn enkel steeds pijn te doen, zelfs met het kussentje, omdat hij vanmiddag bezig was met DHZ en hij ging later ook naar een van zijn vrienden toe om aan hun boiler te hameren, deze is verbonden met zijn boiler en met die van ons.

De buurman moet altijd doe het zelve als hij besluit om weer een ander lichaamsdeel te zappen. Wij, Marie en ik, merken dat als hij DHZ dat wij daarna weer geraakt worden op andere plaatsen op ons lichaam. De andere keren raakt hij ook wel mijn enkel, maar dan minder, nu is het weer  heel intens. Ook is hij weer constant bezig met mijn gebit, dus ze zullen buiten ook wel wat veranderd hebben. Gisteren zag ik dat de man die schuin tegenover woont weer met de plantjes bezig was, (dat zijn de plantjes, bij de bosjes buiten) lees eerder in september mijn verhaal.

Ze zijn wel bezig met het groen, maar de bosjes zijn ook nodig om de dingen (die zij gebruiken om ons te pijnigen)te verbergen en misschien schuilen er ook soms mensen s'nachts achter de bosjes? Het enige dat wij weten is dat ze voor deze mensen belangrijk zijn en dat ze ook gauw de plantjes weer vervangen als de bosjes te kort worden afgeknipt en/of stukken verwijderd zijn want dan raken ze in PANIEK!!

Marie durft amper onder de douche te gaan en wast zich veel bij de wasbak, omdat de buurman anders het koude water uit doet (of het warme water). Als hij het koude water uit doet, dan kan zij zich verbranden, dat is al een paar keer bijna (met ons allebei) gebeurd en anders schrik je van het koude water. Laatst wilde ik weer afwassen en had  ik ook heet water, maar toen hoorde ik hem (door de versterkers die hij aan heeft staan) boven mijn hoofd heen en weer lopen en deed hij het hete water uit en toen  was het water heel lang ijs en ijs koud.

Er is ook een verbinding met de wasmachine gemaakt en de laatste keer hoorde ik hem weer emmers water in de pijp bij de wasmachine gooien en toen stonk het wasgoed naar zuurkool en alles was klets nat en de trommel lag vol met dat bruine vieze water.

Vrijdag was Marie, met mijn zus, naar het ziekenhuis gegaan, voor een borst onderzoek. Dit was nodig, omdat de buurman de afgelopen weken veel op haar (en mijn) rechter borst heeft zitten stralen. Toen zij weg ging was ik alleen thuis en Marie had de deur op slot gedaan (omdat zij dacht dat ik mijn sleutels bij mij had, en dat was niet het geval) toen er gebeld werd.

Het was de wijkagent en wilde weten waarom Marie nog niet een afspraak had gemaakt om hem te zien? Dit had ze eerder met hem besproken en daar heeft ze nog geen tijd voor gehad, wegens andere afspraken

Ik vroeg aan de wijkagent om een andere keer terug te komen voor Marie, maar dat wilde hij niet want hij zei (ondanks dat de deur op slot was) hij met mij wilde praten en dat ik de gene ben die alles op het internet zet en dat ik dus ook geen bezwaar kan hebben. De wijkagent herhaalde een paar keer dat ik de gene ben die dat verhaal op het internet heb gezet en daarop reageerde ik dat ik dat in opdracht van Marie heb gedaan want zij zegt dat alles naar buiten moet komen.

De wijkagent wilde weten of wij nog al die dingen gebruiken om ons te beschermen en of wij al in ons bed slapen? Ik zei dat wij ons altijd moeten beschermen, vooral als wij pijn voelen en dat ik al 10 jaar en Marie 8 jaar niet in bed slapen. Ook vroeg hij of ik nu (die middag dus) wat voelde en ik zei dat het nu wel mee viel en dat vond hij een raar antwoord want hij zei dat ik altijd zeg dat wij 24/7 last hebben. Ik reageerde hierop en zei dat ik had gezegd dat ik bijna altijd last heb, dat is dus ongeveer 95% en 5% soms niet. De 5% is als ik bij Marie weg ga, of als de buurman weg gaat en ook als er niemand anders boven zit en hij misschien bezig is met andere dingen. Het duurt nooit lang dat wij niets voelen, want er is altijd iemand in de buurt, ze zijn als de dood dat wij toch een manier vinden dan wij gelooft worden. Daarom zijn ze altijd, ook als je een prettige dag hebt, in de buurt en laten ze je dat ook weten door toch even iets te laten voelen.

Als de wijkagent mij ondervraagt dan weet ik dat hij ons niet echt serieus neemt, want als hij dat wel zou doen en ons ook een beetje zou geloven dan weet hij dat wij nu niet ineens in ons bed kunnen slapen en de dingen waar wij ons mee beschermen achterwege kunnen laten. Daarom zei ik ook dat ik weet dat hij eerder denkt dat wij bij de 'verwarde' mensen horen en dat hij denkt dat wij 'wanen' hebben en dat de gene die ons dit aan doen geloofd worden en ik zag aan zijn gezicht dat ik gelijk had (toen ik door het raampje van de deur keek). 

Gisteren had de gene die schuin tegenover woont, weer hier bij de bosjes gewerkt, ze hebben de bosjes, die te kort geknipt waren, weer aangevuld met nieuwe plantjes, dat doen ze voor het aanzien maar ook om dingen te verbergen. Want verlede keer had de groenvoorziening te veel bosjes weggehaald en je kon zien dat ze in PANIEK waren want er werd meteen weer aan gewerkt door nieuwe plantjes en boompjes te planten. Misschien hebben ze de bosjes nodig om s'avonds achter te schuilen?

Wat ik wel weet is, als ze daar bezig zijn, dat de buurman boven dan ook even DHZ zodat er ook weer een connectie met die kant wordt gemaakt. Ik voel dan  meestal dat ze op mijn tanden zitten te zappen/stralen (zoals bijna elke dag) maar de ene dag is erger dan de andere dag. Nu is het erg want ik voel steeds een flits langs mijn tanden gaan.

Wat de buurman ook steeds doet is op mijn rug stralen, dat veroorzaakt jeuk en een uitslag van rode vlekjes. Deden ze een tijdje geleden ook in mijn nek/hals, toen had ik ook een brandende, jeukende uitslag. Marie gaf mij hiervoor een goede zalf en gelukkig is dat nu weg.

 

 

20. sep, 2016