18. jun, 2016

MARTELEN GAAT DOOR

21:15 12-6-2016

Buurman zat gisteren erg op mijn hart te stralen, het was zo erg dat ik extra bescherming moest gebruiken. Het voelde alsof hij mijn hart vast paktte en erin zat te knijpen. Ze zitten altijd wel op ons hart te stralen en dan hebben wij ook iets om ons te beschermen, maar zoals gisteren, dat gebeurd maar een paar keer per jaar.

Zitten ook weer veel in mijn computer, vooral last met Microsoft Edge (Internet Explorer had ik ook altijd problemen mee)ze kunnen deze browsers makkelijk hacken? Ook Google en Safarie en Opera, ach ik denk dat ze overal in kunnen komen, maar Tor met vpn is misschien iets moeilijker, soms helpt Firefox met vpn ook wel.
Toch lukt het hun om deze browsers ook soms te hacken of ze vangen het op en nemen dan een screen shot, want ik zie soms een sort licht flits door het beeld gaan en dan krijg ik kort daarna problemen. Ik denk dat hij zo mijn wachtwoorden kent, hij heeft gewoon de puntjes opgevangen terwijl ik aan het typen was en een screenshot van gemaakt en toen daarna geplakt?

Windows App van Facebook werkt helemaal niet, elke keer als ik iets wilde delen of iets aan tikken verdween Facebook en moest ik weer op nieuw beginnen, raar toch? Later toen ik in wilde loggen haalde hij ook steeds de puntjes weg van mijn wachtwoord, zodat ik niet kon inloggen.

18:17 16-6-2016

Nou net weer ontdekt dat er weer een kies is afgebroken, precies naast de andere kiezen die ook al zijn afgebroken. Ze zaten al een tijd op mijn tanden te stralen en tot nu toe heb ik kunnen voorkomen dat er weer een tand of kies afbrak maar het is toch gebeurd, ze winnen altijd.

23:15 17-6-2016

Nou net weer veel herrie bij de buurman boven, eigenlijk was het al eerder vanavond, met tussenpozen en nu net kwam hij naar beneden. Of hij naar de buurman ging, zijn vriend, die hiernaast woont en in de huurcommissie zit, of dat hij weg is gegaan? Het is altijd zo dat hij herrie maakt voordat hij weg gaat, niet dat het overlast is, maar dat het lijkt of hij gaat verhuizen, dit gebeurd ook als hij thuis komt. Of hij dit doet om dingen te verstoppen die hij tegen ons gebruikt? of dat hij het zo verplaatst voor een ander die dan overneemt, of om dingen op een afstand te regelen?

De buurman heeft wel weer alles zo ingesteld dat er steeds op mijn tanden gestraald wordt, dus ik zit onder die zilveren dingen, ik bedoel zo'n zilveren beschermings folie die gebruikt wordt tegen zon en kou op een auto raam. Gisteren heeft hij ook mijn kies afgebroken, de onderkant van mijn kiezen aan de ene kant, zijn nu door dat gestraal, allemaal afgebroken!

01:29 18-6-2016

Ze zitten ook constant op mijn benen te stralen en blazen van die koude lucht langs de grond. Mijn familielid en ik slapen al jaren niet in ons bed, dat kan niet want dat is te gevaarlijk door dat gestraal! Ze laten het bed dan ook steeds bewegen als een boot, daarom slapen wij, zittend, op een stoel, en wij bedekken ons dan met allerlei dingen (lees mijn eerdere blogs).
Als wij zitten, dan mogen wij onze benen niet op iets laten rusten, want dan veroorzaken ze ons erge krampen, dit betekent, dat wij onze voeten altijd op de grond moeten houden. Dit veroorzaakt dat onze benen dik worden, dit komt door dat geblaas van die koude lucht.

De lucht geeft ook een soort druk, een hoge lucht druk en dat maakt dat ze dik worden.

Ook hebben ze mijn rechter enkel, een soort bruine tatoeage vlek gegeven, het is een brede band die om mij enkel gaat. Ik heb weleens uitgelegd dat ze mijn enkel een keiharde klap geven en dat, voordat ik het kussentje om mij enkel droeg, ik ook experimenteerde met andere dingen. Zoals een pleister die ik op mijn enkel had geplakt, voor bescherming tegen de pijn, dat wilde ze niet en toen zijn ze mijn enkel rondom de pleister gaan branden. Nu heb ik precies, op de plek waar de pleister zat, een brede bruine band om mijn enkel die dus niet weg gaat! De plek was eerst verbrand en zat onder de blaren, daarna werd het bruin gekleurd.

Nu zijn ze bezig met mijn linker enkel te branden, zo veroorzaken ze elke dag dat de vlek op deze enkel ook iets groter gaat worden.
Ik heb ook nooit spataderen op mijn benen gehad, maar doordat geblaas en die luchtdruk en dat branden heb ik ze nu wel, mijn benen zitten nu onder de blauwe aderen.

De politie is al 2x om de 2 weken langs geweest om met Marie te praatten, maar elke keer als hij weer weg gaat wordt het gepest erger. De politieman is dezelfde die ons niet geloofde en de GGZ op ons afstuurde, dus ik denk dat hij alleen komt kijken om zo een oogje op ons te houden en om zo te voorkomen dat we geen rare dingen gaan doen? Marie zegt dat hij juist behulpzaam is, maar hij kan niet opeens 180 graden gedraaid zijn, het is jammer maar ik vertrouw hem niet meer. Sorry politieman als je dit leest maar jij hebt de GGZ erbij gehaald, inplaats om ons een kans te geven en goed naar ons te luisteren en dan had je misschien zo iemand kunnen betrappen. Nu zeg je dat het moeilijk is om te bellen naar de politie omdat de GGZ er dan bij betrokken wordt en dat Marie beter langs kan komen bij het politie bureau als ze iets moet bespreken?

Marie wil liever zelf ook alles persoonlijk bespreken bij het bureau omdat ze thuis niets kan zeggen, maar de GGZ heeft daar ook een afdeling waar mensen die verward zijn geholpen worden?

  19:25 19-6-2016

Gistermiddag, hoorde Marie de buurman weg gaan en ze wilde buiten even kijken of hij al weg was, toen die opeens bijna tegen haar aanliep omdat hij de post uit zijn brievenbus wilde halen. Eigenlijk wilde Marie kijken of hij het echt was en niet iemand anders, maar hij was het dus.
Toenn ze de buurman zag vroeg ze hem weer waarom hij haar pestte en verzocht hem ermee te stoppen, maar zoals gewoonlijk wist hij weer van niets.
De buurman zei wel tegen Marie, dat ik, haar dochter, de dingen die ik over hem en zijn vrienden op het internet heb geplaatsd moest verwijderen. Marie reageerde en zei dat ik de nnamen al heb verwijderd en dat ik gewoon door mag gaan met mijn blog.
Hetzelfde gebeurde met de vriend van de buurman, die kwam verhit aanlopen en zei ook tegen Marie, dat ik de namen van hun van het internet moest halen. Waarop zijn vriend, onze buurman dus antwoordde dat dat al gebeurd was en dat hij zich niet zo druk moest maken. Deze buurman, die zo verhit reageerde, woont naast ons en zit in de wooncommissie.
Marie had ook tegen de buurman boven gezegd, dat hij maar een keer een gesprek met haar, in de aanwezigheid van de politie, moest voeren en hierop reageerde hij bevestigend.
Toen gingen de beide buren samen weg, de buurman, van de wooncommissie, kwam eerder thuis en de andere buurman kwam ietsje later terug. Toen ze weg waren was het ideaal, want we voelde amper wat, maar het is niet zo dat we dan helemaal niets meer voelen, maar het is dan wel 90% minder. Dat beetje dat wij nog wel voelen, komt denk ik van de dingen die hij altijd verzet als hij weg gaat, of het dan dingen zijn die iemand op een afstand kan bedienen of dat het voor iemand bedoelt is, die boven naar binnen glipt?