13 SIGNS OF ENERGY WEAPONS

 

21:22 28-4-2016

 

Het is Donderdag en de buurman gaat net naar beneden om zijn vuilnis naar beneden te brengen. Eerder vanavond is er iemand naar boven gegaan zal wel zijn vriendin zijn, die komt tussendoor hier slapen en in het week-einde, maar ook dinsdag als ik weg ga. Enfin ze zijn mij heel erg aan het branden, ook Marie, ze branden altijd, dat doen ze 24/7 dagen per week, maar sinds een week is het weer heel erg!
Hij brand nu weer in mijn keel en slokdarm, het doet pijn, dit doet hij een paar dagen per week, eigenlijk moet ik, zoals Marie, een mondkapje dragen, maar ze breken meestal  het elastiekje van het mondkapje, dus hou ik maar iets voor mijn mond om het zoiets te verhelpen maar helpt niet goed, want in de tussentijd heeft hij mij dan al flink geraakt!
Ook zit hij constant op mijn eierstokken, vooral de linker eierstok en wat ik ook al probeer hij raakt mij, (ik denk dat de andere die hier wonen hem nu extra helpen) want het lijkt nu weer van alle kanten te komen. Ik denk dat het radiogolven/ultrazone golven zijn, dezelfde golven die mijn enkel steeds een flinke schop geven. Ik draag hier in huis elke dag een kussentje op mijn enkel, om zo mijn rechter enkel te beschermen, want als ik dat niet doe, dan voelt de pijn net zo als een keiharde schop die ik tegen mijn enkel krijg, of een cricketbal die je van een afstand raakt. Ik weet dat een cricketbal voor ernstig letsel zorgt, maar het idee van die bal die je raakt, komt dichtbij het extreme pijnlijke gevoel dat je voelt wanneer ze je van een afstand raken.
Nu voel ik hem weer mijn eierstok pijn doen, nu is het de rechter eierstok, het voelt net alsof erin wordt geknepen en ook voel ik soms dat ze het branden, net alsof het wordt aangeraakt met een brandende pook. Ik  voel ook mijn slokdarm weer branden en het doet pijn. Ook doet hij  mijn heupen pijn, dan voelt het alsof de binnenkant, op het bot van mijn heupen, door iemand met beide handen wordt vast gepakt en alsof het geschud of samengeperst wordt, maar dan op een erg pijnlijke manier.

Het moeten iets van ultrazone golven zijn, want als je er over leest dan hebben ze het ook over een geluid dat je waarneemt met de oren, een gepiep en geruis en hoe hoger of lager de frequentie hoe meer last je krijgt van je gehoor. Dit doen ze ook bij Marie en mij en daarom dragen wij 24/7 dagen per week, sinds een paar weken oordopjes in onze oren. Meestal doen ze het eerst met een oor, dus wij doen nu een oordopje in dat oor dat ze steeds raken.