perps in the library

Ik probeer met Plotagon een beetje te vertellen wat ik steeds mee maak, maar het is soms ook grappig, ik zie de gekkigheid er ook van in, het zou zeker alleen grappig zijn als het niet waar was! Plotagon is jammer genoeg in het Engels, sorry maar er is wel vertaling bij Youtube!

LAATSTE ERVARINGEN MET MIJN PERPS

20:52 27-5-2016

De buurman zit weer op mijn tanden te stralen en ik heb net vandaag de rekening, van de tandarts, op de post gedaan! Deze rekening moest ik betalen, omdat ze mijn tand en kies hadden gebroken, nu willen ze mij dus weer in de schulden brengen.
Ook is hij bezig om weer constant op mijn enkel te stralen, ik voel dan een koude lucht langs mijn benen blazen, deze lucht omcirceld mijn benen en enkels en ik krijg dan een keiharde klap, voelt echt ondragelijk! Ik draag daarom altijd thuis een kussentje op mijn enkel,  deze zakt, sinds kort, steeds naar beneden! Ik denk dat ze iets aan de vulling hebben gedaan, want het voelt minder vol en zakt daarom makkelijker naar beneden en om het tegen te gaan, heb ik er maar iets omheen gebonden zodat hij er dan moeilijker bij kan.
Verlede week was ik in de bibliotheek om de computer te gebruiken, maar toen ik ingelogd was, zag  ik, dat ze er weer in  zaten! Ik zag allemaalde groene glinsterende glittertjes op een dia voorstelling van mijn blog en aangezien ik mijn blog ken, weet ik dat het niet kloptte! Toen ik om mij heen keek, zag ik een vrouw, naast mij zitten, die ik herkende, zij hoort ook bij het groepje groepstalkers.

Ik besloot om in te loggen bij een andere computer en toen zag ik geen groene stippen meer. Het ging een tijdje goed maar toen kreeg ik opeens een zwart scherm en de computer ging uit. Ik moest weer inloggen maar besloot voor de zekerheid een medewerker te roepen en ik heb haar toen het verhaal verteld. Zij antwoordde en zei dat ze ook niet wist wat het kon zijn maar ze zou er zeker een notitie van maken. Ik wist, nadat ik het aan de medewerker had verteld, dat ze mij nu even met rust zouden laten en dat was ook zo, maar ik heb toen niet aan mijn blog kunnen werken.