ULTRASONE WAPENS

 

 
 
 

Sonic wapen

Van Wikipedia, de gratis encyclopedie
 
 
 
A Long-Range Acoustic Device (LRAD) in gebruik op de USS Blue Ridge

Sonic en ultrasone wapens (USW) zijn wapens van diverse types die geluid gebruiken om te verwonden, te schakelen, of te doden een tegenstander. Sommige sonische wapens zijn momenteel beperkt gebruik of in onderzoek en ontwikkeling door de militaire en politiekrachten. Anderen bestaan ​​alleen in het rijk van de science fiction . Sommige van deze wapens zijn beschreven als sonic kogels, sonicgranaten , sonische mijnen of sonische kanonnen . Sommigen maken een gefocusseerde bundel van geluid of ultrageluid ; sommige maken een gebied gebied van geluid.

 

Gebruik en inzet [ bewerken ]

 
Een NYPD officier staat klaar met deLRAD 500X bij een Occupy Wall Streetprotest op 17 november 2011 in de buurt van het stadhuis

Extreem hoge vermogen geluidsgolven kunnen verstoren of te vernietigen trommelvliezen van een doel en ernstige pijn of desoriëntatie. Dit is gewoonlijk voldoende om een ​​persoon te schakelen. Minder krachtige geluidsgolven kunnen veroorzaken mensen om misselijkheid of ongemak ervaren. Het gebruik van deze frequenties om mensen uit te schakelen is zowel voorgedaan in terrorismebestrijding en crowd control instellingen.

De mogelijkheid van een apparaat dat de frequentie die vibratie van de oogbollen veroorzaakt produceert - en dus verstoring van het gezichtsvermogen - was blijkbaar bevestigd door het werk van ingenieur Vic Tandy [1] [2] tijdens een poging om demystificeren een "rondspoken" in zijn laboratorium in Coventry . Deze "geest" werd gekenmerkt door een gevoel van onbehagen en vage glimp van een grijze verschijning. Wat speurwerk betrokken een nieuw geïnstalleerde afzuigkap die, Tandy gevonden, werd het genereren van infrageluidvan 18,9 Hz, 0,3 Hz, en 9 Hz.

Een lange reeks akoestische apparaat is gebruikt door de bemanning van het cruiseschip Seabourn Spirit te ontmoedigen piraten die achtervolgd en aangevallen het schip. [3] Meer in het algemeen dit apparaat en de anderen van gelijkaardig ontwerp zijn gebruikt om demonstranten en relschoppers uiteen te drijven in menigte controle-inspanningen. Een soortgelijk systeem is een zogenaamde "magnetische akoestische inrichting." [4] 'mobile' sonic apparaten zijn gebruikt in Grimsby , Hull en Lancashire tieners ervan te weerhouden slepende rond de winkels in de doelgebieden. Het apparaat werkt door het uitzenden van een ultra-hoge frequentie blast (ongeveer 19-20 kHz) die tieners of jongeren onder de ongeveer 20 zijn gevoelig voor en vind ongemakkelijk. Leeftijdsgebonden gehoorverlies blijkbaar voorkomt dat de ultra-hoge toonhoogte geluid van overlast aan die in hun late twintigers en boven, maar dit is geheel afhankelijk van de blootstelling van een jonge persoon aan hoge geluidsniveaus.

Hoge amplitude geluid van een bepaald patroon met een frequentie nabij de gevoeligheidspiek van het menselijk gehoor (2-3 kHz) wordt gebruikt als een inbreker afschrikmiddel. [5]

Sommige politiekorpsen hebben geluid kanonnen gebruikt tegen demonstranten, bijvoorbeeld tijdens de G20-top in Pittsburgh. [6]

Onderzoek [ bewerken ]

Studies hebben aangetoond dat blootstelling aan hoge intensiteit gevonden ultrageluid bij frequenties van 700 kHz tot 3,6 MHz kunnen long- en intestinale schade in muizen veroorzaken. Hartslag patronen volgende vibroacoustic stimulatie heeft geleid tot ernstige negatieve gevolgen hebben, zoals atriale flutter en bradycardie. [7] [8]

De extra-auditieve (niet verwant aan het gehoor) bioeffects op verschillende interne organen en het centrale zenuwstelsel, inclusief auditieve verschuivingen, vibrotactiele gevoeligheid verandering, samentrekken van de spieren, cardiovasculaire functie verandering, het centrale zenuwstelsel, vestibulaire (binnenoor) effecten, en de borstwand / longweefsel effecten. Onderzoekers ontdekten dat lage frequentie sonar blootstelling kan leiden tot aanzienlijke cavitatie, onderkoeling, en weefsel scheren. Geen vervolg op experimenten werden aanbevolen. Tests uitgevoerd op muizen blijkt de drempel voor zowel long- en leverschade komt voor bij ongeveer 184 dB. Schade neemt snel toe als de intensiteit wordt verhoogd. Nodig citaat ] Het Amerikaanse Institute of Ultrasound in Medicine (AIUM) heeft verklaard dat er geen bewezen biologische effecten geassocieerd met een ongericht geluidsstraal met intensiteiten onder 100 mW / cm² SPTA zijn of gericht geluidsbundels onder een intensiteit van 1 mW / cm² SPTA. [9]

Noise-geïnduceerde neurologische stoornissen in de duikers blootgesteld aan continue laagfrequente tonen voor looptijden langer dan 15 minuten is betrokken in een aantal gevallen de ontwikkeling van de onmiddellijke en langdurige problemen bij het hersenweefsel. De symptomen leken op die van de personen die kleine hoofdletsel had opgelopen.Een theorie van causaal mechanisme dat langdurige blootstelling geluid geleid tot voldoende mechanische belasting op hersenweefsel een induceren encefalopathie . Duikers en aquatische zoogdieren kunnen ook last long en sinus verwondingen door een hoge intensiteit, lage frequenties. Dit komt door het gemak waarmee lage frequenties overgaat van water in een lichaam, maar alleen in een zone gasbellen in het lichaam, waarbij het ​​geluid weergeven door mismatch akoestische impedantie. [10]

In fictie en populaire cultuur [ bewerken ]

Sonic wapens functies in de 18e volume van Hergé 's Kuifje avonturen, De zaak Zonnebloem . Professor Zonnebloem bedenkt ultrasone apparaten die op het eerste breken diverse huishoudelijke artikelen, maar die kan worden bewapend metaal, gebouwen en tanks te vernietigen. [11]

De 1939 Sovjet-roman Het Mysterie van de Two Oceans door Grigory Adamov is gecentreerd rond een onderzeeër met tal van nieuwe technologieën, met inbegrip van een ultrasone kanon (met meerdere instellingen geoptimaliseerd tegen ofwel organische of anorganische stof). Kleine wapens gebaseerd op hetzelfde principe worden gedragen door de bemanning.

In David Lynch 's Dune , een handheld sonic wapen dat de menselijke stem in destructieve energie versterkt wordt gebruikt.

In Ayn Rand 's Atlas Shrugged , de Staat Science Institute ontwikkelt Project X (voor xylofoon ), een sonische massavernietigingswapen bedoeld om de ondersteuning vantotalitaire overheid. Misbruik of storing (het is onduidelijk welke) van Project X vernietigt de laatst overgebleven spoorbrug over de rivier de Mississippi en het startsein voor de definitieve ineenstorting van de samenleving.

In de Batman comic "Blind Justice 'de schurk Bonecrusher maakt gebruik van een draagbare sonische wapen; echografie voor een gerichte concussive effect en structuren trillen tot puin, en infrasone botten en organen pulp breken van binnenuit. [12]

In het tafelblad spel Warhammer 40k , het lawaai mariniers van de Emperor's Children legioen gebruik maken van een verscheidenheid van Sonic wapens op het slagveld.

In MicroProse 's 1995 computerspel Terror from the Deep , kan de mens gebruik maken van sonische wapens te verdedigen tegen het aquatisch buitenaardse bedreiging. [13]

In de Command and Conquer serie van games, door EA, de Global Defense Initiative maakt gebruik van sonische wapens uitgebreid.

In Infinity Ward's 2013 videogame Call of Duty: Ghosts, een schip gemonteerd sonische sonar ping wordt gebruikt voor het opsporen en doden vijandige duikers, via liquifaction van organen en botten.

In het lied Experiment IV door de Engels zangeres Kate Bush (als single uitgebracht op 27 oktober 1986), werd het geluid omschreven als te zijn omgezet in een wapen, als onderdeel van een regering gecontracteerde experiment.

De twee moordenaars met Handen van Blue in Firefly gebruik een kleine sonische wapen om fatale bloeden veroorzaken in hun doelstellingen.

In "de eer van de koningin" van de "Honoverse" militaire science fiction boek serie, is hoofdpersonage gewond door sonische pistool en persoonlijke sonische wapens worden in sommige samenlevingen erkend als "geavanceerde".

In de tv-serie 'Arrow', de 'Black Canary' maakt gebruik van een sonische apparaat genaamd de 'Canarische Cry' om een ​​sonische gekrijs dat haar vijanden onbekwaam te maken.

In de tv-serie 'Elementary', een sonische rel schild dat vibreert op dezelfde frequentie van longweefsel wordt gebruikt in de aflevering "Het bewijs van wat we niet zien" om de ademhaling van de slachtoffers vermoord aan het begin van de episode in orde te verstoren toestaan ​​dat de moordenaar te dicht bij hen te krijgen voordat ze schieten.

Zie ook [ bewerken ]

Referenties [ bewerken ]

 1. Jump up^ Skepdic.com. infrageluid
 2. Jump up^ Tandy V. & Lawrence, T (1998). "De geest in de machine" Journal van de Society for Psychical Research (62):. 360-364.
 3. Jump up^ "Cruise lijnen wenden tot sonic wapen" . BBC . 2005-11-08. Ontvangen 2010-09-30.
 4. Jump up^ http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=4857417
 5. Jump up^ http://inferno.se/pdf/eng-test-hearinglossrisk.pdf
 6. Jump up^ Weaver, Matthew (2009-09-25). "G20 demonstranten gestraald door sonische kanonnen" . The Guardian (Londen). Ontvangen 2010-05-23.
 7. Jump up^ Het benutten van technische mogelijkheden om geavanceerde mogelijkheden voor onze soldaten vastleggen; AL & T leger; 2007 oktober-december; Dr. Reed Skaggs [1]
 8. Jump up^ Air University Template Research: "niet-dodelijke wapens: de vaststelling van onze phasers ON STUN potentiële strategische zegen en vloek van niet-dodelijke wapens op het Slagveld";Erik L. Nutley, luitenant-kolonel, USAF; Augustus 2003; Occasional Paper No. 34; Center for Strategy and Technology; Air War College; Air University; Maxwell Air Force Base, Alabama;PG12 [2]
 9. Jump up^ "Ultrasound Physics 2e editie"; Terry Reynolds, BS RDCS; School of Cardiac Ultrasound, Arizona Heart Foundation, Phoenix, AZ; 2005.
 10. Jump up^ "Non-Lethal Zwemmer neutralisatie Study"; Applied Research Laboratories ; De Universiteit van Texas in Austin , G2 Software Systems , Inc., San Diego; Technical Document 3138; Mei 2002 [3]
 11. Jump up^ Pierre Sterckx (2006). Hergé collectionneur d'art . Renaissance du Livre. p. 118. ISBN 978-2-87415-668-7 .
 12. Jump up^ Detective Comics # 598- # 600
 13. Jump up^ "In Praise Of: Terror From The Deep" De Wetenschappelijke Gamer.. Ontvangen januari 2014.

Verder lezen [ bewerken ]

 • Goodman, Steve (2012) Sonic Warfare:. Geluid, Affect, en de Ecology of Fear. MIT Press. ISBN 978-0-262-51795-9 .

Externe links [ bewerken ]

 
 
 
Mijn rekening
    
Bestelstatus
    
Cadeaubonnen
    
Inloggen of een account aanmaken
    
Bekijk winkelwagen


informatie Unlimited

      
603-673-4730

    
Huis
    
Nieuws
    
Contact
    
Policies
    
Voorwaarden
    
Over ons
    
getuigenissen
    
Evil Genius Books
    
Overschot
    
diensten

Categorieën

    
Anti zwaartekracht "
    
Exotic Devices »
    
Hoog voltage "
    
HV Onderdelen »
    
Actie Sci Producten »
    
Project Kits »
    
Tesla Coils »
    
Neon & Plasma »
    
lasers »
    
gezondheid »
    
Ultrasonics »
    
Energie & Vermogen »
    
Defensie van het Huis »
    
Toezicht "
    
Ongediertebestrijding "
    
Guns »
    
Plannen "
    
Extra Onderdelen »
    
Boeken & Video »

populaire merken

    
informatie Unlimited
    
Panasonic [Matsushita]
    
Magtek
    
Oriënteren
    
Unicon
    
Allanson
    
Glan
    
ChemCon
    
condensor producten
    
Epcos

Alle merken
onze nieuwsbrief
Jouw voornaam:
Jouw e-mailadres:

    
HomeSonicsUltrasound Afschrikmiddelen voor Personal, Home and Property Protection

Ultrasound Afschrikmiddelen voor Personal, Home and Property Protection
http://www.amazing1.com/content/Graphics/single-page-view.png
Deze pagina beschrijft een aantal zeer unieke items over het algemeen gecategoriseerd als "ultrasound"

De ultrasone ontvanger is een apparaat dat geluidsgolven die normaal gesproken buiten het bereik van het menselijk gehoor zijn kan detecteren, en vervolgens vertalen signaal naar hoorbare frequenties. De ultrasone generators zijn apparaten die ultrasone geluidsgolven, die in sommige nieuwe manieren worden gebruikt, zoals een veiligheid afschrikmiddel of conditionering apparaat.

ultrasone Receiver
Dit unieke item is een gerichte ultrasone luisteren apparaat waarmee u de wondere wereld van hoogfrequente geluiden te horen. Het heeft vele toepassingen, zowel op wetenschappelijk gebied vooral entomologie insecten, knuppels en andere dieren, en tevens na vele kunstmatige geluiden zoals lekkende lucht, water, gas, stoom, pijpen, etc. Het kan dienen als een detectie apparaat waarmee men aan dieren of mensen lopen in het bos op het droge te horen, zelfs door nat gras. Een verfrommelen plastic zak, het gerinkel van een sleutelhanger, enz. Dit toestel opent een hele nieuwe wereld zodat u om te luisteren naar geluiden die je niet eens denken bestond! De directionele ontvangst maakt de detectie en algemene locatie van ultrageluid dat kan worden gebruikt als kwelling.

Klik HIER voor de werkelijke bat geluiden opgenomen met de HT90

HT90 Instructions

Inclusief headsets kunnen verschillen van die welke in beeld.


Hoor de verbluffende en Incredible World Of High Frequency Sounds - Beyond Dat opspoorbaar door het menselijk oor!

Hoort echo's en verwerpt Normal Sounds

Werkt op batterijen directionele apparaat detecteert geluiden buiten het bereik van het menselijk gehoor, met smalle band tuning van ongeveer 23 tot 27 kHz (-3 dB punten), zodat u om te horen en lokaliseren van mechanische, elektrische en biologische geluiden, zoals lekkende gassen, lucht, water; corona lekkage; motor wrijvingswarmte klinkt mogelijk inclusief lagerslijtage uitsplitsing geluiden; vleermuizen, insecten en andere geluiden van moeder natuur; hulp van een jager voor hoogfrequente geluiden die door dieren reizen door droge bos of zelfs nat gras - zelfs parelen water! Er zijn talloze toepassingen voor dit toestel.

Pinpoint die vervelende geluiden van Animal afweermiddelen, en degenen die met opzet zou kunnen worden met behulp van Echo tegen u voor intimidatie

De 12 "aluminium parabolische schotel verhoogt de hoeveelheid en de gevoeligheid van verzamelde geluid (verhoogt de ontvangst van zwakkere geluiden, of die van een langere afstand), en zorgt voor meer van een directionele doellocatie.

Dit apparaat is niet gemaakt om geluiden te horen dat het menselijk oor normaal kan waarnemen, maar in plaats daarvan zal het ultrageluid buiten het bereik van het menselijk gehoor te horen. (Om de normale geluiden te versterken, zie onze andere apparaten, zoals de Cybernetic oor, TurboEar, parabolische Bionic Ear, parabolische microfoon, Shotgun microfoon, etc.)

Bedieningselementen op het voorpaneel:
  
• 3,5 mm phono-aansluiting voor audio-uitgang naar koptelefoons of recorder of beide
  
• Aan / uit en volumeregeling
  
• Smalle band afstemknop 23-27 kHz (-3 dB punten)
  
• Maakt gebruik van acht AA-batterijen in de handgreep geplaatst (niet inbegrepen)
- Gemonteerd en klaar voor gebruik Ultrasone Receiver met Headsets, schotel, & microfoon Mount en opgenomen Rental optie ... $ 199,95
- Kit & Plannen met alle onderdelen en headsets, waarbij de montage ... $ 149,95
- Paper Plannen ... $ 10,00
- Downloadbare Plannen ... $ 4,00

 
Ultrasound Pain Field Guns and Sonic Shock Wave Generators
Kunnen ontmoedigen en intimideren indringers, verdrijven dier plagen, en train honden te stoppen met blaffen.

Deze ultrasound pijn veldkanonnen en generatoren kunnen worden afgestemd op bepaalde dieren en ongewenste indringers te richten. Het effect is niet letsel veroorzaken, maar produceert een slopende zeer ongemakkelijke gevoel van misselijkheid, desoriëntatie en paranoia.

Er zijn veel huishoudelijke en persoonlijke alarmen beschikbaar, maar geen hebben een afschrikkende werking die kunnen voorkomen of te ontmoedigen een ontmoeting heel graag echografie. U vindt op deze pagina apparaten die kunnen worden verbonden met alarmsystemen om een ​​PAIN veld dat erg ongemakkelijk tot pijnlijke gevolgen kunnen produceren bieden. Deze kunnen variëren van slopende en invaliderende, om enerverende angst en bedreigend, om ziekmakende misselijkheid en zenuwslopend paranoia ... alles zonder fysiek contact! Effecten kunnen variëren tot op zekere hoogte met het aantal gebruikte eenheden, installatie, afstanden, richten gevoeligheid, en andere variabelen.

Een groot deel van deze technologie is ontwikkeld in onze labs voor het Israëlische leger en nu wordt gebruikt door andere militairen (met inbegrip van de VS en Israël) en vrede-keepers als afschrikmiddel te ontmoedigen en breken onhandelbare menigte bijeenkomsten en mogelijke rellen. Zie onze downloads voor meer beschikbare gegevens en andere, meer effectieve afschrikmiddelen.

Niveaus van Veiligheid & Afschrikmiddelen hun methodes
De potentiële gebruiker moet downloaden en lezen van dit materiaal om de doelstelling van deze systemen te begrijpen, en om andere, meer effectieve opties mee.


Sonic Misselijkheid Device
Zeer geschikt voor het bevrijden van ongewenste bezoekers, binnen of buiten. Discreet ontmoedigen ongewenste bijeenkomsten, met radio controle optie om de werking van maximaal 300 'weg.
NAUSEA10

NAUSEA10RC

Gemakkelijk verborgen circuit produceert een zeer vervelende sonische golf die mensen voelen, maar de meeste niet horen, en kan niet tolereren! Acoustic wave vorm maakt de bron moeilijk te vinden.

Geweldig klein elektronisch apparaat kan worden gebruikt om duidelijk uit die gasten die nooit willen lang verlaten na het feest voorbij is. Deze zelfde basisontwerp (met een hoger rendement, en in licentie gegeven onder een andere handelsnaam) wordt gebruikt in het Verenigd Koninkrijk voor het ontmoedigen van mensen uit verstoppen in de buurt van doelgebieden.

Verstelbare 8k-25kHz frequentie. Werkt op een 9 volt batterij of 8 AA 1,5 volt batterijen voor 12 VDC leveren werkuren (batterijen niet meegeleverd). U kunt ook een 12 VDC muur adapter gebruiken om te lopen van een uitlaatklep voor meer permanente toepassingen. Houd er rekening mee dat de 12 volt is meer effectief! De afmetingen zijn 1,5 "diep x 2" diameter (2.75 "over montagebeugels).
NAUSEA1K

De NAUSEA10RC is de radio bestuurbare versie, die kan worden gebruikt bij een rand 300 voet. Hierdoor kan de gebruiker om veel plezier spelen grappen op mensen hebben, of biedt een zeer nuttig instrument tegen ongewenste indringers en ongewenste congesties mensen. De NAUSEA10RC omvat een 12V muur adapter die draait op 110 of 220VAC ingang, waardoor het draaien op de muur macht 24/7, of kan intern worden gevoed door 8AA batterijen (batterijen niet meegeleverd) voor de bediening op afstand in gebieden zonder stopcontact.
- Sonic Misselijkheid Device, geassembleerd (met afstandsbediening & muur adapter) ... $ 89,95
- Sonic Misselijkheid Device, geassembleerd ... $ 49,95
- Sonic Misselijkheid Device, Kit & plannen ... $ 29,95
- Paper Plannen ... $ 10,00
- Downloadbare Plannen ... $ 4,00
- Optionele 12VDC 1Amp volledig gereguleerd Muur Adapter ... $ 8,95 (aan de NAUESA10 op de muur macht 24/7 draaien)

Onzichtbaar Pain Field Generator
Shirt zakformaat, geesten honden en andere dieren, zelfs gerapporteerd aan beren weg en de mensen te doen schrikken!
IPG90

Onze PAIN veldapparatuur zijn over het algemeen zeer effectief voor het beoogde doel, maar levende dingen soms anders reageren op dit soort stimulans wanneer gebruikt voor Dierlijke Controle.

Miniatuur elektronisch apparaat bedoeld voor potentiële vicieuze hond en de bescherming van dieren. Kunnen ontmoedigen menselijke ontmoetingen. Ook gebruikt voor veldonderzoek werk. Complex sonische schokgolven zijn intern instelbaar voor het maximaliseren op doel onderwerp. Operationele frequentie 18-19kHz (direct aan de rand van het menselijk gehoor). Sweep-modus versterkt effect. Effectieve bereik tot 25 voet.

IPG9 Instructions

    
hoge geluidsdrukniveau
    
directionele pijn veld geluidsgolven
    
4 "x 3" x 2 "Shirt zakformaat
    
Werkt op een 9 volt batterij

- Gemonteerd en klaar voor gebruik ... $ 104,95
- Kit & Plannen ... $ 74,95
- Paper Plannen ... $ 10,00
- Downloadbare Plannen ... $ 4,00

ALLE NIEUWE 2 GEN Long Range Ultrasound Pain Field Guns met een groter vermogen
Deze units maken gebruik van speciale uitgave transducers en afgestemd resonerende buizen en zijn geclassificeerd als een tweede niveau van effectiviteit
ppp10.jpg

PPP10-HP

PPP10 Instructions


Informatie Unlimited biedt nu onze TWEEDE GENERATIE uitgebreid assortiment ultrasone pijn veld geweren. Dit product is een verbetering van onze PPP10 met unieke voordelen. Wij bieden nu het product met een echo focus lens. Deze functie versterkt sterk het effect op verre veld en projecteert een smallere balk die het effect in een kleiner gebied beperkt. Onze test documentatie blijkt dat wanneer het oculair wordt afgestemd op de frequentie juist boven het menselijke gehoor de geluidsdruk toeneemt vele db. Deze nieuwe verbeteringen meer dan verdrievoudigen het assortiment. Het effect wordt ook opgemerkt op frequenties boven en onder het menselijk gehoor het verstrekken van een aanzienlijke winst over een breed raam van frequenties De transducer nu gebruikt is een speciale uitgave eenheid die aanzienlijk meer geluidsdrukniveau dan de standaard unit heeft.

    
Zeer hoge SPL en Directional Pain Field Sonic Shock Waves
    
Kan worden ingesteld op een onhoorbaar maar ondraaglijke gevoel van pijn of ongemak
    
3-1 / 2 "x 6" Vat Huizen transducers en Electronics
    
Butt Sectie Huizen 8 AA-batterijen
    
Sweep en frequentie aan te passen voor een maximaal effect op doel
    
PPP10 gedimd: 9 "L x 3.5" W x 10 "H
    
PSP60 gedimd: 8 "L x 7" W x 11 "H (frontplaat ongeveer 7" x5 "x1.25")
    
De PSP60 is een verbeterde PPP10 ontwerp met bijna 3 keer het uitgangsvermogen, en omvat ook een jack aan te sluiten in een adapter voor het rijden op de muur macht.


psp60.gif
PSP60

PSP60 Instructions

Deze handheld Ultrasound geweren hebben vele toepassingen. Ze zijn draagbaar en kan het spoelen van ratten en ander ongedierte in gebieden als kuilvoer bakken, kippenhokken, rond afvalcontainers, etc. Ze als een survey tool kan worden gebruikt voor onderzoek met dieren op het effect van deze pijn gebied, en dienen om te bepalen of de gebruiker kan willen een meer permanente installatie en het systeem te helpen zijn probleem te beheersen. Ze kunnen ook zeer effectief op mensen. Controleer de lokale wetten voordat bloot te stellen aan mensen.

ALLE NIEUWE Long Range Ultrasound Pain Field Guns met High Power Output

Ze worden geclassificeerd als een tweede niveau van effectiviteit
- High-Power-versie (inclusief Verhuur optie) ... $ 129,95
  
De PPP10-HP maakt gebruik van een gericht buis en een hoogwaardige Special Issue transducer met een uitstekende output.
- High-Power versie Kit & Plannen ... $ 99,95
- Paper Plannen ... $ 10,00
- Downloadbare Plannen ... $ 5,00

- Zeer hoog geluidsdrukniveau compleet gemonteerd
(Met Rental optie) ... $ 374,95
- Paper Plannen ... $ 10,00
- Downloadbare Plannen ... $ 5,00

Generation 2 Ultrasound Pain Field Generator met Radio Control, Special Issue Transducers en Focus Buizen voor Long Range Geconcentreerde Effect
Deze hoge aangedreven ultrasone pijn gebied generators zijn ontworpen als directionele bronnen van geconcentreerde effect. Ze zijn bedoeld voor het beschermen gebieden zoals pistool, garages of waar een geconcentreerde effect nodig. Rechtshandhaving installeert meerdere eenheden op het dak van voertuigen ontmoedigen verzamelen van potentieel en weerbarstig probleem persoonlijk. Deze units zijn uitstekend voor de controle van onhandelbare blaffende honden en andere ongewenste dieren pestsEasily verbindt met andere inbraakdetectoren, videosystemen en beveiligingssystemen voor het verstrekken van een afschrikkende werking die geen schade zal veroorzaken.
ppf40PPF40RC-HP10 met Focus Tubes
PPF40 Instructions


Deze apparaten, onder een andere merknaam in licentie gegeven, worden gebruikt in het Verenigd Koninkrijk te breken groepen van onhandelbare mensen en gevangenis rellen

Produceert een pijn gebied van tijd variant ultrasone schokgolf energie. Dual-bank functies zorgen ervoor dat de volledige instelbaarheid van 2 onafhankelijke kanalen over de frequentie, patroon, en sweep bereik, waardoor uiterst effectieve resultaten die moeten worden "gekozen in" voor het beste effect. Uitgangen kunnen ook worden gesynchroniseerd aan te passen. Volledig instelbare frequentiebereik van 10 kHz tot 25kHz, waarbij zeer hoge geluidsniveaus. Kan voor potentiële crowd control toepassingen worden gemonteerd op voertuigen. Gemakkelijk te verplaatsen lichtgewicht en self-contained voor draagbare operatie in het bos, etc. Uitstekend geschikt voor het weren van twee en vier benen plagen van tuinen, ongeoorloofde gebieden, enz.

Ook uitstekend afschrikmiddel tegen indringers bij gebruik in de woning. De kleine, lichtgewicht, zeer compacte afstand bestuurbare sleutelhanger zender wordt gemakkelijk uitgevoerd ten alle tijden, waardoor onmiddellijke activering van het Phasor Pain Field Generator van overal in het huis aan indringers desoriënteren. Dit geeft u de tijd om een ​​effectief wapen, die meestal te omvangrijk om te worden gedragen ten alle tijden te verkrijgen te kopen.

aanbevolen gehoorbescherming bij het opzetten van deze eenheden.
pcc30PCC30RC
PCC30 Instructions

Deze units zijn afschrikmiddelen. Ze kunnen worden gebruikt met detectiesystemen die een binnendringen van een persoon of een dier of een andere bedreiging detecteren. We hebben een geluidsdrukniveau en een sterkte die we voelen is veilig te gebruiken en aansprakelijkheid-vrij gekozen. Dit betekent dat u kunt gebruik maken van het comfortabel voelt het zal een afschrikwekkende werking op het binnendringen en toch op hetzelfde moment zal letsel toebrengen aan de indringer, waar u aansprakelijk zou kunnen zijn. Wilt u misschien uw lokale wetten te controleren, zoals sommige staten helaas de rechten van de dader veel meer dan de huiseigenaar of gezagsgetrouwe burger te bevorderen. Hoewel deze producten geen schade zal veroorzaken, kunnen zij een situatie in een zeer politiek correcte sfeer te creëren, dus het is altijd goed om uw lokale omgeving te leren kennen. We kunnen u alleen waarschuwen voor dit, en het is nog niet gebeurd (afkloppen).

    
Kan communiceren met andere inbraakdetectoren, video-systemen, beveiligingssystemen, enz.
    
Extreem hoge SPL Matrix Output
    
Dual-band control (PCC30)
    
Het maximale effect treedt op wanneer ingesteld voor onhoorbare gevoel van intense pijn
    
Frequentie instelbaar van 10kHz tot 25kHz
    
Intensiteit kan variëren van "alarm" naar een intense pijn veldeffect
    
Verstelbare Sweep tarief sterk verbetert de effectiviteit    
12VDC interne batterijen (8 "D" cellen) of externe 12VDC oplaadbare batterijen werkt voor uren (batterijen niet meegeleverd)
    
12VDC Muur Adapter (meegeleverd) voor 115VAC operatie
    
toegankelijk controles
    
Ingebouwde lange afstand radio control met sleutelhanger zender voor activering
    
Remote aansluiting voor externe triggering door intrusion detectoren / sensoren of alarm schakelaars op afstand
    
PPF40 Grootte: 8 "x 8" x 5 "
    
PCC30 Afmetingen: 16 "x 8" x 5 "

De Remote Control (RC) maakt gebruik van meer dan 300 voet afstand, waar bijvoorbeeld dit apparaat kan worden verborgen in een gebied dat u wilt om zich te ontdoen van dierlijke en / of menselijke indringers, en vervolgens van een afstand onopvallend en onopgemerkt geactiveerd wanneer je congregatie merken in de omgeving. Of thuis inbraak kan worden voorkomen dat overal in huis door op afstand te draaien op dit systeem te ontmoedigen of ervan weerhouden een situatie. De ontvanger wordt gevoed uit het systeem, zodat afzonderlijke batterijen zijn niet nodig. De sleutelhanger zender werkt als een auto remote starter en zal duren voor duizenden start / stop-cycli met een verwisselbare batterij. De geringe omvang van de zender maakt het mogelijk om gemakkelijk te allen tijde worden uitgevoerd met u, zodat u altijd klaar. Instructies. Afstandsbediening

 
PPF40 (4 transducers)
- 2e generatie, (4) transducers, RC ... $ 399,95
2nd Generation met Focus Buizen voor een groter bereik en (4) Special Issue Transducers. Klaar voor gebruik met afstandsbediening (inclusief Rental optie).
- Kit, met afstandsbediening ... $ 299,95
- Paper Plannen ... $ 15,00
- Downloadbare Plannen ... $ 7,00

PCC30 (8 transducers)
- 2e generatie (8), omvormers, RC ... $ 599,95
2nd Generation met Focus Buizen voor een groter bereik en (8) Special Issue Transducers. Klaar voor gebruik met afstandsbediening, gebouwd om te bestellen.


Generation 2 Ultrasound Pain Field Generator systeem met afstandsbediening voor Bescherming van het huis met een Special Issue High Powered omvormers
Produceert een gevoel van intense pijn en desoriëntatie. Uitstekend geschikt voor Home and Property Protection; kan worden geactiveerd met de meegeleverde draadloze sleutelhanger zender, of automatisch bij aansluiting op uw beveiligingssysteem of andere detectiemethoden.
condensator

condensator condensator
mddloop2.gif
 
PPG300 Instructions


De Ultrasound Pain Field is een low-aansprakelijkheid dat in staat is het beschermen van uw huis, familie en persoonlijke bezittingen. Geeft u kostbare tijd voor te bereiden met een meer actieve kracht indien nodig.

    
Eenvoudig te installeren met basisinstrumenten. Gebruikt opgenomen laagspanningsbedrading en universele montagebeugels
    
Deze krachtige sonic afschrikmiddel kan worden veroorzaakt door meerdere sensoren, of geïntegreerd in een bestaande woning beveiligingssysteem (zie onze Radio Control en System Interfacing voor informatie over de afstandsbediening en voorbeelden van de beschikbare addons zoals paniek alarmen, shockers, en andere tegenmaatregelen die kunnen worden gekoppeld dit systeem).
    
Systeem kan handmatig worden geactiveerd op het bedieningspaneel, via radio control, of automatisch geactiveerd door een van de drie (3) ingangen voor intrusion detection sensoren
    
Maakt gebruik van vier (4) hoge output Military-issue Directional Ultrasone gepolariseerde Piezo transducers
    
Omvat vier verschillende gebieden tot 5000 sq ft, of toegespitst op specifieke doelgebieden en kamers (zoals pistool kamers, een kluis, etc.); dekking kan verschillen, afhankelijk van de lay-out en absorberend materiaal in het beschermde gebied
    
Loopt van een 12V accu (niet meegeleverd) of opgenomen wand adapter voor normaal 115VAC thuis macht
    
Bedieningsconsole is 3 x 4 x 6 "en bevat alle bedieningselementen en de aansluitingen met andere systemen, power, en transducers
    
Alarm kan worden geactiveerd of op afstand Reset radiografisch, of op het apparaat door Manual Switch

Full Feature List

De Ultrasound Pain Field Generator is een low-aansprakelijkheid dat in staat is het beschermen van uw huis, familie en persoonlijke bezittingen.

Let op: er zijn omstandigheden waarin een fysieke kracht back-up kan worden gerechtvaardigd en wordt sterk aanbevolen in bepaalde situaties als al het andere faalt.
- Gemonteerd, met afstandsbediening ... $ 399,95
- Kit, met afstandsbediening ... $ 299,95
- Paper Plannen ... $ 15,00
- Downloadbare Plannen ... $ 7,00
pijn wave
De Boven-systeem voor de automatische

Generation 2 Ultrasound Pain Field Generator systeem met afstandsbediening voor Automobile Protection met Special Issue High Powered omvormers

Vergelijkbare versie van de PPG30, maar voor de bescherming van de auto (2 transducers en geen muur adapter). Produceert intense pijn aan potentiële dief. Gemakkelijk interfaces met uw bestaande anti-diefstal alarm. Niemand zal willen uw auto te nemen voor een spin met dit "ding" going off!

    
Eenvoudig te installeren in Vehicle
    
Gebruikt zijn eigen batterijen of Vehicle Vermogen
    
Kleine, Makkelijk Camoufleerbaar Package
    
low Aansprakelijkheid

- Klaar om te installeren, met afstandsbediening ... $ 349,95
- Kit / Plannen, met afstandsbediening ... $ 249,95
- Paper Plannen ... $ 15,00
- Downloadbare Plannen ... $ 7,00

Ultrasone Blaster voor wetenschappelijk onderzoek

Sonic Schokgolven Blow Holes In Metals!

    
1/2 Quart Container
    
40 KHZ 50 Watt Transducer
    
High / Low Power Switch
    
115 VAC Operatie    
6 "x 5" X1-1 / 2 "Base
    
Load aanpassen Circuitry
    
Gebruiken om schone pc Boards
    
Sieraden, munten, kleine onderdelen

Produceren "Cold Steam", Atomize Vloeistoffen, Schoon Objecten!
- Kit & Plannen ... $ 149,95
- Paper Plannen ... $ 15,00
- Downloadbare Plannen ... $ 7,00

ultrasone Generator

Caviteert water zonder contact
Akoestische 25 KHZ @ SPL van 130dB zal vernevelen van kleine hoeveelheden water! Kan worden geconcentreerd door het plaatsen van onze "PAREF" parabolische reflector voor experimenten. Afstembare over een beperkt bereik. Wall-elektrisch bediende (115VAC) tweedelige apparaat met 1 "resonante transducer.
- Gemonteerd & Ready to Use ... $ 99,95
- Kit & Plannen ... $ 79,95
- Paper Plannen ... $ 10,00
- Downloadbare Plannen ... $ 4,00

ultrasone Oscillator
High Power 125 Watt Circuit voor het reinigen van lassen, solderen en snijden
- Paper Plannen ... $ 10,00
- Downloadbare Plannen ... $ 5,00


Account

Mijn rekening
Bestelstatus
Bekijk winkelwagen
Account aanmaken

Service

Neem contact met ons op
terugkoppeling
Volg je bestelling
Privacybeleid

Bedrijf

Over ons
getuigenissen
Blog en nieuws
Sitemap

sociaal

YouTube
Facebook
tjilpen
LinkedIn

Informatie Unlimited, Electronic Equipment & Supplies-Dealers, Mont Vernon, NH

© 2016 Informatie Unlimited