OLD MAN/OUDE MAN DOES/DOET GROUPSTALKING/GROEPSTALKEN IN SHOPPING CENTRE ROTTERDAM HOLLAND

GROEPSTALKER/GROUPSTALKER MET EEN TIC/TWITCH/ IN DE BIBLIOTHEEK/LIBRARY IN HOLLAND

MIJN PERPS - DECEMBER 2015

JANUARI 2016

 

Het is bijna 2 maanden geleden dat ik aan mijn blog heb gewerkt en zoals gewoonlijk komt het door de Perps (mijn groepstalkers, buren en handlangers). Als ik bijvoorbeeld naar de Bieb ga om op een van de computers aan mijn verhaal te werken, dan komt er weer een of andere perp opdagen.

Deze man, op de video, komt al jaren opdagen als ik in de bieb ben, maar ik heb nu pas door dat hij een van de groepstalkers is. Er zijn een aantal mensen die soms opdagen als ik in de bieb ben en ik weet dat zij een van de Perps zijn, maar over hem twijfelde ik.

Een van de redenen dat ik twijfelde, was omdat hij een tic heeft en ik hem een keer hoorde praten, over de telefoon met zijn vrouw? Dit gesprek ging over een boeking van theater kaartjes en toen dacht ik misschien is hij ok?

Dat ik van gedachten ben verandert is omdat, toen ik de laatste keer in de bieb was, (zie video), ik een andere perp zag, een Surinaamse man die ook meestal op komt dagen als ik in de Bieb zit. De man op de video zat naast mij en de Surinaamse man tegenover mij en opeens vertrouwde ik het niet. Ik logde uit van de computer en ik ging ergens anders zitten. Ik besloot om op mijn tablet verder te werken aan mijn blog.

Toen ik dat deed, duurde het niet lang of de man met de tic kwam achter mij aan en dat was gek. Want al de jaren, wanneer hij in de bieb was, heeft hij dat nog nooit gedaan, hij bleef dan net als ik, achter de computer zitten. Nu was deze man opgestaan en hij ging vlakbij, waar ik zat, op een stoel zitten. Daarna stond hij weer op en begon hij rondt te lopen om te zien waar ik mee bezig was, want ik had de tablet verstopt in een tas en hij kon het dus niet goed zien.

Het is voor hen belangrijk om te weten of je iets gaat doen wat voor hen gevaarlijk is, bijvoorbeeld de politie contacten of iemand anders om hulp vragen etc. etc. Dit was dus nu de reden dat ik wist dat hij een van de groepstalkers was en ik begreep, ook nu, waarom hij dus al die jaren ook in de bieb was en dat het geen toeval was!!

De Surinaamse man was ook kort daarna opgestaan en weg gegaan (toen ik ergens anders was gaan zitten). Je kon echt zien dat hun plannen in de war waren geschopt en ze even niet wisten wat ze moesten doen.

Meestal, als de Surinaamse man op komt dagen, dan gebeurt er wat met de tekst in mijn blog op de computer, de letters verdwijnen als ik type. Bijvoorbeeld als ik een fout maak en terug wil gaan om het te corrigeren, dan kom ik niet verder met de tekst want elke letter aan het einde van de zin, verdwijnt dan, het is net of de letter of het woord er af valt.

In het winkelcentum van Rotterdam is er een oude man die ook een perp is en mij volgt. ik merkte, als ik in een restaurant zat en wat voelde, dat hij er dan ook altijd was! Als ik in het winkelcentrum ben en ik voel opeens pijn, dan komt hij altijd opdagen. Ik heb een video filmpje van deze man gemaakt en daarna, kwam hij een uur later, weer binnen wandelen waar ik zat te eten. Dit gebeurt steeds, dan ziet hij dat ik kijk en dan blijft hij een tijdje weg, maar als ik dan ergens koffie zit te drinken en daar expres lang blijf zitten, dan komt hij uiteindelijk toch opdagen, al is het 1 1/2 uur later.

Een keer was ik in Bart Smith en toen ik daar naar een goedkope tablet zat te kijken op de 1e etage, merkte ik, dat waar ik stond, de geluiden enorm versterkt waren. Het was verder stil in de winkel, behalve voor het enorme gekraak van de planken onder mijn voeten en de andere geluiden die harder klonken.

Ik had in huis gezegd dat als ik niet thuis op mijn computer kan werken, dat ik dan in de bieb of op mijn mobiel aan mijn blog verder moet werken. Ook had ik gezegd dat een tablet beter is dan de mobiel en dat ik een goedkope bij Bart Smith ging kopen.

Dat was de reden dat de geluiden in Bart Smith versterkt waren, want toen ik weg ging en naar beneden liep, stond die oude man buiten, hij deed net alsof hij naar schoenen keek (er is een schoenwinkel naast Bart Smith).

Net voor de Feestdagen voelde ik pijn in mijn been en mijn winkelwagen begon ineens te piepen, ik keek meteen om en ik zag toen niets, maar kort daarna zag ik de man (die vroeger op mijn werk bloed kwam prikken) langs lopen. Dat is een man die bloed kwam prikken en daarna dan een tijdje bleef zitten.  Ik voelde altijd pijn als hij er was of als hij binnen kwam lopen en ik zag een keer dat hij in zijn zak op iets zat te knijpen. Later, betraptte ik hem ook met een apparaatje dat op mij gericht was, dit gebeurde toen ik uit het toilet kwam. Hij stond verscholen achter een pilaar, maar ik deed alsof ik niets had gezien. Later liet ik het wel blijken dat ik wist dat hij een Perp was en daarom zie ik hem nu weinig, maar het is ook zo dat de mensen van buitenaf daar niet meer mogen bloedprikken.

In zijn plaats is er nu een nieuwe man gekomen die daar ook woont. Hij doet aardig maar een keer voelde ik wat, terwijl hij naar mij zat te kijken in een soort trance en toen wist ik dat hij ook een Perp was.

Ik heb veel te vertellen over hoe wij hier door de buurman en zijn helpers die hier ook wonen gemarteld worden. Alleen de buurman kwam net thuis met zijn vriendin? ik hoorde hem kletsen met een vrouw. Ik voel alweer pijn op mijn enkel en ik weet dat hij dalijk meeleest en de computer uit doet of iets anders met de computer gaat doen.

Het enige wat ik wil zeggen is dat wij met de Kerst en Oud en Nieuw erg veel pijn werden aangedaan. De buurman gebruikt ook een chemische giftige brandende stof die hij in ons keel spuit. Het brand onze slokdarm en het maakt ons misselijk, ook geeft het een gevoel alsof er bij de navelstreek ook iets blijft zitten, dat dan niet snel verdwijnt.