GROUPSTALKING/GROEPSTALKEN YOUNG AND OLD (X-MAS THEME JOLLY OLD ST.NICOLAS)

DEZE OUDE MAN VOLGT MIJ NU AL EEN JAAR MET EEN ELECTRONISCHE GADGET/APPARAAT DAT FLINK PIJN DOET!

THIS OLD MAN HAS BEEN STALKING ME FOR OVER 1 YEAR WITH AN ELECTRONIC GADGET/ SOME SORT OF WEAPON THAT HURTS ME TERRIBLY!!

I NOTICED THAT HE WAS ONE OF THEM
IK MERKTE DAT HIJ EEN VAN HUN WAS
AS HE ALWAYS SEEMS TO POP-UP WHENEVER I AM IN THE SHOPPING CENTRE
WANT HIJ VERSCHIJNT ALTIJD ALS IK IN HET WINKELCENTRUM BEN
AND WHEN I FEEL THE PAIN HE SUDDENLY APPEARS SHORTLY AFTERWARDS
EN ALS IK DE PIJN VOEL, DAAGT HIJ ALTIJD KORT DAARNA INEENS OP
AFTER HE HAS CAUSED THE PAIN!
NADAT HIJ DE PIJN HEEFT VEROORZAAKT
AND HE SITS IN THE SAME RESTAURANTS AS I DO!
EN HIJ ZIT IN DEZELFDE RESTAURANTS ALS IK
THIS IS ALWAYS WHEN I AM BEING TORTURED WITH THE WEAPON...
DIT IS ALTIJD WANNEER IK DOOR HET WAPEN/APPARAAT WORD GEMARTELD

LICHAMELIJK MARTELEN

Een tijd weer niet aan mijn blog gewerkt en ik heb ook nog niet de fouten van mijn eerdere blog tekst verbeterd, sorry! maar wij gaan door een HEL en ze letten 24 uur op ons en dat 7 dagen in de week! Terwijl ik dit type weet ik dat de de kans bestaat dat hij (buurman boven of wie ook al) nu weer mee leest, want er ontbreken soms letters als ik een zin type, komt denk ik door de keylogger die ze gebruiken?

Ik denk dat ik nu ook niet aan mijn verhaal kan werken, omdat ik weer rare dingen opmerk met typen, dus ik zal zien hoever ik kom en anders wordt het weer de bieb! Ik ben amper in de bieb geweest omdat ik het te druk had, maar ik zal toch weer tijd moeten vinden!

Ze zijn steeds bezig om een sterke vloeistof in mijn keel te spuiten, het gebeurt gewoon terwijl ik hier op de bank zit of rondloop. Het is een chemische stof en het brand en doet heel veel pijn in mijn keel en slokdarm. Ik denk dat ze mij slokdarm kanker of een ander type kanker willen geven. Ik kan geen monddoekje gebruiken want ze maken steeds het elastiek van het doekje stuk, dus ik houd dan maar een tijdschrift of iets anders voor mijn mond.

Ze zitten ook steeds op mijn rechter nier en wat ik ook doe om mijn nier te beschermen, het lukt niet goed, want ze raken mijn nier nog steeds, ik moet het nog uitdokteren hoe ik mij het beste kan beschermen zodat de radiogolven/straling/laser? mij niet kunnen raken.

 

LEES ENGELS/NEDERLANDSE UITLEG (vertaald door Google in het Nederlands, maar niet zonder fouten) VAN DIT APPARAAT GEVONDEN OP HET INTERNET:

THE AIR TASER

This electronic defense system is the latest advance in personal protection devices. Compact in size, the AirTaser fires a twin barbed dartpack at your attacker dropping them in their tracks by delivering a stunning volts of T-Wave electricity from up to fifteen feet away! A fresh dartpack may be re-loaded in under one second. Far superior to conventional "stun guns" as there is no need to come into contact with your target. Should the need arise, the unit will also function as a powerful conventional stun gun easily dropping any size attacker. As if this system wasn't amazing enough, the Air Taser is also available with an optional LASERSIGHT which gives you pinpoint accuracy every time. The laser sight alone is a tremendous deterrent as it produces a 1-inch dot at 100 yards! Once activated, the lasersight shows both you and your attacker(s) exactly where you are going to hit them, -- giving you a huge psychological advantage! Although the AIR TASER uses extremely advanced technology, it is very simple to use: Simply pull back the safety slide, point, and and press the trigger. The AIR TASER’s microprocessor is pre-programmed to administer a 30-second TASER-Wave discharge -- so you don’t have to worry about how long to hold down the button. Or, you can turn the unit on or off at your discretion. Because the AIR TASER transmits powerful T-wave pulses into your attackers nervous system, a hit ANYWHERE on the body can be effective (see chart above). Thus, it is much easier to use than sprays or firearms which require a hit to a specific zone of the body. Yet, despite all this technology, the AIR TASER requires NO MAINTAINANCE other than replacement of its 9-Volt alkaline battery when the battery indicator shows the battery is low. Comes complete with one Airtaser, two dartpacks, instructional video, special practice target, 9V Battery, and hard carrying case.
$269.95 (Airtaser Kit)

NOGMAALS DIT IS DE VERTALING VAN GOOGLE EN IS NIET ZONDER FOUTEN:

 

DE LUCHT TASER

Deze elektronische afweersysteem is de laatste stap vooruit in persoonlijke beschermingsmiddelen. Compact in omvang, de AirTaser vuurt een tweeling prikkeldraad dartpack op je aanvaller neer te zetten in hun sporen door het leveren van een prachtige volt van T-Wave elektriciteit uit tot vijftien voet weg! Een frisse dartpack kan opnieuw worden geladen in minder dan een seconde. Veruit superieur aan conventionele "stunguns" zoals behoeft in contact met de doelgroep te komen. Mocht dat nodig zijn, zal het toestel ook functioneren als een krachtige conventionele stun gun gemakkelijk laten vallen elke omvang aanvaller. Alsof dit systeem was niet geweldig genoeg, de Air Taser is ook leverbaar met een optionele LaserSight die geeft je lokaliseren nauwkeurigheid elke keer. De laser gezicht alleen al is een enorm afschrikwekkend als het produceert een 1-inch dot bij 100 yards! Eenmaal geactiveerd, de LaserSight toont zowel u als uw aanvaller (s) precies waar je naartoe gaat om ze te raken, - waardoor je een enorm psychologisch voordeel! Hoewel de Taser AIR maakt gebruik van zeer geavanceerde technologie, is het zeer eenvoudig te gebruiken: trek gewoon terug de veiligheid glijbaan, punt, en en druk op de trekker. AIR Taser De microprocessor is voorgeprogrammeerd om een ​​30-seconde Taser-Wave ontlading beheren - dus je hoeft geen zorgen te maken over hoe lang de knop ingedrukt te houden. Of, kunt u het apparaat in- of uitschakelen op uw discretie. Omdat de lucht Taser zendt krachtige T-golf pulsen in uw aanvallers zenuwstelsel, kan een hit overal op het lichaam effectief te zijn (zie grafiek hierboven). Het is dus veel gemakkelijker te gebruiken dan sprays of vuurwapens die een treffer aan een specifieke zone van het lichaam vereisen. Ondanks al deze technologie, de AIR Taser vereist geen andere dan de vervanging van zijn 9-Volt alkaline batterij ONDERHOUD wanneer de batterij-indicator geeft de batterij bijna leeg is. Wordt compleet geleverd met een Airtaser, twee dartpacks, educatieve video, speciale praktijk doel, 9V batterij en harde draagtas.
$ 269,95 (Airtaser Kit)
$ 399,95 (Airtaser met Laser Module)
$ 59,95 (3 - Replacement Cartridges)
$ 150,00 (Airtaser Laser Module)
$ 49,95 (Schouder Holster)

$399.95 (Airtaser with Laser Module)
$ 59.95 (3 - Replacement Cartridges)
$150.00 (Airtaser Laser Module)
$ 49.95 (Shoulder Holster).

Ik denk dat ik nu toch ga stoppen met mijn blog, al hebben ze mij nu wel door laten werken?

Ik moet stoppen, omdat ik Marie toe moet dekken met al die dingen waar wij ons altijd mee moeten beschermen. Daarnet gilde Marie het uit van de pijn en ze riep keihard: ''hou eens op met pesten!'' De reden was omdat iemand van de buren/handlangers haar een keiharde klap op haar hart gaf!

Vanochtend deden ze precies hetzelfde en het enige wat ze dan kan doen is dat zij zegt dat zij de politie gaat bellen. Dan denk ik, kon ze dat maar doen, jammer genoeg neemt de politie ons niet serieus. Marie zal wel weer een keer gaan bellen, maar ze schiet er niet veel mee op (al is het wel belangrijk dat ze dingen blijft melden, vooral als het levenbedreigend is).

DIT IS ZO'N ERGE MISDAAD DAT DEZE BUREN/HANDLANGERS/GROEPSTALKERS PLEGEN!

ZIJ KOMEN ER MEE WEG, OMDAT NIEMAND DE SLACHTOFFERS SERIEUS NEMEN.

DEZE APPARATEN/WAPENS BESTAAN ECHT AL GELOOFT NIEMAND DAT DAT ZO IS!

DIT IS ERG FRUSTREREND EN BEANGSTIGEND VOOR DE SLACHTOFFERS!

Ik ben nog bezig met mijn blog, ik zie wel hoe ver ik kom. Ik denk dat Ger, de buurman boven, niet terug is gekomen (hij was eerder al weg gegaan). Ik hoorde wel rond 22 uur iemand terug komen, maar de persoon had dingen bij hem, want hij botste ergens tegen aan en omdat alles versterkt is, klonk het hard.

De dingen die er gebeuren lijken wel op de dingen die Ger doet, maar het is toch ook weer anders en het raam is boven open, meestal betekend het dan dat er (het) iemand anders is.

Het is ook wel zo dat ze het raam soms open moeten zetten om extra te pesten, maar meestal betekent het ook dat er iemand is die rookt of kookt.

Ze zitten steeds op mijn blaas, dat is al een paar weken zo, het is dan moeilijk om mijn urine op te houden. De aandrang is niet van mijzelf. je voelt dat het van buitenaf komt. Ze doen het meestal als ik zit, dan willen ze dat ik op ga staan, (om naar het toilet te gaan) als ik weg ga en thuis kom zitten ze ook constant op mijn blaas,  ze doen het altijd op hele rare momenten!

Mijn rechter borst, de borst waar ik nu een prothese in heb zitten, (wegens borstkanker) wordt ook. door hun pijn gedaan. Het is net als met mijn rechter nier, ik voel dan eerst een druk, daarna voel ik mijn rechter borst/nier branden en krijg dan een erge pijn! Dit doen ze ook met de borsten van Marie.

 

 

 MY GROUPSTALKER/MIJN GROEPSTALKER JONG/YOUNG AND/EN OUD/OLD

GROEP/GROUPSTALKING EN HET GEBRUIK VAN ELECTRONISCHEMAGNETISCHE ULTRASONE WAPENS

HOW GANGSTALKING SYSTEM WORKS

ULTRASONE WAPENS

 

 
 
 

Sonic wapen

Van Wikipedia, de gratis encyclopedie
 
 
 
A Long-Range Acoustic Device (LRAD) in gebruik op de USS Blue Ridge

Sonic en ultrasone wapens (USW) zijn wapens van diverse types die geluid gebruiken om te verwonden, te schakelen, of te doden een tegenstander. Sommige sonische wapens zijn momenteel beperkt gebruik of in onderzoek en ontwikkeling door de militaire en politiekrachten. Anderen bestaan ​​alleen in het rijk van de science fiction . Sommige van deze wapens zijn beschreven als sonic kogels, sonicgranaten , sonische mijnen of sonische kanonnen . Sommigen maken een gefocusseerde bundel van geluid of ultrageluid ; sommige maken een gebied gebied van geluid.

 

Gebruik en inzet [ bewerken ]

 
Een NYPD officier staat klaar met deLRAD 500X bij een Occupy Wall Streetprotest op 17 november 2011 in de buurt van het stadhuis

Extreem hoge vermogen geluidsgolven kunnen verstoren of te vernietigen trommelvliezen van een doel en ernstige pijn of desoriëntatie. Dit is gewoonlijk voldoende om een ​​persoon te schakelen. Minder krachtige geluidsgolven kunnen veroorzaken mensen om misselijkheid of ongemak ervaren. Het gebruik van deze frequenties om mensen uit te schakelen is zowel voorgedaan in terrorismebestrijding en crowd control instellingen.

De mogelijkheid van een apparaat dat de frequentie die vibratie van de oogbollen veroorzaakt produceert - en dus verstoring van het gezichtsvermogen - was blijkbaar bevestigd door het werk van ingenieur Vic Tandy [1] [2] tijdens een poging om demystificeren een "rondspoken" in zijn laboratorium in Coventry . Deze "geest" werd gekenmerkt door een gevoel van onbehagen en vage glimp van een grijze verschijning. Wat speurwerk betrokken een nieuw geïnstalleerde afzuigkap die, Tandy gevonden, werd het genereren van infrageluidvan 18,9 Hz, 0,3 Hz, en 9 Hz.

Een lange reeks akoestische apparaat is gebruikt door de bemanning van het cruiseschip Seabourn Spirit te ontmoedigen piraten die achtervolgd en aangevallen het schip. [3] Meer in het algemeen dit apparaat en de anderen van gelijkaardig ontwerp zijn gebruikt om demonstranten en relschoppers uiteen te drijven in menigte controle-inspanningen. Een soortgelijk systeem is een zogenaamde "magnetische akoestische inrichting." [4] 'mobile' sonic apparaten zijn gebruikt in Grimsby , Hull en Lancashire tieners ervan te weerhouden slepende rond de winkels in de doelgebieden. Het apparaat werkt door het uitzenden van een ultra-hoge frequentie blast (ongeveer 19-20 kHz) die tieners of jongeren onder de ongeveer 20 zijn gevoelig voor en vind ongemakkelijk. Leeftijdsgebonden gehoorverlies blijkbaar voorkomt dat de ultra-hoge toonhoogte geluid van overlast aan die in hun late twintigers en boven, maar dit is geheel afhankelijk van de blootstelling van een jonge persoon aan hoge geluidsniveaus.

Hoge amplitude geluid van een bepaald patroon met een frequentie nabij de gevoeligheidspiek van het menselijk gehoor (2-3 kHz) wordt gebruikt als een inbreker afschrikmiddel. [5]

Sommige politiekorpsen hebben geluid kanonnen gebruikt tegen demonstranten, bijvoorbeeld tijdens de G20-top in Pittsburgh. [6]

Onderzoek [ bewerken ]

Studies hebben aangetoond dat blootstelling aan hoge intensiteit gevonden ultrageluid bij frequenties van 700 kHz tot 3,6 MHz kunnen long- en intestinale schade in muizen veroorzaken. Hartslag patronen volgende vibroacoustic stimulatie heeft geleid tot ernstige negatieve gevolgen hebben, zoals atriale flutter en bradycardie. [7] [8]

De extra-auditieve (niet verwant aan het gehoor) bioeffects op verschillende interne organen en het centrale zenuwstelsel, inclusief auditieve verschuivingen, vibrotactiele gevoeligheid verandering, samentrekken van de spieren, cardiovasculaire functie verandering, het centrale zenuwstelsel, vestibulaire (binnenoor) effecten, en de borstwand / longweefsel effecten. Onderzoekers ontdekten dat lage frequentie sonar blootstelling kan leiden tot aanzienlijke cavitatie, onderkoeling, en weefsel scheren. Geen vervolg op experimenten werden aanbevolen. Tests uitgevoerd op muizen blijkt de drempel voor zowel long- en leverschade komt voor bij ongeveer 184 dB. Schade neemt snel toe als de intensiteit wordt verhoogd. Nodig citaat ] Het Amerikaanse Institute of Ultrasound in Medicine (AIUM) heeft verklaard dat er geen bewezen biologische effecten geassocieerd met een ongericht geluidsstraal met intensiteiten onder 100 mW / cm² SPTA zijn of gericht geluidsbundels onder een intensiteit van 1 mW / cm² SPTA. [9]

Noise-geïnduceerde neurologische stoornissen in de duikers blootgesteld aan continue laagfrequente tonen voor looptijden langer dan 15 minuten is betrokken in een aantal gevallen de ontwikkeling van de onmiddellijke en langdurige problemen bij het hersenweefsel. De symptomen leken op die van de personen die kleine hoofdletsel had opgelopen.Een theorie van causaal mechanisme dat langdurige blootstelling geluid geleid tot voldoende mechanische belasting op hersenweefsel een induceren encefalopathie . Duikers en aquatische zoogdieren kunnen ook last long en sinus verwondingen door een hoge intensiteit, lage frequenties. Dit komt door het gemak waarmee lage frequenties overgaat van water in een lichaam, maar alleen in een zone gasbellen in het lichaam, waarbij het ​​geluid weergeven door mismatch akoestische impedantie. [10]

In fictie en populaire cultuur [ bewerken ]

Sonic wapens functies in de 18e volume van Hergé 's Kuifje avonturen, De zaak Zonnebloem . Professor Zonnebloem bedenkt ultrasone apparaten die op het eerste breken diverse huishoudelijke artikelen, maar die kan worden bewapend metaal, gebouwen en tanks te vernietigen. [11]

De 1939 Sovjet-roman Het Mysterie van de Two Oceans door Grigory Adamov is gecentreerd rond een onderzeeër met tal van nieuwe technologieën, met inbegrip van een ultrasone kanon (met meerdere instellingen geoptimaliseerd tegen ofwel organische of anorganische stof). Kleine wapens gebaseerd op hetzelfde principe worden gedragen door de bemanning.

In David Lynch 's Dune , een handheld sonic wapen dat de menselijke stem in destructieve energie versterkt wordt gebruikt.

In Ayn Rand 's Atlas Shrugged , de Staat Science Institute ontwikkelt Project X (voor xylofoon ), een sonische massavernietigingswapen bedoeld om de ondersteuning vantotalitaire overheid. Misbruik of storing (het is onduidelijk welke) van Project X vernietigt de laatst overgebleven spoorbrug over de rivier de Mississippi en het startsein voor de definitieve ineenstorting van de samenleving.

In de Batman comic "Blind Justice 'de schurk Bonecrusher maakt gebruik van een draagbare sonische wapen; echografie voor een gerichte concussive effect en structuren trillen tot puin, en infrasone botten en organen pulp breken van binnenuit. [12]

In het tafelblad spel Warhammer 40k , het lawaai mariniers van de Emperor's Children legioen gebruik maken van een verscheidenheid van Sonic wapens op het slagveld.

In MicroProse 's 1995 computerspel Terror from the Deep , kan de mens gebruik maken van sonische wapens te verdedigen tegen het aquatisch buitenaardse bedreiging. [13]

In de Command and Conquer serie van games, door EA, de Global Defense Initiative maakt gebruik van sonische wapens uitgebreid.

In Infinity Ward's 2013 videogame Call of Duty: Ghosts, een schip gemonteerd sonische sonar ping wordt gebruikt voor het opsporen en doden vijandige duikers, via liquifaction van organen en botten.

In het lied Experiment IV door de Engels zangeres Kate Bush (als single uitgebracht op 27 oktober 1986), werd het geluid omschreven als te zijn omgezet in een wapen, als onderdeel van een regering gecontracteerde experiment.

De twee moordenaars met Handen van Blue in Firefly gebruik een kleine sonische wapen om fatale bloeden veroorzaken in hun doelstellingen.

In "de eer van de koningin" van de "Honoverse" militaire science fiction boek serie, is hoofdpersonage gewond door sonische pistool en persoonlijke sonische wapens worden in sommige samenlevingen erkend als "geavanceerde".

In de tv-serie 'Arrow', de 'Black Canary' maakt gebruik van een sonische apparaat genaamd de 'Canarische Cry' om een ​​sonische gekrijs dat haar vijanden onbekwaam te maken.

In de tv-serie 'Elementary', een sonische rel schild dat vibreert op dezelfde frequentie van longweefsel wordt gebruikt in de aflevering "Het bewijs van wat we niet zien" om de ademhaling van de slachtoffers vermoord aan het begin van de episode in orde te verstoren toestaan ​​dat de moordenaar te dicht bij hen te krijgen voordat ze schieten.

Zie ook [ bewerken ]

Referenties [ bewerken ]

 1. Jump up^ Skepdic.com. infrageluid
 2. Jump up^ Tandy V. & Lawrence, T (1998). "De geest in de machine" Journal van de Society for Psychical Research (62):. 360-364.
 3. Jump up^ "Cruise lijnen wenden tot sonic wapen" . BBC . 2005-11-08. Ontvangen 2010-09-30.
 4. Jump up^ http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=4857417
 5. Jump up^ http://inferno.se/pdf/eng-test-hearinglossrisk.pdf
 6. Jump up^ Weaver, Matthew (2009-09-25). "G20 demonstranten gestraald door sonische kanonnen" . The Guardian (Londen). Ontvangen 2010-05-23.
 7. Jump up^ Het benutten van technische mogelijkheden om geavanceerde mogelijkheden voor onze soldaten vastleggen; AL & T leger; 2007 oktober-december; Dr. Reed Skaggs [1]
 8. Jump up^ Air University Template Research: "niet-dodelijke wapens: de vaststelling van onze phasers ON STUN potentiële strategische zegen en vloek van niet-dodelijke wapens op het Slagveld";Erik L. Nutley, luitenant-kolonel, USAF; Augustus 2003; Occasional Paper No. 34; Center for Strategy and Technology; Air War College; Air University; Maxwell Air Force Base, Alabama;PG12 [2]
 9. Jump up^ "Ultrasound Physics 2e editie"; Terry Reynolds, BS RDCS; School of Cardiac Ultrasound, Arizona Heart Foundation, Phoenix, AZ; 2005.
 10. Jump up^ "Non-Lethal Zwemmer neutralisatie Study"; Applied Research Laboratories ; De Universiteit van Texas in Austin , G2 Software Systems , Inc., San Diego; Technical Document 3138; Mei 2002 [3]
 11. Jump up^ Pierre Sterckx (2006). Hergé collectionneur d'art . Renaissance du Livre. p. 118. ISBN 978-2-87415-668-7 .
 12. Jump up^ Detective Comics # 598- # 600
 13. Jump up^ "In Praise Of: Terror From The Deep" De Wetenschappelijke Gamer.. Ontvangen januari 2014.

Verder lezen [ bewerken ]

 • Goodman, Steve (2012) Sonic Warfare:. Geluid, Affect, en de Ecology of Fear. MIT Press. ISBN 978-0-262-51795-9 .

Externe links [ bewerken ]