BUREN/HANDLANGERS WORDEN GEVAARLIJKER MET DE DAG!

De laatste tijd heb ik weinig aan mijn verhaal gewerkt omdat de buren en handlangers niet willen dat ik dat doe. Ze houden mij tegen door mijn internet of het beeld van mijn computer, op te vangen en alles weg te halen. Ik zit nu op het moment weer in de bieb, maar zelfs hier proberen ze mij tegen te houden door iemand te sturen die dan of in de bieb zit of zoals ik laatst ontdekt heb, buiten bij het raam staat.

De laatste keer toen ik in de bieb was, toen voelde ik iets van gestraal en toen ik in het rond keek zag ik niemand achter de computers zitten, de enige persoon die in de buurt was, was een medewerker van de bieb. Ik dacht eerst dat zij het was, maar ze was erg druk bezig met dingen op volgorde te leggen. Dat zegt nog niets, want dan nog kan ze een emp apparaatje of iets anders, wat straling veroorzaakt in haar zak hebben zitten.maar dat was dus nu niet het geval. Wat ik wel zag was dat er een jongen buiten voor het raam stond die naar mij stond te kijken, deze jongen had ook iets in zijn hand en toen hij zag dat hij betrapt was liep hij gauw weg. Nou net kwam er een man binnen. Deze man zag dat ik af en toe naar hem keek en hij zit nu naast mij, ik zie dat hij af en toe naar een plattegrond zit te kijken of advertenties, misschien is hij onschuldig, maar ik voel wel wat sinds hij er is? dus ik vertrouw hem niet.

Ik was vergeten om te zeggen dat toen ik de bieb binnen kwam en plaats had genomen achter een computer en wilde inloggen, het typen niet lukte. Iemand hield de letters tegen, ze vingen de letters op en het beeld bleef leeg, ik bedoel op de plek waar ik moest typen. Nu zit ik op een andere plaats, maar wel een die ik niet prettig vind want iedereen kan mijn verhaal  nu op afstand makkelijk lezen. Ik zit met mijn rug naar de balie van de Receptie van de bieb, maar het is nu wel mogenlijk om aan mijn verhaal te werken omdat ik dus nu wel kon inloggen, ik denk omdat de medewerkers van de bieb in de buurt zijn.

Het enige probleem is dat ik weinig tijd heb, want omdat ik weer in de bieb zit heb ik nu nog maar een half uur, dat betekend dat ik nu weinig kan vertellen. Wat ik wel zal doen is dat ik gewoon de hoofdpunten zal aangeven en later, als ik een kans krijg, zal ik  het uitgebreider uitleggen.

Let ook nu niet op de taalfouten, zelfs de fouten van eerdere verhalen heb  ik nog niet kunnen verbeteren door deze mensen!

De buurman die boven Marie woont, is ons (Marie en mij) erg aan het pesten, het is zo erg dat ons leven echt in gevaar is. Alles trilt als wij op de stoel of bank zitten, dat deed het al maar nu is het nog erger, net als vroeger. Hij brand ons en straalt heel erg op onze borsten en ogen. Ook zit hij erg op onze benen te stralen, zo erg dat wij amper kunnen lopen, want hij doet iets met de spieren en botten. Wij moeten ons benen en andere lichaamsdelen constant warm houden, want hij werkt weer erg met DE KOUDE EN WARME LUCHT OM ONS ZO WEER EEN HEL OP AARDE TE BEZORGEN EN OOK MET DAT GESTRAAL.

Er zijn meer mensen die hem helpen, vooral de een die tegenover woont helpt hem veel, want de duivengeluiden vliegen ons dan om de oren. Ook heeft Marie ontdekt dat de een die achter ons woont ermee te maken heeft, die nu in het huis woont van een andere vrouwelijke stalker die al een tijdje verhuisd is. Deze man krijgt opdrachten om dingen te doen en dan weet je al hoe laat het is als hij in het tuintje moet werken of de andere man, met wie de buurman. de duivengengeluiden het meest deelt of doet, dat is de man die tegenover hem woont, hij werkt ook altijd in de tuin. De straling komt dan altijd van die kant en ook bij de muren plaatsen ze af en toe iets, want de laatste keer vielen er dingen uit de boekenkast toen ze bezig waren.