BUREN DEN HAAG/HANDLANGERS DE STALKERS

P.S. Ik moet nu stoppen en mijn verhaal zal ik later verbeteren, het zit nu vol taal fouten maar de tijd in de bieb is om! Dit heb ik expres bovenaan in mijn verhaal gezet.

 

De laatste tijd heb ik weinig aan mijn verhaal kunnen werken omdat ze de macht hebben over mijn computer. Ze vangen dan het beeld op, ook als ik alleen de computer gebruik, dus dan hoef ik het internet niet aan te zetten! Zoals ik steeds zeg, zonder het beeld kan ik niets doen. Dan probeer ik, op mijn mobiel, iets te doen, maar ik heb maar een klein beeld en het is wel ok om mijn mobieltje te gebruiken op Twitter of Facebook maar voor mijn verhaal, mijn blog, dat wordt dan moeilijk en daar wacht ik dan maar mee.

Ook als mijn computer het doet en ik op het internet zit, dan gebruiken ze een keylogger en volgen mij dan op het internet, dus dan werk ik ook bijna niet aan mijn verhaal. Nu zit ik in de bibliotheek, al weet ik dat er altijd wel iemand in de buurt is wordt het voor hun moeilijker om hier iets te doen, want dan ga ik klagen bij een medewerker  die hier werkt bij de bieb en dan is het natuurlijk raar als de dingen niet lukken.

Ik zie altijd, ook als ik de computer wel kan gebruiken en een beeld heb, wanneer ze het beeld toch opvangen, dan zie ik allemaal strepen op de achtergrond. Als ze de tv opvangen, zie je ook strepen net als op de computer, je ziet dat ze allles volgen en dus weten waar wij naar kijken en dus ook hierover de macht hebben.

Het week-einde zat ik dus zonder computer, omdat ze weer het beeld hadden opgevangen. Als hij weg gaat dan zet hij meestal allerlei dingen neer, alsof hij gaat verhuizen, dan verzet hij natuurlijk de apparaten. De buurman doet dat voor een andere persoon die dan even komt helpen om het pesten en stalken voort te zetten, hij, of een handlanger zit dan bij zijn vriend en buurman.

Zijn vriend, die onder hem, maar naast hem woont zit ook in de wooncommissie, zoals ik al eerder vermeld heb, die stalkers zitten altijd in een wooncommissie of ze doen iets anders voor de Woningstichting, maar wat ze ook doen, ze laten altijd van zich horen en bemoeien zich met alles. Meestal doen ze het om zichzelf schoon te praten of dichtbij het vuur te zitten, zodat als wij zouden klagen, vooral Marie omdat zij hier woont, zij alles dan al weten. Bijvoorbeeld zou Marie naar de woningstichting gaan, dan komt de andere buurman, die in de woningcommissie zit, dat te weten, zo kunnen ze altijd voor alles een stokje voor steken en het zo tegen houden.

Een keer, toen Marie iets aan hem vroeg en vertelde dat ze last had van de dingen die de buurman boven doet en de dingen die hij bij haar in huis stuk maakt, antwoordde hij dat Marie wanen had. Dat is wat de GROEPSTALKERS ALTIJD ZEGGEN ALS JE HUN AANSPREEKT, want daarmee beschermen zij zichzelf en proberen zo het slachtoffer zo de mond te snoeren. 

Zoals ik al eerder melde is dat de buurman boven heel veel water gebruikt, want dat heeft hij dus nodig voor het pesten, elke keer als wij water gebruiken gooit hij emmers water in de wc. Je hoort hem altijd een emmer pakken en water erin gooien. Dus dat betekent dat als wij water hebben gebruikt. het voor hem niet verloren mag gaan en dan begint hij weer water bij te vullen.

Dit gebeurde ook in de vorige woning van Marie, daar gooide de boven buren ook steeds water in de wc.  Ze werkte ook met de andere buren samen,  dit waren hun handlangers die boven ons en weer naast hen woonde. Door het vele water dat hij gebruikt, wordt alles erg vochtig, ook de gordijnen, maar ook de dingen die wij gebruiken, dat zjn de dingen waar wij ons mee bedekken om ons te beschermen tegen het branden en pijnigen dat zij doen. Wij gebruiken meestal plastiek, folie en tuinkussens etc. Al deze dingen die wij nodig hebben maakt hij expres nat met water druppels. 

Voordat wij iets pakken dan is het droog, maar als wij het willen gebruiken dan hoor je hem boven staan met zijn vriendin (waar hij een relatie mee heeft) en dan ligt er opeens een plas water op het plastiek, of de kussens zijn erg vochtig geworden.

Er is een apparaatje dat vocht kan produceren, dat je kan kopen op het internet, kijk maar onder ''Gadgets", maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze het op een andere manier veroorzaken en dat hij daarom ook steeds emmers water ering gooit. Het is altijd wel zo dat hij en de vorige buren kou en hitte nodig hebben om ons te kunnen pijnigen wanneer ze ons pesten en dat doen ze dus met het water, electriciteit, ijskast en de boiler.

De buurvrouw, zijn platonische vriendin, woont boven en naast hem, zij heeft de sleutel van zijn huis en meestal moet hij ook bij haar zijn als hij aan haar boiler moet werken, om zo Marie en mij te kunnen pesten. Meestal als hij iets verandert aan de boiler en hij is bijvoorbeeld bij haar, dan doen wij de boiler uit, omdat er een verbinding is. Als wij dat doen dan komt hij weer terug naar zijn huis, omdat hij dan niet verder aan de boiler kan werken. Ook als hij bij zijn eigen boiler aan het werk is en het heeft met ons te maken,dan kan hij niet verder werken als wij de boiler uit doen.