BUREN/HANDLANGERS VERHOEDEN MIJ TE INTERNETTEN OF COMPUTER TE GEBRUIKEN EN HALEN MIJN BEELD WEG (OOK ALS IK INTERNET NIET GEBRUIK).

Een tijdje niet op het internet geweest en heb dus ook niet aan mijn verhaal kunnen werken. De reden is dat ze steeds mijn computerscherm opvangen. Zoals ik al zei zonder beeldscherm kan ik niet internetten, omdat ik niks kan doen met een leegscherm.

Het is hetzelfde trucje wat ze al vroeger deden, toen haalde ze de tv weg en nu dus steeds het scherm van de computer. Je belt bijvvoorbeeld een bedrijf als Ziggo, Kpn, etc. als de tv het niet doet, maar met een leegscherm, als het internet nog niet aan is, kan ik niets doen, want er is niemand om te bellen. Ik weet ook dat mijn computer niet stuk is, dus daarover hoef ik ook niet te bellen.

Ik hoor meestal iemand boven mijn hoofd staan, het is meestal de buurman zelf, die boven Marie woont en anders is het iemand die hem helpt. Als hij weg gaat dan hoor je hem hard werken alsof die gaat verhuizen, dan stelt hij alles zo in dat het pesten op een afstand door kan gaan. Zijn vrienden, meestal de buren, zijn dan de gene die het doen en anders komt er een vreemde (groepstalker) van buiten af, die dan bij de buurman boven in zijn huis gaat zitten of ernaast bij een van de buren.

Met het internet, doet de buurman, of de gene die hem helpen, het ook, dan denk ik dat hij een keylogger gebruikt, want soms zie ik de cursor bewegen, zonder dat ik zelf iets doe. Ik bedoel niet het knipperen van de cursor, maar dat er iemand mee kijkt  en dan zie ik dat ze de dingen veranderen, ook houden ze mijn typen tegen.

Wat ook veel gebeurt, is dat ik dan zie dat de computer wordt opgevangen, ik zie dan een lichte of zwarte streep dwars over het scherm flikkeren, dat gebeurt ook met de tv, zo weten ze altijd waar ik naar zit te kijken. Met het internet is het precies hetzelfde dan stopt het plotseling of er gaat iets anders mis.

Ik gebruik Kpn Assistent, als mijn internet raar doet of weg is, dan wordt ales weer ingesteld, maar soms lukt het niet en dan krijg ik een vreemde melding dat er iets raars aan de hand is en dat een onbekende gebruik maakt van mijn internet. Het wordt anders aangegeven, maar het komt er op neer dat ik dan Klantenservice moet bellen en dit heb ik weleens gedaan, maar dan weten ze het soms ook niet, omdat ze daar ook nooit van gehoord hebben en raden mij dan weer aan om iemand anders van KPN, te contacten.

Ook ben ik soms bezig op Facebook, Twitter, etc. en opeens is alles verdwenen en kan ik het ook niet terug vinden. Dan moet ik alles opnieuw instellen. meesta is het gewoon de browser, maar soms ook dingen die ik getyped heb hoor! Zelfs Norton konden ze stoppen en moest alles weer opnieuw ingesteld worden door iemand van Norton, als het mijzelf soms niet luktte. 

Als de computer een week is opgevangen, dan krijg ik elke keer, als ik weer mijn computer mag gebruiken van mijn groepstalkers, een melding van Windows, dat ze het geheugen van mijn computer moeten scannen. Na dat mijn computer gescand is, krijg ik de melding dat er niets aan de hand is met het geheugen of de computer. Zelfs Windows vindt het gek dat ze geen automatische updates kunnen intalleren op mijn Windows 10 en moeten daarom een scan uitvoeren. Ik weet dat het komt door de buren en handlangers/de groepstalkers die weer alles hebben tegen gehouden.