NOG EEN SLACHTOFFER VAN GROEPSTALKEN! DIT HEB IK GELEZEN EN GEKOPIEERD VAN DE WEBSITE SECURITY.NL

gestalkt door overbuurman met laser richtmicrofoon en camera

 
19-07-2015, 10:04 door paswordpaswordpasword789456123, 25 reacties
Ik word al 7 a 8 maanden gestalkt door mijn overbuurman die een soort netwerk heeft opgericht met een tiental a 20 personen, die de volgende apparatuur gebruiken, dit is een laser richtmicrofoon (en ook een camera) want ik word 24 uur van elke dag, in het oog gehouden (alle bewegingen worden dan doorgestuurd naar hun smartphone ) dus er is altijd iemand die me ziet en hoort! In het begin beschuldigde hij en zijn (netwerk) vrienden mij en gebruiktte dan allerlei seksuele termen als ze mij beschuldigde. Ook alles wat ik doe via de pc gebruiken ze tegen mij, ik ben namelijk een grote electronische muziek fan. Elke keer als ik iets opzoek over muziek, of er naar wil luisteren (om te horen of het wel klopt of niet) dan denken zij dat ik naar verdachte dingen opzoek ben etc. Ik ben hiervoor al naar de politie geweest en ik heb ook een klacht tegen hem ingediend (alles mocht van mij in beslag genomen worden (de pc, harde schijven etc.). Mijn overbuurman zei dat hij niets doet en dat ik het allemaal inbeeldt. De politie zei ook al dat ik eens naar de dokter moest gaan .

Hij heeft ook een sensor(of dergelijke ) die hij en zijn vrienden bijna altijd, als ik buiten een sigaret rook, gebruiken om dan allerlei seksuele termen naar mijn hoofd te slingeren. Ik ben totaal geen expert in deze dingen maar er is ook iets in mijn tuin geplaatst (de tuin is wel erg verwilderd, dus het is onmogelijk om het te vinden). Ik woon dicht bij de straat, bijna 1 a 2 meter er vanaf, op dit moment is hij (en zijn netwerk) weer bezig om de woorden, die ik nu aan het typen ben, te lezen. Ze volgen al mijn berichten, ze slaan ook alles op. Soms praat ik buiten weleens tegen mijzelf en dan hoor ik iemand in een auto zeggen:'' ja dat klopt, dat heeft hij al een keer gezegd.''


Deze zaterdag heb ik weer gebeld naar de politie maar deze keer werd ik doorverbonden met de recherche? Ze vertelde dat ze bij hem langs zullen gaan voor een gesprek, maar wanneer weet ik niet. Ik heb zaterdag alles keurig opgeschreven en ik ga woensdag ermee naar de agent die hem al eens eerder is komen opzoeken. Ik zal dan vragen of mijn brief aan iemand gegeven kan worden die hier gespecialiseerd in is. Als dit niets oplost dan ga ik met dit proces verbaal naar de procureur des konings ? En ik ga dan een advocaat zoeken die gespecialiseerd is in stalking. Ik kom namelijk uit Belgie en als er iemand is die een goede advokaat voor mij weet laat het mij dan aub weten!


Wat kan ik verder nog doen als dit alles niet stopt? Ik kan niets opnemen, want dan zetten ze de opname apparatuur uit. Ze weten wat ik koop en doe, ze zien en horen alles. Met deze laser richtmicrofoon volgen ze me vanaf kilometers afstand, ik moet ook niets hardop zeggen, want met hun apparatuur horen ze het.
 
MENSEN REAGEREN DAN HIEROP EN DAN ANTWOORD DEZE MENEER/MEVROUW WEER MET:
 
Als u mij niet geloofd zoek het dan maar op wat een laser microfoon allemaal kan! Verder heb ik er niets aan toe te voegen ook heb al gebeld naar de politie (maar de gewone politie weet niets van deze zaken). De politie hebben me vorige zaterdag doorverbonden met de recherche en deze gingen een bezoek brengen aan mijn overbuurman (deze zijn op de hoogte van deze apparatuur wanneer ze nu komen weet ik niet, maar morgen ga ik weer terug bellen.
 
Ik kan begrijpen dat mijn eerste post chaos is om te lezen maar ik heb een veel beter document getypt en deze zaterdag met info en lotgenoten als voorbeeld. Met een laser microfoon kun je ook geluid manipuleren en ook is er een camera op mij gericht, deze staat niet in mijn huis maar bij mijn overbuurman . Sensor in tuin kan je niet vinden aangezien dit een verwilderd bos is, waarin ik tien jaar niet meer in ben geweest . Maar daar gaat nu wel verandering in komen.
 
Wie mij niet gelooft, moet maar op internet informatie gaan zoeken over deze apparatuur en u zult verbaasd zijn wat de apparatuur allemaal kan doen. Ik wist in het begin ook van niets, net als jullie en ik dacht ook dat er een camera op mijn oude verwildere hoeve was geplaatst. Met een laser richtmicrofoon word alles wat je zegt luidop of in stilte teruggekaatst, (zoek maar op wat een camera of scanner allemaal kan doen, want daarmee controleren ze ook containers (wat erin zit) en zo volgt hij mij. Zoals ik al zei, dit is duur spul!
 
Ook is er een netwerk tegen mij opgericht. Alleen kan de buurman dit niet betalen, maar natuurlijk wel met 30 man! Ik kwam vroeger verdacht over, ik was onder invloed van drank, drugs en volledig flippen op de muziek, ik kwam ook in louche uitgaansbuurten. Het huis staat dicht op straat, er rijden veel auto's voorbij en met deze weerkaatsing van de laserrichtmicrofoon klinkt een autogeluid * 2.
 
Heel mijn straat staat onder geleiding omdat er nog iemand van een andere gemeente met een laser microfoon bezig is mij te volgen. Dus ik kan wel als het stil is een auto geluid horen vanaf 500 a 1 kilometer ook het trein geluid etc. staat allemaal in de baan van de laser richtmicrofoon, mijn geluid (horen is wel zeker met 20% vooruit gegaan ) Zoek eens allemaal op wat het kan doen.

Deze apparatuur kan ik in mijn eentje niet betalen. Zij zijn met zeker 20 personen en meer ,
sta al een jaar op ziekenkas en ik heb een alcoholprobleem ontwikkeld door deze stalking en bedreiging. Ik ben zelfs opgenomen geweest in een kliniek. Volgende maand moet ik weer gaan werken, maar ik heb er de kracht niet meer voor omdat ik geen oog meer dicht doe zonder alcohol. Heeft er nog iemand tips?

Wat kan ik doen als deze laster niet stopt, ik denk elke dag aan zelfmoord .

Kan Iemand me nog meer tips geven i.v.b met dit geval .MVG en als deze niet in het juiste topic staat kan u dit dan naar het juiste topic plaatsen .

En hoeveel kost zulke apparatuur want ik had ook al gelezen dat er een camera is die kan filmen en geluid opnemen, zoals zij bij mij doen . MVG
 
DE MEEST POSITIEVE REACTIE KWAM VAN EEN LOTGENOOT:
 
Hallo TS, ik kon je al van tevoren vertellen dat je op dit forum niet serieus genomen wordt als je over (groep)stalking begint, dat was bij mij namelijk ook het geval. Jij bent, net als ik, doelwit/slachtoffer van groepstalking. Heel veel zaken die je opnoemt herken ik ook, ook ik wordt afgeluisterd, bespioneerd en gesaboteerd, computers gehacked enz. Er is wel degelijk heel veel mogelijk op technologisch gebied, dat valt allemaal onder de noemer Cointelpro. Mijn computers zijn al meerdere malen gehacked geworden, ondanks software-updates, windows updates en de beste merken internetsecurity (en ook niet de goedkoopste) (in volgorde: McAfee,Norton,Kaspersky en Bitdefender) en toch slagen ze er telkens weer in om binnen te komen en te weten wat ik allemaal doe, bekijk en schrijf op de computer. Er wordt dan ook handig gebruik gemaakt van backdoors in windows, lekken in de securitysoftware (waar niemand het ooit over heeft, want die bestaan zogenaamd niet) en lekken in de modem/router. Je bent niet gek,dat probeert men je te laten geloven! Je bent net als ondergetekende, slachtoffer van groepstalking en cointelpro, neem maar van mij aan dat de autoriteiten betrokken zijn (het is telkens weer opvallend dat de politie niet eens een serieus onderzoek wilt instellen) dus van hen heb je helaas weinig tot niks te verwachten, sterker nog, als je blijft klagen en wijzen naar je buren wordt je vandaag of morgen naar de psychiatrie gebracht, dat is nl. precies de plaats waar ze je willen hebben, eenmaal het predikaat gestoord kunnen ze je vandaar helemaal kapot maken, want wie gelooft een officieel gestoord verklaarde? Snap je? Afluisteren kunnen ze (zowel de groepstalkers/groepstalkhackers ls ook de politie) gewoon doen via je telefoon, zowel je dect draadloze, je mobiele als ook bedrade huistelefoon. Ook via andere communicatiemiddellen, zoals de pc (als die aan staat), begluren kan via verborgen microscopisch kleine cameraatjes, kijk eens bij de diverse spyshops online wat er zoal mogelijk en verkrijgbaar is (jullie ook hier op het forum) en kijk ook eens op google naar groepsstalking,en cointelpro. Ik geloof je en je bent zeker niet gek! Het is mogelijk dat mijn reactie niet geplaatst wordt (dit is me al eerder overkomen, zowel hier op security.nl alsook op de telegraaf, zodra de term groepstalking wordt gehanteerd gaan er rode lampjes branden en wordt plaatsing meestal geweigerd. Waarom? Ja,goede vraag.Omdat men niet kan en wil geloven dat dit gebeurd. Of men weet dat dit gebeurd en is van hogerhand opgelegd hier niets over te publiceren? Wie zal het zeggen.
 
NA EEN NEGATIEVE REACTIE GAAT DEZE PERSOON VERDER MET ANTWOORD GEVEN. DUS HIER EEN PAAR VAN DE VELE NEGATIEVE EN POSITIEVE REACTIES:
 
 
19-07-2015, 15:40 door Anoniem
Door Anoniem: Waarom zou de overbuurman zoveel tijd stoppen om dit te doen ?
Bent u
- een geheim agent.
- een directeur van een groot bedrijf met allerlei geheimen
- een verdachte in een criminele zaak?
 
 
Nee,dat hoeft helemaal niet, je kunt al gegroepstalkt worden omdat je gewoon iemand (bijv. een buurman) hebt beledigd (ook al ben je je daar zelf niet eens van bewust), omdat je anders bent dan de rest (omdat men je eng vindt) omdat men denkt dat het groepstalking-slachtoffer een pedo is, of omdat men jouw huis mooi vindt en jouw daar uit wil hebben om zodoende zelf erin te kunnen gaan wonen, dat moderne inschrijfsysteem, waarbij iedereen op elke woning kan inschrijven als woningzoekende werkt dit in de hand.Vroeger toen je aan de beurt was kreeg je een woning aangeboden en kon je die accepteren of weigeren (tot 2 of 3 x toe),nu kan men zelf een woning kiezen en daarvoor opteren (mits genoeg punten/inschrijfduur) en je hebt tegenwoordig ook gewoon mensen die geen eigen leven hebben, die werkloos zijn en zich vervelen en die denken: kom,laat ik eens lekker mijn buurman gaan hacken, of zelfs groepstalken. Jazeker! die mensen zijn er, neem dat maar van mij als groepstalking-slachtoffer van aan. Dus m.a.w. je hoeft geen spion te zijn, of VIP, of officieel verdachte, of direkteur van een groot bedrijf, of hoge ambtenaar te zijn om te worden gehacked/gegroepstalkt!
 
 
 
19-07-2015, 16:20 door Anoniem
Ik wordt ook afgeluisterd door de AIVD, en de NSA. Iedereen. Ook luistert mijn vrouw regelmatig naar me, en kijkt de buurman afgunstig naar mijn nieuwe motor. Die weer in de gaten gehouden wordt door mijn eigen webcam.

Iedereen kijkt naar iedereen, en de truc is om niks te verbergen te hebben. En denk maar niet dat jij de enige bent die wel eens naar ranzige sites surft, of teveel calorieën eet. Of een spannend zalfje nodig heeft.
En als je te enthausiast naar kinderen kijk, of teveel spullen steelt, of wat dan ook uithaalt dat beschreven is in een wetboek, dan komen ze je halen. En anders niet.
 
19-07-2015, 19:03 door Anoniem
Er bestaan laser / infrarood richtmicrofoons die kunnen worden gebuikt om gesprekken die achter glas worden gevoerd af te luisteren. Het nadeel van deze richtmircofoons is vooral de prijs die begint bij 20.000 euro en daarbij ook het formaat. Het zijn namelijk redelijk forse stellages met een computer die het geluid verwerkt en deze zijn dus niet handheld te gebruiken.
Met 20 a 30 man blijft het een dure hobby om je buurman (om een onzinnige rede) af te luisteren.

Maar er is een oplossing:

http://www.spywebshop.nl/laser-defeater.html?utm_source=social-mining&utm_medium=organic&utm_campaign=spywebshop.nl&utm_term=laser%2Brichtmicrofoon

Deze laser defeater is een anti afluister apparaat die zich specifiek richt op het beveiligen tegen laser gestuurde richtmicrofoons. Door het genereren van white noice wordt het niet meer mogelijk gesprekken in een ruimte af te luisteren door middel van een laser afluister systeem.

Maar persoonlijk denk ik dat hulp zoeken bij een arts verstandiger is, die zelfmoordneigingen zijn echt een probleem en die kan de politie niet oplossen.
 
 
 
HIER VOLGT NOG EEN POSITIEVE REACTIE:
 
 
En vervolgens gaan ze zelf dingen regelen? Dan mogen ze nog niet overgaan tot groepstalking. Ze kunnen als''buurt" naar de rechter stappen om betreffende persoon alsnog te laten oppakken/vervolgen, danwel diegene zijn huis uit te laten zetten. Ze kunnen een privedetective(bureau) in de arm nemen om de persoon onder de loep te nemen,en met evt. bevindingen/bewijzen naar de politie/autoriteiten/rechtbank te stappen om e.e.a. alsnog gedaan te krijgen. Maar groepstalking is nooit te billijken, is ook strafbaar! Groepsbelaging, zoals het in NL wordt genoemd is volgens de wet strafbaar met max 3 jaar celstraf en is tevens een zgn. TBS delict, dat wil zeggen dat diegene die groepstalking organiseert en/of pleegt TBS opgelegd kan krijgen. Maar dan moeten politie en justitie wel hun werk doen en niet de groepstalkers beschermen.
 
WIKIPEDIA:
 

Lasermicrofoon

Een lasermicrofoon is een microfoon die werkt met behulp van de reflectie van een laserstraal. Deze laserstraal kan bijvoorbeeld op een raam gericht worden. Aan de andere kant van het raam wordt er geluid geproduceerd (een gesprek, muziek, en andere omgevingsgeluiden), hierdoor gaat het raam trillen en functioneren als een groot membraan. Doordat de laserstraal reflecteert op het trillende oppervlak wordt een trillende lichtstraal teruggestuurd naar een optische detector. Deze trillende lichtstraal wordt via deze sensor omgezet in een elektrisch signaal en via een versterker en een luidspreker omgezet in een auditief signaal. Met andere woorden, men kan de geluiden aan de andere kant van het membraan (glas) hoorbaar maken. Met het grote voordeel dat enige afstand tussen het membraan (glas) en de waarnemer bewaard kan worden. Dit is een ideaal instrument voor spionage.