COMPUTER

DE AFGELOPEN DAGEN KON IK WEER NIET MIJN COMPUTER GEBRUIKEN, OMDAT MIJN BUURMAN (1 VAN DE GROEPSTALKERS) MIJN BEELD VAN MIJN COMPUTER OPVANGT EN IK DAN GEEN BEELD HEB! HIJ DOET DIT SOMS OM DE DAG! HET HEEFT NIETS MET HET INTERNET TE MAKEN, WANT ZONDER BEELD HEB IK ER WEINIG AAN. ERG IRRITANT WANT HIJ HEEFT DAN DE MACHT OM TE BEPALEN WANNEER IK WEL OF NIET MIJN COMPUTER MAG EN KAN GEBRUIKEN!

Deze week waren de buren weer druk bezig boven, om dingen te verschuiven en druk heen en weer te lopen. Altijd als dit gebeurd, dan worden weer verschillende lichaamsdelen van ons geraakt door de groepstalkers, dus de apparaten moeten verschoven worden om dit te kunnen doen. Bijvoorbeeld zij raken je tanden en je hoofd en als ze een ander lichaamsdeel willen raken dan moeten ze de apparaten veranderen!

Nu zijn ze erg bezig om Marie en mijn borsten te stralen met een laser of een emp apparaat? Als Marie en ik rondlopen, of gaan zitten met dingen die ons beschermen, dan voelen wij (met de nieuwe dingen die ze hebben gemaakt) toch nog de pijn! Wij moeten dan echt uitdokteren hoe wij ons het beste kunnen beschermen tegen de straling. De straal komt dan van alle kanten, onder, boven en zijkanten, het heeft ook met lucht te maken. Het is belangrijk dat wij ons lichaamsdeel ''potdicht'' (ik noem het maar zo) maken om te zorgen dat de straal en de lucht ons dan niet kan raken!

Als wij ons eenmaal hebben beschermd, dan beginnen ze hard te lopen, het lijkt wel of ze rennen om zo te zorgen dat ze je alsnog weer kunnen raken! En soms zijn er dan meer mensen om te helpen, want zaterdag hoorde ik steeds een vrouw heen en weer lopen en dat was volgens mij niet alleen zijn vriendin (van de buurman, met wie hij een relatie heeft en niet hier woont), maar ook een andere vrouw?

Ik had haar al een paar keer de trap op en af horen gaan en ik had ook gehoord dat ze hielp om de apparaten, met hun/hen? te verschuiven. Toen ze s'nachts rond 3 uur weer pratend de trap afkwam, keek ik door het raampje van de deur en ik zag alleen haar blote voeten en benen, die dik waren. Ze droeg een nylonachtige zwarte broek met wijde pijpen en ze leek breed van onderen en haar stem klonk vrij licht alsof er wat aan mankeerde. Het kan zijn dat het gewoon de buurman was met zijn vriendin, maar zij is mager en haar stem klinkt ook anders, ik kan dus abuis zijn maar ik denk van niet. Ik weet uit ervaring, dat ze altijd extra mensen hebben die hun helpen. 

Een paar dagen geleden werd er s'avonds 21 uur gebeld aan de deur, Marie lag al te slapen (onder allerlei dingen, die haar moeten beschermen) en ik zelf, had zalf op mijn gezicht (voor bescherming). Toen ik door het raampje keek zag ik dat het de politie was, de wijkagente. De wijkagente vroeg naar Marie, maar ik vertelde haar dat Marie sliep. Ik vertelde haar ook dat als Marie eenmaal slaapt zij dan in een diepe slaap is en erg suf is als je haar wakker maakt. Ze heeft toen een andere afspraak met mij gemaakt en ik vroeg haar ook waarom ze nu voor de deur stond? Ik vroeg haar of het iets met Marie's bezoek aan de huisarts te maken? Ze beantwoordde mijn vraag met ''ja.''

Marie gaat nu elke keer naar haar huisarts als de buurman haar wat aan doet, vooral als dat op haar lichaam is te zien, zoals brandwonden etc. De huisarts weet van de situatie af en heeft met medeweten van Marie de politie ingelicht.