BUREN DIE SAMEN WONEN EN GROEPSTALKEN

 
 

Zondag 21 Juni 2015


Tijdje niet aan mijn blog gewerkt, omdat de Computer weer constant werd opgevangen! 

Ze zijn weer flink bezig met pesten, dat is de laatste tijd  weer verergert! 

Ze zitten ook (nog) constant op mijn tanden te stralen, al weten ze dat ik pas naar de tandarts ben geweest en dat ik ook weer terug moet komen bij de tandarts voor verdere behandelingen. Dit verhoed ze niet, om toch steeds weer op mijn (nog) goede tanden te stralen! 

Dus als een van mijn (goede) tanden stuk gaat en de tandarts vraagt zich af hoe dit kon gebeuren, dan zal ik het toch een keer aan hem moeten vertellen, maar ik weet zeker dat hij het nu nog niet zal geloven?


Nu ik dit zit dit typen, verwacht ik elk moment dat hij de buurman het opvangt en het beeld weer weg haalt.

 

Als de buurman aan de boiler of pijpen werkt, dan wordt er, hoe raar dit ook klinkt, een ander lichaamsdeel bestraald. 

Verleden week, toen er veel koude lucht in de kamer  werd geblazen, heb ik de knoppen, onder de centrale verwarming dicht gedraaid. Daarna hoorde Marie en ik, voor bijna een week, geen klappen meer in de pijpen! 

Eergisteren en gisteren, heeft hij weer extra aan de boiler gerommeld. 

Zijn vriend, de andere buurman die hier woont, kwam een aantal keren bij hem boven, (misschien om met hem iets te bespreken hoe ze de klappen weer in de pijpen terug konden krijgen?). 

Het is erg belangrijk voor de buren dat de klappen  altijd te horen zijn, want net zoals ik al eerder in mijn blog heb vermeld, is er een verbinding gemaakt via de boiler en de pijpen, met de buurman en zijn vriendin (platonische relatie) ook een buurvrouw, die naast hem woont en zijn vriend woont beneden.

Sinds de buurman aan de boiler en de pijpen heeft gewerkt, hoor ik nu ook weer kei en kei hard klappen in de pijpen! 

Dit is net als vroeger, toen de loodgieter bij Marie kwam om het probleem met de pijpen te verhelpen! Daarna hoorde ik de buurman s'nachts aan de boiler en de pijpen rommelen en schroeven, met als resultaat dat de volgende ochtend de herrie in de pijpen weer terug was!!


Gisteren was ik even in slaap gevallen zonder helm op en toen hadden ze heel erg op mijn hoofd gestraald, met als resultaat dat ik daarna zware hoofdpijn had! 

Wij kunnen niet slapen zonder ons te beschermen met lege plastiek bedden(of opgeblazen plastiek bedden, maar soms maken ze die leeg of lek) ook zilveren en  iets zware folie, tuinkussens, dekens, kranten etc. helpen ook, dus bijna alles wat tegen magnetron (microwave) golven kan!

Wij slapen al jaren niet in ons bed, maar zitten rechtop op een stoel en op de bank te slapen. Marie rust haar benen op de tafel, met natuurlijk alles wat nodig is om haar te beschermen over haar heen en ik ook en ik  zit op de bank (rechtop) en sinds kort zet ik mijn voeten op een klein krukje. 

Ik heb meestal mijn voeten op de grond, maar als wij dat doen dan worden onze benen soms keihard, net cement, ook zijn onze benen opgezet of dik. Dit komt door die lucht die ze in de kamer blazen! Zodra je je benen goed kan bedekken en hoog van de grond hebt, dan heb je daar minder last van, al raakt de lucht je dan nog wel, want ze zorgen er constant voor dat ze je kunnen raken! Het is ook moeilijk, want als ik mijn voeten/benen op een hogere voetenbankje wil leggen dan geeft de buurman mij kramp, ook bij Marie doet hij dat. Dus wij mogen niet ons benen ergens op leggen!

De buurman geeft mij steeds een keiharde klap tegen mijn enkels en daarom loop ik constant rond met een kussentje op mijn enkels om dit te voorkomen! In de zomer en winter draag ik laarzen in huis, Marie niet, maar wel heeft  ze ook altijd schoenen aan in huis. Daarmee bedoel ik dat wij ze ook dragen als wij slapen!

Als ik het kussentje niet op mijn enkels heb, dan voel ik de koude lucht blazen en dan, als de buurman het doet, voel ik de pijn op mijn lichaam en vooral op mijn enkel en been en als ik dan niet oppas dan krijg ik een enorme pijnlijke harde klap die dan letterlijk en figuurlijk door merg en been gaat! 

Verleden week had hij weer extra getimmerd en ik voelde daarna dus dat hij het apparaat? of lucht iets sterker had gemaakt. De pijn straalde nu vanaf mijn enkel naar mijn bovenbeen en het ging door naar mijn bot, geloof mij het is echt niet uit te houden. Vroeger toen hij het deed en ik nog niet het kussentje had, toen plakte ik een pleister op mijn enkel en toen heeft de buurman er op gestraald. Daardoor heb ik nu (na eerst een enorme brandplek met blaren) een brede bruine donkere band lopen rondom mijn enkel, net als die pleister die ik toen om had. Het is net zo als wanneer je bruin bent verbrand en of donker bruin, het lijkt net een tattoo. Ik moet nu weer mijn enkel aan Maries huisarts laten zien want die heeft er ook  naar gekeken op 5 december, toen mijn huid nog verbrand was. De huisarts dacht toen dat het eczeem was. Het is belangrijk dat haar huisarts er naar kijkt, want het is gebeurd in haar huis. 


Ze werken ook met chemische stoffen en soms ruikt het in de badkamer naar amandelen en andere keren ruikt het weer naar azijn. Ook gebruiken ze bruine poeder en een zwarte slik. Ook wordt er een olieachtige vloeistof gebruikt. Soms zie je in de badkamer en in de douche op de tegels die zwarte vieze slik of bruine poeder liggen en olieachtige vloeistof. Soms krijgt Marie plotseling een straal chemische troep in haar keel of mond gespoten, vraag niet hoe dit kan, maar overal zitten openingen, in het cement bij het plafond waar de gordijnen hangen en in het houtwerk rondom de ramen. Ook heb ik gezien dat er een lange strip in de keuken, helemaal los zit, kan ik er zo aftrekken en er ook weer op schuiven, of dit zo hoort of dat dat allemaal voorbereidingen zijn geweest voor ons. Ook komen ze in huis als wij allebei niet thuis zijn, daarom gebeurt het bijna niet meer hier, in Maries huis dat wij allebei weg zijn, maar wel in mijn huis, (omdat ik bijna niet meer thuis ben en constant bij Marie ben).

 

Zondag 21 Juni 2015

 

Het lijkt wel, dat hoe meer ik bezig ben met mijn blog, de buren fanatieker worden, dus het deert hun niet? Sinsdien zijn ze af en toe aan het doe het zelve, geen overlast, maar wel dat ik daarna merk dat ze iets hebben gemaakt om meer te pesten. Het is ook soms om dingen te veranderen met de lucht en de apparaten die ze gebruiken, zodat ze daarmee weer een ander lichaamsdeel kunnen raken!

 

Omdat er in mijn blog iets over GADGETS staat en 1 van de GADGETS is de ''Sonic Nausea,'' heb ik sindsdien meer last van dit apparaat, 

De buurman, of zijn vrienden, zitten de laatste tijd vaak op mijn maag en als ik mij dan niet bedek dan wordt het alleen maar erger, soms spuiten ze ook iets in mijn mond, maar het komt meer door  het apparaat met de ultrazone golven 

Maries dochter is ook ziek, het begon op haar werk dat ze zich steeds misselijk voelde en daarna gebeurde het ook thuis. Marie en ik denken dat het ook met de buren te maken heeft, want haar werk is vlakbij Maries huis, dus de buurman (of een handlanger) kunnen in de buurt van haar kantoor rondhangen of zelfs buiten, voor haar raam gaan staan. 

Ze woont sinds kort ook in een nieuw huis en als ze voor haar raam zit in de zitkamer, kan er iemand ook buiten staan met de Sonic Nausea en haar zo ziek maken. Dit apparaat, vooral de iets duurdere, kan ook op afstand gebruikt worden met een afstandsbediening. De kleine kan verstopt worden ergens in huis of buiten en in de tuin etc. 

Maries dochter blijft zich ziek voelen en heeft last van haar maag en nu heeft ze een vewijs brief voor een maag onderzoek gekregen van haar huisarts.

 

Naast de woning van Marie staat een huis leeg. In dat huis woonde Ben een aardige man die altijd een krantje voor Marie mee nam en met wie Marie goed kon opschieten.

Een paar maanden geleden werd Ben plotseling ziek en dat kwam door een aandoening in/aan zijn oor. Hierdoor wilde Ben niet meer verder  leven en besloot daarom voor euthanasie.

Ben is al een een tijdje overleden en wij missen hem, vooral Marie mist hem! 

 Wij vinden het verdacht dat dit met hem is gebeurd! Omdat de buurman en zijn handlangers ook altijd in het oor van Marie en mij stralen. Dit doet dan heel erg veel pijn en dan moeten wij altijd een zakdoekje in ons oor doen! Ook hoor je dan een fluit of zoem toon, soms net alsof het een bij is die langs vliegt, het is niet iets van ons zelf maar van een zendertje, al kan het uiteindelijk wel problemen aan ons oor veroorzaken als wij ons niet zouden beschermen! 

Ik denk dus dat ze dit bij Ben ook hebben gedaan omdat Ben goed met Marie op kon schieten en veel voor haar deed. Het huisje van Ben, is naast Maries huis en de buurman kijkt, vanaf zijn balkon, zo op zijn voordeur!

Het huis is nu dus nog niet bewoont, ze denken dat dat komt door de asbest, die daar, na het leeghalen en opknappen van Bens huis, is gevonden! De asbest is al verwijderd!

Toch denk ik, dat zijn vriend, die onder de buurman woont, eerst benadert moet worden als een huisje leeg komt en als iemand daarin wil wonen, dat ze dan toch proberen om een van hun eigen mensen in zo'n woning te krijgen. 

Dit zou voor hen ideaal zijn, om ons zo makkelijker te kunnen raken met die gadgets of wapens en zo lopen wij dus meer gevaar door die aanvallen door deze mensen!!

Wat ik vergeten was te melden, is dat Marie naar haar huisarts is geweest, om haar buik aan hem te laten zien. De reden is omdat de buurman er steeds op zit te stralen. Een paar maanden geleden had zij een groot gat in haar buik door de buurman, ze voelde een klap tegen haar buik en toen was er een opening in haar buik.

De huisarts dacht toen, dat het door een oud litteken kwam dat open was gegaan, maar dat was niet zo, het kwam door de buurman!

Nu deed de buurman het dus weer en door het stralen op haar buik begon er weer een zweer op haar buik te komen, waar zij door hem werd gebrand! De dokter zei toen dat zei naar de buurman moest gaan en moest zeggen dat hij hiermee moest stoppen (pesten). De huisarts verwees Marie ook door voor verdere onderzoeken, zoals een echo.