24 UUR/7 DAGEN PER WEEK WORDEN WIJ GEPEST

BLOG WAS OP DEZE DATUM: 27 MEI 2015

 DIT HEB IK AL EERDER GEPLAATST ONDER ''BLOG'' NU STAAT HET OP DEZE PAGINA, OMDAT DE BLOG MOEILIJK TE VINDEN WAS.

Een tijdje niet op internet geweest, reden is omdat de buren mijn internet weghalen en ook soms mijn beeld van de computer. Als ze het beeld weg halen van de computer, dan kan je zo wie zo niet internetten en zelfs niet offline de computer gebruiken.

Dit doen ze weer nadat ik begonnen ben met mijn blog. Het is erg vervelend als ze zomaar je tv kunnen opvangen en weghalen en ook dus het beeld van de computer opvangen en weghalen!

Ik zit nu in de Bibliotheek, maar ik ben zeker dat de gene die naast mij zit mijn blog probeert tegen te houden. Ik wilde de pagina opslaan en bekijken maar het lukte niet. Dus ik heb naast het huidige venster, een ander venster ge-opend, met mijn website/blog en toen kon ik het wel opslaan.

Deze week was dus HEL wat betreft de buren en ook heb ik er genoeg van dat ze steeds in mijn computer zitten en zelfs offline het beeld van mijn computer opvangen. Ik riep dat ik het zou filmen met mijn camcorder (wat ik ook gedaan heb). Ook noemde ik de namen van de mensen die ermee te maken hebben, behalve dan van een persoon, maar ik zei het wel zo dat ze wisten wie ik bedoelde! Je merkt wel dat ze alles horen omdat ze fanatieker worden en dan gaan ze je meer pijn doen of meer tegen werken!

Ook zei ik dat ik naar de politie zou gaan omdat ik ook zie dat ze in mijn huis (niet het huis van Marie) binnen komen. Ik merkte dat er dingen in huis waren verschoven en dat ze ook de wc gebruiken, zonder door te trekken. Ik ben niet veel thuis, maar als ik naar huis ga zie ik dus steeds dat de wc gebruikt word en dat er dan in de wc urine ligt dat erg ruikt!.

Dit is al jaren zo maar ik dacht dat het van binnen uit gebeurde. ik twijfelde, totdat ik een keer zag dat mijn gordijnen dicht waren, terwijl ze eigenlijk open hadden moeten zijn, dit is al een paar keer gebeurd! Er zijn ook dingen gestolen, zoals een Kelim (kleed). Een horloge en gouden en zilveren armbanden en een keer stond een schilderij die op mijn bureau staat, op zijn kop.

Er worden steeds gaatjes geboord op het hout in de gang en elke keer als ik thuis kom dan ligt er gruis op de grond. Waarom ze gaatjes boren? misschien is dat voor de zendertjes die ze willen plaatsen of voor het vocht dat ze altijd willen veroorzaken? Ik heb niets kunnen vinden, maar ze zijn mij ook te slim af met alle technieken die zij gebruiken!

Verschillende sloten maken ze ook steeds open, zelfs cijfer sloten, daarom hangen er een paar cijfersloten op een ketting aan mijn deur. Deze sloten krijg ik niet meer open, maar de ketting heb ik gelukkig wel los kunnen krijgen, ik vond het wel vreemd want ik was zo zeker dat ik het juiste nummer had gebruikt! Soms had ik het nummer ook opgeschreven op een papiertje, dus het was raar dat na thuis komst, de cijfersloten niet open gingen? 

Het begon op 22 mei 2015 dat ze het beeld weghaalde van mijn computer en dat heb ik met mijn camcorder gefilmd. De dag erna deed de computer het weer, dat was op 23 mei. Op 24 mei deed de computer het weer niet en op 25 mei weer wel! Ik heb alles weer gefilmd met de Camcorder.

Sinds Bevrijdings dag is de buurman aan het Doe het zelve en dit gaat nog steeds door. Op al deze Feestdagen: Bevrijdings dag, Hemelvaart en Pinksteren was het het ergst, geen overlast hoor, maar dat je weet dat hij iets aan het maken is om ons meer te kunnen pijnigen!

Dat is ook zo! want wij voelde weer nieuwe dingen. Een getril op ons borst, net een veertje dan doet hij iets met ons hart, of probeert het te doen. Ook geeft hij pijn scheuten aan mijn tanden, die dan breken als ik ze niet bescherm, dit is al eerder gebeurd!

Marie draagt constant een mondkapje omdat ze steeds op haar tong stralen en haar tandvlees. Als ze geen mondkapje draagt dan zit haar tong onder de blaren en ook haar wangen!

Marie en ik waren nu, sinds een jaar, voor de eerste keer een paar dagen niet thuis. Wij laten het huis liever niet alleen, omdat ze steeds binnen komen!

Ik weet nu zeker dat die ene man er ook 100% mee te maken heeft (ik heb zijn naam nog niet genoemd) maar door hem en de man die boven woont (en de buurvrouw die ernaast woont) is er aan weerskanten altijd iemand die de boel in de gaten houdt! Dit doen ze zodat als er niemand thuis is, iemand dan zonder gezien te worden, naar binnen kan gaan.