MIJN GEBIT/MIJN COMPUTER/POLITIE GEBELD/ DE WOONCOMMISSIE

LAW NEEDS TO PROTECT US!

31 mei 2015

Gisteren was het weer zover, ik had net mijn computer aanstaan en ik merkte dat er weer iemand het internet weghaalde. Later, had ik door, dat mijn wifi aanstond, dus iemand ving het internet op met wifi, toen heb ik het wifi uit gezet. Toen ik de wifi uit had gezet, haalde de buurman boven mijn beeld weg van mijn computer.

Zonder beeld kan je niets doen of zien, ook niet als het internet aanstaat!! Je ziet dan een zwart of blauw scherm of je ziet er witte strepen doorheen dansen, het wordt expres gedaan door iemand en het is niet iets is van de computer zelf. 
Ik heb daarom het internet maar uitgedaan en geduldig gewacht en toen weer aangedaan, maar het beeld, op mijn computer, bleef weg. Ik zag nog steeds de witte vlekjes door het beeld dansen! Het is erg vervelend want ik heb er geen macht over, het enige wat ik kan doen is het filmen met mijn camcorder met de datum erbij, om te laten zien wanneer de computer het wel of niet doet, bijvoorbeeld als ik niet gepest word.

Ik heb gisteravond de politie hierover gebeld om een melding te doen over de computer, en verleden week heb ik ook al gebeld om dit te melden, want toen haalde hij ook het beeld weg.

Toen ik een medewerkster van de politie aan de lijn kreeg, vertelde ik het verhaal aan haar. Eerst vroeg zij of zij een afspraak voor mij moest maken met de Wijkagent(e) en ik zei toen neen, omdat ik weet dat de Wijkagent(e) ons niet gelooft, dus dan heeft het weinig zin, al vind ik het wel belangrijk dat ik het wel gemeld heb.
Ze vroeg mij ook waarom ik KPN of Ziggo niet hierover belde, om het probleem aan hun te melden? De politie medewerkster adviseerde mij om Ziggo of KPN wel te bellen en dit dus aan hun te vertellen en advies te vragen hoe ik dit voortaan kan voorkomen .

Ik probeerde haar te vertellen dat een leeg scherm op de computer, niets met het internet te maken heeft en dat dat ook de reden is dat ik het internet had uitgezet! Dat het geen zin heeft om te kijken naar een leeg scherm, als er geen beeld is! want dan zie je niets. Ook vertelde ik haar dat ze het beeld soms ook van de tv ''opvangen'' en als ze dit doen en ik dan daarna  Ziggo bel, ik van Ziggo krijg te horen dat er geen storing is.
Ik zei tegen haar dat er een apparaat bestaat dat 'tv jammers'' heet en dat dit apparaat te koop is op het internet voor $30. De politiemedewerkster luisterde niet naar mij en zij klonk erg ongeduldig en toen antwoordde zij met de woorden: ''dat ze verder niets voor mij kon doen omdat ik haar advies toch niet wilde opvolgen!''

De POLITIE denkt dat wij gek zijn, omdat ze van deze dingen niets af weten, maar ze zijn ook niet bereid om zich erin te verdiepen! DAAROM GAAT HET PESTEN MAAR DOOR  EN OOK ONS LIJDEN EN DIT IS AL JAREN ZO EN DAARDOOR GAAN WIJ ECHT DOOR EEN HEL! De politie helpt ons niet en neemt ons niet serieus, ze zouden beter speurwerk moeten verrichten en het niet moeten opgeven als de situatie nog niet is opgelost!

De politie roept altijd maar dat je beter kan verhuizen. Ook is hun bekende leus dat ze vragen of je geen geestelijke hulp nodig hebt? Zo blijft het SPELLETJE VAN DE GROEPSTALKERS MAAR DOOR GAAN EN LACHEN ZE IN HUN VUISTJE!!

Deze mensen, die groepstalken, WERKEN IN GROEPJES EN WONEN DAAROM BIJ ELKAAR en houden zo elkaar de hand boven het hoofd! ZO LEIDEN ZE DE POLITIE OM DE TUIN en dat doen ze dus al jaren! Ik was vergeten om ook te vertellen dat deze mensen ook altijd lid worden van een ''WOONCOMMISSIE.''

Zoals de buurman, ook een vriend van hem boven, die zit ook in de wooncommissie van de woningstichting! Een tijdje geleden was er een vergadering en achteraf krijg je hiervan een verslag.
In het verslag werd de vriend, van de buurman, steeds genoemd, ook stond er in, dat als er een huis vrij komt en iemand er in zou willen wonen, dat je dan ook bij deze buurman moet zijn.

Dit betekent dus dat HUN EIGEN VRIENDEN EN OF HANDLANGERS, (DE GROEPSTALKERS) DAAR KUNNEN WONEN.

DE BUURMAN BOVEN WORDT BESCHERMD DOOR ZIJN VRIEND DIE SCHUIN ONDER HEM WOONT EN NAAST MARIE WOONT! ZIJN VRIENDIN DIE NAAST HEM MAAR OOK BOVEN WOONT EN VICE VERSA!! OOK DE ANDERE MAN DIE AAN DE ANDERE KANT WOONT HEEFT ERMEE TE MAKEN. ZO KUNNEN ZE MAKKELIJK EEN HUIS BINNEN KOMEN EN ALLES WORDT DAN MET DE MANTEL DER LIEFDE BEDEKT!!

ALS ZE BEZIG ZIJN MET PESTEN DAN WAARSCHUWEN ZE ELKAAR MET DUIVENGELUIDEN!! LUKT HET PESTEN, DUIVENGELUIDEN, LUKT HET NIET DUIVENGELUIDEN. GAAT IEMAND WEG, DUIVENGELUIDEN, KOMT ER IEMAND TERUG OOK DUIVENGELUIDEN. DAN ALS WIJ WAKKER WORDEN OF ALS WIJ ONS GAAN WASSEN OOK DUIVEN GELUIDEN EN GA ZO MAAR DOOR!!

HET IS VOOR HUN ERG BELANGRIJK OM ELKAAR TE WAARSCHUWEN!! OF HET NOU IS VOOR DE ZENDERTJES, OF VOOR DE PIJN APPARATEN DIE ZE TEGEN ONS GEBRUIKEN. HET IS OOK ERG BELANGRIJK OM ZO  AAN ELKAAR TE LATEN WETEN OF HET LUKT WAAR ZE MEE BEZIG ZIJN EN ZO NIET, OF ZE DE APPARATEN MOETEN VERPLAATSEN! 

HET ALLE BELANGRIJKSTE IS HET WAARSCHUWEN NAAR ELKAAR ALS DE POLITIE ER AANKOMT!

 

 

 

ZE WAREN WEER BINNEN GEWEEST IN MARIE HAAR HUIS!!

Verlede week, voor het eerst in een jaar, moesten wij allebei, (Marie en ik) ieder apart, ergens naar toe. Marie ging naar haar dochter, omdat haar dochter zich de laatste tijd niet goed voelde en ik naar mijn huis. Daarom nam Marie voor de zekerheid, wat belangrijke spullen met haar mee toen ze bij haar dochter ging logeren.

De volgende dag toen wij allebei terug kwamen, merkte wij nog niets, want wij waren allebei moe. Die dag erna wel, toen zag ik dat de fotos in het foto lijstje, waar ik altijd tegenaan kijk, naar boven geschoven waren!

Marie vertelde dat toen zij, voor mij, thuis kwam, dat ze iets vreemd had opgemerkt aan het slot, het slot ging moeizaam open!

Als de buurman boven weg gaat, dan is hij altijd druk in de weer om zware dingen neer te zetten, net alsof hij gaat verhuizen. Het is geen overlast, maar hij is gewoon druk bezig met heen en weer lopen en om dingen neer te zetten en te verschuiven, dit doet hij alleen maar omdat hij een paar uur weg gaat?

Als de buurman terug komt dan doet hij hetzelfde, dan zet hij alles weer op zijn plaats terug! Die andere man die ik verdenk, die doet dat geloof ik ook, want dat heeft Marie gehoord van iemand die onder hem woont 

DE BUURMAN GOOIT CONTINU EMMERS WATER IN DE WC EN DE PIJPEN!

ALS WIJ HET WATER GEBRUIKEN DOET HIJ HET! ALS HIJ WEGGAAT DOET HIJ HET!

OF HIJ HET DOET OM ZO ALLES VOOR TE BEREIDEN VOOR EEN ANDERE HANDLANGER OM ZO DOOR TE KUNNEN GAAN MET PESTEN?  OF DAT HIJ ZELF IETS VAN EEN AFSTAND MET EEN SMARTPHONE KAN BEDIENEN? MAAR WAAROM HIJ DAN HET WATER ERIN MOET HEBBEN? 

IK WEET ALLEEN DAT DE EMMERS WATER ER ALTIJD IN MOETEN (VOORAL ALS WIJ WATER GEBRUIKEN) EN ALS HIJ WEG GAAT OF THUIS KOMT GAAN ZE ER OOK ALTIJD WEER IN! DE DINGEN MOETEN WEL ALTIJD VERPLAATST WORDEN, ALS HIJ KOMT OF WEG GAAT!! DUS HET IS WEL ERG BELANGRIJK!!

Of ze dingen verschuiven om zo niet betrapt te worden?  Bijvoorbeeld voor onverwachte omstandigheden die er zouden kunnen gebeuren als ze zelf niet thuis zijn, of dat ze het doen zodat ze iets kunnen doen op afstand? Soms is het ook zo dat er iemand, als de buurman naar beneden loopt er iemand weer stiekem naar boven loopt. Ook  is er een verbinding met zijn vrienden gemaakt, dat zijn de andere buren die naast hem wonen, vooral met de vrouw die boven woont, naast hem.

De muren van hem en zijn buurvrouw naast hem boven, grenzen aan elkaar en hij is meestal bezig met hameren aan haar BOILER als hij bij haar binnen is. Als wij onze boiler uit  doen, dan STOPT HIJ PLOTS MET HAMEREN dus er is ergens een connectie met onze boiler en met die van hem, maar ook met die van zijn de buurvrouw, zijn vriendin, die ernaast woont!

Als wij de cv aan of uit doen dan rent hij naar de cv en doet dan iets dat dan kort een herrie maakt, bijvoorbeeld de knop aan of uit doen, (dit doet hij als wij de knop aan of uit doen). Dit gebeurt meestal bij de cv van het voorraam. De cv staat ook wankel, ik denk dat dat komt omdat zij er vroeger aan gerommeld hebben om er iets in te plaatsen. OOK KOMT ER STEEDS VOCHT IN DE KAMER!! ALS JE IETS IN JE HANDEN VAST HOUDT DAT KURK DROOG IS, HOE GEK DIT OOK KLINKT, DAN LAAT GER ER WATER OPVALLEN EN DAN IS HET OPEENS ERG NAT.

HET WATER IS ERG BELANGRIJK OM ONS PIJN TE DOEN! Daarmee veroorzaken ze dan een hitte, of een extreme kou en dit doen ze samen met de ijskast, die ook dan steeds te keer gaat!

MARIE EN IK MOETEN ONS BEDEKKEN MET DEZE DINGEN DIE WIJ GEBRUIKEN OM ONS TE BESCHERMEN: PLASTIEK, FOLIE ,TUIN KUSSENS, OPBLAAS BEDDEN EN OOK DE LEGE PLASTIEK BEDDEN GEBRUIKEN WIJ!

OOK HET PLASTIEK DAT JE GEBRUIKT OM MEUBELS MEE TE BESCHERMEN ALS JE GAAT VERFEN ETC. IS ERG BELANGRIJK, WANT DIT LEGGEN WIJ DAN OP DE GROND OM ONS TE KUNNEN BESCHERMEN TEGEN HET GETRIL VAN DIE ULTAZONE GOLVEN (ZIE WEER GADGETS). OOK GOOIEN WE HET OVER ONS HEEN OF RONDOM ONS HEEN! WANT DIE ULTRAZONE GOLVEN KRUIPEN NAAR BOVEN EN NAAR JE TOE EN ZE KRUIPEN OOK OVER JE HEEN! SOMS KRIJG JE OPEENS EEN ''TERING KLAP'' (HET SPIJT MIJ VOOR DIT TAAL GEBRUIK)!!

DE KLAP KOMT OMDAT ZE DIE APPARATEN GEBRUIKEN (ZIE WEER GADGETS) ULTRAZONE DEVICES, DIE GEBRUIKT WORDEN TEGEN HONDEN EN KATTEN EN INBREKERS. ALLEEN GEBRUIKEN DE BUREN ZE OM ONS TE PIJNIGEN!! 

 

 

 

 

AL WEKEN ZITTEN ZE WEER OP MIJN GEBIT TE STRALEN!

Vanmiddag brak mijn tand af. Dit heeft de buurman boven gedaan, hij zit constant op mijn gebit te stralen. Er is was verleden week ook al een kies afgebroken en nu dus weer een kies!

De buurman is nu nog steeds bezig om mijn gebit te raken met die laser! Ik zit met een prop papier in mijn mond. Ik probeer zo de koude lucht die ik dan voel, tegen te houden. De koude lucht veroorzaakt de pijn en het geeft denk ik ook precies aan waar de buurman (met zijn laser) precies moet mikken! Ik had nou net een monddoekje om, want ik voelde dat hij nog op mijn gebit zat te stralen, dat hielp niet! Nu heb ik maar 2 zakdoekjes opgerold en hiermee mijn boven en onder tanden bedekt! Ook heb ik een krant voor mijn neus neergezet, (rustend op mijn buik net voor de computer) om zo toch een beetje die kou die ik voel en ook de laser, tegen te houden..