GEVAARLIJK EN ENG EN ER IS GEEN HULP!!

1. jun, 2015
27. mei, 2015

Een tijdje niet op internet geweest, reden is omdat de buren mijn internet weghalen en ook soms mijn beeld van de computer. Als ze het beeld weg halen van de computer dan kan je zo wie zo niet internetten en zelfs niet offline de computer gebruiken.

Dit doen ze weer nadat ik begonnen ben met mijn blog. Het is erg vervelend als ze zomaar je tv kunnen opvangen en weghalen en ook dus het beeld van de computer opvangen en weghalen!

Ik zit nu in de Bibliotheek, maar ik ben zeker dat er nu iemand naast mij zit die ook mijn blog probeert tegen te houden. Want ik wilde de pagina opslaan en bekijken en iets of iemand hield het tegen. Dus ik heb naast dit venster, weer een venster ge-opend met mijn website/blog en toen kon ik het wel opslaan.

Deze week was dus HEL! wat betreft de buren, omdat ik in de zitkamer kwaad riep dat ik er genoeg wan heb dat ze in mijn computer zitten en zelfs offline het beeld van mijn computer opvangen. Dat ik het op zou nemen met mijn camcorder, wat ik ook gedaan heb. Ik noemde ook de namen van de gene die ik weet er mee te maken hebben, behalve die ene, maar ik zei het wel zo dat ze wisten wie ik bedoelde! Je merkt dan dat ze alles horen want ze worden dan nog fanatieker! Ik zei ook dat ik naar de politie zou gaan omdat ik ook zie dat ze ook in mijn huis (niet het huis van Marie) binnen komen.

Dit merk ik al een jaar, elke keer wordt mijn wc gegruikt, en zie ik dat de pot vol met vieze urine zit en toilet papier, ze trekken niet door. Ook zijn er dingen gestolen, zoals een Kelim (kleed). Een horloge en gouden en zilveren armbanden. Een schilderij stond (op mijn bureau) op zijn kop. Gordijnen waren dicht getrokken. Gaatjes waren geboord in het hout in de gang en elke keer als ik thuis kom dan ligt er gruis. Waarom ze altijd gaatjes moeten boren? of dat voor de zendertjes is of voor het vocht? Ik heb nog niets kunnen vinden, maar ze zijn mij ook te slim af met alle technieken die zij gebruiken! 

Het begon op 22 mei 2015 dat ze het beeld weghaalde van mijn computer en dus heb ik met mijn camcorder  het gefilmd. De dag erna deed de computer het weer, dat was op 23 mei. Op 24 mei deed die het weer niet (computer) en 25 mei weer wel! Alles gefilmd met de Camcorder.

Sinds Bevrijdings dag is de buurman aan het Doe het zelve en dit gaat nog steeds door. Op de Feestdagen: Bevrijdings dag, Hemelvaart en Pinksteren was het het ergst, geen overlast hoor, maar dat je weet dat hij iets aan het maken is om ons weer meer te pijnigen!

Dat is ook zo! want wij voelde weer nieuwe dingen. Een getril op ons borst, net een veertje dan doet hij iets met ons hart, of probeert het. Ook pijn scheuten aan mijn tanden, en dan breken je tanden als je je niet beschermt. Dit is al veel gebeurd!

Mijn familielid draagt constant een mondkapje omdat ze steeds op haar tong stralen en tandvlees. Haar tong zit dan onder de blaren of haar wang (als ze het mondkapje niet gebruikt)!

Marie en ik waren nu een paar dagen niet thuis en dit was de eerste keer dit jaar dat wij (Marie) haar huis alleen laten. Wij doen dit liever niet, omdat ze steeds binnen komen!

Ik weet nu dat die ene er 100% mee te maken heeft (naam nog niet genoemd) en door hem en door de buurvrouw (een vriendin) en de buurman die eronder woont (een vriend) hebben ze weerskanten iemand die de boel in de gaten houdt, als er 1 van hun, naar binnen wil gaan.