VERHUIZING NAAR DEN HAAG

9. mei, 2015

November 2010 verhuisde Marie naar den Haag in de hoop dat het pesten zou stoppen.

Jammer genoeg was dit niet het geval!

Marie woont nu in den Haag en ik logeer nog steeds bij haar en ik ga door de week een paar dagen naar mijn eigen huis in Rotterdam.

Marie woont beneden en boven haar woont een man. Naast hem, ook boven, woont een vriendin waar hij een platonische relatie mee heeft. Een andere buurman, een vriend van hun beiden, woont onder Marianne.

Marie was blij met haar buurman en buurvrouw (zijn platonische vriendin). Dit was voordat wij door kregen dat zij de mensen waren die bij de ''stalkers'' hoorde! De reden dat wij dat dachten was omdat er steeds gekke, vreemde dingen gebeurde en daarom begon ik aan hen te twijfelen.

De buurman kwam dezelfde tijd als Marie hier wonen, hij bleef in het begin nog veel weg omdat hij nog zaken moest afhandelen, die te maken hadden met zijn vorige woning.

Een keer toen hij weg was, hoorde wij geluiden boven in zijn woning. Er werd s'avonds getimmerd. Ik hoorde een radio en toen ging de radio weer uit! Daarna werd er weer gehamerd en toen werd het stil. Dit vertelde wij aan zijn vriendin en wij vroegen haar of hij onverwachts terug was gekomen? Zijn vriendin zei dat dat niet zo was en dat ze het een vreemd verhaal vond.

Een paar dagen voor Sint-Nicolaas, s'avonds, hoorde wij plotseling, keihard, de brieven bus kletteren, maar toen wij de deur open deden was er niemand te zien en wij dachten dat het kinderen waren geweest, die ons plaagde.

Een paar dagen later hoorde wij, nadat de gordijnen dicht waren, keihard kloppen op het raam, alsof iemand met een stok boven op het balkon stond en die naar beneden hield en daarmee tegen ons raam bonsde! Wij schrokken ons een hoedje en toen wij naar buiten keken was het donker en stil,  en er was niemand te zien ....

Elke keer, als Marie, de buurman tegen kwam, vroeg zij hem wanneer hij nou eindelijk hier kwam wonen? Toen het eindelijk zo ver was, was zij erg blij dat de woning nu bewoond werd want dit gaf haar een veilig gevoel. 

Wij kwamen de buurman wel eens beneden tegen en dan stonden wij gezellig met hem te kletsen en als ik er niet was, praatte Marie ook veel met hem en de buurvrouw, zijn vriendin.

Het was wel zo, dat ik steeds vreemde dingen opmerkte of iets voelde, maar ik dacht dat het met de vorige buren te maken had! Eigenlijk, dacht ik dat er mensen buiten in een auto zaten, met een of ander ''emp gadget'' of een ''laser'' en iets deden, om ons dan daarmee te raken en ons dan zo pijn te doen (al was de pijn toen nog niet zo erg, het was het begin).

Een keer moest ik in de keuken afwassen en nadat het water heet was, zette ik een plastieke afwasbak in de zink. Toen ik dit deed, werd het water plotseling ijskoud! Ik herhaalde dit een aantal keren en elke keer gebeurde het dat het water eerst heet was en daarna koud werd, zodra ik de afwasbak in de zink zette!

Toen dacht ik wel dat is vreemd, het moeten toch de pijpen in huis zijn?

Het was ook zo, net als in de vorige woning, dat de pijpen opeens weer een herrie begonnen te maken, terwijl dit daarvoor niet zo was! Marie belde daarom de loodgieter en zei vertelde dit aan haar buurman.

Nadat de loodgieter het probleem had verholpen, hoorde wij niets meer. s'Nachts toen ik naar het berghok ging om mij om te kleden, hoorde ik opeens bij de boiler gehamer en geschroef. Toen ik dichter bij kwam, stopte het. Toen ik dit hoorde, deed ik een paar stappen terug en toen begon de persoon weer te rommelen aan de boiler!

Het was geen overlast, maar het was vreemd dat iemand zo laat aan de boiler zat te werken? Ik hoorde steeds iemand schroeven en het was het geluid van intens werken, schroeven die los en dan weer vast gemaakt werden. Elke keer als ik besloot om naar het berghok te gaan, stopte de persoon met het werken. Dit betekende dat de persoon werd gewaarschuwd door een zendertje!

Ik vond het zo vreemd en ik dacht nog het klinkt alsof het de buurman boven is? Toen dacht ik, misschien is het iemand die iets op het dak aan het doen is? Ook wist ik dat de buurman die nacht thuis was en ik dacht nog dat als iets is niet in orde is dan moet hij het ook horen! Het rommelen aan de boiler stopte pas na een paar uur.

De volgende dag, toen wij de kraan gebruikte, hoorde wij de klappen weer in de pijpen. De herrie die de loodgieter eerst verholpen had!

De buurman heeft, tot de dag van vandaag, nog nooit gevraagd waarom de pijpen nog steeds een herrie maken, dat is toch vreemd?

Ook is het zo dat als Marie en ik dichtbij de boiler komen (bijvoorbeeld als wij in het berghok moeten zijn) dat de boiler dan altijd een herrie maakt. De boiler is eerst doodstil, totdat een van ons in de buurt komt van het berghok en dan begint de boiler toch keiharde geluiden te maken! Het geluid is nodig om iemand te waarschuwen, want de boiler is altijd erg belangrijk voor ze! Ik denk dus dat er in de pijp ergens een zendertje verstopt zit, kan aan de kant van de buurman zijn, zo dat je het net niet kan vinden!

Net als altijd, zorgt Marie dat de plantjes buiten geplant worden en dat het er netjes uitziet. Ook gaat zij altijd naar een 'Tuincentrum om de plantjes te kopen, zij is dan meestal veel geld kwijt. Elke keer als ze de plantjes geplant heeft ziet het er mooi uit, maar het duurt niet lang of de plantjes worden dan vernield en dit gebeurd telkens weer, keer op keer! Ik ging vermoeden dat het iemand moest zijn, die dichtbij woonde, want de bloemen waren mooi en dan opeens na 10 minuten waren ze niet meer mooi, ra ra hoe kan dat?

Ik kwam er later pas achter, dat er nog iemand is die wij niet kunnen vertrouwen, deze persoon is ook een ''groepstalker.'' Ik denk dat deze persoon de boel in de gaten moet houden, zodat het dan mogelijk is voor de andere stalkers om niet betrapt te worden (en vice versa).

Marie kijkt nog steeds naar analoge zenders, al huurt zij een digitaal kastje van Ziggo, zij zou dus ook naar digitale zenders moeten kijken. Toen Marie een paar jaar geleden een digitale ontvanger kreeg van Ziggo, heb ik het voor haar ingesteld. Terwijl ik het voor haar instelde hoorde ik boven de buurman en zijn vriendin, die niet hier woont, lachen en ik hoorde dat ze iets deden aan de kant waar ik bezig was want daar hoorde ik een soort gerommel. Ze deden iets dat je kon merken dat het iets was, dat te maken had met het gene waar ik mee bezig was en ik kreeg gelijk! Een dag of zo was alles ok en lieten ze ons naar de digitale zenders kijken en toen haalde ze het steeds weg. Ook begon de nieuwe afstandsbediening gek te doen, dat was iets dat ze vroeger ook al deden. Dan doen de meeste functies het opeens niet meer, (een van de functies was bijvoorbeeld de functie om de teletekst stop te zetten).

Wij hebben een jaar later een keer een monteur van Ziggo laten komen om de digitale zenders (en het digitale kastje) in te laten stellen en alle zenders deden het, totdat de monteur weg ging, want toen begon de ellende weer, alle zenders waren weg.

Ik had de digitale zenders zelf wel weer kunnen instellen, maar als iemand je steeds tegen werkt, dan word je daar zo moe van! Dus wij kijken weer analoog. Met analoog kunnen ze het ook wel weg halen, maar met digitaal is het nog makkelijker. Dat is ook zo met een digitale telefoon of met een smartphone, dus in huis bellen wij met een analoge telefoon. In mijn eerdere verhalen, heb ik al verteld wat ze met de digitale telefoon doen, ze vangen het op en halen het weg. Met de smartphone gebruiken ze ''wifi jammers.'' Wat ook mogelijk is, is dat ze met een ''emp gadget'' de batterijen leeg maken, daarom draag ik nooit een horloge want ze maken steeds de batterijen van alle (ook nieuwe) horloges leeg. Of je hebt een mobiel, vooral smartphone dan kan je beter een draagbare oplader bij je hebben of twee en die constant aan doen als je de mobiel gebruikt. Als ik een camera wil gebruiken zonder bedrading, (als ze het door hebben) maken ze daarvan de batterijen ook leeg. Zo kan ik nog wel meer dingen opnoemen! Ook pennen maken ze leeg , ik weet niet hoe ze het doen, maar opeens doet de pen het niet meer en zo heb ik er wel bijna elke dag een die, (meestal nieuw) die het opeens niet meer doen. Soms wachten ze even als er net een is leeg gemaakt en dan maken ze de volgende een dag later leeg (of als ze lief zijn een paar dagen later). Ik heb nog nooit zo veel pennen versleten. Ook doen ze het met leesbrillen.

Marie heeft een leesbril en dan maken ze die stuk. Het zijn gewoon goedkope leesbrillen, maar vroeger kon zij er jaren mee doen, maar nu als ze er zin in hebben maken ze ze achter elkaar stuk, vooral als het aparte brillen zijn! Het wordt meestal stuk gemaakt op de kant waar de bril op de neus rust. Ook maken ze het schroefje los en valt die er dan uit en als je die kwijt bent is het een probleem, al kan je dan wel een ander schroefje gebruiken. Het wordt een probleem als het plastiek aan die kant is doorgebrand en de schroef er dan niet meer in kan. Het zijn gewoon kleine pesterijen.

Hetzelfde geldt voor kleding, meestal branden ze er gaatjes in, niet altijd maar is het iets wat ze je niet gunnen vooral  iets van wol of katoen dan doen ze het. Ook winkelwagens, dan maken ze de tas stuk, ook de nieuwe (dan maken ze er gaatjes in) en ik heb er al een paar wagens gekocht. Wat ze ook doen is de vastgenaaide steken los maken, gaat heel snel, opeens zie je dat het los zit en er hangen dan allemaal draadjes los. Laatst had ik een plastiek regenkapje (nieuw) en opeens hingen er allemaal draadjes voor mijn neus en hadden ze de zoom los gemaakt (of ze maken er een gat in).

De meubels maken ze ook stuk. Marie's meubelen waren nog in goede staat toen zij naar den Haag verhuisde. Sindsdien hebben zij een mooie stoel, die helemaal nieuw was en stevig om te zien, de bekleding stuk gemaakt. Het begon met de draden van de zitting die los lieten en zo is het langzaam verspreid over de hele stoel, terwijl niemand er bijna op zit. Ten eerste kan Marie niet op de stoel zitten want dan gaan ze haar heel erg pesten met branden en andere soorten pijnen. Ik zat er in het begin op en toen hoorde ik de buurman, of zijn vriendin (met wie hij een relatie heeft) boven mijn hoofd staan en toen brandde ze heel erg mijn gezicht, totdat ik blaren kreeg, daarom loop ik altijd hier in huis met witte zalf op mijn gezicht. 

Het hout van de tafel branden ze met de laser? want er zitten lelijke groeven in het hout of er zijn opeens stukken hout uit, of je ziet witte puntjes, dit gebeurde van de een op andere dag (en nog steeds).

De Perzische kleden maken ze ook lelijk, bijvoorbeeld een groot rood perzisch kleed is nu heel erg kaal geworden. Als je dan zuigt met de stofzuiger dan zuig  je veel wol op, dat komt door het gestraal!  als je met een stoffer en blik iets op het kleed opveegt, dan zie je ook alle vezels (van het tapijt) los komen en die veeg je dan op.

Gisteren, 10 mei 2015 was ik bezig met deze tekst en opeens gebeurde er iets met mijn website, ik moest mijn abonnement betalen. Ik dacht eerst dat het met deze mensen te maken had. Vandaag, 11 mei 2015 werd het mij wel moeilijk gemaakt om mijn rekening te betalen. Het lukte niet met PayPal en Visa en het duurde wel een paar uur! Toen besloot ik om naar een andere browser te gaan en toen eindelijk lukte het.