ULTRASONIC PAIN FIELD GUNS AND GENERATORS

1. mei, 2015

ULTRASONIC PAIN FIELD GUNS AND GENERATORS

Ultrasonic Pain Field Guns and Generators
Can discourage and intimidate intruders, and train dogs to stop barking.
These ultrasound pain field guns and generators can be tuned to target certain animals and unwanted human intruders. The effect does not cause injury but produces a debilitating highly discomforting feeling of nausea, disorientation and paranoia.

There are many home and personal alarms available, but none have a deterrent that can prevent or discourage an encounter quite like ultrasonics. You will find on this page devices that can be tied in with alarm systems to provide a PAIN FIELD that can produce very uncomfortable and intimidating effects. These can range from debilitating and incapacitating, to enervating fear and threatening, to sickening nausea and nerve racking paranoia…all without physical contact! Effects can vary to an extent with number of units used, installation, distances, target sensitivity, and other variables. Similar devices with this technology are used by various militaries (including the US and Israel) and peace-keepers as a deterrent to discourage and break up unruly crowd gatherings and potential riots. See our downloads for more available data and other more effective deterrents.

GROEPSTALKERS EN HANDLANGERS

Marie, begon uiteindelijk in te zien dat wat ik haar vertelde toch waar was! s'Nachts, had ze haar ex-buurman, met haar nieuwe buurman, (van boven), buiten zien lopen. Ze was verbaasd dat ze elkaar kende en ze kon duidelijk zien dat ze naar Marie's etage keken (en naar de etage van de nieuwe buurman). De reden dat ze op was gaan letten was, omdat ik s'nachts, als zij ging slapen, hoorde dat iemand dan de tv keihard aan zetten. Ik vond het gek dat het altijd gebeurde als Marie was gaan slapen. Wij waren er nu dus achter gekomen dat de buren boven er dus wel mee te maken hadden zoals ik al eerder verteld had.

Marie werd geleidelijk aan ook gepest, het begon met pijn aan haar oog. Ze kreeg door dat iemand anders dat deed. Ze hoorde steeds een ''click geluid'' van iets of iemand in de hoek van haar slaapkamer raam en toen volgde daarop de pijn.Toen de stalkers merkte dat Marie het wist, kon ze niet meer in haar bed slapen!

Wat daarop volgde was dat wij onder opblaas bedden sliepen, (die wij tegen elkaar aangeplakt hadden). Wij wisten toen nog niet goed wat wij moesten gebruiken en geleidelijk aan kwamen er meer dingen en zo kwamen wij er geleidelijk achter wat we wel of niet konden gebruiken! Ondanks dat ze je branden en de bedden soms lek maken, helpen de bedden wel om je te beschermen, zelfs als ze lek zijn.

Doordat Marie nu ook, na 3 jaar, weer gepest werd, begon ze natuurlijk extra op te letten wie er nog meer mee deed aan het pesten, vooral door de mensen die daar woonde.

Uiteindelijk hoorde ze een keer een herrie in de hoek van haar slaapkamer, die grensde aan het berghok, waar ook de meeste straling vandaan kwam. Ze hoorde iemand naar beneden rennen en toen ze uit het raam keek zag ze een jongen met een zwaar groot ding lopen dat hij probeerde te verbergen onder zijn jas. Het was iets wat leek op een TL buis. Deze jongen rende samen met zijn vriendin en een klein hondje, naar een kleine zwarte auto die daar stond te wachten. Dat was de auto van Ton (van Marie's vorige buurman). Ton reed met een snelheid de hoek om, naar de achterkant van de flat, daar werd toen nog gebouwd. Op die bouwplaats stopte ze en wat ze verder deden kon ze niet zien want het was winter en dus was het nog donker. Zo kwam Marie er wel achter dat die jongen de zoon was van die Italiaanse vrouw van de 3e etage en deze vrouw had ook nog een (mooie) dochter met lang bruin haar, die ook hielp met het pesten.

Nu was het mysterie dus opgelost en wisten wij welke mensen er op de 3e etage ermee te maken hadden! Ik had al eerder vermeld dat ik constant s'nachts een herrie hoorde, en dat het mensen waren die ergens op de 3e etage woonde. Ik hoorde dan vogelgeluiden of fluiten naar elkaar en dan iemand van een balkon, naar weer een ander balkon springen! Dit was misschien wel het balkon van die twee zwakbegaafde mensen die in de Maisonnette woonde, ze deden het om ons makkelijker te kunnen pesten!

Ook gingen er veel mensen dood.

Een echtpaar, die naast deze buurman woonde, hadden onenigheid met hem gekregen over de tuin. Het ging over de erf grens. Niet lang daarna werd de man erg ziek en stierf .

Zijn vrouw begon daarna te dementeren en hij nam haar ook in de maling. Wij zagen een keer dat ze iets bij de vuilnisbak neerlegde, hij kwam dan naar buiten in zijn ochtendjas en hij pakte dan wat zij had neergelegd en legde dat dan weer terug voor haar voordeur! Dit gebeurde zonder tekst of uitleg en hij deed dan net of hij er niets mee te maken had!

Mijn Marie begon alles over de situatie aan iedereen te vertellen, die daar woonde, maar omdat de geluiden versterkt werden, door de afluisterapparaten, hoorde de stalkers (buren), alles. Ze wisten dan, wie wel en wie niet uit de weg geruimd moest worden.

Tine, de buurvrouw, die in de vorige woning naast Marie woonde en die ons had gewaarschuwd over die buurman, was ook verhuisd. De buurman en zijn vrouw, waren bij haar op bezoek geweest en kort daarna kreeg ze een hersenbloeding en stierf ze.

Jopie, een vriendin van Marie, vertelde weleens lelijke dingen over de ex-buurman aan Marie toen ze bij haar op bezoek kwam, (dit was de buurman waarvoor Marie verhuisd was). Nadat Jopie en haar man thuis kwamen van het winkelen, kreeg ze een hersenbloeding en viel ze neer op de grond. De eerste persoon die meteen naar buiten kwam was die buurman, waarover zij geklaagd had. Het was wel toevallig dat hij meteen aanwezig was om haar en haar man te helpen? Daarna bracht hij haar man constant naar het ziekenhuis zodat hij Jopie kon bezoeken. Jopie is kort daarna overleden en hij ging ook naar haar begrafenis. Het is we een raar idee dat hij daar aanwezig was terwijl zij hem niet uit kon staan!

De twee zwakbegaafde buren die naast Marie woonde in de Maisonnette, waren de volgende mensen die dood gingen! Zij woonde op de 2e etage, net tussen Marie in en de mensen die ons pesten van de 3e etage. Wij denken dat de stalkers de flat nodig hadden, zodat ze dichterbij konden komen om ons zo beter te kunnen raken met die apparaten waar ze ons mee pijnigde.

Deze mensen stierven ook allebei, plotseling, op dezelfde manier. De man kreeg wat aan zijn hoofd en viel dood neer en ongeveer 6 maanden later stierf zijn vrouw .

Mijn buurman Sharief, woonde vroeger naast mij en ik woonde naast die moeder en zoon. Sharief steunde mij altijd en hij geloofde mij. Hij werkte in een Restaurant, tegenover Marie's nieuwe woning, (schuin tegenover buurvrouw Jennie). Ik had hem nog gesproken en ik had dit aan Marie verteld. In dezelfde week dat Jopie stierf hoorde ik, dat ook hij, in het Restaurant, een hartstilstand had gekregen, hij was maar begin 40 jaar oud.

Jennie was een buurvrouw aan wie Marie hulp vroeg, zij zou voor Marie  dingen uitzoeken. Jennie had een hond en kort daarna ging de hond zomaar dood. Toen ging Jennie ook dood.

Corrie woonde naast ons en natuurlijk vertelde Marie haar ook alles. Ik werd dan kwaad en zei tegen Marie dat ze zo Corrie en andere in gevaar bracht. Corrie was een lieverd en gaf ons altijd boeken en wijn en meerdere attenties, maar toen Marie haar mededeelzaam maakte, was ze iets koeler  geworden. Later draaide ze wel weer bij en hielp ze ons toen wij 1 week op vakantie gingen. Daarna kwam ze toch weer aan deur en ook telefoneerde ze ons weleens om zo maar te kletsen.
Een keer zei Corrie: ''Hebben jullie nog last van die enge mensen?'' ik dacht nog Corrie dat had je beter niet kunnen zeggen over de telefoon.

Corries moeder woonde in een flat, tegenover mijn vorige woning (waar die moeder en zoon woonde).

Een keer belde Corrie ons op en vertelde aan ons dat ze was flauw gevallen toen ze op bezoek was bij haar moeder.  Daarna viel ze weer voor de 2e keer flauw en werd toen opgenomen in het ziekenhuis en ze was er erg slecht aan toe! Ze was vergeetachtig en zag er slecht uit. Later ging het weer iets beter met haar en mocht ze naar huis, maar aangezien ze daar onveilig was, ging ze kort daarna dood, ze was begin 60. Corrie was nog zo verbaasd om te horen dat Jennie was overleden en nu waren wij het die verbaasd waren over haar plotselinge overlijden!

Een keer, kwam er water uit de gaatjes (die door de buren geboord waren in het hout rondom het raam) in de slaapkamer.

Ik was vergeten te zeggen dat deze mensen ook steeds een manier vinden om binnen te komen, of je nou een ander slot neemt of niet!

Dus wij waren verbaasd en belde de huismeester en die vertelde ons dat de buren een lekkage hadden door de boiler! Dit waren de mensen die ook meededen met het pesten boven (de moeder, zoon en dochter). Deze mensen, woonden naast de lift, dus niet direct naast de buren boven, maar ietsje verderop rechts, naast de ingang van de lift.

Wij weten, dat ze altijd een verbinding nodig hebben met de boilers, pijpen, cv (verwarming) en elektriciteit, (zoals ze ook deden in de vorige woningen). Ze moeten ook steeds gaatjes in het houtwerk boren?

Met de lekkage, betekende het dus, dat ze bezig waren met de pijpen, (vooral in het toilet en de badkamer) om ons te pesten en hierdoor kregen zij een lekkage!

Wij weten, dat ze altijd een verbinding nodig hebben met de boilers. Dit gebeurde altijd in de vorige woningen en nu dus weer!

In de woning, (waar Marie nu woont) gebeuren deze dingen ook, maar dat vertel ik een andere keer, nu verder met mijn verhaal.

Marie besloot om naar de 3e etage te gaan, omdat zij contact wilde maken met deze familie. De deur stond open en de moeder en dochter waren druk in de weer met een elektrisch apparaat dat op een metaaldetector leek? Er lag geen water, de vloer was droog en toen ze Marie zagen, schrokken zij enorm!

Marie vroeg waarom ze ons zo pestte? De moeder, die getrouwd was geweest met een Italiaan, zei kwaad ik versta u niet! Toen riep ze de huismeester (die in de buurt stond) en zei tegen hem, dat hij tegen Marie moest zeggen om weg te gaan! Ze zei: "Deze vrouw beschuldigt mij en ze valt me lastig!''

Dat verhaal klopte dus niet, want eerst zei ze dat ze Marie niet kon verstaan en toen zei ze dat Marie haar beschuldigde?

Marie begon af en toe om te gaan met de buren onder haar, een buitenlandse vrouw, (nationaliteit ben ik vergeten) en haar dochter. Ze had nog meer kinderen, ik denk 1 zoon maar die hebben we geloof ik niet gezien. De dochter, vertelde ons dat ze door herrie, die zij s'nachts hoorde, bang was en daarom bij haar moeder sliep.

Deze mensen kregen ook een lekkage, terwijl er bij ons niets aan de hand was? De loodgieter, heeft toen toch, voor de zekerheid, iets vervangen in de keuken, maar alles was bij ons gewoon droog! We hadden geen overlast en dit ook niet veroorzaakt. Ik denk dat het ook weer met het gepest te maken had en de verbinding die de buren hadden gemaakt met de boilers etc.

De reden? omdat ze de onder buren wilde afluisteren! Ze zijn altijd bang als je met andere mensen omgaat en iets met ze bespreekt. Ze zijn bang om gepakt te worden! Ook wilden ze Marie,daar gaan pesten, zodat de mensen dan gaan denken dat het ''waan'' is, en dat alles in haar hoofd zit.

De mensen die boven woonde, zouden gaan verhuizen. Later kwamen wij erachter dat ze maar op een steenworp afstand van ons vandaan gingen wonen, we keken zo op hun huis! Ook hadden wij gehoord dat er een ruil was gedaan met de man boven en de moeder van de vrouw naast de lift, de gene die ons pestte.

De man en de vrouw boven, waren toen niet getrouwd (nu weet ik niet) en hij deed net of hij in de flat ging wonen van de moeder, maar hij ging eigenlijk samenwonen in het huis tegenover onze flat, met zijn vriendin.

De moeder was nooit of amper in de woning boven en wij denken dat ze of bij haar dochter inwoonde, of dat ze nog in haar eigen flat woonde?

De enige mensen die boven kwamen was die familie (naast de lift) en hun handlangers en de buren die verhuisd waren, zij kwamen steeds om de vuilnis weg te gooien?

Een keer, toen ze erg aan het pesten waren, zag Marie de vorige buurvrouw, beneden in haar auto zitten. Ze zat in de auto te roken en ze wachtte op haar man. Haar man was naar boven gegaan om de vuilnis op te halen.

Marie riep de buurvrouw en zei dat ze met haar wilde praten, waarop zij antwoorde dat ze naar beneden moest komen.

Beneden vertelde Marie haar dat ze nu wist dat zij ons aan het pesten waren en dat ze dat deden voor Ton, onze vorige buurman. Ze ontkende het en toen gaf ze Marie een stomp in haar gezicht!

Toen haar man naar beneden kwam, vertelde ze hem wat Marie had gezegd en  zijn reactie hierop was hetzelfde als die van zijn vriendin, hij gaf Marie een stomp en ze viel met een keiharde smak in de lift. Toen ze weer opstond, gaf hij haar weer een stomp, dit herhaalde hij 3x.

Marie vertelde hun dat ze niet meer piepjong was en waarom zij dit deden? De vriendin, naam: van Brenkelen, antwoordde hierop en zei: ''Al was je 80 jaar oud het maakt mij niets uit, al ga je hieraan dood!'' Het was pas toen Marie begon te huilen dat Smith, haar vriend stopte om haar te slaan. Daarna, liep hij, samen met zijn vriendin terug naar de auto.

De politie is toen gebeld en ook geweest en zij adviseerde haar om naar het ziekenhuis te gaan, want dat zou helpen voor de verdere aangifte.

Marie was dus ernstig gewond en moest naar de ''Eerste Hulp.'' Daar vertelde ze haar dat haar ribben gekneusd waren, (dit kwam door de stompen van dhr Smith) en dat haar benen blauw waren (dit kwam weer door de val in de lift, na de stomp van deze Smith). Ook had ze een opgezwollen en groenblauw gekleurde wang, dit had ze gekregen door de stomp door Mw. van Brenkelen. Dokter Woerden, vroeg haar waarom ze haar zo toegetakeld hadden? Ze vonden het zeer ernstig en raadde haar dus ook aan, om aangifte te doen bij de politie. Dat heeft ze toen ook (weer) gedaan.

De beelden stonden op de computer en de huismeester (Bert) heeft samen met ons er naar gekeken. Toen de politie 1 week later langs kwam, had hij alles gewist! dat is toch raar? De huismeester vertelde wel dat hij de beelden samen met ons had bekeken en dat Marie door die Smit en zijn vriendin (van Brenckelen) was geslagen.

 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organized Gang Stalking WHAT YOU NEED TO KNOW

GROEPSTALKEN in Nederland met electromagnetische wapens

Sommige dingen die hij verteld komen mij bekend voor (gepest worden met elektronische gadgets of wapens) maar er zijn ook dingen die wij absoluut niet meemaken zoals de dingen die hij zegt op "You Tube'' over een ''Nieuwe Wereld Orde'' en nog een aantal andere dingen, dat is niet het probleem dat wij ervaren.
Het gaat ons om een aantal mensen uit het verleden, die met hun vrienden etc. het leuk vinden om ons te stalken en pijn te doen (met gadgets/wapens, gekocht of gemaakt, zie ''You Tube").
Zoals ik al zei, ze kunnen het leven van ons en andere mensen zuur maken. Het is moeilijk te bewijzen en een raar verhaal, (maar jammer genoeg waar)!
Doordat het moeilijk te bewijzen is, komen deze mensen er ook mee weg!
Daardoor is het voor de stalkers een spannend spel geworden en blijven ze het doen. Dit maakt niet uit of wij verhuizen.
Met deze apparaten, maken ze iemand die ergens woont, ziek, of nog erger gaan er mensen dood en dan krijgen ze weer een woning in de buurt van de gene die ze willen stalken. Niemand komt er achter, ja wij weten het, maar wij worden niet serieus genomen, vooral niet als je dit overal meemaakt, dan zit het in je hoofd en heb je last van ''achtervolgings waanzin!"Anarchiel, Vrijheid. Maar dan ook echt! De bibliotheek bevat een verzameling speciale stukken Samengestelde Dossier overzichten van Storts en Artikelen Contact leggen of de Disclaimer lezen RRS overzicht van de Alternatieve Media
Het Forum voor diverse onderwerpen Onze open Stortplaats, doe mee en plaats zelf iets. Chatten kan bij ons in de Lounge, Vrijheid met een kopje koffie erbij. Enkele Statistieken over het bezoek van deze webstek Onze Links pagina geeft een overzicht van, jawel, LINKS. Onze Muziek pagina bevat enkele eigen werkjes van onze leden.


[Vergroot of verklein de lettergrootte door op een cijfer hiernaast te klikken] 0 1 2 3
Mijn verhaal als “targeted individual” van georganiseerde groepstalking.


4
+
Door Dutchguy om 00:58 op 26-04-2014 in Nieuws
(2x gereageerd, 951x bekeken)


Ik ben een jongen van 28 jaar uit een middelgroot dorp in de provincie Zuid-Holland. Mijn woonplaats houd ik liever geheim, omdat ik anoniem wil blijven. Sinds enkele weken ben ik slachtoffer van ernstige groepstalking. Veel mensen beseffen niet wat groepstalking is en vergelijken dit vaak met de traditionele vorm van stalking, waarbij iemand bijvoorbeeld wordt belaagd of lastiggevallen door een ex. Georganiseerde groepstalking is een totaal ander fenomeen. Op de website groepstalking.nl is een samenvatting gemaakt over wat deze vorm van stalking precies is. Link: http://www.groepstalking.nl/groepstalking.pdf

Ik wil u vriendelijk verzoeken deze samenvatting even door te nemen. Nadat u het gelezen heeft zult u wellicht denken, wat een paranoide waanzin. Als je daarin gelooft moet je haast wel gek zijn. En toch is alles wat er staat helaas hartstikke waar. De kracht van deze psychopatische vorm van stalking zit hem namelijk in het feit dat iemand geestelijk en emotioneel tot op de grond toe wordt afgetakeld, totdat hij door een psychiater paranoide schizofreen wordt verklaart met mogelijk een opname tot gevolg. Ook gebeuren er veel zelfmoorden. Ik ervaar dagelijks nieuwe gebeurtenissen waarbij van alles wordt toegepast om mij gek te krijgen.

Het begon met stemmen horen. Ik hoorde mensen mijn gedachten hardop voorlezen en vervolgens erop reageren. Je krijgt het gevoel totaal geen privacy meer te hebben, want overal waar je aan denkt hoor je reacties op. De moderne technieken van tegenwoordig maken het echter mogelijk om mensen stemmen te laten horen. Microwave hearing en voice 2 skull zijn bijvoorbeeld dergelijke wapens die veelvuldig worden ingezet. Om te testen of ik niet gek aan het worden was, heb ik een audio opname gemaakt tijdens mijn slaap om te kijken of daarop iets te horen zou zijn. Tot mijn grote verbazing heb ik daadwerkelijk vreemde geluiden en stemmen kunnen opnemen. Sindsdien maak ik dagelijks opnamen tijdens mijn slaap, in mijn auto gedurende de nacht, als ik het huis alleen achterlaat, etc.. Ik heb nu een aardige collectie opnamen, waarbij er een aantal zeer bizar te noemen zijn. Deze zijn allemaal te vinden op mijn blog: http://groupstalking.wordpress.com.

Ik weet nog dat ik drie maanden geleden wakker werd met een kale ronde plek op mijn achterhoofd. Volgens de huisarts door stress veroorzaakt, maar na wat googlen over groupstalking en electronic harassments, kwam ik erachter dat het mogelijk de afdruk kan zijn van een laser of zelfs het plaatsen van een implantaat. Ik vermoed verder dat een aantal huizen rondom mijn huis (ik woon vrijstaand) worden bewoond door stalkers of dat de bewoners zijn overgehaald om mee te doen op basis van leugens en indoctrinatie. Het zijn veelal koopwoningen die worden onderverhuurd, dus in principe kan iedereen erin trekken. Op een tweetal filmpjes die ik ‘s nachts gemaakt heb van de omgeving kunnen vreemde lichten (mogelijk lasers) worden waargenomen. Daarnaast heb ik een knipperende laser-stip op een vaste locatie op de muur gefilmd.

De meest bizarre opname tot nu toe is een audio opname gemaakt tijdens mijn slaap, waarbij heel duidelijk een vreemde stem te horen is die tegen mij enkele uitspraken doet. Luister de opname vanaf 5:15 uur tot en met 5:18 uur.


Link: http://groupstalking.wordpress.com/2014/04/18/18-4-2014-bedroom-recording-at-night-from-new-location/

Er is geen logische verklaring voor de betreffende stem. Mijn ouders (ik woon nog voor enkele maanden thuis) liggen te slapen en praten nooit in hun slaap. Bovendien klinkt de stem behoorlijk zwaar.

Omdat de stalkers hoogstwaarschijnlijk niet van plan zijn te stoppen, probeer ik te zoeken naar manieren om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor dit vreselijke fenomeen. Dagelijks plaats ik nieuwe updates op mijn blog. Het is nodig dat deze misdaden worden onderzocht en in de openbaarheid worden gebracht.

Hieronder treft u nog een aantal interessante links aan aangaande dit onderwerp:
http://www.groepstalking.nl
http://www.petermooring.nl
http://www.gangstalking.nl
http://gangstalking.wordpress.com/

Groeten,

Dutchguy
Bijbehorende url:

http://groupstalking.wordpress.comUniversiteit maakt apparaat dat door muren heen kan kijken

30. apr, 2015

Universiteit maakt apparaat dat door muren heen kan kijken

Universiteit maakt apparaat dat door muren heen kan kijken
Gepubliceerd: 11 oktober 2013 20:28 Laatste update: 11 oktober 2013 20:28

Het Massachusetts Institute of Technology heeft apparatuur ontwikkeld die de locatie kan bepalen van mensen die zich in een andere kamer bevinden.

Dat meldt Computerworld.

Het MIT noemt het apparaat zelf de Kinect van de toekomst, waarbij het doelt op Microsoft's Kinect-systeem, dat met behulp van camera's mensen kan zien en gebaren kan interpreteren.

Het apparaat dat MIT ontwikkelde werkt echter op basis van radiosignalen en het kan daardoor door muren heen kijken. Het apparaat stuurt en ontvangt radiosignalen en kan op die manier de locatie van iemand bepalen, ook als de persoon stil staat.

De verstuurde radiosignalen ketsen af op een persoon, net zoals dat bij radar gebeurt, en deze worden weer opgevangen. Doordat er drie antennes zijn kan de locatie van een persoon bepaald worden. Het apparaat is nauwkeurig genoeg om te zien of iemand zijn arm optilt.

Op dit moment bevindt de apparatuur zich nog in de experimentele fase, maar de ontwikkelaars willen het apparaat kleiner maken en in staat stellen om meer dan een persoon te volgen.

Ze zijn niet van plan om het apparaat zelf op de markt te brengen, maar ze zien genoeg mogelijkheden. Zo kan een kleinere versie uiteindelijk dienst doen in huizen en bijvoorbeeld zien wanneer iemand valt. Denk aan mensen die slecht ter been zijn of een hartaanval krijgen.
Door: NU.nl/Marc Rademaker

Gang Stalking

30. apr, 2015

SAUNIC NAUSEA DEVICE

HomeSONIC NAUSEA

SONIC NAUSEA

SONIC%20NAUSEA Sonic Nausea is a small electronic acoustic generating device which can really turn one's stomach. It generates a unique combination of high-pressure sound waves which soon leads most in its vicinity to queasiness. It can also cause headaches, intense irritation, sweating, imbalance, and nausea. Hiding this device in your inconsiderate neighbor's house might put an end to their late-night parties. The abusive bureaucrat's office, the executive lunchroom... the possibilities are endless for that small portion of inventive payback. Its sound wave characteristics make directional source determination difficult. This is the new upgraded 2011 version Sonic Nausea, featuring an enhanced custom-built transducer which provides triple the pressurized output of the previous one. Powered by one 9-volt battery (included) which can power the unit for up to 100 hours of continuous use. Each unit can cover one average size room. Use with extreme discretion. This is a compact civilian version of the government model Sonic Assault.

SAUNIC NAUSEA
Sonic Nausea is a small electronic acoustic generating device which can really turn one's stomach. It generates a unique combination of high-pressure sound waves which soon leads most in its vicinity to queasiness. It can also cause headaches, intense irritation, sweating, imbalance, and nausea. Hiding this device in your inconsiderate neighbor's house might put an end to their late-night parties. The abusive bureaucrat's office, the executive lunchroom... the possibilities are endless for that small portion of inventive payback. Its sound wave characteristics make directional source determination difficult. This is the new upgraded 2011 version Sonic Nausea, featuring an enhanced custom-built transducer which provides triple the pressurized output of the previous one. Powered by one 9-volt battery (included) which can power the unit for up to 100 hours of continuous use. Each unit can cover one average size room. Use with extreme discretion. This is a compact civilian version of the government model Sonic Assault.