Groepstalken na verhuizen .....

12. jan, 2015

Marie was een paar jaar geleden verhuisd naar een flat en daar bleef de ellende door gaan. Ik woonde toen ook bij haar en ik merkte geleidelijk aan dat de dingen die in de vorige woning waren gebeurd, nu weer gebeurde! Het probleem was alleen dat het niet met Marie gebeurde, maar wel met mij. Dit duurde ongeveer 2 jaar tot dat zij al haar geld in de flat had gestoken om het op te knappen en toen begonnen ze ook haar weer te pesten .....

Toen wij in die flat woonde, werd er ook veel GDHZ, niet op een normale manier maar weer op rare momenten en op verdachte plaatsen! Marie hoorde het ook wel, maar zij dacht dat het ok was, omdat het een flat was en er dus veel mensen woonde.

Ik had al 16 jaar in een flat gewoond en ik wist dus hoe het klonk als er in een flat GDHZ werd (met veel herrie), want in die jaren, werd er ook door de woningstichting veel dingen veranderd in de flat. Ook wist ik hoe het klonk als buren aan het DHZ waren en ik had het nooit als een probleem ervaren, niet meer als andere mensen.

Het was pas jaren later toen de nieuwe buren vervelend begonnen te doen en mij gingen pesten dat ik het wel als last begon te ervaren!

Ik merkte dus in deze flat (van Marie) dat door de plotselinge veranderende geluiden die ik hoorde in de kamer, zoals een klok die opeens harder begon te tikken, dat het weer met zendertjes te maken had en dat ze dus dingen aan het maken waren waar wij last van zouden krijgen!. Het waren weer dezelfde dingen, zoals rommelen met de boiler en het water, de pijpen en de cv en de elektriciteit. Ik hoorde ook weer de ijskast een keiharde herrie maken. Als dit dan gebeurde, hoorde je altijd de mensen met tafels en stoelen schuiven, net als in mijn vorige flat. Ik was vergeten om dit eerder te vermelden dat die moeder en zoon etc. ook elke dag met meubelen aan het schuiven waren, net als dus nu in de nieuwe flat van Marie.

Toen ik op het toilet mijn handen wilde wassen en de kraan open deed, hoorde ik de bekende harde klappen in de pijpen, en toen ik dit dus hoorde wist ik ook zeker dat ze er mee te maken hadden! Ook toen ik de wc doortrok hoorde ik keiharde klappen in de pijpen, dit had ik de maanden daarvoor nog niet gehoord en het gebeurde na het DHZ. Toen Marie dit ook hoorde, vond ze dit wel vreemd.

Als Marie weg ging en ik alleen thuis was, begonnen ze meer te DHZ, maar zoals ik al zei, het ging mij nu niet, zoals met de vorige buren (moeder en zoon) om het geluid van het DHZ. Het ging om het RESULTAAT VAN HET DHZ en dit betekende dat wij weer last zouden krijgen van deze mensen!

In het begin, terwijl ze nog alles aan het maken waren, sliep ik nog in mijn bed maar daar kwam langzaam een einde aan! Ik werd, zoals in de andere woning, weer gepijnigd over mijn hele lichaam! Ook voelde ik weer getril onder mijn bed! Volgens mij komt het door een soort radiogolven?

Toen ik dit vertelde aan Marie geloofde zij mij niet en het duurde nog 2 jaar voordat het ook met Marie zou gebeuren en zij mij wel zou geloven! Marie dacht dat ik alles van het verleden nog niet had verwerkt en dat ik het mij dus allemaal inbeeldde! Dit was natuurlijk vervelend voor mij en ook erg frustrerend!

Nadat Marie was gaan slapen, begonnen deze mensen opeens druk heen en weer te lopen. Ik hoorde de buren, boven, iets zwaars over de grond  schuiven, het klonk alsof het een zwaar groot blok was. Omdat ik daarna meestal gepijnigd werd, dacht ik aan een soort accu? in ieder geval iets met elektriciteit?

Ook hoorde ik een abnormale bedrijvigheid van mensen die links boven woonde! Eerst werd er naar elkaar gefloten en daarna hoorde ik mensen springen naar beneden op een balkon? Ik denk dat ze dat deden om zo dichterbij ons te komen. 

Marie de woning was naast de lift en als je de trap nam, was er ook (naast de lift) een ''Maisonnette''. De twee mensen die in de ''Maisonnette'' woonde waren zwakbegaafd en waren dus niet de mensen die van die acrobatische toeren maakte!

Het heeft een tijd genomen voordat ik door kreeg wie het precies waren, dat gebeurde pas toen Marie ook gepest werd en zij mij mee ging helpen zoeken. Daarvoor wist ik alleen, dat door de geluiden die ik hoorde, dat het meerdere mensen waren. Het waren de mensen die boven woonde en mensen ergens aan de zijkant, links van de flat, op de 3 e etage maar waar?

Zoals ik eerder vertelde, werd ik in de flat elektronisch gepest. Marie geloofde het nog niet echt, van dat elektronisch pesten, maar er waren wel een paar dingen die ze ook wel vreemd begon te vinden!

Wat ze dus wel raar vond, was dat als wij de telefoon gebruikte, (Dect) en bijvoorbeeld de bank belde om geld over te boeken, (om een rekening te betalen) dat er dan halverwege meestal iets raars gebeurde, het gesprek of verbinding werd dan meestal, halverwege, plotseling afgebroken. Ook hoorde we dan een gek geluid, zoals ''brrrrr'' alsof ze iets deden om het expres weg te halen en dat was ook zo!

Een keer toen ik alleen thuis was, liep ik met de telefoon, kamer in en kamer uit, terwijl ik de gegevens intoetste van de rekening die ik moest betalen en toen hoorde ik, iemand boven, met zware voetstappen achter mij aanlopen. Alles was bijna in orde en de bank (computer) herhaalde nog even mijn gegevens voordat ik het met ja moest bevestigen, toen gebeurde het weer, dat rare geluid ''brrrrr'' en de verbinding werd weer verbroken!

Marie merkte ook steeds, dat als er iets vreemds gebeurde met de telefoon, dat er dan ook meestal iemand boven haar hoofd stond.

De problemen, met de ''Dect'' telefoon begonnen al in de andere woning, nadat wij last kregen van de buren. Dat was ook de reden dat wij overschakelde naar ''Analoog'', omdat het draadloos telefoneren een probleem werd. Ze vingen dan de gesprekken steeds op en met Analoog konden ze ook wel afluisteren, maar het gesprek werd niet meer afgebroken!