V. GEWOON PESTEN NAAR GROEPSTALKEN

21. okt, 2014

Toen de buren van Marie met mijn buren gingen samenwerken, om te pesten, ging het natuurlijk van kwaad tot erger!

Een keer toen ik in het ziekenhuis lag voor een borstreconstructie, na mijn borstkanker, voelde ik voor de eerste keer in het ziekenhuis bed iets vreemds! Ik voelde het bed onder mij bewegen! Eerst dacht ik dat het aan mij lag, dat het misschien iets te maken had met de narcose of medicijnen? Omdat ik daarna niets meer voelde, dacht ik er verder niet meer aan tot een paar maanden later!

Het was al bijna Kerst en ik zat op de bank, toen begon de bank te bewegen en daar bleef het niet bij! Mijn lichaam werd gepijnigd en ik voelde allerlei trillingen over mijn hele lijf! Kort daarna deden zij het ook bij Marie.

Dit was een reden voor Marie om te verhuizen!

Voor weken konden wij ons niet meer ontspannen in haar huis. Wij konden niet zitten of slapen, wij wisten niet, zoals nu, wat wij moesten doen om het tegen te houden. Zelfs nu gebruiken wij dingen die wij zelf bijelkaar hebben verzameld en dan nog hebben wij last als wij die dag erg gepest worden, of de dingen niet goed over ons heen leggen.

 

7. okt, 2014

Binnenkort het vervolg van gewoon pesten naar electronisch stalken en hoe dat begon etc. De STALKERS maken het mij moeilijk zitten in mijn computer etc. en nadat ik geschreven had dat ze vroeger de tv beelden met een ontvanger weghaalde, werd de volgende dag mijn beeld van mijn computer opgevangen en weggehaald!
Als ik aan mijn blog wil werken kan ik niet inloggen en als ik een paar trucjes uithaal (omweg) dan kom ik er wel in! Dus stalkers willen niet dat ik het vertel!