27. sep, 2014

ELEKTRONISCH STALKEN DOOR BUREN EN HANDLANGERS

Toen ik borstkanker kreeg, moest ik geopereerd worden. De dokter vroeg mij of ik de enige in mijn familie was met borstkanker en ik moest erkennen dat dat zo was. Ik vertelde wel dat ik veel last had van mijn maandelijkse cyclus, die ongeregeld was en ook nog lang duurde. De dokter ging er toen vanuit dat de ''borstkanker'' misschien kwam doordat ik te veel ''oestrogenen'' had en adviseerde mij om hormonen te gaan slikken (om het te veel aan oestrogenen tegen te gaan).

Dat ik dit vertel, is omdat er ook een grote kans is dat het door het ''zappen'' komt ( de borstkanker), maar dat ik dat toen niet wist! Ik weet wel dat een te veel aan oestrogenen niet goed is voor een vrouw en daarom dacht ik dus ook dat dat de reden was voor mijn borstkanker!

Nu, nadat ik jaren gestalkt word en er dus ook op mijn gezonde (en geopereerde) borst gezapt word, twijfel ik? Ze zappen'' soms wel weken continu hetzelfde lichaamsdeel,  (dat wisselt) en dan beginnen ze weer van voor af aan.

Ik wil binnenkort vertellen over het verhuizen van mijn ene woning naar de andere woning en ook het verhuizen, (een paar maal) van mijn familielid.

Ik wil vertellen dat deze stalkers gewoon mee verhuizen, maar soms wonen de ''stalkers'' er al en dat is dus vreemd! (ik vraag mij af of ze worden omgekocht?). Ook verbaast het mij steeds dat er zoveel van dit ''soort'' mensen'' zijn die dit willen doen?