21. sep, 2014

vervolg Groepstalking door buren

Nadat ik de buren met het DHZ etc. had geconfronteerd, waren ze woedend op mij! Ze gilde dat ik niet 100% was! Ze hadden natuurlijk al jaren met elkaar afgesproken dat ze dit zouden zeggen als ik zou klagen!

s'Nachts, hoorde ik, door de speakers en versterkers, vogelgeluiden, die zij maakte, over mijn balkon galmen, daarbij kregen zij hulp van nog meer mensen, zoals zijn zus en haar dochter.

s'Ochtends werd ik wakker en dan voelde het alsof mijn lichaam verlamd was, ik kon mijn armen en benen niet bewegen, net zoals wanneer je armen of benen slapen en je ze heen en weer moet schudden, zo voelde het ook! Dit gebeurde bijna elke dag en dat was eng.

Ook begon ik erge rugpijnen te krijgen, ik kon amper adem halen, want het ging dan door merg en been, vooral mijn borst/hart?/rug deed pijn. Het kwam steeds onverwachts en het werd zo erg dat ik pijnstillers ging slikken, wel om de 4 uur.

Nu weet ik dat ze mij aan het zappen waren, maar toen niet! Nu, als ze mijn familielid en mij pijn doen, met zappen, dan doen ze dat ook expres bijna de hele dag door, maar toen werd het zo gedaan dat je niet wist dat een ander het deed!

Later toen ik wilde verhuizen, ontdekte ik dat ik een verdikking had op mijn linker borst en dat het borstkanker was. Nu, na al die jaren, zijn ze nog bezig om mijn gezonde borst ziek te maken want ik voel het gestraal en de pijn.

Dit doen ze nu al jaren, op mijn borsten stralen, maar ik probeer mij altijd te beschermen. Mijn zieke borst is toen ook geamputeerd en ik moest toen ook plastische chirurgie ondergaan voor een borst prothese. De kanker was uitgezaaid  tot in de lymfe en die zijn toen allemaal verwijderd. Nu willen ze dus weer een verdikking aan de kant van de geamputeerde borst geven, (vooral onder mijn armen), de gezonde borst willen ze ook ziek maken.

Toen ik ging verhuizen en ik in mijn bijna oude lege flat was om wat schoon te maken etc. waren ze ook steeds bezig om mij te zappen! Ik verging dan zo van de pijn dat ik een 1/2 uur of langer niks kon doen! Door de pijn zat ik voorovergebogen te wachten op een kale vloer, tot dat de pijn weer weg trok, (niet wetende dat het door het ''zappen'' kwam)!