Elektronische stalking

27. sep, 2014

Toen ik borstkanker kreeg, moest ik geopereerd worden. De dokter vroeg mij of ik de enige in mijn familie was met borstkanker en ik moest erkennen dat dat zo was. Ik vertelde wel dat ik veel last had van mijn maandelijkse cyclus, die ongeregeld was en ook nog lang duurde. De dokter ging er toen vanuit dat de ''borstkanker'' misschien kwam doordat ik te veel ''oestrogenen'' had en adviseerde mij om hormonen te gaan slikken (om het te veel aan oestrogenen tegen te gaan).

Dat ik dit vertel, is omdat er ook een grote kans is dat het door het ''zappen'' komt ( de borstkanker), maar dat ik dat toen niet wist! Ik weet wel dat een te veel aan oestrogenen niet goed is voor een vrouw en daarom dacht ik dus ook dat dat de reden was voor mijn borstkanker!

Nu, nadat ik jaren gestalkt word en er dus ook op mijn gezonde (en geopereerde) borst gezapt word, twijfel ik? Ze zappen'' soms wel weken continu hetzelfde lichaamsdeel,  (dat wisselt) en dan beginnen ze weer van voor af aan.

Ik wil binnenkort vertellen over het verhuizen van mijn ene woning naar de andere woning en ook het verhuizen, (een paar maal) van mijn familielid.

Ik wil vertellen dat deze stalkers gewoon mee verhuizen, maar soms wonen de ''stalkers'' er al en dat is dus vreemd! (ik vraag mij af of ze worden omgekocht?). Ook verbaast het mij steeds dat er zoveel van dit ''soort'' mensen'' zijn die dit willen doen?

   

 

21. sep, 2014

Nadat ik de buren met het DHZ etc. had geconfronteerd, waren ze woedend op mij! Ze gilde dat ik niet 100% was! Ze hadden natuurlijk al jaren met elkaar afgesproken dat ze dit zouden zeggen als ik zou klagen!

s'Nachts, hoorde ik, door de speakers en versterkers, vogelgeluiden, die zij maakte, over mijn balkon galmen, daarbij kregen zij hulp van nog meer mensen, zoals zijn zus en haar dochter.

s'Ochtends werd ik wakker en dan voelde het alsof mijn lichaam verlamd was, ik kon mijn armen en benen niet bewegen, net zoals wanneer je armen of benen slapen en je ze heen en weer moet schudden, zo voelde het ook! Dit gebeurde bijna elke dag en dat was eng.

Ook begon ik erge rugpijnen te krijgen, ik kon amper adem halen, want het ging dan door merg en been, vooral mijn borst/hart?/rug deed pijn. Het kwam steeds onverwachts en het werd zo erg dat ik pijnstillers ging slikken, wel om de 4 uur.

Nu weet ik dat ze mij aan het zappen waren, maar toen niet! Nu, als ze mijn familielid en mij pijn doen, met zappen, dan doen ze dat ook expres bijna de hele dag door, maar toen werd het zo gedaan dat je niet wist dat een ander het deed!

Later toen ik wilde verhuizen, ontdekte ik dat ik een verdikking had op mijn linker borst en dat het borstkanker was. Nu, na al die jaren, zijn ze nog bezig om mijn gezonde borst ziek te maken want ik voel het gestraal en de pijn.

Dit doen ze nu al jaren, op mijn borsten stralen, maar ik probeer mij altijd te beschermen. Mijn zieke borst is toen ook geamputeerd en ik moest toen ook plastische chirurgie ondergaan voor een borst prothese. De kanker was uitgezaaid  tot in de lymfe en die zijn toen allemaal verwijderd. Nu willen ze dus weer een verdikking aan de kant van de geamputeerde borst geven, (vooral onder mijn armen), de gezonde borst willen ze ook ziek maken.

Toen ik ging verhuizen en ik in mijn bijna oude lege flat was om wat schoon te maken etc. waren ze ook steeds bezig om mij te zappen! Ik verging dan zo van de pijn dat ik een 1/2 uur of langer niks kon doen! Door de pijn zat ik voorovergebogen te wachten op een kale vloer, tot dat de pijn weer weg trok, (niet wetende dat het door het ''zappen'' kwam)!  

20. sep, 2014

 

Het is begonnen 10 jaar geleden, nadat ik, na 5 jaar van irritaties, (die zij niet echt toegaven), er iets van zei. Sindsdien is de ellende begonnen en werd het van kwaad tot erger, zelfs verhuizen heeft niet geholpen!

Het is nu zo erg, dat een familielid en ik elektronisch gestalkt worden en ook bij haar heeft verhuizen niet geholpen, ze verhuizen gewoon met ons mee! Het zijn dan wel niet dezelfde mensen die mee verhuizen, maar hun vrienden en handlangers.

De buren, van toen, waren een moeder en haar zoon. Later toen het verergerde, hielpen haar dochter, (die al haar eigen woning had) en hun vrienden, hun ook mee.

De zoon gebruikte altijd al een zendertje, die hij voor mijn balkon raam zette, dit was in het begin misschien wel lief bedoelt, omdat hij geen overlast wilde veroorzaken, maar dat weet ik niet zeker?

Het betrof een doorlopend balkon en zijn kamer was naast mijn zitkamer en slaapkamer. Als ik ging slapen hoorde ik altijd dat hij uit zijn raam op het balkon sprong en dan naar mijn raam liep en iets neerzette. Pas later had ik door dat het een zender was. Als ik mijn licht uit deed en ging slapen, begon hij te DHZ en de radio ging aan.

Ik wist dat hij een zender gebruikte, omdat als ik wakker werd, (of als ik wakker was) en even naar de keuken liep etc. hij meteen de radio uit deed. Ook met het ''Doe Het Zelve'' stopte hij dan! In het begin vond ik dat wel vreemd en toch ook weer niet.

Het begon vervelend te worden overdag, want als ik dan naar de muur liep, waar mijn bureau stond, stopte hun geluiden achter de muur abrupt en dat vond ik, toen het steeds gebeurde, vreemd.

Ook begonnen ze elke dag, te hameren en te boren, ook als de zoon niet thuis was en er werd dan ook nog boem boem muziek gespeeld, dit werd geleidelijk aan steeds erger!

Ook merkte ik, dat de jongen, als hij aan het DHZ was, met pijpen en water in de weer was, vooral met de pijpen van de cv en de boiler, daar zat hij dan  mee te rommelen. Later, werden er, via zijn pijpen, ook naar mijn cv verbindingen gemaakt, dan hoorde ik water via zijn cv naar mijn cv lopen.

S'Nachts, was het vreemd, want dan hoorde ik hem de trappen op en af rennen van de flat, (zo klonk het tenminste). De geluiden waren ook nog eens extra versterkt en dan hoorde je zijn zware voetstappen in de kamer naast mij heen en weer lopen!

Later had ik ook door dat ze de telefoons afluisterde, dat was dus ook een van de redenen dat ik niet dichtbij de muur mocht komen! Soms werd ik gebeld door een van hun en dan hadden ze een gesprek van andere mensen, doorverbonden naar mijn mobiel! Ook luisterde ze meestal mijn gesprekken af en als ik dan weleens besloot om alleen maar te sms-en, merkte ik dat de buurvrouw kwaad werd.

Dat merkte ik, omdat het raam dan open ging en dan hoorde ik, door een luidspreker, keiharde duivengeluiden. Als ik dan buiten, op het balkon ging kijken, zag ik geen duiven, maar ik zag dan wel een beweging bij haar raam.

Er werden ook balletjes aarde naar mijn raam gegooid, eerst dacht ik dat iemand een plant had laten vallen en dat het zo door de wind op mijn balkon en raam terecht was gekomen, maar later had ik in de gaten dat zij dat deden!

Ook deden ze de tv door speakers keihard aan en dan galmde het kei en kei hard door de hele hal van de flat en rondom de balkons van onze etage en vooral voor mijn raam klonk het het hardst! Echt het klonk dan als het geluid van een voetbal stadion!

Ze hebben op deze manier ook een buurman weggepest, want als hij begon te bellen dan lieten ze zijn stem, keihard op mijn kant van het balkon klinken, vooral s'nachts! Dan leek het net alsof hij rondom het doorlopende balkon liep, langs de ramen van de mensen. Dan ging ik in de hal voor zijn deur staan luisteren of hij binnen in zijn flat was en dat was dan ook zo. Ik hoorde hem dan praatten of ik belde hem op om hem te waarschuwen. Deze man was wel een alcoholist, dus ze vonden het niet zo prettig om naast hem te wonen en dat kon ik wel begrijpen, maar toch?

Wat ook gebeurde, was dat het erg warm werd in mijn woning (daarvoor hoorde ik hem dan altijd rommelen in de hoek van mijn cv), terwijl ik de cv uit had staan. De plinten waren altijd wel aan en heet, maar ik woonde er al 10 jaar voordat zij er kwamen wonen, dus dat ik de hele dag mijn raam open moest houden was nog nooit gebeurd!