1. okt, 2014

Tekst

Toen Marie daar ging wonen en alles nog ok was, gaf zij een keer haar sleutels aan de buren, maar later ontdekte zij, dat de buren binnen kwamen als zij er niet was! Waarom ze dat dacht was omdat ze rare dingen opmerkte, bijvoorbeeld elke keer als ze kleding kocht, zag ze, ook als ze de kleding nog niet had gedragen. dat de buurvrouw meestal dezelfde kleding aanhad. Ook waren er dingen verschoven of er verdwenen dingen.

Om zeker te zijn heeft zij toen een test gedaan met een kamerscherm. Het was een  kamerscherm met losse scharnieren, die je erin en uit kon doen, die zette zij toen voor de ingang van de zitkamer. Nadat wij gewinkeld hadden en thuis kwamen zagen wij dat er een scharnier uit was (van het kamerscherm) en zo wisten wij zeker dat ze binnen waren geweest!

Marie heeft toen haar sloten veranderd, maar in de jaren dat zij en ik gestalkt worden, hebben wij ontdekt dat als ze bv.zendertje moeten plaatsen, of iets anders in huis, dat nieuwe sloten ze heus niet tegen houden!

Kijk maar op ''You Tube'' wat allemaal mogelijk is!

Ze begonnen nu op de pijpen te tikken en tegen de muur te kloppen als wij gingen slapen, maar ook overdag deden ze het. Het geluid kwam dan door de zendertjes die in de pijpen en/of in huis waren geplaatst? (bv. als het in de pijpen zat ging het via hun huis met een verbinding naar Marie's huis).

Ze haalde ook de tv programmas weg, want ze vingen het op, (waar je naar zat te kijken) en haalde het dan weg! Als dit gebeurde belde wij de politie en als de politie weg ging, kwam altijd Marie's buurman naar buiten. Dan begon hij een praatje te maken met de politieman en een keer had hij het met hem over onze tv, toen werd de politieman boos en vroeg hoe hij wist dat het over de tv ging? Met andere woorden zij deden het expres en zij wisten ook dat dat de reden was dat wij de politie hadden gebeld.

Ik wilde een keer een videoband laten zien, (bij Marie thuis) aan een medewerker van de woningstichting, over de problemen in mijn huis, (dingen die ik had gefilmd) maar de buren vingen toen alles op via hun tv.  Ze hadden een ontvanger., zoiets dat je gebruikt om draadloos via de ene kamer en andere kamer een verbinding te maken van audio zoals tv. Zij wisten, nadat ze het opvingen, wat er op de videoband stond en ook precies waar ik last van had en over wilde klagen!

Ook in mijn huis werd mijn tv thuis steeds opgevangen en de programmas weggehaald. Zodoende wist ik dat er contact was met mijn buren, omdat deze dingen nu ook bij Marie gebeurde.

Daarna ging het snel, alles gingen ze nu ook bij Marie doen. De buurvrouw die ons verteld had over de auto werd nu door deze buurman lastig gevallen. Een keer kwam hij binnen omdat hij even bij deze buurvrouw naar de pijpen in de badkamer wilde kijken. Ik wist dat het niks onschuldigs was en dat het met Marie haar woning te maken had en dat hij een manier zocht om met het water en de pijpen een verbinding te maken.

Ze hebben meestal mensen nodig die boven wonen en dat gebeurde ook. De buurvrouw, die boven Marie woonde, was goed bevriend met deze buren en begon hen te helpen.

Ik merkte ook dat mijn buurjongen bij haar boven kwam, ik zag hem niet maar ik hoorde zijn voetstappen boven lopen en hij begon dan te doe het zelve, het waren dezelfde geluiden als in mijn huis en hij maakte ook dezelfde dingen. Ik had ook door dat ik gelijk kreeg en ik vertelde dus mijn vermoedens aan Marie.